Foorum
2011-11-21 19:23
Ega ma öelnudki, et psühhoanalüüs halb on, mulle isiklikult meeldib (ehkki liiga pikki tekste ei viitsi lugeda). Ma lihtsalt tõin välja, et mishale ilmselt ei meeldi.

Aga selle foorumi üks häda ongi selles, et on tekkinud mingi seltskond, mis on siin, nagu selgub, juba aastaid midagi üksteisele seletanud ja lasevad aina edasi. Vanad sümpaatiad ja antipaatiad ristuvad. Loomulikult ei saa siis mingist nö asjalikust arutelust asja. Kui juba mitu aastat oled harjunud üht tegelast sõimama ja teist kiitma, siis sõimad ja kiidad edasi. Ja see algab juba vana kasutajanime (= vanade eelarvamuste) säilitamisest oma mälus ning väljendumises.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 19:26
siis oleks asi menti läinud ja kõik, ükskord oleks sellele ikkagi lõpp tulnud. kui sa vaataks nüüd seda keramsiidi teemat, siis näeksid kes seal tegelikult sõimasid onju. see sama cam oli esimene sõimaja... cam oligi näiteks see kes mulle selle naistesõimaja tiitli külge nikerdas ja lihtsalt sellepärast, et mina tema asja läbisõrmede ei vaadanud. igatepidi sa pead minema aegades tagasi. mis veel naljakam, ma olen vist juuksuriga veel veel varem suhelnud, enne iha loomist.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 19:44
john, on ju küll, oleneb muidugi, kui kõrgelt sa präegust arutelu noteerid näiteks.
Misha, asja point oligi ju see, et muutuse tekitamiseks on vaja teistsugust lähenemist. Vahest isegi mitut erinevat katsetada. Ja edasi tulebki see analüüsi koht- on vaja ainult natuke mõelda, et välja mõelda, milline lähenemine annaks sulle sobivale kõige lähema tulemuse. Kui enda suhtlemisprobleeme tunnistad, annad endale võimaluse midagi muuta ja kontroll on sinu käes, jääd eitama, manipuleeritakse sinuga, nii lihtne see ongi. Selle naistesõimaja mainega on ka nii, et võid ju süüdistada seda cami selle endale külge nikerdamises, aga mis sa arvad kui mitu tädi sellega nõustub? Nagu selle shotlasega, kes ohkas, et võid ehitada sada silda ja nikkuda ühte lammast, ja keegi ei tea sind kui sillaehitajat, vaid lambanikkujat. Ja kuigi sa oled siia postitanud sadu huvitavaid linke ja teinud ka sadu huvitavaid postitusi erinevatel teemadel, teatakse sind kui naistesõimajat. midagi ei juhtu niisama, nagu sa ise mainisid
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 19:55
mul pohhui mingite tädide arvamusest, ma nagunii nendega ei lävi. ma arvan, et selles ongi probleem kobedaid normaalseid noori arukaid naisi võiks foorumis palju rohkem olla. aga milline noor naine tuleb tädide sekka?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 20:23
Kobedad noored naised ja mehed tulevad foorumisse siis, kui tropp misha siit kadunud on. Seni kuni üks ajupuuduses vaevlev töötu ja tegevuseta jobu siin ülbab ei muutu siin midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 20:26
tuleb tuleb, milline noor naine tuleb tädide hulka, no unusta ära. vaata mis iba sa ajad koguaeg. iha surm oled
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 20:27
No mõtle neist "tädidest" kui kobedatest naistest ja ongi kõik korras. Mulle vähemalt mõned neist "tädidest" väga meeldivad, täiesti normaalsed inimesed ja ma usun, et ka ilusad naised. Kui nendega normaalselt suhelda (st mitte lihtsalt tuld anda igal võimalikul ja võimatul juhul), siis saad toredaid sõpru juurde. Eks kõigil meist ole erinevaid vaateid erinevatele asjadele ja me kõik vananeme. Sina ka, misha.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 20:34
miks ma peaks neid ilusaks mõtlema kui nad on koledad, koledad just sisult ja hingest. mõttetud piimakombinaadi töötajad, miks nad ei võiks vanadekodusse minna ja noortele ruumi teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 05:06
Ja mina arvasin, et misha õrritab-ärritab naljapärast tädisid Need, kes matsu ei jaga, tõsimeeli vaidlevad vastu ja üritavad midagi tõestada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 09:28
misha on ju ise 10 aastat vanem kui tal ankeedis kirjas on Talle sobiks üks piimakombinaadi tädi päris hästi, ehk saaks seksuaalselt rahuldatud ja jääks vähem aega foorumis tatti pritsimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 09:48
parem 10 aastat vanem kui iha kõige inetum naine
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 09:53
http://files.myopera.com/attilasoul/blog/argue091204.jpg
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 10:24
mriks, see on päris tabav Iha ongi kohati nagu invaolümpia, mentaalses mõttes just
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 10:31
miska, kus me sinuga suhtlesime? aeg, koht jne
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 10:35
inetu naine foxy, mitme ringiga sa teistest ees oled? hästi treenitud oled, hommikul vara juba tatistamas siin. kell 11 on START, ära maga maha!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 12:19
miska, kuidas siis oleks ausa vastusega? ma olen endiselt ootel.
mis oleks, kui võtaksid end kokku ja teeksid nendele lõpututele oletustele lõpu?

koogelile tuleb au anda. olgugi et ma isiklikult arvan, et tema poolt on tegu aja raiskamisega, siis on tema praegu see, kes sinusse usub (või tahab uskuda) ja tõesti tahab sind tõsiselt võtta. ta tuletas sulle meelde selle, mille sa ise vaidluste käigus kaduma oled lasknud minna - sinu tegeliku olemuse ja huvid. tema arvab, et sinus on midagi head. sinu peale loodetakse. kas sa siis ei tahaks tõestada praegu kõigile teistele, et sa oled kõigele
vaatamata suuteline muutuma. et sa oled keegi, keda tõsiselt võtta saab. see, et mingid laadenbinid, terasmehed, ristod, valgusrannaltid jt nende sarnased sinu arvamusi loevad ja nende taha kogunevad, ei ole eriline tase, mida saavutada. sa oled mehena enamaks suuteline. tõuse nende tasemelt kõrgemale.

sa arvasid, et mina ei õpi midagi. minu arvates elu ongi õppimise ajoks ja seda tulebki pidevalt teha. mis sind segab seda teha?
selle asemel, et teistelt (nt nendelt tädidelt või teistelt onudelt) midagi kasulikku üle võtta ja lasta neil endast erineda, kohaneda teistsuguste olukordadega jne, käitud sa teistega nagu tõrges, haiget saanud ja kasvatamatu laps, kes millelegi ega kellelegi ei taha kuuletuda (ka mitte siis, kui temaga rahulikult vesteldakse), kes agressiivselt teistele oma tahtmist peale surub ja on kogu aeg ründevalmis.
miks sa nii agessiivne oled?
sinu puhul on vastuhakk lausa tendentslik. vastuse sisu polekski nagu oluline, sest sa suudad kõigest välja lugeda rünnaku kas siis sinu isiku või kellegi teise vastu. sulle kogu aeg tundub, et keegi on erapoolik ja ei ole aus jne. tegelikkus on see, et sina ei suuda isiklikuks minemata teiste postitusi lugeda - sinu negatiivsed hoiakud ei lase sul seda teha.
sulle ei meeldi vist eriti kaotaja osas olla, ega? saan aru, et sa ei ole eriti kasvatust saanud, aga kas sa pead kõigi ja kõigega sõdida saama? sa tahad olla teiste poolt vastu võetud ja kellelegi meeldida, aga sinu raskemeelsus segab sul teistega paremaid suhteid loomast. õpi rahunema ja asjad saavad korda. raske on, aga sa pead teistega kohanema ja pead elama koos selle teadmisega, et sa ei tea kogu tõde kõige kohta; et kõik, mida sa teed, ei ole õige kellegi teise suhtes ja et sul ei ole kõiges õigus jne jne. sa ei talu kergelt sedagi, kui sulle ära öeldakse. sa tahad olla võitleja, kuid tegelikult sa võitled nagu kaotaja - saad aru, miks?(vt keramsiidi teemat)

kui minna uuesti tagasi teema algusesse, siis jutt oli sellest, miks naistele ei meeldi see, kuidas mehed nendega suhtlevad. lähenetakse valesti.
tuleta endale meelde teine teema, kus oli juttu naistega kirjutamisest.
minu arust käis John seal välja väga targa arvamuse. tema soovitus naistega suhtlemise koha pealt ei olnud kuigi originaalne, aga see-eest proovitud ja konkreetne ning arvatavasti tagabki see talle naistega suheldes tõenäolisema edu. võiksid talt õppida.
vastus, mis siis naiselt tuleb, ei pruugi ehk temaga suhelda soovinud mehele meeldida, aga vähemasti on tal midagi käes.
ta ei pea leiutama viise ega arvutama, kuidas naistelt vastust kätte saada/välja petta, kuidas neile ennast meeldivaks teha jne.
ta oli aus.
ja mina olin Johniga 100% päri. miks sa mulle vastu vaidlema hakkasid ja mind lolliks kohe tembeldasid? on see arukas su meelest?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 12:25
juuksur, tee endale psühhoanalüüsi kirjuta samasugune pikk kirjutis enda kohta, vot seda ma isegi loeksin. aga enda silmas sa ju palki ei taha näha, ei taha ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 12:41
miska, ära muretse. mina teen seda endaga oma peas pidevalt. analüüs jätkub ja nii kaua jätkub, kuni ma elan. ma õpin teistelt kogu aeg enda kohta midagi.
kas minu kirjapandu ei meeldinud sulle? oli midagi valesti? paranda mind, kui soovid.
kui kui sa arvad teadvat, milline ma tegelikult olen, eks sa pane siis kirja midagi ja siis võrdleme, kellel oli õigus.
eks mingi sarnasus meil kasvatuse osas on, aga oluline erinevus on ka - mina olen lapseeast väljas, aga sinu kohta ma seda öelda veel vara.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 12:45
kirjuta siia välja oma analüüs iseenda kohta, kõigil oleks huvitav lugeda mida sa seal analüüsid. äre häbene.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 12:49
ja mis mõttega? ega mul ei ole siin suhtlemisprobleeme, ega mina ei sõitle ja ei võitle siin sõgedalt tädidega ja teiste onudega. sina teed seda. pead tunnistama endale, et sa oled saanud oma tegudega teiste tähelepanu, aga enam see tähelepanu sulle vist väga ei meeldi. pead leppima sellega
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 13:14
miks sa siis ei sõitle, mine loe oma postitusi keramsiidi teemast. nii et lase aga analüüsil tulla
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 13:53
Naera ribadeks igatpidi ebaõnnestunud naine, kes õpetab teisi istuma ja astuma. Jutt mingist kasvatusest? Minimaalselt matsu jagav inimene ei hakka teist õpetama, kuidas keegi peaks temaga suhtlema. Pidevalt tammub sama reha otsas. Huvitav, kas tal omal lapsed on, et teab, milline on jonnakas ja sõnakuulmatu laps
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 13:59
miska, kas sa häbened tunnistada, et mul oli sinu osas õigus? sa tead ju, et mul on.
mul ei ole tarvidust ennast kellegi ees analüüsida. teistel oleks igav lugeda ja pealegi poleks ma eriti objektiivne hindaja. see ei oleks aus. seega ma kuulaks parem professionaalide arvamust. kuuldavasti olevat sul kogemusi ja sa pidavat tegema seda oskuslikult ja vigadeta, nii et ava mulle oma teadmised. tädisid sa ju analüüsid siin kogu aeg. ma tahaks ka.
ja teiseks pole sa veel andnud selgitusi selle kohta, kust sa arvad mind teadvat. mulle tundub, et sa kujutad mind kellegi pähe endale ette. mina nii persses meestega tegemist ei tee. ma ikka valin ka, kellega ma suhtlen.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 14:03
ära köhi, laadenbin. või kui köhida tahad, siis kata käsi suuga. sinu ilapritsmeid on terve foorum täis. käitu viisakamalt. muidu võetakse järgmiseks sind ette. kuigi sa ei ole eriti huvitav objekt analüüsimiseks. igav ja tavaline
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 14:10
Ütlen siis otse välja Sind, Utha narritakse ju, aga kuna sa sellest aru ei saa, siis mässid end sellistesse aruteludesse, et nüüd hakkad juba tupikusse jõudma
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 14:22
ma ei viitsinud su heietusi lugeda. sina analüüsi ennast, meie hindame objektiivselt. ükskõik kes uus foorumisse tuleb, siis asud sina teda analüüsima ja tema kallal miksitama, nüüd oleks aus kui sa hoopis ise asuksid sellesse rolli ja siis analüüsid miks miks miks.

no näet kuhu sa oma tekstiga välja jõuad, analüüsi enda teksti. mingi ila ja persse, mis paneb sind selliselt kommenteerima - palun analüüsi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 14:24
laadenbin - ausalt jah? praegu avastasid? so what? vahel ilgutakse ka, kui kellelgi igav on ja seda tehakse siin kogu aeg ja mitmete isikutega - plikad poistega ja poisid plikadega. tahavad kehtestada ennast noh, selles ei ole midagi erakordset. on sul mingeid soovitusi mulle, mida ma tegema peaks? nutma puhkema?
huvitav, kas plikad kiusasid lasteaias sind ka. tirisid sind ka juustest või sikutati trussikutest? ma ei saa aru, mis sul viga on, et sa naiste vastu salliv pole?
äkki teeks nii, et te leiutate miskaga kahe peale vastused oma probleemidele, et kuidas te oma eluga ja suhetega edukalt toime tulla saaksite jne.

miska, ära demagoogitse, vaid vasta mu küsimusele.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 14:32
miks sa nõuad koguaeg kui sa ise ühelegi küsimusele ei vasta. normaalne inimene vastab ära ja siis küsib, mitte ei miksita nagu 5 aastane. sa saad juba 40 tädi, kasva suureks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 14:37
ainult sinusugustele upsakatele ja sisutühjadele naistele lastakse nipsu mõnikord
kas põgenesid nüüd peegliga suhtlema. tubli oled
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 15:18
ega juuksuris tõesti midagi huvitavat ei näe, lihtsalt tüütu ennast otsiv argpüks, kes varjub oma miksinduse taha. otsekohese inimesena ütlen ma lihtsalt peenutsemata välja mida ma arvan. ma ei pea ju seda varjama ja ega ma niisama lambist ka midagi ei ütle.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 18:34
miska, kas ma sain sult midagi normaalset vastuseks? või kas teised said?
ei saanud. enne ma ei kavatse ka millelegi vastata, plaksuta oma käsi vihaselt kokku nii palju kui tahad.
otsekohene inimene, sina?? sa tahad mind surnuks naerutada vist. sa pole mitte otsekohene, vaid kasvatamatu ja enesekeskne, taktitundetu, nolgiajuga, kinnisideedes vaevlev mees. isehakanud juhtoinas, kes arvab, et talle tuleb juhtoinaks hakkamise eest tänu avaldada ega taha aru saada, miks teised seda ei tee ja miks nad sinu tegevuses mingit kasu ei näe. st et järelikult rumalad. ok, sul on oma eluviis ja omad arusaamad, aga sinuga suheles on normiks saanud see, et sa tahad seda teistele peale suruda. sinu arust on norm teistele ette kirjutada, kus ja mida nad millestki/kellestki arvama peavad.
kas sulle ei tundu selline teguviis veidi lapsik?
muide, ma avaldan sulle midagi. mida rohkemate rünnakutega sa teistele vastad, seda kergem on vastastel sind tegelikult edasi rünnata (oskuslik lugeja loeb sellest sinu nõrkused välja). need omadused, mida sa ise pead enda tugevuseks, võivad oskamatu tegevuse tulemusena osutada sinus nendele kohtadele, mille suhtes sa veidi kaitsetum oled. sa oled tegelikut suht tundlik. vaata ette. sinu perse ei ole tegelikult nii kindlustatud, nagu sa arvad.
mul on päris hea meel selle pärast, et sa minus midagi huvitavat ei näe. teeb mul elu kergemaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 19:21
aaa, teile on iha siis nagu võitlusplats. kes kõvem tädi on irwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 19:45
Eks see, kelle pea on kõrgemal, on kõigile kaugele näha
Ja lootuses, et teda märgataks ning tahetaks diili teha,
peab mõnigi astuma pingile, kui endal on pikkust vähe.
Ja pinki kui pole saadaval, siis astub ta teistele pähe.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 19:54
näet juuksur mida sinust räägitakse, astud siin teistele pähe
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 21:16
ja mina arvasin, et sina tahad siin teiste arvelt karjääri teha
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 02:24
Aitab Uthast. Ta juba küllalt tähelepanu saanud
Huvitav, kas foxyl on talvekasukas seljas. Selline kohev emarebane kuluks vahelduseks liistule tõmmata
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 10:19
laadenbin - ma arvan, et sa teeksid oma elu kõige õigema valiku, kui sa tema kohta eraldi teema teeksid. soovitan. seal saaksid kõigest teistele rääkida. tundub, et sa vajad seda. ainult väldi teisi teemasid, ära käi neid solkimas.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 10:24
juuksur solgib parem ise
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 10:25
pöördu peegli poole
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 10:26
jah, pole kedagi teist, kes minust paremini solki mittesolgist eraldada oskaks. jäätmekäitlus ja säästlikult elamine on mind kogu aeg huvitanud. ise tehtud solk on kõige parem, või kuidas, miska?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 10:31
No ühe naise kohta on sul ikka väga rõve suuvärk kas see toidule ka sellise s.tamaitse külge annab
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 10:33
defineeri rõvedus
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 10:36
purjus ja räuskav naine, nagu sina praegu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 10:46
ma ei tarvitagi praegu alkoholi ja räusanud ma ka pole. sa räägid endast?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 11:16
laadenibin, ära näe asjata vaeva, foxyga ei ole sul mingit lootust, oled oma margi ammu täis teinud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 11:43
küll ma su urust välja meelitan ohverdan selleks isegi ühe surnud kana
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 14:34
Esimest korda näen, et naisi sebitakse surnud kanadega. Muidu ikka raha ja reisid ja suur armastus jms igav värk, aga nüüd siis kana.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-24 09:16
elusat kana oleks ju palju etem pidada. paned koos teise „kanaga“ endale puuri sisse elama jne. pealegi pidid kanad ühed tahetud linnud olema. nt Brasiilia mehed teavad, millest nad puudust tunnevad - http://www.ohtuleht.ee/451431
nii et ma soovitaks lasta kanal edasi elada - on tast rohkem kasu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-24 11:20
rebasemammit meelitatakse kanaga
kanad elavad kanalas, mitte puuris linnalaps utha
˅ näita rohkem ˅
2011-11-24 11:39
kas nad kanalates mitte puurides ei ela? mingis aedikus ikka. võib olla ainult vabalt kasvavad kanad jalutavad vabalt kusagil ringi
˅ näita rohkem ˅