Foorum
2011-03-14 20:43
Nii et selle kõige kõrval, tundub algse teema looja mure, pisuke asi olevat
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 21:04
no tulge siis oma ürgajast tagasi tema mured on hakanud ka lahenema. krt polegi enam midagi arutada siis.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 21:05
Teemaalgataja peab ise enda otsused tegema.Siin on väljatoodud palju kõikvõimalike momente,aga tegeliku olukorda teab ju vaid tema.Kindel on see,et inimene naljalt ei muutu ja tema ise peab otsustama,kas ta tahab ja suudab sellisega jätkata.
Kusagil öeldi,et kui inimeses on 99%suurepärast ja 1% vastuvõetamatut,siis tuleb keskenduda vaid sellele ühele protsendile.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 21:11
Kuidas üldse neti teel saab mingit nõu anda või pere probleeme lahendada?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 21:15
No kuskilt peab ju alustama seda karilt päästmist. Kui päriselt õue ei saa, siis vähemalt internett päästab ja toob selle õue lähemale. Algus seegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 21:27
Elmar,mis segab netis nõuandmist?Iseasi,kui tõesed ja piisavad on lähteandmed,sest mingi olulise detaili puudumine,võib nõuanded kiiva kiskuda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-14 22:30
elmar- ikka saab. kui ollakse nt kogu perega internetis, siis pole ka midagi enneolematut selles, kui seal omavahelisi probleeme lahendatakse. sulle ei ole siis selline olukord tuttav?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 08:32
Vot asi ongi selles,et lähteandmed puuduvad ja pole tõesed.Igaüks vaatab asju oma vaatevinklist ja otsib endale kinnitust ja kaastunnet.
utha,eestlasele pole omane,et perega oma probleeme lahendada internetis
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 08:42
Eksid Elmar,eestlased on väga innovaatiline rahvas.Kõik uus haaratakse lennult.Tihti püütakse ka mädand õunu,aga ega kõik saagi õnnestuda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 08:43
elmar, sa oled idealist mulle tundus ka, et see pole omane või pole normaalne, aga vat on. sa ei ole siis uurinud, mida internetis tehakse?
see, kas on omane või mitte, ei olene vist enam rahvusest. see on sama asi, miks inimesed ei suhtle omavahel, vaid on selle asemel internetis
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 08:49
Kui vaadata vene kanalite pealt pere probleemide saateid siis seal räägitakse asjadest küll rohkem õigete nimedega
Meil ju nagu seda foorumitki lugeda saab arutada ainult naistepoolseid muresid Meeste probleemidest ei taha siin enamus kuuldagi ...Meestel nagu ei tohikski muresid olla ja kui ta veel seda netis avaldab satub kohe kõva kriitika alla
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 08:57
elmar- see tuleb ehk sellest, et naised arutavadki rohkem omavahel. mehed teevad seda siis, kui nad on sellise probleemis ees, millega nad enam hakkama ei saa või tahavad kuulda kellegi teise arvamust selle kohta, kuidas nemad selle probleemi lahendasid jne.
sa pane kohe probleem hakkama ja siis vaatama, mis sellega teeme
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 09:01
ja ma olen ka venelaste tehtud saateid vaadanud, aga need on suhteliselt segased olnud. neile meeldib segamini teemasid arutada ja siis ei saa enam keegi aru, milles oli tegelik probleem enamasti keegi ei kuula seal kedagi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 09:01
No siis tuleks mul hakata probleemi välja mõtlema või tahtlikult tegema
Aga neid käsib,poob ja laseb tüüpi inimesi jatkub kohe,kes hüva nõu annaksid
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 09:01
ma tulen siis pooma ma laksma ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2011-03-23 02:33
No naine ei ole ju mehe omand.
Jääb mulje, et mees kardab naist koduseinte vahelt välja lasta...Mix???
Puudub igasugune usaldus. Elu on näidanud, et kui pole usaldust...pole muffigi.
Aga mis konkreetselt teha. Kui ta tahab oma abielu päästa peab ta sellesse mehesse
mingi nipiga usaldust süstima. See on ainus lahendus. Ja meie siin ju keegi ei tea mix see mees ei usalda.
Äkki on põhjust? Äkki ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-23 09:43
Ei kõik mehed ei ole sellised.Kui su ainus põhjus on abielu päästa lapse pärast,siis ei näe ma sellel sügavat mõtet...kui sa ise jääd selles suhtes kannatajaks,allujaks.ajapikku muutud sa närviliseks,mehe ja sinu vahel on tülid kiiresti tekkima ja seda kõikke näeb ju pealt teie laps...see omakorda mõjub tema psühhikale,mis võib segada tema kunagist harmoonilist pereelu elamast.laps ei jää sul ju isata isegi peale lahku minekut ning sina ei pea alluma enam despoodist mehele(selline kujutlus tekkis mul temast läbi sinu kirjelduse).
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 02:56
Eks see teema ole raskem, kui esialgu välja paistab - igal suhtel on kaks külge, esimene mehe - naise ja siis ka kindlasti perekonna (laste) külg, naised reeglina arvestavad rohkme selle viimasega, kuna kartus, et lapsed kannatavad (, mis on ka loomulik) on küige suurem, aga samas, kas lapsed kannatavad selles suhtes rohkem/vähem, kui on suhe, kus paarilised (mees/naine mis iganes) rohkem pühenduvad üksteise valitsemisel või, kui paarilised suudavad kokkuleppida, mis on neile, kui nende järglastele (ka arvestades nende järglaste tulevikuga) kõige sobilikum - igal juhul, kui mingis suhtes hakkab olema omaniku/alluva suhe, siis see suhe saab sellest hetkest otsa (, kui nad muidugi ei ole SM suhtes) - lihtsalt elu on liiga üürike, et lasta ennast sulgeda teokarbi sisse...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-28 21:21
Kallis teemaalgataja!
Oluline pole, et laps kasvaks ema või isaga, vaid oluline on, et need vanemad on vaimselt terved. Kui sa tahad, et sinu laps samasuguseks idioodiks kasvaks, nagu su elukaaslane on, siis jah istu oma mehe kõrval. Lõpuks oled sa omadega sassis ja teie lapsel on idioodist isa ja haigete närvidega ema.
Kui sa seda oma lapsele tõesti soovid, siis päästa oma suhe ja istu kodus. Kui sa tahad vaimselt tervet perekonda, siis loo vaimselt terve õhkkond. Türannist mees vaevalt sinna kuulub.

Asi on lihtsalt nii lihtne, kui lihtsana me seda näha tahame.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-20 13:54
Noored mehed on jah tihti sellised. Eks ma ise olin ka. Koletult armukade nimelt. Kujutasin endale igasuguseid asju ette. Asi laabub aastatega nii et kui muidu on omavaheline klapp hea, siis pere koospüsimine sõltub paljuski sellest kuidas te suudate kõik oma kiiksud pisitasa kokku mängima saada ja kumbki osa nendest üldse summutada. Keskeas tulevad eluraamatusse sootuks uued leheküljed ja värsked lood Teel sinna on tark oma komistusi mitte pihtida ja kui teise poole kohta midagi kuuled, siis teha nägu nagu ei teaks midagi Hea abielu ongi kogu aeg selline tõrksa taltsutamine. Kui ta seda ei oleks, usu mind, igav hakkaks ja peagi oleks kõik seal kus igavad asjad ikka.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-20 16:15
Elmar!..Julgen väita,et meeste probleeme käsitletakse samuti.Vaata rubriigi "hoiatused "teemat "kasutaja kallid".
Selles teemas on koondunud kõik meeste probleemid....üks probleem ainult ongi-keppi ei saa.Ülejäänud probleemid(halb enesetunne,madal enesehinnang jne)tulenevad juba sellest esimesest probleemist.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-20 16:53
caribian, sa oled ülimalt tüütuks juba muutunud selle kepijutuga. ptsi küll, kui sa ei saa keppi, siis ära virise siin iga nädal sellest. mitte ükski mees ei virise kepipuudumisest nii kõvasti kui sina. osta endale vibra või lahenda kuidagi oma mure, me pea sellest koguaeg lugema.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 13:20
miska, tee silmad-kõrvad pärani lahti ja vaata, mis sinu ümber toimub. ikka virisetakse küll, lausa nutetakse valjuhäälselt
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 13:24
no näita seda foorumikasutajat kes demist kõvemini siin nutab ja kepist ulub.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 13:34
tal ei ole mingit vajadust nutta, sest tema saab selle ilma vaevata kätte. sulle aga näikse see teema erilist tuska tegevat. äkki pole asi mitte selles, mida tema räägib, vaid selles, et sul ei lasta enam rääkida ega tehta sinust enam välja. see uks, mille sa lootsid avatud olevat, pandi sinu eest lukku.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 13:40
kuidas sa nii napakas suudad olla. ta oma väite kohaselt on juba mitu aastat tsölibaadis veetnud ja nagu näha, on see oma jälje jätnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 13:49
eh, miska. mitte ainult mehed ei oska valetada ja luisata, vahel teevad seda naised ka. sa oled sinisilmne
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 13:52
miks ta peaks luiskama? igaüks näeb tema frustatsiooni, sina ju ei näe seda mida sa ei taha näha. miks sa siis ajad siin jälle lolli juttu.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 14:14
ma näen piisavalt ja oskan sellest ka järeldusi teha. ma ei pea selle saavutamiseks teemade kaupa kellegi postitusi lugema.
ma küsiks sult teistpidi: miks ta peaks teile kõigile tõtt rääkima? kas sina ise räägiksid? ega sa arva, et nt mina siin kõiges aus teiega olen olnud?
ja isegi siis, kui ta oleks praegu nt kepita, ei peaks sina sellele mingit tähelepanu pöörama, sest tegu on täiesti täiesti täiesti tavalise naisega. nii arvas miska. ja ometi tegeled sa tema vajadustega. nii et ma kahtlen selles, kas selle taga on ainult tema kepita olek.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 14:27
frustratsioon küll, kuid väga lihtsustatud oleks arvata, et see on puhtalt seksuaalne. Ta lihtsalt elab oma mõtteviisiga ajas, kus mehed olid kõrgklass või tööandjad ja naised nende lemmikorjad või lemmikloomad, kelle vajaduste eest kanti hoolt ja keda hellitati, aga ühiskond on arenennud sinnamaani, et meestel pole vaja enam orje ja naised ei taha need ka olla, ja nii ta unistab oma dinosaurusest, kindlasti neid on veel mõni liikvel, aga neid on vähe. Ja nii ta ülistab neid nn tõelisi mehi, ja väidab, et iga mees tahaks see olla, ja kannab ka oma soovid üle kogu naissoole, aga midagi pole teha, see aeg on läbi saanud, ja caribian lõksus tänapäevas. muidugi on see frustratsioon ka näha.
aga sina miska ei pea sellepärast ka nagu hüsteeriline naine olema, loe teise seisukohad läbi, näita nende nõrgad kohad ja vaidle vastu, mitte ära jaura jalgu trampides " ei sina ole vait, sina oled loll, sinuga ei saa rääkida jne"
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 14:31
juuksur, miks ma peaks seda varjama, mul pole selliseid komplekse nagu sul on.

koogel: pigem on tal armastuse puudus ja kuna ta on oma jurasse ise nii uskuma hakanud, siis lootust meest leida praktiliselt polegi. see ajab teda marru, keha on, aga ikka keegi ei taha, aga bioloogiline kell muudkui tiksub.

mis mõte on juuksuriga argumenteerida, ma tean teda siin juba mitu aastat. ta pole võimeline tervenema.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 14:52
armastuse puudus muidugi, kuid see on sekundaarne- ta on teinud enda jaoks kohutavalt raskeks selle armastuse objekti leidmise, mehe kellele ta saaks alt üles vaadata. keskajal oli see lihtne, siis sai poisslaps juba sündides kaasa eelised, mis ta naissoost kõrgemale tõstis, klassist hoolimata, tänapäeval on esiteks võimalused võrdsed ja mehed ei tahagi enam naist, kelle üle valitseda ja keda ülal pidada ja hellitada, isegi need mehed, kes on teistest peajagu kõrgemale tõusnud, tahavad omale ellu kaaslast, mitte iluasja ega lastele pealikut, tema unistuste rolli lihtsalt ei eksisteeri enam. Lootust ta pole kaotanud, kuid nagu sa märkisid, kell tiksub.
Argumenteerimisest- sa loed asju silmaklappidega, mitmes teemas on olnud mõtteid, mida arendada nii juuksuril, nsmil kui teistel tädidel, mõnigi kord paremini põhjendatud kui sul endal, kuid sa ise tapad teemad oma jonnimisega. Lihtsalt selline tähelepanek, sellega kaotad nii naiste kui meeste lugupidamise, ja pane tähele, ka su enda kohta on siin leitud seda sama peaaegu samas sõnastuses- et sa pole võimeline tervenema. See on nõiaring, tee see katki.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 15:24
ma arvan et iha häda on tädide rohkus. vaata ise, kõik 35+ naised on foorumis kibestunud. nendega ei ole võimalik midagi arutleda, ükskõik mis teema teed, lendad sa mingi kibestumise otsa. loomulikult sellises keskkonnas ei ole võimalik normaalseks jääda. ei ole ka mõtet teemasid teha, kus üks kargab psühhoanalüüsi tegema, teine ajuvabalt targutama...

urgitsege parem üksteise probleemides, miks te minu kallal koguaeg ripute?
looge ka ise midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 15:29
siis sa võiks caribianile kah moraali lugeda, juba teist aastat lugeda seda frustatsiooni meeste kohta on nagu liiga palju või mis. aga sa ei kõssagi, kaksikmoraal onju. mine ütle kiizukale ka, et kuule mutt, jää juba vait kui ta lambist foorumisse lahmima tuleb jälle kaksikmoraal tahad mõista õiglust, ole siis ise õiglane
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 15:50
"üks kargab psühhoanalüüsi tegema, teine ajuvabalt targutama..."

Aga mis vastust sa siis üldse ootad, misha? Või tahad sa, et keegi üldse midagi ei vasta ja sa üksi kirjutad siin?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 15:55
haruldasi ja hääbuma hakkavaid isendeid tulebki teistest hoolikamalt uurida, miska nende elutegevus tuleb kirja panna.. sest varsti saame neist ainult raamatutest lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 15:56
mõistad mu motiive valesti.
ma ei mõista õigust, ja selles mõttes muidugi on kaksik või isegi ei tea mitmikmoraal, et näiteks kiizukale ma ei viitsi midagi selgitada, ma olen ta üsna maha kandnud, ta ainuke teema on pushup ja ma ei viitsi tuuleveskitega võidelda. võibolla muidugi tuleb kunagi selline tuju, kes teab. Caribianiga...ma ei tea, vist ka ei viitsi väga, mitte et ta lootusetu juhtum oleks, aga maailmaparandamine pole kuskilt otsast mu missioon ja oma asi kui katkises maailmas elab.
Sulle ma ei lugenud moraali, püüdsin lihtsalt näidata, kuidas sa väljaspoole paistad, ja näha on, et sa siin ennast nende tädidega hästi ei tunne, püüdsin näidata kuidas saaksid seda teha. Hetkel see, mis mina näen, on see et sa vahetevahel küll suudad neid pisut ärritada, kuid ärritud ise sealjuures veel rohkem, no milleks. Mul ei tule mõttessegi hakata oma närve rikkuma osalemisega su tädidevastses võitluses, aga meestevahelisest solidaarsusest jagasin sinuga seda, kuidas ennast siin hästi tunda. ise vaata, kuidas seda kasutad, ja kui tahad, võib seda teemat ka pikemalt lahata
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 16:15
john, mul on elu rohkem paigas. tahan niisama mulada, istun iha jutukas, tahan rääkida asjast, tulen iha foorumisse. kasutan iha keskkonna võimalusi. ma ei vaja enda tõestamiseks mingeid targutusi ega näe vajadust kedagi psühhoanalüüsida. mind huvitavad kogemused, võrdlen neid enda kogemustega ja korrigeerin enda maailma.

pushup on täitsa sarnane minuga. rohkem professionaalset lähenemist kui juuksuri moodi titatsemine. krt, tädi saab juba 40nd ja ikka pärib miks ja miks, täitsa haige. ühtegi teemat ei saa ajada ilma tema miksideta.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 16:27
professionaalset?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 16:35
pushup sinu moodi? ma väidaks, et kaugelt ka mitte, niipalju kui ma ta poste tähele olen pannud, on ta oma mõtted kõik kenasti ja loogiliselt kirja pannud ja mõttekäigud lõpuni viinud, ja kui on olnud oponendid, siis nende argumentidesse ka süvenenud ja alles selle alusel kas nõustunud või ümber lükkama hakanud. Sinu puhul on sageli isegi nii, et enne kui üldse tähelegi oled pannud, et sinuga nõus oldi, sõimad juba haigeks ja targutuseks ja nii edasi. Foorum on nagu konserv, võid teha ta lahti ja lasta hea maitsta, aga võid ka mõttetult taguda ja kui purgi mõlki oled saanud, siis hõisata, kuidas küll ära suutsid panna, aga see, kes maitsest ilma jääb, oled ikkagi sina
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 16:39
koogel: njaaaaa, vaata kui lihtsalt sai sinult maski maha
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 16:40
mis puutub minusse, jummel, te ei pea ju kommenteerima minu postitusi ega vastama minu tehtud teemadele. aga vastupidi, te olete kõps kohal naljakad olete, kirute ja sõimate mind, samas ise ka hakkama ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 16:43
maski maha? kas sa väidad et midagi oli valet mu postis või rääkisin kuskil vastu endale?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 16:47
lihtsalt sa ei erine teistest, madaldud samale reale ehk ärapanemisele. milleks siis kritiseerida mind, sest minulgi muud ülejääb kui tagasi panna. las juuksur teeb sulle psühhoanalüüsi, saad valgustatuks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 17:13
ärapanemisele? omast arust ei pannud ma sulle kuidagi ära, ma näitasin ainult, kuidas sa ei paista pushupiga sarnane, tõin ka erinevused välja, või sa ei võta omaks seda? Ja ma ei kasutanud ka ühtegi ärapanevat väljendit isegi vihjamisi mitte.
Okei, tasakaalu mõttes ehk oleks siis õiglane olnud, kui ma oleks kriitika kõrvale ka tunnustanud sind selle eest, mis on tunnustamist väärt, keskendusin kriitikale. see pole küll minu arust ärapanemine, aga olgu, sa oled kahtlemata palju lugenud ja kindlasti on sul ka palju õpetlikku öelda, kui sa ainult võtaks vaevaks seda öelda. Kui filtreerida su postidest välja sõimlemine, üleolevalt ja kaitsepositsioonis esitatud väited ja loogikavead, jääb järele palju kasulikku informatsiooni, millest on üht kui teist kõrva taha panna, niiet mu kriitika käis su postide vormi pihta, mitte sinu. Ärapanemiseni madaldumine oli see millega ma tegelesin laadenibiniga, aga tema on ka lootusetu idioot, sinu kohta ma nii öelda ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 17:18
raske on teiega, raske
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 17:31
ei ole raske tegelikult. lihtsalt teadvusta omale, mis su eesmärgid on. Foorumis ilmselt seksi otsimine mitte, ma pakun välja et suhtlemine, vaidlemine on selle osa. Edasi, kas sa tahad et suhtlemine on meeldiv ja sulle ka midagi pakub, või vastupidi, tahad konflikte ja ärapanemist. Oletame hakatuseks et see esimene, sest kui teine, siis see pole raske nagu isegi tähele oled pannud.
Kui sa nüüd vaidled näiteks, siis kas tahad teisi veenda milleski, või lihtsalt ennast nautida. Kui nüüd ka see veenmine või oma seisukohtade kaitsmine, siis siin ongi see koht kus sa teed vea, teise mahategemine ja teise teadmiste ja väidete lolliks tembeldamine on kõige ebaefektiivsem viis oma väidete kohale viimiseks, tee lihtsalt üks päev väike katse, korrigeeri see viga, näita ära kus on teise väited ekslikud ja esita enda omad ja väldi väljendeid nagu napakas, loll, haige jne. ja vaata mis juhtub. Tõestuseks- sinust palju rumalamad inimesed siin vaidlevad vägagi edukalt ja ka arenevad seda tehes, ainult võta vaevaks seda märgata
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 17:37
No see kisub nüüd taas psühhoanalüüsiks.

Veel üks asi, mis mind kui võrdlemisi uustulnukat häirib - miks te üksteist mingite vanade kasutajanimedega kutsute? Mul läks tükk aega aega, enne kui aru sain, kes need "juuksur" ja "demi" jt on. Seda võib ka mingiks ärapanemisvõtteks nimetada. Kui keegi on oma identiteeti vahetanud, siis tasub seda respekteerida.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 17:52
koogel, ok ma ei tea kes sa oled. aga kui sa oled juba mitu aastat lugenud juuksurit siis saaksid aru millest ma räägin. mina tembeldan teda lolliks, teised narrivad niisama. äkki vaatad üldpilti ja saad mosaiigi kokku. miskit ei juhtu niisama, ikka inimese enda teod peavad seda põhjustama.

john: kui sa harjud ühe nimega ära, siis uuesti harjumine on energia raiskamine, kõik saavad aru kellest on jutt.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 18:55
See on järgmine viga, kolmandatele näpuga näitamine- miks peaksin ma kellegi mitme aasta postitusi uurima, et leida põhjendusi sinu tänasele käitumisele? Ja kes on need teised, ma nägin ainult ühte- miski laadenbin, no sorry.
John, see pole mingi põhjapanev psühhoanalüüs, nagu misha mainis, midagi ei juhtu niisama, ikka inimese teod peavad seda põhjustama, lihtne on tähele panna, et kui sa tuhat korda vastad kellegile haige või napakas, siis tuhande esimesel korral ei muutu mitte midagi. Mis selles analüüsis halba on? Igaüks jõuab selleni, kui natuke vaevub ajusi liigutama, et nürimeelne sama tegevuse kordamine ei kutsu esile mingit muutust. Üks hea näide, mishka, mäletad meie väikest kirjavahetust, mis viis teatud tulemuseni, kui ma poleks siis natuke analüüsinud, jätkaksite teie seda asja samas vaimus tänapäevani.
John, siin on paljud ammused internetituttavad ja kutsuvad üksteist vanade nimedega ja hüüdnimedega , seda ei saa sa ette kirjutada, see oleks tõesti energiaraiskamine
˅ näita rohkem ˅