Foorum
2009-10-01 12:53
Lehtsabasid ei kasvata ka enam meie nääpsukesed ümber ühekordse keretäiega.Probleem tuleb oma kaasaga ja üsna korralik,kuidas sellest välja tulla tahetakse,sõltub sellest kui palju oma kaasat tõeliselt selle hetkeni armastati.Kui peaks selline pilt ükskord kodus avanema,pidid olema juba ennem sellest märgid ,et midagi on nihu.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-01 13:10
Ainult loll arvab täpselt teadvat,kus jookseb piir õige ja vale vahel,sest talle on nii õpetatud ja ta usub seda.Tark,aga püüab seda piiri ise leida ja ta näeb,et iga kord jookseb see piir isekohast.
Kõik inimesed ja olukorrad on erinevad.Ei eksisteeri standartseid lahendusi.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-01 14:22
sa oled kange kui oinas aga wotttt ikkagi mina seda naist sinna woodise ei luba ma olen ka kange kui oinas ,sa wõid mind nii palju sarwist keerata kui jaxad aga wott kummuli ei saa
˅ näita rohkem ˅
2009-10-01 15:19
Sa küll pead teda oma meheks,aga kui ta juba võõra naise koju toob,siis ilmselt pole ta seda juba ammu.Ja sina oled talle nagu tagavara ratas autole - igaks juhuks.Pole vahet kas tagavara ratas läheb vaikselt tühjaks või lõhkeb pauguga,ära visatakse ta ikka.Vahest niipalju,et kui pauguga läheb siis on äraviskajal süümekad väiksemad
˅ näita rohkem ˅
2009-10-01 17:00
kui minu naine tooks koju teise naise siis ma ei pahandaks aga kui ta toob koju mehe siis on kuri karjas te vaidlete selle üle kui naisel on teine mees või kui mehel on teine naine aga kuhu jääb see variant et naisel on teine naine või mehel on teine mees??????????????????
˅ näita rohkem ˅
2009-10-01 17:11
Vaidlus ei käi selle üle,kas on teine või mitte.Küsimus oligi ju,et kuidas reageerid,kui pealesatud.
Aga kui mu naisel oleks suhe naisega....ei tea...võibolla pakuksin ennast ka kampa
˅ näita rohkem ˅
2009-10-01 17:11
Vaidlus ei käi selle üle,kas on teine või mitte.Küsimus oligi ju,et kuidas reageerid,kui pealesatud.
Aga kui mu naisel oleks suhe naisega....ei tea...võibolla pakuksin ennast ka kampa
˅ näita rohkem ˅
2009-10-02 18:08
Sa küll pead teda oma meheks,aga kui ta juba võõra naise koju toob,siis ilmselt pole ta seda juba ammu.Ja sina oled talle nagu tagavara ratas autole - igaks juhuks. ---- näed jfjm sa saad aru tegelikult küll mis toimub . pole mõtet enam rääkida nagu selle inimesega ja see on suhte lõpp ........ nii et jfjm see et sinu naisel oli armuke tähendabki et sa olid ratas ära wiskamisex naised on wäga targad , loll mees maksab kodus makse ja teenib leiba . tema litutab wõõraste meestega . ja see mees kes lepib sellega on lollimast ,lollim see ju selgelt näha et lolli kasutataxe ära kui mees jääb töötuks siis see ärakasutaja lendab kah pesast minema . pole raha mehel enam ja mehe wastu armastust nii et byeeeeee !!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-10 17:07
Oi oi kui naine teise naisega juba ees oleks No ilma minuta see asi edasi ei läheks Tegelt oleneb muidugi teisest naisest ka aga loodan et naisel on hea maitse. Aga kui oleks mees siis ma ei tea Kampa ei lööks Kindlasti oleks ma solvunud
˅ näita rohkem ˅
2009-12-12 11:20
aga mina kaa liituks nendega!Miks ka mitte!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-12 18:17
ma olen vist liiga vana ja vanamoeline, aga ma ei saa pihta ja ma olen ka vales portaalis....tundub, et siin enamus kasutajaid ei teagi, mida tähendb armastus - armastatakse vaid iseennast......kui keegi võõras on sinu magamistoas, siis oled ise midagi tegemata jätnud ja mida sa siis veel peksma lähed - õite ülbe siis juu, kas te ei tea siis, et seksinälg võtab mõistuse, irw.....nii et armastage aga seda lolli edasi, seni kuni teda on......DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
˅ näita rohkem ˅
2009-12-14 00:43
mareelia sa oled tõesti vales kohas!Mine parem mujale!Kõik vastavad nii nägu nad arvavad!Kui midagi ei meeldi se sinu isiklik probleem!Ja ma arvan siin paljud teavad mis värvi on armastus!Küsimuses ei olnud ju kirjas kas oli enne kokku lepitud et keegi tuleb külla ja nii edasi!Aga oli kuidas sa reageerid!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-14 11:03
NU MIDA KÜSIMUST...kas on olemas mõni inimene, kellele see meeldiks ja selge on ka see, et nii palju, kui on inimesi - on ka erinevaid reageeringuid....mõni läheb isegi hulluks..DDDD
˅ näita rohkem ˅
2009-12-14 11:31
No küsiks ikka,et kas abi on vaja ja keedaks kohvi, et pärast hullamist, saaks inimesed end veidi turgutada
Ega tohi siis teiste õnne ja tegemisi rikkuda.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-14 22:16
pole mõelnud sellistele asjadele, ei tea ka mida teeks. ei huvita ka sellest fantaseerimine
˅ näita rohkem ˅
2009-12-15 13:51
Aga Sa mõtle!...Mõtle Tushka! Sest siis, kui õnnetus on uksele koputanud, võib olla hilja
˅ näita rohkem ˅
2009-12-15 16:49
Mida seal ikka mõelda ja kas see siis nii õnnetus ikka on ehk rohkem neile kes voodis aga mõtlema peaks siis kui ise jääd kellegagi koos voodis kaasale ette jääd
˅ näita rohkem ˅
2009-12-16 15:01
hetkel selliseid muresid mul ei ole ega pole ka ettenäha
˅ näita rohkem ˅
2009-12-17 13:22
Mina ei julge öelda mis ma teeks, muidu tuleb kuritegevust ennetav rühm ja viib mu ära kuskile ja isoleerib ihast ja muudest toredatest asjadest ära. Aga ma tegelt on kolm varianti hoiduda võimalusest näha oma kaaslast võõra inimesega voodis:

- Paigalda voorusevöö, võtit kanna kaasas.
- Ole nii hea mees, maailma parim, et naine isegi kõige jubedamas hirmuunenäos ei näe ennast seksimas teisega
- Ära võta naist, ja maga kellega tahad, tee mida tahad, ja ole rõõmus!

Ise kasutan viimast varianti, töötab sitaks hästi ja olen rahul
˅ näita rohkem ˅
2009-12-23 22:23
aga saab ju kasutada ka teisi varjante-kui neine tahab teisega olla siis mitte kodus kus mees võiks peale sattuda mina tegin sedasi.Kui juba kodus siis on äkki mees loll ,et pole enne vihjetest aru saanud,et naisele enam ei sobi temega või siis lihtsalt naine loll ja hoolimatu????
Aga kui minu mees peale satuks siis jah noh seltsi ta kohe kindlasti tuleb aga mitte alumise otsaga-kardan ja usun,et siis juba rusikatega!!!!
Aga minu õnneks ma veel teisi ei taha ja koju ikka ei tooks neid!!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-04 13:10
Midagi ei teeks...aga usaldust kah enam ei oleks...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 11:25
Meie suhtes on need asjad kokku lepitud nii et juhul kui kedagi koju tood siis pead arvestama sellega et kallim tuleb koju ning kui kallim peale satub siis tahab ta ka liituda. See reegel aga tekitab ühe lisakohustuse. Nimelt kuna me mõlemad bi-d siis peab see "kolmas" isik olema valmis tegelema ka omasoolisega voodis.
Ühesõnaga reegel on lihtne: "Kui kedagi koju tood, siis ikka sellise kes kolmekesi olles ka "kõik kõigiga" tegevuse vastu ei oleks"
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 15:06
KUI ma läheksin koju ja leiaksin mehe voodist võõra naisega, siis tekib mul küsimus, et mida sellist ta saab sellelt naiselt mida ta minult pole saanud? Seda tahaks ma kohe väga teada. Igasuguse usalduse kaotaks see mess mu silmis ja kui pole usaldust siis mis suhe see selline on....nii et lõppvaatus on ka teada.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 15:07
Aga reageering....ega ei teagi...pole sellist juhust olnud...võib-olla vaataks nõutu näoga ja paneks ukse kinni
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 15:52
Istuks voodi veerele ja vaataks pealt või siis läheks kampa
Kuidas just tuju satub olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 16:15
Siin ongi tegelikult kaks eri küsimust
!.reaktsioon - tegutsemine hetke olukorras
2.suhtumine - see eeldab ikka mõningast järelemõtlemisaega
˅ näita rohkem ˅
2010-02-05 19:49
Eks nii ongi. Mulle teeks muret, et äkki on mingi püsiv armuke ja minu positsioon on kaotatud. Kui oleks kindel, et tegu on lihtsalt seiklusega, siis oleks pigem põnev. 15a tagasi ma nii ei arvanud, siis oleks ikka kohe rusikad käiku läinud. Tegelikult üks kord läksid ka ja seda enne kui asi üldse intiimseks jõudis minna
˅ näita rohkem ˅
2010-02-06 16:40
Raske küsimus kolmteist.Nagu me kõikk teame oleneb olukorrast.okey kui kokkulepitud oleks selline asi teise poolega siis poleks hullu sulaks seltsi aga kui tõesti oled oma teisepoolega koguaeg kõikke koos teinud ja selline suur usaldus on tekinud ja sa ei teaks siis ma arvan et on tõeline pettumus.....mis purustaks kõikk vb maha ei jätaks aga siis on see koht küll käes et nüüd üllatan mina teda sellisega nii vastik olen küll
˅ näita rohkem ˅
2010-02-06 23:38
Mis seal ikka. Trahh püksid maha, sülitad pihku lärts, haarad riistast ja siis bl..(ropp venekeelne sõim)
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 14:22
Ma läheks jalutaks veidi väljas, et nad saaks end rahus ehmatusest toibuda. Tänitama, norima, ülbitsema ma kohe kindlasti ei hakka. Kui mees tahab, siis räägib ja eks siis näis mis ma talle vastan. Igal juhul õli tule ei vala.
Miks nii käitun? Sest mind see ei ehmataks, ei Å¡okeeriks ega tekitaks ka ebamugavust. Pigem tahaks talle kuidagi mõista anda, et kõik on korras, rahu nüüd.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 11:47
reaktsioon oleneb täiesti hetkeseisust suhtes. Kui kõik hästi siis hüppaksin kampa ja nõuaksin oma osa. Kui suhted niigi sassis siis ..... no arvatavasti ei käituks eriti korrektselt. Karvust kinni ja ukse taha mõlemad: minu magamistoas ilma minu loata nii ei tehta.

suhtumine. olen avatud suhete pooldaja. Kahjuks ei ole ma ühtegi toimivat avatud suhet näinud meie suurepärases kultuuriruumis. Võibolla ei olegi see täna ja siin lihtsalt võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 11:55
BDSMLesbi: Saab küll toimida see avatud suhe. Juhul kui isikud ei ole teineteisest sõltuvad. Kui "oma perse" on kindlustatud. St kui on olemas teisel poolel oma elamine, töökoht ja ei ole teineteisega seotud mingeid lepingutega (abieluleping, lapsed) Avatud suhe ehk seega on teiseneteisest suht poogen. Kui kepib teisega, siis noh jah "sitt päev" mis teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 12:12
Avatud suhted on võimalikud,aga tuleb arvestada,et tuleme väga kinnisest ühiskonnast,kus inimesed olid väga kinnised ja nende vahelised suhted samuti.Praegused keskealised on veel selle aja lapsed ning kannavad endas tolleaegseid tõekspidamisi.Noored küll üritavad,aga see piirdub kõige vana eitamisega,uue peavad nad kõik ise katseeksitus meetodil avastama.Neil pole kellelt õppida.Võibolla ehk nende lapsed.Dialektika seadus ju ütleb,et areng toimub mööda spiraali,kus iga uus etapp on eelmise kordamine kõrgemal tasemel.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 14:16
parmaleikin See mida sa kirjeldad pole minu kriteeriumite järgi suhe. Lapsed ja abielu ei ole minu nägemuses, mis võib üdini vigane ja vale olla, takistuseks. Maj iseseisvus on terve mõistuse tundemärk.

jfjm. kui noortest sa räägid. ma vist kuulun pigem keskealiste klassi? Jah ei ole kelleltki õppida aga mõtlemisvõimelisi inimesi kes on suutelised arenema iseseisvalt ilma eeskujuta, oma peaga leidma enda seest õiged vastused? Need jäävadki oma klassis, spiraali ringil, üksikuks ulguvaks hundiks metsas, saamata kunagi realiseerida oma ideid sest on kas liiga vara või liiga hilja?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 22:40
Rääkisime ju avatud suhtest ja selle võimalikkusest. Ainult sellisel juhul nagu ma kirjutasin on võimalik avatud suhe.
Sinu suhte kriteeriumid on sinu teada ja sellest ei räägitud.
Või tahad sa sellest rääkida?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 03:33
reaktsioon saab olemas olema, kuid tema intensiivsus ja ulatus oleneb sellest, millises staadiumis me suhted olnud on, milline minu
häälestatus on jne. Richterit paralleeliks tuues - 2,0... 8,0 (ülempiire sellel ei ole)
˅ näita rohkem ˅
2010-07-06 12:45
ühisesse koju vast sellist probleemi ei tekitaks,muidugi kui pole teisiti kokku lepitud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-13 22:57
Ma isegi ei tea kuidas ma reageeriks. Ilmselt jääks rõhutatult rahulikuks, käsiks tollel naisel lahkuda ja jääks väga suure huviga ootama mida mees selle asja kohta ütleb. Samuti uuriks kuidagimoodi kellegi kaudu, et milline see naine üldiselt inimesena on.

Aga kui ma juhtun peale sattuma nii et nad tähele ei pane siis jälgiks natuke aega asja ning siis astuks vaikselt sisse ja jääks ootama kuni nad mind märkavad. Ja sellisel juhul enam mingeid selgitusi ei kuulaks, olukord räägiks ise piisavalt kõnekalt.

Kas ja kuidas suhe peale seda üldse jätkuks, ei oska öelda, aga vaevalt et midagi eriti välja tuleks enam.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-14 11:54
Andku "tuld" kui meeldib
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 08:24
Vääääga huvitav teema, vääääga huvitav Õnneks/kahjuks ei ela kellegagi koos, ei plaani ka hakata kuna olen liiga palju seiklusi otsiv ja suhte loomne tähendaks kohustust teise ees ja eks mingil määral ka truudust aga ma tean...mina ei suuda olla truu sedaviisi nagu peremudel ette näeb ja seepärast ka ei otsi suhet aga...kui....oleks suhe, siis arvestades oma iseloomu ma tõenäoliselt ei teeks väljagi, teeks kohvi, vahiks telekat ja ei pööraks tähelepanu asjalegi...nuh pärast uuriks, et mis inimene, et ikka normaalne enam-vähem asjalik tegelane, siis vähemalt keppis ikka asjalikuga. Eh ei tea aga kui aus olla, siis tõesti, mul kakskama. Ma ise pole teab mis super musternäidis ja ei tea kuidas ma saaks nõuda seda oma paariliselt kui mul oleks suhe ???
˅ näita rohkem ˅
2010-07-17 10:43
RedLight1 hästi öeldud. Kes patust puhas, see las viskab esimese kivi. Minu jaoks on ka klassikaline truudus ületamatu tõke eluteel ja ega ma ole seda ka kunagi eesmärgiks võtnud. Minu jaoks on täiesti normaalne sexuaalne lävimine laiemalt kui ühe inimesega.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 01:45
Hakkaks nutma või siis teeks abikaasa armukese kukeks
˅ näita rohkem ˅
2021-11-08 08:35
Avastad partneri võõraga? Salaja ja vahele jäämine, siis tuleb suuremat sorti jama kohe kindlasti. Samas varem läbi arutatud ja kokku lepitud olukord ei ole probleem. See kehtib mõlema puhul olgu, siis mees või naine. Seks ja armastus ei pea üksteisest sõltuma, aga võib
Palju oleneb sellest, et kuidas selle omandiinstinktiga on?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-09 20:27
Lugesin ka selle vana teema uuesti läbi ja pean ütlema, et ega mu seisukohad pole eriti selle kümne aastaga muutunud. Kui praegu küsitaks minult minu reageerimist, siis vastaksin, et ei reageerigi. Ükskõik mida ma ka teeksin, oleks see vaid enesehaletsuse väljanäitamine. Võid küll loota, et näitad kas jõudu või uhkust, aga tegelikult oled ikka ennast haletsev äpu.
Mõtlemisainet see olukord muidugi võib pakkuda, aga just selles mõttes, et miks nii juhtus, mitte et mis saab edasi. Seda kuidas edasi minna, näitab aeg.
Kui armastad teist, siis ei keela sa talle seda mis hea, aga seda mis talle hea, ei saa sa talle ette kirjutada, seda otsustab ta ise ja teeb omad valikud.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 08:53
Liiga äärmuslik suhtumine see, et armastad ja lepid kõigega, mis partnerile hea. Teemad, mis puudutavad mõlemat vaja ikka läbi arutada ja kokkuleppele saada. Seks väljaspool suhet ei ole ainult ühe osapoole asi, seda peavad mõlemad heaks kiitma.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-10 09:59
Mitte midagi ei pea.
Iga inimene seab ise endale reeglid ja piirid. Seda, millised on partneri piirid võib ta soovida, aga mitte sundida. Kodu vägivald ongi see, kui enda reegleid teisele pealesurud.
Teist inimest pole võimalik muuta. Sa kas lepid temaga sellisena nagu ta on või lased tal minna. Kui surud enda tahtmist peale, siis reeglina algab näitemäng ja pole teada millal ta sellest tüdineb. Ta võib üritada sulle meelejärgi olla, aga sisimas jääb ta ikka selleks, kes oli.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-01 14:25
Mitte midagi ei pea?
Kui soov üksi elada ja toimetada, siis ei peagi teistega arvestama. Mina arvan, et suhtes annad ära väheke vabadust ja saad vastu palju rohkem. Sul on partner ja mida aeg edasi, seda olulisem see on, radikaalne mina teema ei päde.
Peale sattumine täiesti tavaelus on tegelt suur pauk mõlemale.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-04 19:36
Oleks ilmselt äärmiselt pettunud.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 02:21
mis siis pettumust valmistab- et jäid ilma?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 08:51
Suhtes jääd sa paljuski ilma kui partneril on omad piirid seepärast kõik otsimas siin käivad , mida partner ei paku
˅ näita rohkem ˅