Foorum
2010-09-17 10:16
mikhan- ma ei solvu kellegi mõtteavalduste peale, ja kas peakski?erinevalt sinust ma ei soovi targutada. seda sa oled kahjuks teinud mitme kasutaja puhul,määrates kellegi haigusastmeid ja isegi hulluks pidades inimesi. millele olen ka sinu tähelepanu juhtinud varem. sõna pede kasutada püüan ma tõesti suht vähe erinevalt mõnest teisest kasutajast. olen vabameelne bi seksuaalne inimene, kes suhtleb siin portaalis paljude inimestega- heterod,bid, lesbid ja gayd. paljudega olen kohtunud ka reaalses elus väljaspool portaali. ja nad on meeldivad inimesed. rohkem tolerantsust.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 10:31
on tore, et sa ei solvunud, kartsin seda, vahest juhtub see kogemata, tahtmata tegelikult jäme olla. Tunnistan, et mul on palju vigu, mu tolerantsus on ajuti tühi mull, ja paljude vigadega ma isegi ei tegele, sest mind ennast nad ei sega, ei pürgi täiuslikkuse poole ja ei taotle absoluutselt ka kõigi lemmiku staatust.
selle sõna pedega- ma tean küll et see on ebaviisakas, aga kiusatus seda kasutada on vahest nii suur, kättemaksuks pidadagu mind siis pooletoobiliseks jobuks homofoobiks, ma lepin sellega
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 10:46
mikhan- mina ei anna ühelegi kasutajale negatiivset hinnangut avalikus foorumis, kedagi kellegiks nimetades, pidades. seda teevad nad paraku ise. kui inimene teades ebaviisakate sõnade tähendust ja kiusatus ikkagi neid kasutada on suur,mis teha,kasuta ja naudi seda. olles õnnelik,naudi seda õnne. elus ja teaduses on tõendamist leidnud, et osad homofoobid omavad varjatud omasooiharust nn.kapipededeks kutsutakse neid rahva seas.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 11:01
ei soovi mina sind kuidagi ümber veenda, aga ei kavatse su tõekspidamisi ka omaks võtta, mina olen alati valmis andma ka negatiivseid hinnanguid, kui liiga teen kogemata, olen alati valmis ka vabandama, sõnade ebaviisakusele ja ebaviiskusele ei pane ka nii suurt rõhku, et lase aga käia, tõenda, kutsu kuidas iganes soovid, kui ma ise oma sõnakasutuses ülemeelik olen ei saa ma ka enda suhtes suuremat viisakust nõuda
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 11:12
mikhan-ma ei ole tahtnud kunagi, et minu tõekspidamisi keegi peaks omaks võtma. mina kutsun sind ikka foorumis kasutaja mikhan nime järgi ,olenemata sinu seksuaalsest orientatsioonist.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 11:33
fair enough. eks ma üritan siis ka edaspidi korrektsem olla vähemalt mis sinusse puutub, kui ma siiamaani selles vääratanud olen siis anna andeks, keel vääratas, aga antud juhul mis selle arutelu üldse välja kutsus, siisnäiteks selle verka nimelise p poisiga ma küll ei leia et ma talle mingil hetkel liiga tegin
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 11:48
ise ma ei tunne verka nimelist kasutajat ja ei oska ka seisukohta võtta? inimesed peavad oma arusaamatused mujal klaarima, kui avalik foorum. see on minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 12:00
minu arvamus jälle nii kategooriline ei ole, mu poolest tehku mis iganes tahavad, aga kui selleks on valitud juba kord avalik foorum siis võivad ka kõik selles osaleda. Juhtub ka et kasutatakse p-sõna. Mina ka ei tunne verka nimelist kasutajat aga ta tuli kirjutas portsu nõmedusi, olles samal ajal see noh p . Kuna ta tuli siia õelutsema, siis mu meelest võivad kõik ka tunda ennast täiesti vabalt kellele vastu õelutsemine lõbu pakub, nagu näiteks mulle kaunil reedehommikul Ehk siis mis ma tahtsin öelda: mitte et ta on nõme, kuna ta on p, vaid et ta on p kuna ta on nõme pean vabandama nüüd selle üldistuse pärast, mis ma enne siit edasi tegin
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 12:26
loomulikult on kõigil oma arvamus , ning ka õigus seda väljendada.
tundmata, teadmata inimest siis ma ei pea õigeks oma seisukohta selles öelda. kas on tegu mehe või naisega? ei tea ja ausalt ei huvita ka. ma ei pea kedagi nõmedaks, õelutsejaks ka selle poolest veel, kui foorumis mingi postituse teeb.
lugedes neid postitusi, siis väita saab mõlema tegelase poolset närvilisust küll.
Samas igasugu mõistmatut teemat kohtab mujalgi postitustes. Millest end häirida puudub mõte.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 12:31
räägime teineteisest mööda sa oled parem inimene kui mina
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 12:39
mikhan- miks ma olen parem inimene kui sina oled? sina väljendad oma arvamust, mina oma.
mingite postituste põhjal ei tee ma üldistusi küll.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 12:55
sellest tuleks nüüd kole pikk targutus, kui ma selle lõpuni lahti seletaks, aga ok, kuna sa mainisid mu lolli kommet teistele diagnoose panna, siis õigluse nimel võin ma ju korra seda ka endaga teha
Sina ei tee postituste alusel üldistusi, mina nagu sa õigesti tähele panid, ei tundnud mingit tõrget avaldada paari postituse alusel lahmiv üldistus, ise teades, et see on paljude suhtes ülekohtune ja lihtsalt ei suutnud kiusatusele vastu panna omades teravat keelt, tuleb omada ka ebaproportsionaalselt paksu nahka.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 13:08
mikhan- jah, sinul oma arvamus , tõekspidamised.
mina ei tee lahmivaid üldistusi kellegi suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 13:10
amen
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 13:14
tore loodan, et kahekõne sai meeldivalt lõpetatud.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 09:44
näed kui huvitav
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 02:03
Kas BiNaiseks olemine on IN või on asi meestes?... nagu teema oli... tundub/loodan, et ikka meestes
Siis bi-naine on mulle IN! Reeglina ta on avatum ja tolerantsem kui ennast eranditu heterona leidnud naine! ...ja mis võiks olla mehele veel ahvatlevam, kui mitme naisega voodis! Oma profiilis kajastatu ei pruugi tõde olla kuna mõte vaid mõttes....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 12:11
Milline tolerantsus sulle meeldiks või kuidas sa seda ära kasutaksid?
Nüüd küsimus, miks bi naine ilmtingimata sinu tahab voodisse kaasata, miks sa nii kindel selles oled? Ikkagi bi naine ei huvita sind mitte niivõrd biseksuaalselt vaid võimaluse üle legaalselt teisi naisi panna Kas ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 15:07
oleks hea, kui keegi selgitaks seda bi-naiseks olemist ja meeste asja. ma ei ole aru saanud, kuidas mehed naise bi-ks olemisega seotud olid. xmehe variandist ja valikutest saan ma aru, aga kas teema tegija ka sellest nii aru sai? või kuidas mehed sellest teemast aru saavad. ma tahtsin teemas seda teada, aga ei saanud sellele nagu mingit vastust.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 22:00
Juuksur- parima vastuse saad sa loomulikult bi naiselt.
Veelgi parem vastus tuleks elust enesest st. ise enda isiklikust kogemusest.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 22:43
nii, ma sain teada, et tegelikult oli teemas sellele vastus olemas minu vabandused kuvaldole. minu lollus
˅ näita rohkem ˅
2010-10-26 16:50
sama hästi võiks küsida kas homoks või heteroks olemine on in? rumal küsimus küsimuse püstitaja poolt
˅ näita rohkem ˅
2010-11-02 00:35
Kumb siis on in?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-02 00:39
enne võiks ikkagi inimeseks jääda (kui keegi teab, mida see tähendab) ja pärast tulevad need muud asjad
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 13:54
Inimesi on tõesti vähe. Enamus peavad enda identiteediks oma seksuaalset orientatsiooni. Kui lahterdama hakata ja seda tõsimeeli teha siis lõppude lõpuks on neid lahtreid sama palju kui inimesi.

Hetero, homo, bi, transvestiit, transeksuaal...
polügaam, monogaam, truudusetu, truu
anaalne, vaginaalne, oraalne, fetishid, mitte fetishid, sm, bondage jvpm
valges, pimedas, õues, teki all

mille järgi veel lahterdama hakkame?`Seda võib lõputult jätkata
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 10:06
Kõik tänapäeva sotsiaalsed võrgustikud (FB, twitter, rate, sexinestonia, iha.ee jne jne jne jne) on üles ehitatud tänapäeva inimeste ekshibitsionismi vajadusele. Iga punkt mis köidab tähelepanu on ju plussiks eristamaks end teistest. Kuid paljud ei saa aru et proovides eristuda hallist massist ning märkides oma ankeedile asju mida nende arvates on vähestel nad hoopiski astuvadki sinna halli massi sisse - nii on ka selle biseksuaalsusega. Naiste puhul on need 2 tähte pigem atraktiivseks punktiks ning meeste puhul on see enamasti inimese enda võime olla erinev.
Kui tõsiselt mõtlema hakata siis peab olema ikka julgust ning enesekindlust mehel, kes paneb Eesti homofoobses ühiskonnas oma ankeedile näoga pildi ning märgib sinna juurde ka oma biseksuaalsuse. Minu jaoks pole need mehed mitte hälvikud vaid just enesekindlad inimesed kes teavad mida nad tahavad ja julgevad seda ka tunnistada.

Naiste biseksuaalsusega on hoopis teine lugu. Kuna olen sarnaste portaalide kaudu otsinud tutvusi ka paarina m+n siis tean et 90% naistest kel ankeedil kirjas "BI" ongi oma biseksuaalsetes kogemustes kogenud vaid naisega suudlemist (see on selgunud kirjavahetuste teel mitte ei ole minu väljamõeldis). Ilmselt on naiste jaoks ainuüksi teise naisega suudlemine juba niivõrd "teistsugune" tegevus et see väärib nende arvates kohe oma ankeedile "BI" märkimist.
Tegelikult tollest otsingust kus naisega otsisime naist kolmandaks olemegi aru saanud et reaalseid naisi kes ka asjani jõuda tahaks annab sellistel lehtedel ikka tikutulega taga otsida - seega loobusime naiste otsingutest ning keskendusime paaridele.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 10:40
Kas naisel kes ennast bi´ ks peab, peab siis tingimata kogemusi olema? Talle meeldivad ka naised kuid võib olla pole ta oma unistusi realiseerida jõudnud? Kui kogemusi pole siis eelkõige sooviks tegeleda naisega endaga, mitte kohe meest kampa võttes, vähemalt mina küll ei sooviks nii.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 11:45
BarbWire kuid sellisel juhul me sünnime ja oleme ju kõik bi-d ... me pole lihtsalt veel proovinud
Mine tea.. äkki kui proovid sinagi siis hakkab meeldima

Ma siiski leian et bi-ks saab end nimetada inimene kes asja teinud on. Tean et paljud kes on "tahtnud proovida" ning selle ära teinud... pärast proovist aga selgus et asi on ikka kaugel sellest mida on oma peas ette kujutatud ning kaob see hvi igaveseks. Seda siis olenemata faktist et enne proovimist oli huvi ja soov väga suur. Seega ma siiski leian et seksuaalsuse määratlemisel peaks lähtuma eelkõige kogemustest mitte filmidest nähtud asjadest.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 12:24
nicedudega nõus. kindlasti paljud naised vaatavad filmist lesbide värki ja see väike tsirkus sisendab neile tunde nagu teine naine tõesti suudab pakkuda võimast elamust. tegelikuses pole naised osavuselt suurt paremad kui mehed, eriti mis puudutab üldse esimest korda.

pealegi kahe naise müramine on meeste pool aktsepteeritud, siis tehaksegi end põnevaks meestele.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 12:49
Niisama lämajaid ei pea küll bi´ ks, see naiste tatistamine ei paku küll pinget. Selles küll õigus et enne võiks teise naise ära proovida, nii mõtteid mõlgutades ja lihtsalt mängu jälgides, on teine lugu. Eks need osavused tule ikka pikaajalisest kogemusest, vaevalt esmakorral naised teineteisega suurt peale hakata oskavad, eks kõik vaja harjumist.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 12:57
Rohkem veel väljakujunemata seksuaalsusega noorte naiste teema see bi-teema väljakäimine. Mehed annavad endale palju selgemini aru, kas neile sobivad mehed või naised või mõlemad. Noored naised kipuvad endale rohkem ette kujutama. Suudles ööklubis teist tüdrukut ja ohhoo - bi valmis. Miski sama teema, kui saadakse klubis noore meesterhavaga tuttavaks, käiakse korra sängis ja sealt edasi räägitakse "minu mees".
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 18:29
Siin tekib jälle saamise ja andmise nautimise küsimus.Saada on alati hea,aga kas naudid ka andmist?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 19:01
No siis on sul ju eeldused olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-06 03:16
Ütleme, et seal, kus inimesi, seal lihtsalt tekib mullist neid juurde - bi või homo või hetero - mis seal lõppude lõpuks on vahet, vastus mitte midagi, kui inimene otsib seksi, siis seksib ta kas või kummipalliga, kui inimene otsib teist inimest, siis otsib ta hoopis muid asju, näiteks tundeid, hetki, lõhnu, puudutusi, liblikaid, lähedust, külgkülje tõmmet ja seda võiks jätkata... lihtsalt ei saa kvalifitseerida, mina olen bi aga mina olen hyperseksuaalne.. mina olen näiteks HOMO SAPIENS ja mis nüüd saab
˅ näita rohkem ˅
2011-07-10 15:18
vbl ja osadel polegi seksis vahet mis sooga on tegemist, see tundepool ei ole neil biseksuaalne. tõesti seks on lihtsalt seks ja teine inimene on vahend ja polegi suurt vahet kas vahendiks on inimene või kummipall. zitika jutus on iva sees.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 08:22
"20-25-ste naiste ankeet kus oleks orientatsioon " hetero " on haruldlane kui mitte öelda üliharuldlane, milles siis asi?"

Asi lihtne. Väga konservatiivne inimene siia saidile vaevalt end regab. BI võib tähendada kolme asja. Sexuaalne või vaimne orientatsioon. Viimase puhul lihtsalt otsitakse aegajalt naiseliku hellust.
Kolmas põhjus ja tõenäoliselt kõige sagedam, on vast vabameelsus. Kui teine naine meeldib ja kõik on ok, siis miks ka mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-12 09:03
Tõeline vabameelsus on see kui seksid inimesega kes on kole kui öö.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 17:26
Mässasja.
Vaba meel ja vaba tahe. Ehk siis teen mis meeled soovivad. Ma pole kunagi mõelnud, et sex koledaga kui öö oleks mul meelte tahe. Aga teatud mängude ja fantaasiatega inimesed jah fantaseerivad sellistest asjadest.
Kuigi jah, välimus ja sexuaalsus ei käi kaugeltki koos. Aga no see on juba teine teema, ning siin on sama palju arvamusi kui inimesi. Reegel on vast see, et inimene saab ikka seda mida ta soovib
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 21:24
See Biks olemine võib olla ka kaval reklaami trikk. On ju paljude mehepoegade unistuseks kaks naist korraga
˅ näita rohkem ˅
2011-07-13 22:11
Oi, sa ei taha teada millest kõigest mehed unistavad. Kui nende tahtmise järgi reklaamankeet kokku panna, siis ma arvan, et ma ehmataks ka parima ja karastanuma närvikavaga mehe näost kaameks.
Samas, kui mehepojad ei tea mis see bi-tähendab, siis läheb trikk vast läbi ka. Natuke Å¡õutada pole vast väga keeruline ja ongi onukene häppi häppi.
˅ näita rohkem ˅