Foorum
2012-04-25 15:12
Kui juba otsimiseks läks, siis otsin kindlat kasutajat iha kasutajate seast.
Olid kontaktid olemas, kuid läksid kogemata arvuti puhastamise käigus "jalutama". Ja uut kontot ma ei tea.

Otsin kasutajat memphis.(ilmselt on tal see konto blokeeritud, sest ma ei leia seda enam siinsete hulgast,) kuid kas keegi saab mind aidata
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 15:52
memphis1 on olemas ,no mis moodi puhastasid ,kas puhastasid www.iha.ee ka ära
˅ näita rohkem ˅
2012-04-25 15:58
Ei iha ma ära ei puhastanud. Asi lihtsalt selles, et mul olid kõik kirjavestlused ja andmed ja no kõik sellesse inimesse(kasutajasse) puutuv olemas arvutis. Aga arvutiga juhtus õnnetus. nii et kõik andmed ja asjad jalutasid parematele jahimaadele.
Aga kontakti inimesega tahaks siiski leida taas. Memphis1 pole see tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-06 18:36
Memphis sulges oma konto. Selle asemel avas uue konto mercenary30, kuid seda pole külastatud august 2011 saati ja kolmas ilma piltideta konto nimega trakatsist.
Kui see midagi aitab, sest e-maili vms mul pole, suhtlesime vaid siin.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-06 18:39
No okei, küsin siis sedapidi
Et kas keegi saaks aidata memphis, mercenary30 või trakatsisti kontaktandmeid (pean silmas just emaili aadressit). Ilmselt meil on ühe konto peale ju ikka üksjasama
˅ näita rohkem ˅
2012-05-06 18:40
Vigade parandus.
Ilmselt on meil (vähemalt) kolme konto peale ikka üksjasama
˅ näita rohkem ˅
2012-05-06 18:43
no way. sama meiliaadressiga ei saa teist kontot teha
˅ näita rohkem ˅
2012-05-07 08:09
Sama meiliaadressiga ei saa teist kontot teha küll.Aga ilusatele neidudele saab sama meili ju jagad küll
˅ näita rohkem ˅
2012-05-07 09:06
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=11&post=85359
meca, vaata ka see on sinu teema.
aasta tagasi käivitus operatsioon „otsime memphist“. mis sellest sai?
siis jälgisiti üles laetavaid pilte ja suheldi, aga ei tehtud sinust väljagi. samuti väitsid siis ennast olevat tema tuttava. tänasel päeval tegeletakse tema otsingutega edasi ja väidetakse, et mingid andmed on arvutist kaduma läinud(miks ma seda ei usu). millised andmed huvitav? ka tel.numbrid? või vahetasite ainult kirju/meile?
miks sa ainult meiliaadressist huvitatud oled? kas seal, kus ta elab, levi pole?
kui seda pikka ajavahemikku (aasta jälgimist) vaadata, siis ma kaldun arvama, et selle aja peale oleksid tuttavad tagaotsitavad mehed juba ammu ilusate neidudega ise telefoninumbreid vahetanud. kui vaja, siis ka nendega kohtutud.
seega kuidas saab tuttav isik kaotsi minna, ma ei saa sellest aru?
ega sa ei valeta? hetkel olen sama meelt, et sinuga ei soovita kontakteeruda
˅ näita rohkem ˅
2012-05-07 09:21
p.s- ja kui ma kellegiga tihedamat kirjavahetust pean, siis paratamatult kinnistub mulle siis ka mällu tema meil. sa teaks seda peast.
seega....ei ole sa selle mehega mingeid kirju vahetanud ega ka muid kontakte temaga vahetanud. mida me sellest järeldame?
˅ näita rohkem ˅
2012-05-07 16:11
Tänud Utha : ) Kusjuures ma täitsa olen kursis selle teemaga, mida ma natukese varem olen püstitanud aga kuna ma seda teemat ei leidnud, siis seepärast ka uue teema algatus. Aga ütle mulle, miks sa alati küsimusest mööda loed või siis aru ei saa (ei väida vaid oma teema puhul)
Ja alati oma küsimusi esitama hakkad, mis alati teemasse peaksid sinu meelest siis valgust tooma : ) Aga jah suhtlesin telefoni teel ka – aga kui see telefoninumber on pool aastat ala » levi piirkonnast või välja lülitatud«, siis mis ma selle teadmisega peale hakkan? Või msn, mis näitab et tegelane pole pool aastat kuskil sees käinud. Mõtlesin et kellegil on uuemaid andmeid vms.
Pealegi mu enda arvutis läksid tõepoolest kirjavahetus kaduma, lisaks siis ei saa ma ka tol ajal kasutatud email sisse, seega on mul uus ja kui ta võttiski minuga ühendust, siis ma ju ei tea seda.
Miks kohe järeldatakse inimesest kõige halvimat
Ja miks ma peaks taga otsima inimest, kellega ma suhelnud pole? Sa oled peast natu soe

Aga kui sul on midagi öelda, siis palun ootan ka priva postkasti.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-08 09:44
aga mis paneb sind arvama, et ma ei saa(nud) aru?
tegelikult vastupidi. ma pidasin väga täpset arvestust. lugesin vägagi tähelepanelikult su kahte teemat ja teiste vastuste hulgas käisin ka sinu omad üle. lähteandmed olid sellised nagu sa need ise siia sisestanud olid ja asjaolusid arvestades kujunesid ka arvamused sellele vastavaks, tuginedes ainult mingitele saadaolevatele vaatlusandmetele ja tehtud oletustele (kas sa mitte ise ka seda ei teinud?) ning, nagu hetkel selge, olid need ka ennatlikud. läksin oletustega alt, aga ma sain lähtuda ainult sellest, mis teistelegi teada oli. vaata asja selle poole pealt, et kui see arvaja poleks olnud mina, siis oleks see olnud keegi teine, kes oleks samad „vead“ su tekstist avastanud. siis oleks tema olnud selle isiku osas, kes ei loe ja ei saa sinust aru.
loogikavigu ma vist ei teinud. teravaks minna ka ei tahtnud, aga tunnistan, et olin sinu tegutsemise motiivide suhtes veidi kahtlev ja kahtlustav. minu vabandused. you newer know. raske siin kellestki aru saada ja kui teatava vaheaja tagant luuakse kaks sarnast teemat, siis tekivad ka vastuolulised arusaamad.
ei tunne ma isiklikult memphist ega ka sind mitte, kuigi, kui täpsemalt meenutada, siis olen ka ise sama memphisega või mercenary´iga kunagi paar kirja vahetanud. that´s it. rohkemat ma ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-01 20:58
krt pole siin foorumis kunagi näinud...
ma olin kunagi memphis. täpselt ei mäleta vb teisel saidil võimalik... ja meca ehk siis merka tuleb kuidagi tuttav ette... aga ikkagi kahtlen endas. kuna vanuse vahe on üsna suur.
˅ näita rohkem ˅