Foorum
2011-02-14 12:12
Tere.

Äkki keegi oskab aidata? Loodan, et saab mõne hea vihje.
Olen oma mehega koos olnud juba 3 aastat. Alguses oli voodielu okey. Ei midagi erilist, aga vähemalt oli. No siis jäin lapseootele ja sünnitasin sügise alguses lapse. Mõni kuu läks mööda ja mõte taas, et alustaks voodieluga. Aga mees enam ei taha väga. Sisuliselt olukord selline, et läheb hommikul peale seitset tööle ja tuleb õhtul enne seitset koju tagas. Viskab ennast diivanile, vaatab reporterit ja muud, mis tuleb ning ei tunne üldse mu vastu huvi. Nii siis õhtuni välja ja lähme magama ära. Mitte midagi ei toimu. Alguses mõtlesin, et võibolla ei taha, et asi minus või mine tea. Aga ei. Ise tahaks lõputult, aga tema mitte. Mõnikord õhtul vihastan, jalutan pesuväel või alasti ringi ja küsin otse, et teeme midagi? Või et mina teeks talle või tahab ta ise midagi teha? Aga ei. Mõnikord siis moka otsast ütleb, et ime lahti. Ise vaatab tuima näoga telekat ja peale seda ka enam ei toimu midagi.
Vägisi tulevad mõtted eksidele, kellega sai kõike ja kõikvõimalikku tehtud kogu aeg. Aga meest ei saa maha ka jätta, kuna ausalt öeldes sõltun tema rahakotist. Mida teha ja kuidas saada mees uuesti seksima?

Mida teha? Oskab keegi kosta või öelda midagi?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:34
Alusta sellest, et seadistad oma profiili teksti ja selle teksti siin ilusti omavahel vastavusse. Se eoleks juba suur samm.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 12:52
Vbl ta jätab kõik oma jõuvarud tööle???
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 13:00
Jätab jõuvarud tööle? Aga varem ju jättis ka, aga energiat jäi mullegi. Miks siis nüüd enam mitte? Samas, kui mõni sõber helistab, et lähme välja, siis on kohe jooksmas, kui vaid lubaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 13:04
hm, aga ankeedis kirjutad, et seksid mehega piisavalt. kust maalt see piisav hakkab?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 13:49
aga ma ei saanud aru, millele siin vihjama peaks? sa ju teatasid enne, et seksimine temaga ei olnud midagi erilist, aga oli ok. ja sellise mehe sa endale saidiki - ei midagi erilist, aga muidu on ok ja elada temaga saab. nüüd tahaksid siis, et ta teeks muud ka ja oleks teistsugune?
tead ma soovitaks sul enne oma mehele seda selgitada. tema eest ei oska keegi siin vastata ja ta on teistest adekvaatsem ka
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 13:55
Profiilis on seepärast, et mitte näida mingi kiimas kiisuna. Muidu kirjutab igaüks, et teeme seksi, teeme seksi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:12
no seda seksimise asja kirjutatakse sulle siin niikuinii, olenemata sellest, kas sul on profiil või mitte.
et siis tegelikult ikkagi ei ole piisavalt? aga nüüd, kui keegi loeb seda teemat siin, siis ta saab ju teada ja ikkagi pakub sulle seksi
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:24
Ah, alguses ikka püüdsid igale kirjale vastata, aga nüüd ei viitsi enam pooltelegi vastata. Eriti, kui veel miski mõttetu kiri, et noh, teeme ka mida-mul poole tunni pärast lõuna... DD
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 14:54
Jääb mulje,et keegi on kappi kolinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 15:11
Ei tea kumb?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-18 14:08
Võid kassile okastraati ümber mässida nii palju kui soovid, siili ikka ei saa...Ma ei näe mõtet sellel l kurtmisel, et kuidas vanasti oli, enam ei ole ja see on põhiline, aeg edasi liikuda ja tunnistada et teie vahel need asjad ei toimi, valikud võivad olla ebamugavad ja teab mida veel...aga kui soovid muutusi, siis see ainu ja õige...
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 10:24
kui mees ei taha, siis...ta ei taha...
ega sundida ei saa
ilmselt tuleb siiski vahetada mehe vastu, kes tahab
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 11:06
tegelikult sundimisega saab ka, aga seda me tunneme juba vägivallana ja parem mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 12:21
Tere!
Minu arvamus asjast,mis ei pretendeeri 100% tõele kuna iga inimene on erinev...aga siiski.Esiteks küsin kohe,et "kas mees oli sünnituse juures ja nägi kõike pealt"?Kui nii,siis osadel meestel võib tekkida selline vastumeelsus või hirm,et kui nt naisele tehti mitu õmblust,SEALT tuli verd(palju nt..)laps oli koos lootevedelikega jne-jne....siis see kõik kokku võib moodustada sellise emotsionaalsel pinnal oleva vastureaktsiooni.....eriti nt neil meestel kellele varasemalt väga meeldis naist nt keelega hellitada.See on midagi sarnast nagu nt naistel...eriti noortel ja esmasünnitajatel...võib tekkida selline "sünnitusjärgne shokk" ja isegi mingi võõrdumine lapsest,kelle tulek tegi ju nii haiget ja oli füüsiliselt raske pingutus".Kui nii,siis vb aitaks just naise poolne selgitus,et "minuga on kõik ok...mul on ka al kõik ok,haavad on paranenud ja olen igati seksist huvitatud....vb on just mehele,kes on ebalev...vaja kinnitust,et NÜÜD VÕIB JÄLLE!
Teine varjant on muidugi see,et teil mehega ongi neis asjus erinev vajadus ning tundub,et temal e mehel on see vb väiksem kui Sinul?Kui nii,on see peresuhetes e kindlas suhtes suht raske teema...mis viib tihti tülideni kuni pere lagunemiseni.Siin peaks abi olema just mehele suguiha tõstvatest rohtudest(ei pea silmas Hispaania kärbest jne...)vaid retseptiga ostetavaid rohtusi...pole paha ka käik seksuloogi,või perenõustaja juurde....seda kõike juhul kui olete MÕLEMAD huvitatud oma selle elus väga tähtsa valdkonna arendamisel.
Edu!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-19 14:31
Nõustun täielikult hea69ga.
Kuid panen siia ka oma mõtte. Ükski mees kui ta on terve ei pea üle nädala vastu ilma sexita. peab koos pihupille. See on täiesti normaalne. Ok no teeme möönduse kuu. Kuid siis on juba tase nii kõrgel, et käiku lähevad kõik võimalikud vahendid mis võimalik.

Kui mees on tõesti tuim ja Sinust kui oma naisest välja ei tee on tegemist rahuldatud mehega. Vastik välja öelda aga ... kas, kes ja kus??
Kes tahab meeste vajaduste üle vaielda see vaadaku siinset mees otsib naist ja naine otsib meest kuulutuste arvulist suhet. Kas on naistel siis sexi lihtsam leida kuigi mehi olevat rohkem või on tegemist just eel mainituga.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-22 13:57
ehk mees on millegi peale sügavalt solvunud ja ei oska sellest välja tulla. aga kui ankeet on üks ja foorumis jutt teine ja kas piltki õige on, tekitab usaldamatuse tunde kasutaja vastu.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-01 14:38
Tundub jahh pigem mingi psühholoogilise tõrkena asi. Juba enne oli voodis suhtkoht viletsake. Sellistele võibolla tõesti pole palju vaja, et päris ära võõrdub.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-02 11:11
igasugused hirmud ja pinged võivad tõesti takistuseks olla. siis tuleb teisega suhelda ja ettevaatlikult need välja selgitada
˅ näita rohkem ˅
2011-03-11 13:37
Mehel on naisest lihtsalt siiber saanud ning eks ta seksib kellegi teisega, koos ollakse harjumusest ja lapse pärast. Selliseid suhteid ja probleeme ennegi nähtud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 17:10
Meestega on lihtne, mehed reeglina ei vaja pikka eelmängu, eelnevat meeleolu loomist, piisab kui neile käsi püksi pistetakse ja riist piku haarateks ning ollaksegi teguteks valmis. Igasugused kahtlasevõitu vihjed ja näägutamine teeb asja ainult hullemaks.
Minu nõuanne sulle puhuks kui isu peale tuleb, sõna lausumata haara initsiatiiv. Otsi mehe riist üles, aja see kõvaks, nii nagu su lahkus lubab kas käega, suu või keelega. Siis kiirelt endal püksid maha, aja tagumik mehe poole urvakile. Tagant kannatab pea kõiki naisi panna, nii ei tohiks teda enam miski häirida.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 17:32
Muidugi võib proovida ka sellist lähenemist, aastast 1960

Te peate meeles pidama, et mehe töölt saabumise ajaks tuleb ette valmistuda iga päev. Valmistage ette lapsed, peske nad puhtaks, kammige ja riietage nad puhastesse, pidulikesse rõivastesse. Lapsed peavad rivistuma ja tervitama isa, kui ta siseneb uksest. Selleks puhuks pange ise ette puhas põll ja üritage ennast kaunistada - näiteks siduge juustesse pael.

Mehega vestlusse ärge laskuge, teadke, et ta on väga väsinud ja et tal on vaja iga päev minna tööle teie nimel - vaikides söötke ta kõht täis ja alles siis, kui ta on lehe läbi lugenud, võite proovida temaga rääkida.

Peale suguakti oma mehega te peate tal lubama minna vannituppa, kuid järgi minna ei ole vaja. Laske tal olla omaette. Võibolla ta tahab nutta.

Korraliku kasvatuse saanud tundlikule noorele naisele tähendab pulmapäev nii elu kauneimat kui ka hirmsaimat kogemust. Uhkele paaripanekule, kus kõigi pilgud on sinule suunatud, järgneb öö, mil sul tuleb taluda esimest korda elus kohutavat asja: seksi.

Kallis lugeja, paljastan sulle shokeeriva tõe. Leidub naisi, kes lausa ootavad pulmaööd. Selline hoiak on sobimatu! Sensuaalne ja isekas abikaasa võib seda kergesti ära kasutada. Ära kunagi unusta abielu raudset reeglit: andu vaid pisut, andu harva, ja eelkõige - andu vastu tahtmist. Vastasel korral muutub see, mis peaks olema abielu, orgiaks või seksuaalseks lõbutsemiseks.

Teiselt poolt - ka äärmustesse ei tasu laskuda. Seks on küll parimal juhul hädapärast talutav ja halvimal juhul valus, kuid tasu selle eest on monogaamne kodu ja lapsed, mis abielust sünnivad. Ideaalne abikaasa läheneb oma noorikule ainult siis, kui too seda soovib ja üksnes lastesaamise eesmärgil. Säärast üllust ja isetust on keskmiselt mehelt aga asjatu oodata.

Enamik mehi nõuab naiselt seksi peaaegu iga päev. Tark noorik lubab meest abielu esimeste kuude jooksul enda ligi üksnes natukeseks ajaks korraga ja kõige rohkem kaks korda nädalas. Aja möödudes peaks ta igati püüdma seda sagedust vähendada.

Siin on naise parimateks sõpradeks haiguse teesklemine, unisus ja peavalu. Tülid, näägutamine, irisemine ja tühjast tüli kiskumine on samuti väga tõhusad, kui neid kasutada hilja õhtul umbes tund aega enne abikaasa oodatavat lähenemiskatset.

Hea naine on vähendanud seksuaalkontaktide arvu abikaasaga esimese abieluaasta lõpuks ühe korrani nädalas ja viienda abieluaasta lõpuks korrani kuus.

Kümnendaks pulma-aastapäevaks on paljud naised laste ilmalekandmise lõpetanud ja täitnud seega peamise eesmärgi, mis oli seksil. Meest peab nüüd kodu küljes hoidma armastus laste vastu ja ühiskondlik surve.

Naine peab endiselt valvama, et ta seksuaalkontaktid liiga sagedaseks ei muutuks. Enamik mehi kaldub loomu poolest perverssustele ja kui anda võimalus, proovivad nad tegelda jälkustega. Nende hulka kuuluvad muu hulgas normaalne suguakt ebanormaalses asendis, suu kasutamine ja samuti oma põlastusväärse keha pakkumine naisele, et too seda suuga puudutaks.

Tark naine ei lase mehel iialgi end alasti näha ega luba ka mehel end talle paljalt eksponeerida. Kui seksi ei suudeta ennetada, tuleb see läbi viia kottpimedas. Paljude naiste meelest on kasulik kanda paksust puuvillriidest öösärke ja abikaasal pidzhaamat. Need tuleb selga panna eraldi tubades ja seksi ajal ei tohi neid seljast võtta. Nii on paljastatud võimalikult vähe ihu.

Kui naine on öösärgi selga pannud ja kõik tuled kustutanud, peab ta vaikselt voodis lebama ja meest ootama. Mees tuleb kobamisi tuppa ja naine ei tohi teha ühtki häält, et mehele suund kätte näidata, sest mees võib iga häälitsust tõlgendada kui tema julgustamist. Alati jääb lootus, et mees komistab ja saab väiksemaid vigastusi, need aga osutuvad naisele ettekäändeks seekord taas seksist hoiduda.

Kui mees siiski naiseni jõuab, tuleb viimasel lebada nii vaikselt kui vähegi võimalik. Iga liigutust võib innukas mees tõlgendada seksuaalse erutusena.

Kui mees püüab naist huultele suudelda, pööraku naine pisut pead, nii et suudlus tabaks põske. Kui mees suudleb naise peopesa, tõmmaku viimane käsi rusikasse. Kui mees üritab nihutada naise öösärki mõttega suudelda naise keha, peab naine öörõiva kiiresti oma kohale tõmbama, voodist hüppama ja teatama, et tal on vaja tualetti minna. Tavaliselt ei soovi mees pärast seda keelatud alasid suudelda.

Kui mees püüab oma abikaasat erutava või nilbe jutuga võrgutada, peab naisel olema varuks paar triviaalset ebaseksuaalset küsimust.

Viimaks hakkab abikaasa mõistma, et kui ta tahab oma naisega seksida, tuleb seda teha ilma igasuguste kaunistavate lisanditeta. Tark naine ei luba mehel oma öösärki kunagi vöökohast kõrgemale tõsta ja mehe pidzhaama tohib olla eest lahti vaid niipalju, kui hädapärast vaja.

Kui mees hakkab ohkima ja ähkima, peab naine olema kas täiesti vaikselt või rääkima majapidamistöödest. Vahekorra edenedes ei tohi mitte mingitel asjaoludel oiata. Niipea kui abikaasa on akti lõpetanud, hakkab tark naine tema kallal näägutama asjade üle, mis peaksid homme hommikuks tehtud olema.

Paljud mehed saavad suurima rahulduse vahekorrast just pärast selle lõppu kurnatult lamades. Naine peab hoolitsema selle eest, et mehel sellist võimalust ei tekiks. Vastasel korral tahab mees peagi jälle seksi.

Naine võib olla tänulik, et mehe lapsepõlvekodu, kool, kirik ja ühiskond on mehesse sisendanud süüd tema seksuaalsete tunnete pärast. Abieluvoodisse heites tunneb mees nagunii häbi, tark naine aga vähendab pidevalt oma abikaasa soovi end seksuaalselt väljendada.

Ning!
Ärge kunagi katkestage kaasvestlejat, eriti meest. Sellega te alandate teda, veel rohkem aga iseennast. Kasutage ebahuvitavast vestlusest väljumiseks mitmesuguseid pehmeid, heatahtlikke ja tarku naiselikke nippe.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-05 08:39
to Gerli23

Üks ilmne põhjus sellisele käitumisele võib olla ka see, et mehe fantaasiad on sootuks mujal. Teda erutavad sootuks muud asjad, kui paljalt kõndiv naine. See, kuidas panna teda neil teemadel rääkima ja end avama, on omaette teema. Keegi ei taha naljalt tunnistada, sest me kõik ju peaaegu vihkame ning peame haigeteks kõiki neid, kes ei ole klassikaline.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-04 14:38
Selline tore lause "Samas, kui mõni sõber helistab, et lähme välja, siis on kohe jooksmas, kui vaid lubaks"

Et siis kuidas? Klassikaline fuuria, keelan käsen luban/ei luba, nõuan ja trambin jalgu. Mees on täiesti pehmeks tuhvliks tallatud ja siis imestame et miks ta mind ei taha. Kas Sind ennast erutavad inimesed kes Sinuga lugupidamatult käituvad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-14 02:05
KusOnMuLibu - lahe, loodan, et need pole Sinu kogemused
...lugemist/mõtlemist kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-03 20:56
kaldun arvama, et tegemist hea69 poolt mainituga.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 09:32
uuri järgi kas mehe tervis on korras! kui korras siis tuleb sul varsti aeg kus pead asju hakkama pakkima
˅ näita rohkem ˅
2012-01-01 19:17
Hmmm, minul juhtus samasugune lugu pööratult naisega? Umbes 6 raseduskuu pealt hakati tõrjuma ja ega niisama lähedustki enam jagunud. Aasta -poolteist hiljem oli miski proovimiste periood, millest sündis teine tubli laps. Selle järel proovisin mitugi aastat kuivanud kaevu ääres januga võidelda aga asja sellest ei saanudki. Kolisime lahku ja temake on siiani üksik ja ei võta isegi seksiga seotud sõnu tavakõnes suhu...
Siis võib järeldada, et nii meeste kui naistega võib seda vahest juhtuda, et seksuaalsus kaob ja päästa pole midagi. Isaegi natuke parem variant on see, kui kellegi teisega seda tehakse
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 16:42
Mul oli ka iga kord mingi psühholoogiline blokk peal iga kord peale naise sünnitamas käimist. Mõistuse jõuga olin sellest üle ja sain asja korda. Naine vist ei märganudki. Imelik tunne oli. Naine tundus endiselt ilus, aga mitte ihaldusväärne. Sugutung oli ka mul olemas, aga nii kui üritasin, siis kuskil alateadvuses tuli STOPP. Nagu öeldud, tulin asjast läbi tahtejõuga ja pelgasin naise tundeid riivata. Loodetavasti ei saanud ta aru. Hiljem oli kõik korras. Nüüdseks on juba lapsed ammu täiskasvanud ja need tolleaegsed mured ununenud. Tuletasid mulle need tunded oma postitusega lihtsalt meelde. Kui te sellest komistuskivist üle ei tule, võib suhe läbi ka olla. Kui tulete üle on kõik särav ja ihaldatava nagu enne last. Usu mind. Kuidas sealt läbi tulla, seda ma ei oska õpetada.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 16:58
„Naine tundus endiselt ilus, aga mitte ihaldusväärne.“
miks siis iha kadus? oled sa enda jaoks selgeks saanud, miks sa nii tollal arvasid? mis sind shokeeris?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 19:54
See kuidagi seostus umbes sellega, et kuidas ma lähen sinna lagastama kust mu oma kallis laps ilmale tuli vms, ja ka sellega et naine oli peale sünnitust tiba ribadeks ja kõik see vavalise liikumise näghemine ja põetamine ja muu sellinee kokku vist. Ega ma ise ka ei saanud aru mis jama on aga mees peab naist nägema natuke nagu asjana ja seejärel persoonina. Võib olla need rollid muutsid omavahel kaalu. No ei tea, ei oska seletada. Aga seda tunnet mäletan siiamaani. Üle 25 aasta möödas juba...
˅ näita rohkem ˅
2012-01-13 20:14
See on täiesti loomulik nähe Voldemaril. Esineb sageli peredes peale lapse sündi. Esimese lapse sünd on ikka tõsine muutus paari elus ja vib esile kutsuda kriisi. Naine pühendab suurema osa ajast lapsele, mees on teisejärguline. Kuidas keegi sellest üle saab...keeruline, aga enamasti ju ikkagi saadakse.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 10:29
Voldemar- lagastama? st et sa pigem olid mures ja tahtsid seda millegi eest säästa. sulle tuli meelde see, kuidas ta rasedana olles vaevles ja ka peale seda kannatas jne.
selle pärast ma küsisingi. ma tahtsin teada, miks su huvi naise vastu tegelikult langes, sest minu arust sa ise kirjeldasid enna oma naist ilusana ja samas kirjutasid, et ei suutnud temaga seksida. sinu arvamus oli: „naine tundus endiselt ilus, aga mitte ihaldusväärne“
aga kui sinu ja su naise olukorda arvestada, siis minu arust polnud tegu mitte sellega, et ta poleks ihaldusväärne olnud - sa tahtsid/ihaldasid teda ju endiselt ja oma väärtust ta polnud ju ka kaotanud (ega ometi sünnitamine seda ei tee?). pigem oli tegu sinu hirmuga naisele haiget teha ja segu mingist vastutusest. süütunne segas.
ja kas sa selgitaksid palun seda „...mees peab naist nägema natuke nagu asjana ja seejärel persoonina“. et siis kuidas sa naist „asjana“ näed?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 12:15
Ma ei oska seda kirjeldada. Mehed üldiselt näevad naises muu hulgas sellist seksiobjekti. Ühest küljest persoon ja isiksus, teisest küljest pandav objekt. See pandava objekti osa võib olla taandus ja samas tegelikult mitte sest tahtmist nagu oli aga kui asjaks minema hakkas siis kadus tahtmine ära. Võib olla kirjeldaks seda mingi selline väljendus nagu rikutud pandav objekt või kuskile sinnakanti. Mingi seletamatu tabutunne segas. Ma arvan, et sarnane emaotsionaalne segadus võibki põhjustda seda miks mehed peale lapse saamist naiste juurest minema jooksevad. egu võib olla looduse poolt programmeeritud nii öelda tõuaretusliku käitumismalliga. Ühes kohas uus geenimuster loodud ja loodus sunnib edasi liikuma. Ei tea. Minu arust on selge, et algupäraselt ei ole inimesed monogaamseks loodud. See on inimeste endi sekkumine looduse ürgsetesse asjadesse. Nimetagem seda siis kultuuriks või käitumisnormiks. Aga teema ise on jah väga sügav ja keeruline, küllap psühholoogid valdavad ja teavd vastuseid. ina tulin sellest kriisist igatahes kunagi edukalt läbi.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-14 12:18
Vabandan kirjavigade pärast, need puutetundlikud ekraanid ei ole minu näppudele loodud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 00:49
hmm...... ütleme nii et nooruses me eitame, et tegeleme endaga, vananedes mööname fakti, et vahel see on ainus võimalus. MInul nimelt on rasedate naistega selline lugu, et raseduse ajal mul ei olnud naise suhtes mingit tõmmet. Kui teda vaatasin, siis ei tekkinud mingit isu temaga sexida. Ümar on vorm, mulle meeldivad vormid, naiselikud vormid, kuid seda oli mulle liiga palju. Ja nyyd peale synnitust, kuu möödas, taastumine, laps kes vajad hulga tähelepanu, teine väikke on pooleteise aastane. Sellest johtuvalt minu ülessanne kodus on koristada, nõusid pesta jne. Sex....... ma isegi ei hakka kysima. mõnel mehel saabub see moment kiiremini, mil kukutakse rongilt maha, teisel võtab see kauem aega. Ja kui üheltmaalt naine ehk hakkabki tahtma, on mehe jaoks juba hilja. KAs ta on leidnud teise naise, või nagu mina teen, palju tööd ja stressi, see tapab libidot ja tuhinat. Seega, kysi vanalt otse, kas tal on keegi teine, või tõesti on ta su vastu ootamisega huvi kaotanud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 08:52
hmm, esimene laps on 1.5 aastane, teine alles sündis....
Kuidas see teine laps siis üldse sai tekkida, kui peale rasedust-sünnitust naise vastu huvi kaob?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-20 10:17
teine laps sündis pühast vaimust
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 08:58
kui sa oled meest hoidnud kaua ilma ja tema tahtmise ajal korduvalt ja korduvalt ignoreerinud tema soovi seksida siis, l6puks mees ei viitsi enam ise ka pingutada selle nimel, no yldse ei eruta, tahaks vb aga no samas nii siuke tunne et pole m6tet, siis tal soov kiirelt asi 2ra teha ja k6ik. No ma v6in 8elda mis mind aitaks, mind aitaks kui naine leiaks mu vabas graafikus 6ige p2eva, teeks mingi kerge plaani jah yllataks mind millegiga mis mulle t6esti meeldib, peale seda pyydku naine veel pingutada selle nimel et mulle maksimaalne rahuldus pakkuda, hea kui oskad m2ngida s6rmede ja keelega, vihjeid teha jah mind yles kytta, siis viimane etapp on kui oleme kuskil koos kahekesi, siis pikalt mitte muliseda tyhjast t2hjast, vaid tee sina need esimesed sammud, liigu l2hemalt jah silita peenist, vaata mehele silma jah ytle et tahad teda enda sisse, hea kui lubad mehele kohe tagant sisse tulla, no kui sa nii teed siis peaks k6ik laabuma ilusti.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-17 00:06
alati pole paju vaja... oli sarnane situatsioon. Suhte ja muude probleemide tõttu pärast esimest aastat elu magamistoas seiskus, olid korrad, kus pool vägisi/kohmetult sai üritatud aga head asja ei tulnud. Mingi aja pärast said suhte probleemid küll lahendatud, aga elu magamistoas oli selleks ajaks juba mulla all. Pidasin naist endiselt ilusaks, atraktiivseks ning ihaldusväärseks, kuid mingi vaimne blokk oli ees ja asjaks kunagi ei läinud... ihad sai rahuldatud vannitoas, kuna petmine on minujaoks võigas tegevus... Kuna naine oli ka selline loomult tagasihoidlikum, siis tuli ka tema poolt null initsiatiivi, kuna ta arvas, et põhjus on temas, et ta pole piisavalt ilus või atraktiivne... ja nii see suhe karile jooksisgi... Meist said "sõbrad" või "korterinaabrid", mitte naine ja mees... pidasime veel vastu pool aastat ja siis leidsime, et nii pole mõtet... Üritasime ka rääkida ja tegeleda selle teemaga, kuid üldujuhul see jutust kaugemale ei viinudki... Ehk minu soovitus on, et kui üks pool ei taha, siis tuleb ruttu rääkida ja välja selgitada, mis see põhjus on... kui see ka tulemust ei too, siis on selge, et pikka pidu enam pole ja varem või hiljem lähevad teed/vajadused/elud lahku...
˅ näita rohkem ˅
2012-05-24 14:01
kui mees ei taha, siis on naine midagi väga valesti teinud. kuidas te naised siis ei tea? ise kasutate sama mudelit ju pidevalt.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 19:46
Kui mees ei taha seksi? Vastik värdjas mees on ise süüdi, mis muud.
Aga kui naine ei taha seksi, siis on süüdi jälle omakorda vastik ja värdjas mees.

Mehed on ju teada, süüdi ja puha.
˅ näita rohkem ˅