Ma lootsin siit mõne hea sibula ja kala retsepti saada, aga ainult tühi jutt. Nami-nami.ee-st leidsin sellised sibula ja kala road: lõhestrooganov, kalakotletid, kala-tatrapirukas (kiisuke just kiitis tatart), sibulaga küpsetatud rääbised, hernes ja kala (pildil näeb hea välja) ning Malaisia kalakarri (see kõlab juba hästi). Küsisin Gemini käest: soovita mulle imemaitsvat kalarooga, mis sisaldab kala ja mõjub potentsile hästi. Tema vastas, et kala on suurepärane valik meheliku tervise toetamiseks, kuna see on rikas oomega-3-rasvhapete, tsingi ja D-vitamiini poolest. Need elemendid on hädavajalikud nii vereringe parandamiseks kui ka testosterooni taseme hoidmiseks. Minu soovitus on vürtsikas ja sidrunine ahjulõhe spargli ja krevettidega. See roog on tõeline "supertoit", sest ühendab endas kolm potentsile kasulikku komponenti: kala, mereannid ja spargli.
Edasi tuli pikeb jutt retsepti ja valmistamise kohta ning lõpus soovitas magustoiduks midagi tumeda šokolaadiga (tuntud veresoonte laiendaja) ja oli valmis ka retsepti jagama.