Foorum
2021-12-27 11:55
Meenutage ja jagage esimest nii öelda kogemust varasest noorusest, kui saite tunda vastassoo keha kas mänguhoos või ka juba intiimsemalt ja teadlikult.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-28 18:21
Mulle meenus ja oli varajane noorus. Mingi 15 vist olin ja üks esimesi alkoga pidusid koolis. Oli seal ka teisest linnast tüdruk ja tutvusime, mäletan tal oli valge poisipea ja pigem täidlased huuled. Ööbisime kultuurimajas ja enamus ööst möödus suult suule tegevusega ja sain ka ta paljast ülakeha silitada. Sellest ööst jäi mu särgile tema keha, no pigem higi lõhn ja sain mõned päevad veel nuusutada, siis oli kadunud nii lõhn, kui ka kontaktid temast. Hea tunne oli ja samas kahju ka.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-28 22:16
Olin sellise juhtumise täitsa unustanud, et vahest foorumist ikka leiab midagi endale.
Ise ei ole olnud eriline naistemees, aga sellel korral olin
˅ näita rohkem ˅
2021-12-28 23:44
kui sa 15 olid , polnudki mingeid foorumeid, Maaja oli vist ilmuma hakanud
˅ näita rohkem ˅
2021-12-28 23:57
Alguses oli Maarja, aga protestid tulid ja muudeti Maajaks.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-04 13:45
Tuleb meelde koolidiskode aeg. Ootasin viimaseid lugusid, sest siis tuli kiiremate lugude sekka ka paar aeglast, mille käigus oli õigustatud tüdrukul ümbert kinni hoida. Paremal juhul asetas neiu oma käed mulle ümber kaela ja see tunne oli minu, kui algaja jaoks, täiesti kirjeldamatult hea. Mõnega sai tantsida sarnases taktis ja keemia justkui sobis ühte, aga juhtus ka selliseid, kes olid puusast täiesti kanged ja mingit klappi ei tundunud olevat, ju ma siis polnud sobiv partner, või siis kardeti lihtsalt tants pooleli jätta tagasihoidlikkuse tõttu.
Igal juhul oli erektsioon kerge tekkima ja muidugi ei saanud seda tüdruku vastu suruda, sest kes teab, mis süüdistused oleks osaks langend Samas mine sa ka tea... Lohvakate riiete mood päästis sellest, et miski oleks silmatorkavalt esile tunginud
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 02:16
....olid seelikuga ?
˅ näita rohkem ˅
2022-01-05 12:14
Ellips- sinu rõõmuks- jah, ma olin seelikuga.
˅ näita rohkem ˅
2023-11-06 15:07
Sai umbes 15-aastaselt klassiõe sünnipäeva lõpus tema kolm aastat noorema õega ameletud ja käperdatud. Noh, tema suurt midagi ei käperdanud aga mul lai käperdada küll. Ülalt ja alt. Pärast ei pesnud oma paremat kätt mitu päeva. Nuusutasin ja nuusutasin kuni vitulõhn lõpuks hajus
˅ näita rohkem ˅
2023-11-08 09:08
Agu sihvka kombel - Kui nüüd kõik ausalt ära rääkida ...

Esimesed asjaomased toimetused said tehtud juba lasteaias. Magamistunni ajal tuli nii mõnigi juba "valgustatud" ja uudishimulik piiga näitama mis temal on ja uurima mis minul on. Nelja aastaste jaoks on see arvatavasti eluterve uudishimu. Leitakse et on reaalne erinevus poisi ja tüdruku kehaehituse vahel. Ja kuna endal pole vastavat atribuutikat, siis tuleb leida võimalus kus seda vastaspoole jagu siis vaadata ja uurida.
Esimese reaalse seksi meenutava toiminguni jõudsin vast aastakese jagu hiljem. Mingil sünnipäeval tõsteti muidu jalus tolknevad lapsendised eraldi tuppa mõne mänguasjaga. Joovastavate jookide mõjul unustasid (toona) võrdlemisi noorukesed lapsevanemad aga oma järelkasvu õigepea ning taaskord juhtus lastetoas uudishimu vastassoo jalgevahel oleva atribuutika vastu ületama toonaseid üldlevinuid normatiive ja sündsuse piire. Kuna aga piiga, kellega teaduslikku uurimistööd sai paraleelselt toimetatud, oli mõni aasta vanem ning ka elus ehk rohkem näinud, siis tegi ta ettepaneku teha midagi mida oli näinud vast oma vanemaid tegemas. Tõttöelda ei mäleta täpselt, kuid usutavasti päris penetratsioonini asi siiski ei jõudnud. Küll aga kintsude vahele hõõrumiseni.
Sealt edasi oli asi ehk enese avastamine - leiutamine millal mis midagi püksis tegema sunnib, kuidas sunnitu punnist vabaneda ja ehk mõndagi muud. Ehk siis, kooli minemise ajaks oli väga laias laastus noorsandile nii mõndagi selgeks saanud, aga avastamise rõõmu jätkus veel vägagi pikkadeks ja meeldivateks aegadeks ka edaspidi.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-09 15:23
Panen siis kirja ka oma lookese
Elasin maakohas ja suviti käis üks minuga sama vana linnatüdruk maal vanaema juures. Nii siis mängisime suved läbi... olin siis mingi 11..12a
Mängisime kolhoosi heinalakas kodu... mina siis olin temaga nagu mees ja naine ... Aga no vaja ikka siis mängida nagu päris... alguses olid musid ei enamat.
Tüdruk ikka rääkis kuidas tema vanemad nahistavad ja ta lukuaugust piilub eks siis üritasime ka miskit, alguses lamasime külili ja panime nö pissud kokku . uuh kui mõnus see oli ja mingi aeg küsisin, et kuidas sinu vanemad on.. ta siis rääkis, et isa on ema peal.... eks proovisime siis ka nii, see oli veel parem... lebasime nii.. mina peal ja tüdruk all, minu kõva nokukene vastu tema tussut.... Mida aeg edasi, seda julgemaks läksime... tüdruk ikka niheles pepuga siia sinna.... ja minu noks siis juba liikus mokkade vahele... ja nii ikka, kui kodumäng oli..... ükskord aga juhtus nii,et mu noku libises tuppe sisse... kangestusime mõlemad.....sealt edasi, eks siis sai ikka juba nii seda asja tehtud ning perekonda mängitud...
Mäletan seda tunnet siiani, kui hea see ikka oli
˅ näita rohkem ˅