Foorum
2013-04-07 15:27
... leida keegi, kellega teesklema ei pea.
Sattusin lugema juhuslikult artiklit ja jäin mõtlema hoopiski orgasmi teeskluse teemal. Kui paljud naised seda tegelikult teevad ? Mina ise arvan, et kui sekselu on nii mööda, et teesklema peab, siis pigem teha seda kellegiga, kes pakub enamat ja teesklus pole vajalik. See ei paku ju kummalegi midagi. Aga muidugi pole elu nii must ja valge...koos ollakse ka teistel põhjusetel, kui ainult seks.
Mis naised sellest arvavad ja mehed, kui palju te tegelikult aru saate, et naine teeskleb ?

http://www.naine24.ee/1112420/miks-meeldib-meestele-naiste-orgasminagu/
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 16:26
Pean tunnistama, et olen teeselnud kunagises kooselus. Ühel hetkel aga tundus see nagu enda vägistada laskmine, ok mitte küll jah nii mustas võtmes. Aga ikkagi. Oli mitmeid põhjusi, miks ma ei tahtnud ei öelda. Ma arvan, et mees sai lõpuks aru, et teesklen. Juba märjaks ei lähe ju nii palju kui siis, kui tõeliselt tahad seksi. Juttu meil aga sellest kunagi ei olnud, võimalik, et ei saanud ka. Kui mu "peavalud" ja mis iganes põhjused mitte seksida tal üle viskasid, siis alagasid tülid ja lõpuks ka laiali läksime. See oli kui vabanemine mulle. Praegu elan juba aasta koos inimesega, kellega seks on super hea, oleme vabad ja avameelsed. Samuti on ta super hea isa minu lastele Ja ma tean, et mitte kunagi ma enam ei teeskle, pigem lepin äraminekuga.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 19:18
Ikka teeselda ja kannatada paar aastat, koguda viha enese sisse ja siis... ühel ilusal hommikul, näiteks pulma aastapäeva või isadepäeva hommikul sõimata mees toorelt läbi sest ta on TÄIELIK FAKING VÄRDJAS. Ja siis öelda ka, et ta on nõme, et sul on peale oma 2 armukese veel keegi teine, kolmas, neljas ja viies, ja sa pole teda kunagi armastanud ja et kogu teie kooselu seisnes tema rahakotil, mis on rõvedalt kõhn. Ja et köhigu ta raisk, nüüd kähku pappi, elatist, alimente ja pool tavaarist, sest Ahmed ootab veoautoga juba all ja kolite koos oma sekspartneritega Rootsi. Ja oma last ei näe see värdiin enam kunagi.

Parem ikka otsekohene olla. St. paari aasta pärast muidugi. Milleks seda kohe suhte alguses öelda, las ta maksab enne arveid mitu head aastat.

/minu 2 sendine panus naiste haridusse/
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 21:09
Kui teeskled orgasmi, siis asjad ei parane. Mehel pole põhjust arvata, et teeb midagi valesti.
Siin leidub ka ju neid superkepimehi, kes panevad kõik naised mõnust kiljuma, aga uuesti nad temaga miskipärast kohtuda ei taha.
See teesklemine on prostituudi kutsemeisterlikus.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 21:22
Kui väga aus olla siis ma olen selleks ikka pisut liiga laisk, et teeselda
Eks paaril korral on seda ikka elus ette tulnud aga eneseaustus ei luba enam. Kui ikka partneer ei ahvatle pole mõtet ka niisma punnitama hakata
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 22:36
Sellest teesklusest saab aru nii, et kui seksid ja siis vahepeal lähed ja kustutad esikust tule ära ja kui naine üksi edasi oigab, siis teeskleb!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 22:48
ma arvan, et eks ole seda enamus naisi teinud. iseasi, keda nad sellega rohkem petavad...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 23:56
Tunnistan, et olen ka mina seda teinud ja mitte vaid kord elus............... ---------ja ei imesta ega päri siin keegi!! Ju siis oli vaja!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 18:50
kui naine meest teiseks korraks tagasi ei taha, siis oli mees jama. nii lihne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 19:38
sisuliselt õige, lahke...kuigi...ah, ei mingit kuigit
˅ näita rohkem ˅