Foorum
2012-06-01 00:55
kinnisemad? Rimming, pissing vms muu fetish? Või lihtsalt weebis on vanemaid daame vähem? Või üle 40 on juba kõik avastatud ja miski ei paku rohkem pinget kui teki all pimedas kiiresti õnneliku lõpuni jõuda?
Arvake miskit.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-01 16:05
Arvata võib paljugi, kogemused on tähtsad.
Kui oskad neile õigesti läheneda, siis võivad nad sind üllatada.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-02 02:17
Üllatuks hea meelega. Aga õigesti lähenemine ongi vist probleem. Kuigi ise tean et tahan ja suudan sümpaatse naisterahva meele järgi olla küll ja veel ja kidlasti pakuks talle ka hulgim meeldivaid üllatusi. Aga pole kellegile pakkuda eriti miskit. Vanemad naised on passiivsemad oma õnne otsingul?! Ma ka ei tea ...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-03 00:23
No see on nüüd paras koht oma noka lahtitegemiseks. Teki all ja pimedas? No kuulge, sry? Pole vist asja, mida ei ole oma nahal katsetanud ja nii uudishimulik olen ma küll, et kui selline asi veel leidub, siis raudpoltkindlalt pean ma ära proovima, sest kuidas ma tean, kas on halb või hea? Võiks öelda, et enamus põnevat on küll avastatud, aga samas on ka aru saadud, mis mulle sobib ning mille juurde jääda ja alati olen nõus edasi arenema, mis sellest, et olen nooremate meelest tädi või oleks korrektse, vanatädi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-04 09:49
Vanemad naised passiivsemad õnne otsingul <-- sõltub mis on kellegi jaoks see niinimetet õnn.... Palju sõltub vist ka elu jooksul kogetust.. Iga järgmine suhe võiks olla midagi uut või enamat kui eelmine(sed) ja seda mitte ainult voodis... No või siis võiks pakkuda vähemalt sedagi mis juba kogetud..
Ja tõsi ta on, selle õnnega.. üks mingi jutt oli ka kui mees läks õnne otsima ... tegi maailmale tiiru peale... aga õnne, näed, leidis lõpeks oma koduõue pealt... Suht sama on vist seksiga ka ... lihtsuses peitub võlu...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 08:16
Kõik see, mis 18 ..... tundub uus ja huvitav või lausa fetiÅ¡, on 40 naisel juba kõik ära proovitud. Fantaasia ongi niikaua fantaasia, kuni selle teoks teed. Ei pea kogu aeg olema mingi action ja lateks ja libesti ja palju abivahendeid. Piisab tavalisest mehest ja tema riistvarast
˅ näita rohkem ˅
2012-06-07 16:01
Siin ongi vastus teemaalgatajale, et vanematel daamidel pole midagi uue avastamise vastu, vaid väljapakutu on läbiproovitud ja ebameeldiv. Lihtsam on näida konservatiivne, kui selgitada keeldumise tõelist põhjust.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-08 01:28
Apelsin: Su jutus on kõik maalähedane ja ilmselt tõene, aga seksis võiks alati maa ja jalgade vahel õhku olla. Ja adrenaliini või põnevuse "elekter" ei teeks kunagi paha. Pensionäär ostab kõige odavamat vorsti kuna tal ei ole raha, aga kui tal oleks võimalus prooviks ta erinevaid - ka neid mis ei ole lemmikud, aga maitsevad siiski hästi. Elame ju üks kord?!
jfjm: oled kahtlaselt liiga usutav. Oskus olla konservatiivne on oma seksivabaduse tapp. Kõike saab teha huvitavalt, kui on motivatsioon. Olen jäginud ennast ja selgus et motivatsiooniks seksis on partneri rahuolu. Ja partneri rahuolu sõltub ka minu motivatsioonist. Kinnine ring, millel on alati õnnelik lõpp (v.a. kui partner sellest välja ei astu ja ei muutu ka iseenda suhtes konservatiivseks). Küsimus on kui suur on see kinnine ring?
Vaielge vastu!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-08 10:08
apelsin,kõigil neljakümnestel naistel pole olnud tormakat ja kõik-ära-proovitud noorust
Inimene õpib kuni elab...kui on tahtmist ja soovi avastada
Õige,hooliva partneriga võivad nii mõnedki varem mittemeeldinud asjad hoopis uues valguses paista.
On ka kindlasti neid,kes olid,on ja jäävad konservatiivseteks ,ikka sõltub inimesest.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-08 10:18
Pensionäär ostab kõige odavamat vorsti kuna tal ei ole raha, aga kui tal oleks võimalus prooviks ta erinevaid......

mõte.... Või siis on hoopis sedasi, et eks elu jooksul ole proovida saanud nii mõndagi vorsti kuid lõpuks jääd ikke nende sortide juurde mis kõige meelepärasemad? Või siis olgu see vorst parem olemata kui et vilets ja odav vorst?

2karvast postitusel on iva sees... kahtlemata on naisi kel elu jooksul ühel või teisel põhjusel veel nii mõndagi proovimata ja õige partneriga on kõik võimalik
˅ näita rohkem ˅
2012-06-08 23:42
Kurat, kas seksuaal vabadus tähendab partneri heaolu nimel ebameeldivate asjade tegemist? Paljud vanemad naised on just seda pidanud kogu eelneva elu tegema, nüüd tahaksid ka et nende heaoluga arvestataks.Hea seks on kompromiss ja kompromiss koosneb mõlema poole järeleandmistest, mitte oma tahtmise pealesurumisest.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-09 08:38
Räägite siin mööda üksteisest,tundub.Hea seksi alus ongi vaba tahe.Ja kui on eesmärgiks partneri rahulolu,siis kindlasti mitte sundus teha selleks asju,mis endale vastukarva.
Sama kehtib ka grupikate puhul.Oleme kuulnud lugusid,kus naine lihtsalt ,,laseb ära teha",mistahes põhjusel.
Üks naine pihtis,et ega ta väga osanud midagi teise naisega teha,aga ta olevat proovinud seda järele teha,mida pornokatest näinud.Mees soovis ju väga show`d näha.
Meie arvates on igasugune vastumeelt tegutsemine voodis nagu vägistamine.
Ent armsa inimesega võib sama tegevus ,mis varem vastumeelt oli ,olla lausa taevalikult hää.
Nii et ikka kõik oleneb omavahelisest ühel lainepikkusel olemisest.
Veel üks näide.Abielupaar,paarkümmend aastat koos,ei tee teineteisele suuseksi,pole kunagi teinud,neile ei meeldi see..Selle eest naudivad nad väga anaalseksi,eriti naine.Ja neil on kõik hästi.On see siis vale,kui kõik inimesed ei tahagi kõiksugu trikka teha?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-10 15:32
Jah, kurat, mulle jäi ka see vastuolu silma, mis sul jutus esile tuli. Sa ütled, et enim pakub sulle rahuldust partnerile naudingu pakkumine, ja virised sealsamas, et naised ei taha teha seda, mida sina tahad. Kui partnerile pakubki enim rahuldust see pimedas-teki-all seks, siis peaksid ka sina ju selle sooritamisel ja partneri rahuldamisel õnnelik olema.
Kui ei ole, siis järelikult ei ole su motivatsiooniks partneri rahuldus ja pole ka mõtet sellist jama ajada. Su motivatsiooniks on pigem leida keegi, kellega eksperimenteerida, kellele see meeldiks. Ma ei saa küll aru, miks see partner ilmtingimata vanem naine peab olema, aga see selleks. Otsimine muutub mõneti raskemaks, aga kindlasti mitte võimatuks.

2karvasega selle armsa inimese meeldivuste osas täiesti nõus, armununa hakkad maailma teise nurga alt nägema ja eriti naine võib väga paindlik olla. Peaasi on seda armastust mitte kurjalt ära kasutada ja võimaldada alati taganemisteed, mis ei tunduks kummalegi solvava või ebameeldivana. Vastastikuse lugupidamise ja meeldivuse puhul võib voodis imesid ette tulla.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 14:05
jfjm, loe mu jutt uuesti läbi. ma just räägingi sellest et partneri rahuolu on mulle väga tähtis ja teenib mind minu motivaatorina. Ma ei suuda nautida toimuvat kui teine ei naudi. Ebameeldivaid asju "pole olemas", on vaid partnerid kes teatud olukordi ei naudi ja nendele ei saa seda pahaks panna. Pealesurumisest selles foorumi teemas ei ole keegi rääkinud ega vihjanud (peale Sinu, vist ka kogemata).

Tore et nii palju toredaid arvamusi, aga kahjuks enamasti meestelt. Naiste suu ei ole ka ainult suudlemiseks - rääkige siis rohkem!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-11 14:35
Vanemad naised ei julge siin eriti sõna võtta... arvestade võimalusega maatasa materdatud saada Nagu siin ja paljudes foorumites mujalgi kombeks on
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 00:29
Senta, siin on nende poolehoidjaid rohkem kui materdajaid. Ja pealegi igaühel oma arvamus. Mis siin vaielda? Tuleb ain`t avaldada oma arvamust. Selleks foorumid ju ongi?!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 08:55
Hm, et siis vananedes julgus muutub? Infarkti oht?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 09:04
Vananedes jäävad naised tundlikumaks ja ei taha oma elutarkusega noorematele alla jääda.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 10:08
Nuhh.. mina oma arvamuse avaldasin.. Apelsin ka ....
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 10:40
noh, tädid, mis siis teile meeldib kirjutage julgesti
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 11:06
laadenibin, usu.. sellise pöördumise peale võid kindel olla, et enamus naisi võtab vaevaks siin puistama hakata mis neile meeldib

Kuigi jah on kindlasti naisi, sõltumata east, kellele meeldib kui teda ntks tädiks nimetatakse või lihaks...Tõenäoliselt on nii mõnigi naine üdini õnnelik kui tema poole üldse mingigi tiitliga pöördutakse aga kindlasti on ka neid kes ennast ei pea tädiks või eideks või lihaks ning pärast on küsijast noorsand nördinud miks talle lihaks või tädiks nimetet naine ometi ei vasta
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 11:14
kas sind on keegi lihaks või eideks kutsunud aga tädi on ju üdini positiivne
˅ näita rohkem ˅
2012-06-12 11:19
Suhtumisi on erinevaid, s.t. keelekasutust...
Liha.. jah, üks ennast kenaks, sportlikuks noormeheks nimetanud härra kirjutas mulle lihaks olemise kohta... mingit liha ta igatahes tahtis
Jah, väljend tädi on kahtlemata positiivne, iseasi milliseid kujutlusi kellelegi sõna tädi silme ette toob... Aga teemasse tagasi tulles, on siin eespool üsna häid ja ammendavaid vastuseid teemaalgatajale
˅ näita rohkem ˅
2012-06-13 01:13
Maarikale: algatasin teema põhjusega "kogemuste puudumine" hoopis. Kas on halb teema? Siia postitamine ei ole kohustuslik. Ja ka lugemine mitte ... .

Laadenibin: Tiitel "tädi" teeb sinust poisikese ja "tädi" jääb ikka naisterahvaks, kes otsib sobivat meest. "tädi" ütlevad ju lapsed?! Või kelleks sa ennast pead et tituleerid teisi. Bin Ladeniks? Mõtle kui mõni naine ütleb sinu kohta "võll", "vänt", "tross", "onkel"? Kõik ju positiivsed?! Aga mina läheks "lukku". Igatahes head see ei tähenda.

jah vastuseid teemas on ka häid ja üsna ammendavaid, aga naisterahvaid on vähe, kel oleks sõna sekka öelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-13 08:20
eeh, sa väike nukitsamees sa vaatad asju mättaotsast, aga tõuse üles mägedele...sinuvanusele tädi on minule lapselaps
˅ näita rohkem ˅
2012-06-13 11:03
kurat33 on õigus selles osas.. Minul assotseerub sõna tädi vanamutiga... vanaeidega.. Ja kui 1 meesterahvaks minuga lähemalt suhelda tahab ja mind tädiks nimetab siis paraku... otsigu nooremaid kes veel pole tädid...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-13 22:32
Tjah ega otsene tõde ei meeldi kellegile. Mida vanemaks, seda hullemaks see asi läheb.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-13 22:49
Väike ääremärkus, kui lubate
Arvestades hetkel lähiEuroopas valitsevaid sooneutraalseid tendentse, siis oleks politkorrektne pöördumine naisterahva poole "kodanik"
˅ näita rohkem ˅
2012-06-13 23:16
Aikon tead ka kust see kodanik peale hakkas?
Ilmselt okui oleks see mees sõja võitnud, siis oleks juba vanaisad citrööniga sõitnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-13 23:32
No aga mis sel kodanikul viga? Ütled tundmatule proua aga too pole neitsi seisusest iial välja saanud, järelikult pole tiitel "proua" õige, pealegi eeldab selline tiitel vastavat seisust, kui ajalukku sukelduda. Öelda "preili" naiskodanikule, kel aastaid veidi alla saja...No tule taevas appi, . Ei, mina jään kodaniku juurde, see on universaalne, ei riiva kellegi seisuslikku, vanuselist, seksuaalset ega soolist kuuluvust
˅ näita rohkem ˅
2012-06-14 00:04
Aikon, protokolli reeglite järgi nimetatakse prouaks kõiki täisealisi naiskodanike, kes ei ole ennast ise preilina tutvustanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-14 00:17
Jotteff, mis pagana protokoll, me elame deokraatlikus kodanikuühiskonnas ja igasugused snobistlikud protokollid, kuuluvad igandlike klassiühiskondade halli hämarusse.
Hmm, protokoll. Juba see sõna meenutab repressivorganite rohelisi mundreid
˅ näita rohkem ˅
2012-06-14 00:19
Demokraatlikus, mitte DEOKRAATLIKUS

/parandus õige/
˅ näita rohkem ˅
2012-06-14 00:23
Parandus2 Kõik ei ole ka kodnikud! Kodakonduseta on üpriski palju. Mis sa siis neile ütled?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-14 00:29
Kodanik- kui isik, indiviid, persoon, mitte kodanik- kui riigile X truudust vandunud inimene
Kodanik Parmaleikin...see kõlab ju uhkelt
˅ näita rohkem ˅
2012-06-14 01:45
Törts teemast mööda, aga muidu olete tõele üsna lähedal, TAADID (ma ei tea kui poliitkorrektne see nüüd on). Kui hakata nüüd naist kodanikuks kutsuma siis aeg peeglisse vaadata (ilma fotokata IHA jaoks). Ega see teie isetarkus soovahelist seksi maija ei too, taadid.

Ma tänan kõiki kes teemasse tagasi pöörduvad.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-14 09:41
Asi on teemas. Me arvame miskit!
maarika, pakud halastusseksi, et soovahelist seksi majja ei tuleks?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 01:24
parmaleikin mis se halastusseks on? Mul pole vaja olnud - ma ei tea. valgusta meid kui kogenud, sa isegi tead kust küsida. Või maarika on ise sulle pakkunud? Sa pead kõigepealt karikakra leidma (ehk siis vist halastuskarikakra).
Kuigi mul tundub, et seksipuudus pole su suurim probleem.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 11:00
Karikakral on paaritu arv kroonlehti, alati saab, kui õigesti küsida
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 11:58
Maarika, ma vastasin parmaleikinile mitte sulle

Aga kahju kuulda et ka sul seksprobleemid. mina halastusseksi ei paku sulle.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 12:21
Kurat. Googelda või uuri vanemate naiste käest, mis on halastussseks.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 12:23
Halastusseks on see, kui meeleheitel mees hüüatab "oo naine, halasta mu peale, ma ei taha su seksi"
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:32
kodanik senta, millal tulevad suvisemad pildid
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 16:52
sooohhhh... enne võiks suvi kohale tulla
˅ näita rohkem ˅
2012-06-20 00:38
Parma! Aga miks just vanemate naiste käest seda küsima peaks?? Ma ka vana, aga halastusseksi ma ikka ei pakuks Pigem paluvad noored mehed seda
˅ näita rohkem ˅
2012-06-20 01:02
Vanemad on ehk vähe targemad ja teavad maailamasjadest rohkem.
Kes siin pakkumisest rääkis?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-21 07:10
Kodanik senta, sinu mummuline pilt oli päris suvine juba
˅ näita rohkem ˅
2012-06-21 08:52
liiga suvine siiski....
˅ näita rohkem ˅
2012-06-26 15:07
eks ta ole nii ja naa. vanuse lisandudes on juba kogemustele tuginedes selgeks saadud mida fancytakse, mida mitte. ei ütleks et kinnisemad, oleneb muidugi natuurist, pelglik ja kõike kartev arg inimene on seda ka ehk seksuaalses plaanis, samas võib ka sootuks vastupidi olla, eks me kõik ole kuulnud hallidest hiirtest
˅ näita rohkem ˅
2012-06-30 15:13
hall rotike pajatab jälle seksist, mida kuradit sa push sõna võtad, mine korista toad ära, tee midagi kasulikku.
˅ näita rohkem ˅