Keeruline on head soovitust anda, sest tavaliselt toimub kõik spontaanselt ega mõtle selle peale, mida teen. Keele all tunned, kuidas kliitor erutub (oi, kuidas ma armastan seda tunnet!) ja siis hakkad sellega mängima. Minu kogemuse järgi mingit erilist võimlemist ega tähestikku ei ole vaja teha, mida filmides mainitakse, vaid piisab ühtlases tempos üle kliitori tõmbamisest. Kui oled piisavalt kaua limpsinud, et naine juba mahlakas ja libe, siis võib sõrme appi võtta, sest see suurendab erutust. Kui otsid kuskilt välja kliitori anatoomia pildi, siis näed ka, et kliitor ei ole ainult väljaulatuv osa, mistõttu annabki sõrm teiselt poolt vastu stimuleerides vunki juurde. Väga edukalt saab ka ilma näputa hakkama, aga mõni naine ütleb, et näpuga saab tugevama orgasmi.
Kindlasti tasub tähelepanu pöörata ka asendile, sest keelekat ei ole reeglina kuigi mugav teha. Ma ise sätin end voodis kõhuli, et jalad ära ei sureks, aga kui näpp appi võtta, siis tuleb ikkagi põlvede peal olla. Kui voodis on ebamugav, võid istuda toolil ja limpsida naist laua pealt - mehele ülimalt mugav, aga naine peab jalgu üleval hoidma või sättima jalad toolite seljatugede peale.