Foorum
2021-10-10 19:45
Tunnen pederastiat haigusena. Puberteedieas see haigus kuidagi tekkis ja tahaksin selleks vabaneda. Tajun end sisemiselt ebanormaalsena ka siis, kui teised omasooiharad propageerivad seda normaalsusena. On maailmas mitmeid, kes on homoseksuaalsusest terveks ravitud (Milo Yiannopoulos). Kuidas sellest lahti saada ja naised jälle meeldima hakkaksid?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 21:28
See teema on natukene keerulisem kui tundub. Igaljuhul proovin mingeid mõtteid jagada.

Kõige mõistlikum on esmalt proovida psühhiaatriga rääkida ja vaadata mis tema arvab. Kuna seal on ka mitmeid juhtumeid kuidas võib seksuaalne pilt ebaselge olla. (Peab lootma ka head psühhiaatrit ja psühholoogi).


Olukord kus sa oled on ka keeruline, sest paljud näevad sellest oma kasu või kahju. Seetõttu soovitan olla ettevaatlik ja proovida mõista ka teisi inimesi.

Sa võid näha homoseksuaalseid inimesi kes sulle tugevat kriitikat teevad. Võib olla isegi ütlevad, et oled alla surutud või midagi sellist. See tuleneb sellest et paljusid (õnneks järjest vähem) gei mehi on Seetõttu kiusatud, esitatud neid kui väärikaid jne. Tulemus see, et pikalt võib olla inimene ennast vihanud olla Seetõttu et tema on gei ja muud vaimsed valud mis sellega kaasnevad. Ehk sellisel juhul jääb neile silma nagu sa lubaksid inimestel käituda nendega nagu vähem inimesed ja võib tekkida agressiivne reaktsioon. Samas tasub ka mõelda, et äkki sa oledki sellisesse olukorras kus sul on see tugev negatiivsus enese suhtes kuidagi välja kujunenud. Gei olla pole lihtne ja sellega kaasneb küllalt probleeme, eriti ühiskonnast.


Teine äärmus on kirik. Nemad võtaksid sind hästi vastu ja sooviksid sind aidata sellel teel, et homoseksuaalsusest vabaneda. Neil isegi esineb inimesi kes väidavad, et on sellest vabanenud. Kindlasti saaksid toetusgruppe ja inimesi sinu ümber kes on sinu praeguse seisukohaga nõus. Usuvad, et Jumal saab sinu terveks teha. Siin on aga see probleem, et nad võivad väga soovida sind homoseksuaalsusest lahti saama, et sind esitleda. Eriti tänapäeval... aga isegi suurem probleem on see, et kui uurida kui efektiivselt see nende ravi on töötanud, siis on see ohtlik tee. See võib täielikult hävitada inimese sisemiselt ja enesetapp on päris võimalik. (Seetõttu on Euroopas ka kindlad nende teraapiad keelatud).

Nii. Aga pean tunnistama, et ka mulle tihti ei meeldi kuidas homoseksuaalsusest räägitakse või propageeritakse. Ja vaadates mõnda, siis jah ei sooviks et mind nendega samastatakse. Õnneks on jutt ainult seksuaalsusest mitte iseloomust ja nii leidub igasuguseid inimesi olgu nad gei või heterod. Lihtsalt probleem on selles, et tavaliselt jäävad silma need kes jäevad. Ehk Tavaliselt käituvad inimesed ju nii hästi silma ei jää ning millegi tõttu mõeldakse siis, et väga silma jäävad käitumised ongi homoseksuaalne olek. Saad vast mõttest aru.

Lõpetuseks küsiksin, et kas sulle naised on kunagi üldse meeldinud?
Me ei saa valida kellesse armume. Olgu see hetero, bi või gei. (Muidu kes üldse valiks gei? Et teha enda elu nii palju raskemaks?)

Igaljuhul loodan, et andsin natukene mõtte ainet. Kirjutan kohmakalt aga vast mõte kandus edasi. Ja mida iganes sa valid või teed, soovin et leiaksid hingerahu.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-11 09:10
Alaealisena meeldisid
˅ näita rohkem ˅
2021-10-11 23:06
millegipärast on siin saidil suurimad armujad heterod, teiste kuulutusi enam polegi , aina : katsetaks, kingiks, prooviks , esimest korda tahaks, jne. Venelastel on hea ütlus : odin raz, =.........
˅ näita rohkem ˅