Foorum
2020-11-08 07:54
Ellips kallis, see on mu viimane postitus . Privaat sõnumites sain küllalt kinnitust, et ma pole ainus kes arvab et sa oled #NegatiivneNelli ja #supervingats2020 . Lõpetan oma "sõja" sinuga diagnoosiga, see on küll mitte minu diagnoos aga arvan , et see on täpne kirjeldus miks sa vingud nii palju :
" Ei , ma ei ütle et peetusega, ta on täiesti vasutusvõimeline ja saab täiesti aru mida ta teeb. Ütleks et kiiksuga, kinnismõtetega. Tõenäoliselt üks põhjus on selles, et tema isiklikud unistuslikud ihad (ka seksuaalsed) ja unistuslikud soovid on karjuvas vastuolus reaalse tegelikkusega ja võimalustega mida ümbritsev maailm talle pakub. Ta tajub selle vastuolu olemasolu, aga ta ei oska leida selle vastuolu reaalseid põhjuseid ja see frustreeruv ilmajäetus paneb teda sedasi käituma."
˅ näita rohkem ˅
2020-11-08 13:28
tore, et sa lõpetad fekalistina tegevuse, see sinu viitamine privaatsõnumite arvule , on siinsel lehel lugejatele kaup- mida keegi pole näinud.
Sa oled nagu lastekirjanik Heljo Mänd, kes ilmutas 4 köidet memuaare, kuid need olid valed osaliselt - kuid tema stiil ja Karumõmmi melu kõigi südameis pole suurt kirjanikku hukkamõistnud, peale ühe kanadalase(vist seal elas) ja kultuurkapital aitas rahastada trükkimist.
Nii on ka sinu hiilgamine kindlasti teatud uustulijaile või mitmekonto omajaile või nende vahetajaile - lihtsalt nauding ja ma ei hakka sinu kirju minu postkasti saadetuid ju siia tõstma - aga need näitasid sinu aju.
Ma ei ole sulle keegi, kallis veel vähem.
Kogu kirjutamise võtsin ette teemades ainult seepärast, et heterod tambivad teisi mõttetult ja kaeblevad teab mille üle, ka lapsendamiste osas. Samas on nad ise kas kapis või heterogeid ja eriti nilbe on kasutada teiste suhtes väljendeid- pede jne. On teatud terminid , mida saab kasutada vaid peale süüdistust ja ka siis on haritud kodanikel õiguspärased nimed , veelgi enam - kui meedias ei ole täpselt teada - kas oli hetero, gei, lesbi, trans, jne. Ei saa ka siin foorumis kleepida kõike üheks. Ei saa ju öelda, et zoofiil on homo, samapalju võib ta olla hetero, jne.
Eesti nimetab ennast arenenud riigiks ja õiguspärase käitumisega.
nt.Istanduses võib suhkurt olla, aga juhtus nii et EV alguses olid laod tühjad, siis ilmusid paberid ja kunagi hiljem suhkur. - nii võib sinu käitumist määratleda ja sinule kirjutajad- see tohutu arv ? nad on sinulikud , sest norm.inimene oleks kirjutanud siia foorumisse.
Mispärast sina ennast sead ETALONIKS ja selleks et kõrvutada siinkirjutajat(....tahab olla ....)- mitte midagi ega keegi ei taha ma olla, selline mõte sinupoolt - näitab juba sinu IQ .

Toon sulle siia värske näite , hetero - desfilles113 - kuulutab , et soovib palju munne korraga omale ja ....- kui see on temapoolest nali , on see samasugune mõtteviis nagu sinul ja tegelikult saidi lagastaja - nii kontoga kui kuulutajana ja huvitav et heterod ei mõista teda hukka ja ka geid ei kiida teda ?!
Selle järgi võib teha teatud järelduse, mis saidil toimub ja millise olukorra parandamise kohta tegin ka ettepanekud mitmes teemas.

Seega, kirjutage ikka FKTSST -tema mõistab teid nagu ka numbrit , 1 - mis tähendab palju

Kena päeva

p.s vastasin sulle , edasi jahu oma õigustustega pimeduses
˅ näita rohkem ˅
2020-11-08 19:01
Memuaarid on kellegi mälestused ja hinnangud olukordadele, st kuidas inimene neid mäletab.
Sinusugune PEDEST jobu võtab sõna kirjaniku kallal, no mida veel.
˅ näita rohkem ˅
2020-11-10 00:23
Madleen,sa oled toesti loll luukera . Oled sa neid memuaare lugenud, mina tean neid inimesi - kellest seal ja enamus neist surnud,kusjuures pole see kirjanik praktiliselt toimetuses koos tootanud nendega,oli loomingulliselt kodutootajana. Isegi oma pojapoega on ta halvustanud seal. Samuti kui loed memuaarid labi,saad teada miks ta enna EV kirjanike liidu liikmeks ei saanud.....
Tahan oelda sulle - hari ennast, loe rohkem ja vahem molise siin, millest sa ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2020-11-10 10:59
Tead sa rahvakirjanik Lollips, ürita ise enne üks arusaadav postitus IHAsse vormistada, kui päriskirjanike kallal arvamust avaldama või mingist eneseharimisest kellelegi rääkima hakkad!
Tule Suur Jumal Appi! Isend, kes eneseväljendusega pehmelt öeldes just ei hiilga, võtab endale õiguse teada millises mahus Heljo Mänd eksinud on
˅ näita rohkem ˅
2020-11-10 17:51
LuukeraMadleen- sa loe eespool, soovitasin teil votta need raamatud ja lugeda,siis arvustage. Ja vaevalt et te olete targemad kui see valismaalasest eestlane kirjanduskriitikuna,minuga voite ju alpida ,et koik arvaksid teid olevat lugenud. Seega ara pritsi sitta kui sa pole ka lugenud eelnevat(sinu valjendus,ei saa aru),osa ei saa isegi tahthaaval aru ja eelnevalt olen markinud,et tean neid kellest ta kirjutanud.
Teile pakub rahuldust keerata tekst pahempidi ja seda serveerida,see pole tarkusega hiilgamine.Pigem ei ytle teile seda siin ka sobrad labilillede,et mitte sattuda teie erinevatelt kontodelt pasarahe alla
˅ näita rohkem ˅
2020-11-10 17:55
Kui te peate endid targaks,siis sellised inimesed esitavad teemas kysimusi,mitte ei kommenteeri yldse teadmata viitest ja veelgi vahem pole soliidne kirjutada oma luulusid- tuletisi,teema kirjutanu motteteks
˅ näita rohkem ˅
2020-11-10 18:05
Kuna psühiaatrias on väidetavalt üle kuuesaja diagnoosi,siis Ellipsile vastab sealt umbes 520
˅ näita rohkem ˅
2020-11-10 21:13
Meelis,mine pese ennast puhtaks,enne kui MM kuulutustes Kohila kanti koiki kutsud
˅ näita rohkem ˅
2020-11-11 00:30
oh teid pederaste küll
˅ näita rohkem ˅
2021-06-06 12:55
Teema algataja püüab mingit psühhoanalüüsi teha, aga ma hoiaksin end siiski tagasi hinnangutes. Kui keskmise suhtlusviisiga inimene ihasse satub, siis siinne reaalsus ongi ihast palju hullem. Mis teemaalgatajat muidu häirib? Ma ei saa aru.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-13 10:22
Ellips on teiste eludega palju rohkem kursis kui ta oma eluga
Ha ha
˅ näita rohkem ˅
2021-09-13 23:17
vaene , eliaspoiss, - sa oled oma eluga rohkem hädas ja kui oled oma eluga kursis - siis iha.ee pole elu parendamise koht . Minul pole vajalik midagi parendada. Lihtsalt on kahju, kuidas te siin kuulutate ja ise midagi ei taha - soovite tööd ja korterit ja siis ei taha .... Pole ju mõtet kuulutada siin, selleks on tasuta olemas ka Börs , kuldne ja seal on ka pakkumisi piisavalt. Ei pea te siis nägema vaeva oma mõttetute blokkimistega ja siin nännutamisega. Kui sellised variandid ei sobi, minge kerjama - tänaval ruumi piisavalt.
Ebaselgeks jääb hoopis- mida sa nimetad minu kursis olekuks ...., - seda lugemist te pakute kuulutustes või foorumis , viite kurssi teisi saidi lugejaid.
Sinu puhul on kummaline, mida siis sul varjata - et blokkima pead kui sind hinnata ? 10 -ga. jne. Kusjuures äkki 2 kuud hiljem blokid ..... see näitab sinusuguste narrust. Minul on ükspuha aga teistele võib ju seda edastada- vähemasti ei raiska 10-d , ka et kuulutused on tühjad lood.....
˅ näita rohkem ˅
2021-09-13 23:48
Humorist
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 16:48
eliaspoiss- sa peaksid pöörduma tarvo222 poole, ta on oma kirja järgi suutnud võrrelda kõiki , seega kõige teadlikum siin - nii mainib , et kõigi eest võtab sõna, kes on aga kõik? - 25 aktiivsemat saidil käijat? Ometi on liikmeid ihas tuhandeid. Üks ideaal on vähemasti sulle lisandunud. Ma pole kunagi seadnud ja olen seda ka varem Foorumis kirjutanud, seksi esikohale. Tundub,et need kel ainult piltide vahtimine ja hinnata on kahju või ka kommida ja ilmestada siis teisi kui sobimatust tegevusest - ei saa aru, nad on valel saidil ja eriti kui kontodel pole ei pilti ega täidetud üldse midagi. Tegemist on suhtlussaidiga ja mitte rahateenimiseks kohaga või, kes suudab rohkem imeda ja/või panna-saada, olenemata sugu või kohta. Seega pole kadedust, kasvõi nõretage kõikjal(-t).
Lisan siia
tarvo222 jaoks vastuse
ja tema saadetud kirja(miks kirjutada kui ise on ammu-ammu blokeerinud, ilmselt siis ei jagu ju temal viisakust?!)
***
tarvo222 - kirjutab pika loo, millise sisu on viha ja millest ta ei saa aru, kus kujundab endasugustest priimust, on blokkinud ammu-ammu, see kiri iseloomustab pigem teda - ei peaks ju kirjutama postkasti kontole, keda on blokeerinud
tema tekst:
Kuule paks kui porisiga, kibestunud idioot, saa juba uks kord aru, sind troppi, ei taha keegi. Kuradi limusk, koigile sa ennast kulge kleebid, nagu koik peaksid olema kohustatud, sinuga nikkuma. Sa ise oled endale ihas niru kuulsuse ausalt valja teeninud ja selline oled sa seda tegelikultki. Oma debiilses voimetus vihas sittad koikki avalikult. Kuule paris tihti ja usna regulaarselt saad bloki ja selle sinu avaliku teiste peale pasandamis eel, enamus ainult roomustab, et idioot sai seda, mida pidigi saama !!!

Vaene inimene ei saa aru, et iha leht on tutvumiseks ja loomulikult suhelda saab kui kirjutada teisele soovidest ja mitte molutada siin; mis kohustustest ta kirjutab? - kohustusi siin pole aga viisakas on vastata kirjale. Viha, millest kirjutab- mees, kes on alles mõned kuud olnud iha saidil ja juba kõike teab, kõigiga vestleb - on ikka ilus kuju oma vanuse kohta ? Leidlaps?
Kui tema kontot lugeda, jääb mulje, ainumas isik iha lehel ja nagu märgib, et ....- lugege ise. Juba tema konto väljendab halvasti suhtumist vaatajale, samas voolib siis "haritult" teistest pilti.

Selliste arvamustega oma tegija vormingust, peaksid nood looma eraldi saidi, Etalonid.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-13 12:55
Ellips on ka nüüd munniga liputama hakanud?
˅ näita rohkem ˅
2021-12-15 16:08
Tunnen Ellipsile kaasa. Minu arust on elu ikka üks väga õiglane asi, sest minu elukogemus ja teiste elu jälgimine on viinud mind sellele teadmisele ja Ellips saab seda, mida ta on väärt sisemiselt siis ka tema välimus on ka sellega vastavuses. Hiljuti tuli aga mõte, et ta on ka kindlasti vikerkaarejutuka väärakas seal koos omasuguste väärakatega!!!
˅ näita rohkem ˅
2021-12-15 16:17
Limusk on Ellipsi õige nimetus...ta nagu polegi inimene väid nähtus. Teisi mustata ja mõnitada on teme meelistegevus. Lihtlabane kättemaks ja oma kibestumise väljaelamine!!!
Ilmub kellegil ilus pilt kontol on Ellips kohe kohal nagu iluduse etalon, et vot ja nii ja naa ja aga muudkui hakkame tegema ja kui peesse saadetakse siis hakkab vihkama ja kätte maksma. Selle tüübi naaber ei taha isegi keegi olle ja kuna Ellipsi nii palju solvatakse siis ta on solvangute suhtes ammu kuulikindel. Minul on tunne, et teda lapsepõlves vist väärkoheldi põris kõvasti ja sellest siis ta ongi selline väärakas. Vihkab kõikki ja kõikka ja poeb mingi headuse maski taha peitu. Tegelikult aga väga paljud teavad, mis või kes ta on. Lihtsalt teiste peal ennast väljaelav vana väärakas. Sekisnäljas naksitrall...vana pederilla, kes ei pea kellestki lugu ei ise endast ega kellesti teisest!!!
˅ näita rohkem ˅
2021-12-15 16:27
Ellipsile kurvastuseks teatan talle, et mina tema möga siin foorumis pole lugenud mitte ühtegi sõna ja kõigele lisaksin juurde, et minu arust on ta kindlasti olnud kooliõpetaja, kes lapsi traumeeris ja vägistas psüühiliselt kogu oma elu ja elu lõppedes tuli see kõik talle ensele nagu bumerang tagasi...elabki internetis ja ei usu eales, et temal on mõni korralik sõber, kes on inimene igas mõittes. Temal on kõik suhtlusringkond ka samasugused väärakad nagu ta ise. Üldse ei imesta kui saan teada, et ta on mingi sarihull!!!
˅ näita rohkem ˅
2021-12-17 01:19
tarvo222 - sa oled 6 kuud siin saidil olnud ja üllad kokkuvõtted, kelle ees sa endal kõvaks ajad siin ja just selle lolli jutuga külvates? Sinu välimist ilu ei saa just hinnata eriti, et öelda- kas oled etalon või mitte. Mustatud pole kedagi ja mingisugune kättemaks - ma ei tea mida selle all mõtled - sinu kirjade sisu on mustamise ja sinu kirjeldus selle põhjal on sinule hea iseloomustus. Muuseas, kõiki pilte on norm kommitud ja hinnatud. Sa oled üks selline konto omanik, kes justnimelt soovid kirjeldusega teha maha teisi(-t). Sinu sõnade valik on isegi allapoole põhikooli lõpetaja omast. Kui sa tulid siia uurima, kes on kes - oled sa üldse valel lehel. Sinu tekstid ja kirjad näitavad sinu arengutaset.
Mölla edasi sinusuguseid porilasi on ühiskonnas palju ja poodide juures ka värisemas....
˅ näita rohkem ˅