Foorum
2020-07-20 20:49
kontodel on kirjas - gay. Tutvuks.
Nonii, mis edasi peaks toimuma? Praegu ei saa kirjade vastustest aru ega ka kuulutustest. Siis tulevad vastused, vanus, maitse , kuju, jne.
Keegi kirjutaks siinses teemas - missugune on gei või peab olema , et olla gei ?
See, et siin ihas on aktiivseid geisid pole , on ka selge.
Keegi teeks IHAsse GeyAabitsa ja koos Å¡längiga(see tähendab inglisekeele soust, väljendused ja mida eestlased selle all mõistavad- on ju imelik lugeda siis , vaata mingilt pornosaidilt tegevust. Tihti ei lähe ka täidetud konto puhul need "seriaalid" kokku , selgub kirjavahetuses kui üldse vastatakse (= ... olen vait, saa aru siis , et ei sobi.... Kas selline mittevastamine või vastamine on suhtlussaidil üldse haritu vastus?). Tundmata üksteist, hakkab üks pooltest loetlema puudusi, omal pole pilti - võib olla on võidunud ja kärna?! Selliseid pilte on siin ka piisavalt, kus kabi on kui hallitusega ja majapidamine võidunud, parimad pildid tulevad laevapeldikutest või kajutist(fotosessioon?). Muidu ju väidavad geikultuuris osalejad - puhtus, sõbralikkus, üksteise mõistmine, mittehalvustamine. Siin ilmneb vastupidine.
Siia teemasse võiks pilata keegi nüüd kirjutada ehk siis ka IHA saidil pisut kultuuri tekiks ?kultuursust?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 16:54
Kasutaja Kellkuus on aktiivne gay
˅ näita rohkem ˅
2020-07-23 22:24
teema seepärast, et iha.ee lehel ei saa aru . Selgitaks siis keegi normaalselt kriteeriumid , nt. gay - kes ei vasta aga ei kerja ka; hetero - on kapipede, kes kerjab taskuraha; homo-kes kiimleb niisama ; Ilusad riided -transhomo; VIP tahtmine - vaesed toimetulijad ; Blokeerijad - paljude kontode omanikud, kartus avastatud olla; Passiivne seks - teenimine ja tegelikult heterod; Aktiivne seks - põhiliselt 22....30, kes tahavad 18...22 panna; Peegelilusad - naudivat oma fototöötlust peeglis; Tähed - kirjaoskamatud ja lonkav grammatika enamusel; Viisakad - üldse täitmata konto ja pildita, teistelt kerjavad pilte ning viitavad , kas aru ei saa määrangust(mida pole ); Harakad- nüüd ehk 18...24 , konto tehtud ajaliselt kui 14...16
Tööpõlgurid - arvamine, suhtlussait on teenimiseks. jne.

Kes on siin hetero või homo?
˅ näita rohkem ˅