Foorum
2018-10-02 19:27
Tahaks istuda su autosse ja imeda sulle seal lahti. Diskreetselt.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-05 23:59
Aga kas siis imesid?
˅ näita rohkem ˅
2018-10-21 21:39
Seda tahaks ise kah teha.
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 22:13
imege
meesmees50 - l ,
ta on sissejuhatusel oma konto esikaanel märkinud täpse soovi ja siis kirjutab oma soovides mõnepäevase viibimise järel selle kontoga ilusaid ja lõdvestavaid kirju(peale seda on julge mees blokeerides ennast):
Sagedased sinu kommentaarid kellegi kohta on kohatud ja mitte vajalikud ja näitavad sinu madalalaubalisust ning sinu idiootlikku arusaama, et kõik peavad sinuga suhtlema, sinuga väga ebameeldiva inimesega. Kõige pealt jõehobu mine vaata peegilise ja veendu kui atraktiivne sa oled, et kõigile oma mune juurde veeretada noortele või vanadele. Sa pole ihas a ja o ning arvammusliider ammugi mitte. sa oled samasugune daun nagu enamus siin aga oma kiiksuga ja suure kibestumisega. Nii, et sa oled oma õige koha leidnud ja lase edasi samas vaimus, sest küürakat ei pidanud isegi haud parandama. Kaevad hauast välja ja ikka samasugune küürakas nagu oli. Sa debiil ei adu, mida inimesed enamuses sinust arvavad vaid samasugused pahatahtlikud kui sa ise võivad vaimustuda sinust!!!
˅ näita rohkem ˅
2018-10-25 22:36
ja siin ta ongi veel üks mitme konto mees- Bar4nka -, kes lahendab oma probleeme kirjutades postkasti ja siis vastust mitte soovides - pange talle suhu siis kurguni, huvitav - nii teadlik oled, kas kõik kaebavad sulle kommentaaride pärast või hindamisest ? :

Pr. ellips, daun on sinu kohta isegi väga hästi öeldud, see ju lausa kompliment viisakalt inimeselt sinusugusele. Sa võtad tablette, ei võta? Sel juhul peaksid ikkagi võtma. Sinu pähe ei mahu, kui jälestusväärne tüüp sa oled ja kuidas sa soovimatult igaühele ennast pildi alla sokutad. Kõigil ju sinust siiber. Siin vist polegi kedagi, kellelt sa blokki pole saanud. Ehk teed omale personaalse portaali ja laiutad seal?.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-07 19:09
Baranka vajab psühhiaatrilist ravi, kuigi ise on kunagi psühhiaatrilist teenust nõustajana pakkunud- nii tavaline asi kahjuks...
˅ näita rohkem ˅