Foorum
2018-09-14 22:03
Autor:
olenebkes18

Saaja:
ellips

Saadeti: 2018-09-14 08:05:44
Loeti: 2018-09-14 21:09:55

kustuta kiri



Kuule kibestunud idikast tropp ja paks rasvasiga..sinuni ei jõua kuidagi kohale, et oled kole kui aatomisõda,tülgastav juba välimuselt ja sinu arust on kõik sulle midagi kohustatud. Sinuga tutvuma ja sinuga lävima aga võta näpust selline siga nagu sa oled nõnda saadki vastu molli kõigi käest ja siis oma jõuetus vihas kirjutad avalikult kellegi kohta, et ta on selline või jobu või mida iganes. Sa oled endast ikka hea rõvada molli mulje jätnud kõigile siin saidil ja inimesed naeravad su üle. No kindlasti see köidab su meeli, halb kuulsus ka kuulsus. Püsid ikka kangelt pildil aga mida aeg edasi seda suuremaks idikaks sa muutud ja veel vähem sind keegi tahab aga ma kindel, et sa väärid seda, mida saad. Sa oled selle täielikult ära teeninud. Sinul on ikka raske lapsepõlv olnud ja ikka kõvasti kiusatud ja pekstud. Tunnen sulle kaasa südamest aga siin samas paras palk sulle selle kõige halva eest, mida teed ja inimesed on ikka päris tublid et igat raiska ikka ei lase endale hinge roojama. Nagu väliselt kole nii ka siemiselt sama kole. Kirjuta edasi ja kleebi ennast kõigile külge ja õgi edasi palju ja ole õnnetu sa oled selle ise valinud ja igati hoiad sellest kinni. Nii, et tubli loll poiss, munadega naine. Ei mingit enseuhkust sinul ei ole, lugupidamisest teiste ja enda vastu rääkimata!!! Ja siin samas olen alati küsinud, kust need maniakid kooruvad ja kuidas teostuvad, vot sina oledki juba ammu maniak, sest maniakllaselt oled valmis inimsi jälitama ja oma haiges kujutluses arvad, et sind armastatakse ja ei tea, mida sa ära teeksid, et oma viha välja valada aga hirm karistuse eest veel ei lase sinul tegutseda ja inimesi piinata. Ma kindel, et silmakirjalik loius sa varjad avalikus elus oma sisemist kurjst ja mängid heakest aga mina ei tahaks isegi sinu naaber olle ja isegi pedikus kõrvalkabiinis häda toimetada ja väga õieti inimesed teevad, et vihkavad sinusuguseid ja ikka südamest ja kõvasti ja lõputult. Sa oled tülgastav ja isegi nüüd seda kirja lugedes mõnuled sellest, et said kellegi välja vihastada. Tead haige olevus pane ennast parem põlema, mida sa piinad ennast ja teisi. Sulle on elu ju talumatuks koormaks!!! Psühhopaat ei ela ise ja ei lase teistel ka elada kui vähekenegi selleks võimaluse saad!!! Kõik on ammu sinu peale türa pannud ja lausa risti-rästi ja keegi ei võta sind tõsiselt kui, et ainult samasugused nagu sa ise oled!!!

Milline kena kiri 29 aastaselt ja konto teinud üheks momendiks- julge kutt ju , pigem peaks eetikat õppima - ega seda ei saagi väga õppida, see on antud kaasa ja hulk pubesid ei saagi sellest aru, milline tähtsus on haritusel. Ka intiimelu on vastav sellistel, eriti arvata teiste eest- sellised inimsed on hullemgi veel, ohtlikud kogu ühiskonnale, olenemata vaadetest. Kiri on vaenu külvav ja arvamus kümnete tuhandete eest saidil, millise õigusega. Ühest ei saagi ta aru, et siinkirjutaja pole selliseid tekste kunagi kirjutanud kellelegi ja välimuse kohta selliseid arvamusi avaldanud. Pigem olen hinnanud ja komminud ajaviiteks kõiki, olenemata soos ja vaadetest. Pigem olen kirjutanud just seetõttu, et selliste kirjade postitajatel pole suhtlussaidle asja, tigetsemiseks ja siis mõttetult oma sigaduste eest blokkida teist. Jäta üldse tulemata siia - kui sa tahad olla sutenöör või diiler või veel mingit rolli täita. Ka saidi eeskirjas on ilusti öeldud - pole sobiv solvata, jms. Kui mõnel on minupoolt saadud samasuguse kirja näiteid, kirjutage siis siia. Neid lihtsalt pole 10 aasta jooksul olnud.
Jätsin siia lisamata järgneva kirja, milline on seotud selle 29.a. kirjaga , järjest posti kukkunult ja siis 29.a. kirja põhjal sain aru, milline ma peaks olema - et olla ilus https://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=709072
Midagi pole teha, nii kena ma tõesti ei ole, ei saagi olema. Aga oma sõpruskonnas ei tea ka samuti nii kena kedagi. Ma ei teagi, kas pean häbenema või mitte ?!

Ilusat õhtut
˅ näita rohkem ˅