Foorum
2008-02-24 12:29
Nii naised, olete rahul oma meeste tegutsemistega voodis või köögilaual (liftis, lennukis, valel pool peegelklaasi vms)? Kas mehed taipavad, mida te täpselt soovite ning kas nad täidavad teie soovid? Kui palju teete seda, mida mehed soovivad, kuigi teil endal erilist isu antud asja vastu pole?
˅ näita rohkem ˅
2008-02-24 13:21
suht lambi teema sul
elu on dünaamiline, täna hea, omme mitte nii hea jne
kui koguaeg oleks siis muutuks see rutiiniks
˅ näita rohkem ˅
2008-02-24 13:45
mul kõik teemad lambist !
˅ näita rohkem ˅
2008-06-29 20:17
loomulikult täidavad soovid kui teed puust ja punaseks
˅ näita rohkem ˅
2008-07-06 01:43
Eriti lahe on kui inimesed lähevad lahku põhjusel, et voodis polnud klappi ja hiljem tuleb välja, et naisel jäi kogu aeg orgasmist puudu 2 sekundit ja üks spets silitus, näiteks. On olnud juhuseid... Räägi mis sa tahad, või juhi partnerit ja pole probleemi
˅ näita rohkem ˅
2008-07-27 22:48
see, kas juhtida saab, oleneb siiski ka partnerist. ja juhtijast kah, loomulikult. aga mõni mees ei saa aru ei kaudsetest vihjetest, otsestest vihjetest ega ka otse ütlemisest.

mis puutub meeste soovide rahuldamisse, siis oleneb muidugi soovist, eksole, kõigel on piirid... aga üldiselt - kuna minu jaoks on seks eelkõige kahepoolne improvisatsioon, siis eelistan ka kasutada kahepoolse improvisatsiooni võtteid, millest üks on see, et kui teine pakub midagi, millega sa päris nõus pole, siis leia kompromissvariant, mis rahuldab mõlemat
˅ näita rohkem ˅
2008-07-28 11:41
Mees kuulama panna, see on vist keeruline? Arvan, et seda tuleks teha enne kui asi väga asjaks läheb... Sõltub ka mehe suhtumisest seksi, olen kuulnud, et mõne perepoja jaoks ongi seks ikka eneserahuldamine naise sisse Pärast vaatab kella, kaua nühkis ja on endaga rahul, kui see oli üle 3 minuti... Üks Eesti mees kiitis Ukraina naisi, et kui Eesti naine tahab mehelt seksi, siis Ukraina naine tahab mehe ära rahuldada loodame, et see ei käi siinsete naiste kohta. Isiklikult ma ei suuda olla partneriga, kes laest oksakohti kokku loeb ja omaette nohiseb Õhk peab elektrit täis olema ja partneri orgasm on tähtsam elamus kui enda oma oi ma rohkem ei räägi
˅ näita rohkem ˅
2008-07-29 10:55
einoh, ma olen juba ammu aru saanud, et kõik on kinni pigem hoiakus ja suhtumises.
mõned käivad voodis tegelemas eneserahuldamisega, kusjuures ennast rahuldatakse nii füüsiliselt kui vaimselt. selle koolkonna esindajad ongi need, kes huvituvad kõikvõimalikest arvandmetest, sentimeetritest, minutitest, kordadest, partnerite arvust jne. sest et nendega saab tulemusi 'mõõta' ja hinnata enda ja patneri headust.

mõned teised käivad voodis nautimas särtsu, partnerit ja mängu ilu... nende jaoks on seks looming ja seda igal viimasel kui korral ka ühe ja sama partneriga. eneserahuldamisega tegeletakse omaette (või siis partneri ees osana mängust), partner võetakse ette siiski vastastikuseks NAUTIMISEKS... iga ihurakuga nautimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2008-07-29 10:56
ja eks see kõik on maitseasi, nagu öeldakse.

ainult et meeles tuleb pidada seda, et erinevate koolkondade esindajad ühte voodisse kahjuks ei sobi. esimeste jaoks on teised mõistetamatud ("VAHEL tahaks lihtsalt paugu ka lahti saada" (see oli tsitaat, mida mulle on öeldud, eksole)), teiste jaoks esimesed aga igavad ja tuimad ("LIHTSALT paugu lahti saamiseks on sul pille ja kati").
˅ näita rohkem ˅
2008-09-13 18:15
No kõik mehed küll voodi ei kõlba.Voodis tehakse kõike mis mõlemile meeldib!
˅ näita rohkem ˅
2009-06-20 20:58
ma pole mingi tallaalune,et pean naise pilli järgi tantsima,mul omal peas piisavalt mõistust kuidas käituda,ma ei saa aru mis naistel selle lillede kinkimisega on,las lilled kasvavad,milleks omale koju vedada vaasi sisse närtsima lilled aru ma ei saa sellest,ikkagi naisele ma viin lilled tema matustele,seal on nendest kõige rohkem kasu
˅ näita rohkem ˅
2009-06-21 22:27
Saan aru, et Sind DaveJones kisub huumori poole? Kindlasti oled popp poiss omas kambas?
Kuid vahel läheb viltu.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-21 23:33
Ei tasu pahandada poisikese peale,kes pole veel aru saanud miks naised maailma loodud
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 18:32
Teab ja pakub. Me suhtleme vabalt- oleme täiskasvanud ja kassi ja hiirt ei mängi.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 22:24
- Miks teie, mehed, ei tea, mida meie, naised, tahame?
- Aga kas teie teate, mida meie tahame?
- Aga loomulikult!
- Miks te siis ei tee?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 22:42
vahest, olles mõnes seltskonnas, jääb küll selline tunne, et ei üks ega teine sugupool tea, mida kumbki tegelikult tahab.
kodune töö on täiesti tegemata ja siis võetakse väike naps ning hakatakse oma suguelu terve seltskonna eest lahkama.
kui päris aus olla, siis hakkab täitsa piinlik-hullem kui liivakastis mängivad lapsed
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 23:18
Mina suhtuksin sellistesse sopaloopimistesse ettevaatlikult,sest tihti üks pool vaid mängib lolli
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 23:28
eks ta muidugi teeb ettevaatlikuks, aga see lihtsalt riivab kõrva, kahju kui inimesed oma 4 seina vahel ei suuda asju selgeks teha ja vahekordi paika panna-tekib küsimus-kas ikka on seda tsirkust vaja?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 23:38
Aga siis ei saa ju keegi teada kui paha teine on
˅ näita rohkem ˅
2009-09-27 23:41
vot see on järgmine teema-avalikult oma musta pesu pesemine
mina näiteks ei riputa oma pestud pesugi avalikult kuivama
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 09:33
Ma ei tea alati isegi, mis ma tahan!
Ja kust see vaene mees siis seda peab teadma?
Aga kui ma ikka midagi tahan, siis ma ütlen!
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 10:04
...tulid mõned mõtted...

et kas mees teab mida naine tahab. ta saab seda teada vais siis, kui naine seda teab, mida ta tahab. kas naine teab alati?

ja kui naine teabki, mida ta parasjagu tahab, siis kas see on seesama, mida ta tahtis ka mingi aeg varem või on ehk ajaga tema tahtmised muutunud - mis on vägagi tõenäoline. Inimene on selline kummaline loom, et tema tahtmised ajaga suurenevad.

nu ma saan aru jah, et kyss on et kas mees teab misse naine tahab. sarnaselt võiks ju ka kysimuse seada vastupidi - kas naine teab, mida mees tahab? Aga, kas mees/ naine peab tegema-käituma-olema nagu naine/ mees tahab. Seda võib ju tahta, aga seda ei ole otstarbekas nõuda. See, et teine hakkaks olema -tegema minu tahtmiste järgi on tema vastutulek minule. Loomulikum ja mõistlikum oleks valida selline kaaslane, kes on loomupäraselt selline, nagu ma ootan. Ja veelgi mõistlikum on aktsepteerida kaaslast ja võtta teda sellisena nagu ta on. Et mitte tahta et tema käituks minu tahtmiste järgi vaid nautida tema eripärasust ja tunda sest rõõmu. Mina püüan seda viimast järgida.
˅ näita rohkem ˅
2009-09-28 10:45
"Tahe on psüühilise energia potentsiaal.Ainus võimalus,et teine inimene teeks seda,mida me tahame,on tahta seda,mida tema teha tahab.....Inimene on kõikvõimas.Ta saavutabkõik,mida ta tõsiselt tahab ja ainus kindel võimalus seda mitte saavutada on mitte proovida.Andke endale aru,etpaljusid asju,mida taga ajate,te tegelikult ei vaja ega tahagi.Tegemist on nn.asendustegevusega,millega olete harjunud ja mida teete sellepärast,et ei julge teha seda,mida tahate."
R.Charles Bo.
˅ näita rohkem ˅