Foorum
1
2
2025-09-08 21:08
Tere

Tean, et on ka vastupidiseid olukordi ning mu väidetu ei ole must/valge, kuid enamjaolt mehed eelistavad nooremaid. Miks? 5-6-7-8-9-10 aastat nooremat.. mis arvate?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-08 21:44
Küsimusele küsimusega ei vastata aga kas sa pole liiga noor et sellega oma pead vaevata?
Alla 30 on üldse rakse naiseks pidada. Ma ei taha sellega midagi halba öelda, lihtsalt, siis tegemist pigem tüdruku või neiuga kui naisega. Sama seis ka meestega + mõni aasta.
Esineb erandeid nagu isegi nimetad. Jätame võimaluse kõigile ennast neile meeldivalt liigitada.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-08 21:50
Ilmselt on tõde niipalju kui seda on meie geneetilises koodis. Oleme samasigused parasiidid nagu kõik teised ja meie kood on paljuneda. Seetõttu eelistavad nooremad naised veidi vanemaid mehi ja mehed teatud vanusest nooremaid naisi. See on meil lihtsalt nii paika pandud ja sellel pole mingit seost ratsionaalsete kaalutlustega. Me võime isegi aru saada et see on tobe aga pimesi teeme valiku ikkagi instinktiivselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-08 22:00
Tänapäeval on seda vähem, aga see on üks neist vanadest totratest ühiskonna reeglitest. Põhimõte on selles, et kes on vanem see on tähtsam.
Omaette teema on muidugi meeste keskeakriis.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-08 23:49
Internetis levivad meemid: mees 30 + naine 19 = pedofiilia naiste arvates
˅ näita rohkem ˅
2025-09-08 23:52
Nii arvavad 50+ naised kadedusest sest ihaldavad seda 30+ meest ise😁
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 08:25
Noor on rumal - mugav manipuleerida
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 08:27
Jah samas , see on ainult siinse ühiskonna viga , selline klišee .
Vot peab olema noorem ja kõik
Kui ta on vanem kohe vaadatakse viltu
Aga sõprade arvamus on paljudele tähtis
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 08:46
Noor on ilus. Sile, prink, nõtke, terve.
Noor on elurõõmsam ja avatum, tema uudishimu ja avastamisrõõm on veel säilinud.
Noor tahab veel õppida, areneda, uusi asju proovida.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 14:35
Noor on igasugune ,vormist väljas , kõht rippub ja tissid nabani
Sorry , spaa ühiskondlikus duši ruumis on igasugused õudukad olen näinud
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 15:05
Täiskasvanud inimesed on nii naiivsed !
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 15:05
Täiskasvanud inimesed on nii naiivsed !
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 15:25
Mõned noored naised hoolitsevad ka enda eest, kena ja hoolitsetud naine on alati ilus. Nooremad naised teevad mehe ka nooreks 😀.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 16:05
Jah, eks ka noorte seas ole muidugi igasuguseid, aga küsimus käis üldisemalt selle kohta, miks noori eelistatakse, mitte et millised absoluutselt kõik noored on.
Keskmine noor on siledam, pringim ja elurõõmsam kui keskmine vana.

Raimndil on ka õigus. Paljude jaoks on omaette saavutus see, kui neil õnnestub endast palju noorem kätte saada. See on justkui kompliment, et näe, mind tahavad veel ka need, kel valikut küll ja küll.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 16:36
Duširuum kirjutatakse kokku.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 16:54
Nad sobivad paljundamiseks , see on selge
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 16:57
Siin ihas ei tundu küll see trend kehtivat.
Ma olen 46,kuid 95% meestest minust omajagu nooremad,kes kirjutavad mulle ja soovivad tutvuda.
Hästi palju on just 30+ vanuses mehi,kes millegipärast eelistavad endast vanemat,mitte nooremat naisterahvast.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 17:11
Ju nad piltide põhjal arvavad, et valetad end vanemaks. Kes teab...

Minu meelest inimesed keskenduvad liiga palju vanusele, kui numbrile. Mitte omavahelisele läbisaamisele, klapile, tõmbele. (alaealistega mehkeldamine välja arvatud)

Mul omal oli juhus, kus ühe neiuga oli väga hea klapp, läbisaamine. Kerge flirt jne. (ma ei ole kõndiv vanusedetektor). Ja kui tuli jutuks ta vanus ning ta teatas, et on 19,tuli mul block ette ja lõpetasin suhtluse. Sest minu jaoks tundus vale.
Aga alles siis, kui sain teada vanuse.
Sissejuurdunud arusaam?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 20:49
Miks , peaks just õige olema ?
Selline nn noor liha ja saab sõpradele öelda et vot olen kõva vend
˅ näita rohkem ˅
2025-09-09 21:52
Looduses on siiski kõik tasakaalus, vanemad mehed vaatavad nooremaid naisi ja nooremad mehed vanemaid naisi
Vanemad naised vaatavad nooremaid mehi ja nooremad naised vaatavad vanemaid mehi.
Ka mina vanema naisena vaatan vahel nooremaid naisi, sest nii ilusad on lihtsalt . Noored mehed on samuti ilusad vaadata. Intiimne lävimine on veidi teine asi ja tiba keerulisem.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 02:07
Riina on SPA duširuumis näinud .... Miks seda seal suu ammuli peab vahtima ? seda on näha ka rannas või lihtsalt spa või ka tänaval
Ja üleüldse ma ei tee sellest numbrit missugune inimene välja näeb , on siia ilma sündinud ja elab oma elu , ilma arvustamata.

---------
Samas on mul selle vastu küll, et etv pisut Aruküla kooli dir. maha tehti ja isegi lapsevanem kaebas oma aeglase taibuga lapse panekust nö. b või c klassi ,neid integreeritavaid on juba liialt palju - peaks avama uuesti erilised koolid. see on aga teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 19:05
Noorem jõuab sünnitada terveid järglasi ja elu edasi kanda,noor jõuab tööd teha. Vähemalt enamus aega planeedil sedasi olnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 21:05
et siis partnerit tuleks valida nagu hobust turul? tugev, et jõuaks tööd rabada ja ikka korralik tõuloom, et jaksaks seemendada või sünnitada
noh, miskipärast armutakse siiski ka küpsemas eas meestesse ja naistesse, kelle paljunemise missioon ammu täidetud ning töörassimise asemel keskendutakse pigem elu nautimisele.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-10 21:36
Jah
Caprichosa,
Olete õigel teel ning tundub, et ka terve elu vales elanud. Kuidas saab olla, et seda siiani nii ei teinud? 🙂

ÕIGE ongi nii, et vanem mees võtab noore naise, võttes arvesse erinevaid parameetreid, mitte vastastikust sobivust, tunnet, jne- külib ja laseb jalga, et leida uus heas sigimiseas isend. Kellega siis korratakse protsessi 🙂 ja enne istub vangis, kui maksab alimente. Milleks nüüd Vabariigi õigussüsteemis on antud võimalus.

See "küpsemas eas meestesse ja naistesse" armumine on sponsori otsimine/leidmine 🙂

Ja see, kui küpsemas eas inimesed omavahel teineteist leiavad.. . Mõne raamatu või filmi süžee?

🙂

(jah, mul ei ole elu hetkel, et igas foorumi teemas sappi käin pritsimas. Ajaloolise tõe huvides mainin, et sapipritsimine tuleneb meditsiinilisest seisundist-sapipõis eemaldati hiljaaegu ning enam ei suuda seda eneses hoida 🙁)
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 11:10
liivased varbad pani asja lühidalt ja ideaalselt paika
..........., sest nii ilusad on lihtsalt

ja isegi siis, kui lapsi tahad

mitte ei saa pihta, kuidas saab selline küsimus tekkida - miks??
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 11:55
Tuleks valida või mitte valida. Lihtsalt kogu inimkonna kestvuse jooksul on valikud nii käinud ,et noorem ja tugevam ja tervem ja aktiivsem jne. Vastasel-juhul oleksime ehk juba välja surnud.
See veidi aega heaolu ühiskonda pole suures pildis mingi näitaja.🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 14:54
naine, kes tahab palju lapsi ja tublit meest, kes suure pere vastutusega toime tuleks, valib ka tõenäoliselt noorema ja tugevama mehe, mitte mingi lodeva vanaisa.
aga jah, armumise, kire ja kooselu ajendiks ei ole mitte alati paljunemisinstinkt. või tundub mõnele, et kui rohkem lapsi ei soovi/ei saa, siis kaob ka armastamise ja seksi nautimise võime?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 16:11
Noor inimene ikka ilusam, siledam ja ehk vähem elult peksa ka saanud.
Ühesõnaga midagi teist, kui enda vanused. Mingit ulme sigimst sisse tuua on mingi teooria, mis alati ei päde.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-16 20:19
Teoreetiliselt jah aga praktiliselt mitte alati
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 10:16
Minule küll meeldivad nooremad naised sileda tussiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 10:19
Tussid on kõigil ilusad, aga noored naised on tihti sõbralikumad ja avatumad. Ei ole kibestunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 13:56
Robespierre,
Miks peaksid vanemad naised,kes elus juba üht teist saavutanud,elus kibestunud olema?
Lihtsalt vanemad naised elukogenumad ja neid ei anna võibolla nii kergelt ümber oma sõrme keerata,kui noori naisi…
Niisama muinajutu vestmistest minu eas kindlasti enam ei piisa,tegusid on vaja!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 14:11
liigub ka muinasjutt,
et vanemad naise on tulisemad, kirglikumad,
kuna see sex võib ju viimane olla
see enesehinnang on nii pilvedes, et reaalsusega ei haaku
ja tegudeks on kingitus

praktiliselt mitte alati, lohutuseks kõlbab kah
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 14:16
Karolina
Ma ei tea, miks see nii on, aga on. Loomulikult mitte sajaprotsendiliselt, kuid noored on sageli helgemad ja soojemad. Elukogemus ilmselt rusubki vahel, sest see ei ole alati positiivne.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 14:26
Nii palju, kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid arvamusi…
Kuid ma ise ei tea küll ühtegi vanemat naist, keda elu niivõrd palju rusunud on, et sellepärast nüüdseks kibestunud on.
Pigem just julgetakse selles eas elult võtta mis võtta annab…lapsed paljudel suured ning oma elu peal ja keskendutakse rohkem naudingute peale..
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 14:30
Eks paljudel see nauding ongi klatšimine, kritiseerimine ja vigade otsimine. Kui varasemas elus nauditi tähelepanu ja tegeleti laste ning koduga, siis mingis vanuses on üha rohkem kuulda kriitikat kõige ja kõigi suunas. Osadel 45+ või 50+ vanuses naistel muutub see ikka pidevaks harjumuseks.
Ega need turumuttide ja klatšimooride mõisted niisama tekkinud ole.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 14:43
Klatšimine ja kritiseerimine, on nagunii ajast aega inimestega kaasas käinud ja seda viljelevad ikkagi igas eas inimesed…
Ka juba koolieas käib kõva teistest tagarääkimine ja õelutsemine..
See, kui iha foorumiteemades ei võta reeglina sõna 20-30+ inimesed,ei näita küll veel miskit.
On olemas nt mingi perefoorum,kus oi oi kuidas just noored naised on nii leilis teiste naiste halvustamistega.😁
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 14:52
Mul on võimalus pea igapäevaselt suhelda mitmete naistega vanuses 18 kuni 50+ ja selle pinnalt ma ütleksin küll, et nooremad naised (alla 35) on selgelt positiivsema hoiakuga. Kahtlemata on erandeid ning ka mu enda valim on suhteliselt väike, aga kuna ma ise lähenen vaikselt 50. eluaastale, siis tihti on mul oma eakaaslastega rääkides see tunne, et "miks sa nii sapine oled, elu ju alles ees".
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 15:09
Järgnev uuring on tehtud küll Soomes,kuid ma usun pigem küll seda versiooni ,et teatud eluetapis noorematel elus palju rohkem stressi ja pole see elukene nii lill midagi,et muudkui seksiisu noortel naistel peal ja jube chillid igas mõttes..

https://www.ohtuleht.ee/naisteleht/976010/uuring-paljastab-koige-ponevamat-ja-aktiivsemat-seksielu-elavad-5060aastased
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 15:47
Ka minu isiklik kogemus...
Ajal, mil last kasvatasin lugesin Perefoorumit. Naised, kes nõu andsid üsna pädevad. Perefoorum suleti.
Tööl ümbritsevad noored naised on toredad. 2 aastat tagasi oli minu otsene juht 30.aastane naine. Ma pole näinud kiirema taibuga inimest. Pea lõikas nagu kreissaega, aga ta oli upsakas, sest ta oli teadlik oma võimekusest. Tal oli kombeks kolleegi poole sõna pealt püsti tõusta ja minema astuda, kui alluv samakiiresti ei mõelnud.
Aga vaatamata kõigele oli see noor juht oma loomuselt tore.

Mulle ka meeldivad noored naised. Nad on positiivsed ja elujõulised, teotahtelised ja ambitsioonikad. Muidugi, mitte kõik.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 15:49
Mida kauem inimene elanud, seda rohkem ka läbielamisi ja raskemad jätavad ka tugevama jälje.
Kui inimene ei tee väikestviisi puhastust oma peas, siis koguneb.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 15:55
Karolina
Ma seksi osas olen osaliselt nõus. Tõesti, vanuse kasvades enamus naisi muutuvad teadlikumaks oma seksuaalsusest ja see aitab kõvasti. Ehkki nooruse õhinas teevad mõned neiud täitsa uskumatuid asju. Oh mu kaunid mälestused!
Aga siiski - seksuaalne enesekindlus ei tähenda meeldivat iseloomu. Kahjuks paljud naised peale 35. eluaastat hakkavad tasapisi kriitiliseks muutuma maailma suhtes. Pane tähele, et ma ei räägi kõigist.
Eks see ole nende meeste suhtumise ja ühiskonna arvamuse tagajärg loomulikult. Nagu öeldakse, siis kui inglil tiivad murtakse, istub ta luua peale. Õnneks mõned jäävad ingliteks ikka ka.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 16:24
Impala76 ja Robespierre, küpses eas härrasmehed😉😃…
Nii nagu osad naised võivad seoses vanusega muutuda,siis sama kehtib ka meeste endi kohta…
Väga palju noori mehi eelistab vanemaid naisi ja väga paljud vanemad mehed nooremaid naisi, seega tasakaal igati olemas ning minu poolt vist kõik öeldud selleks korraks!😛
Omad isiklikud kogemused näitavad seda,et olles 20-30des, eelistasin endast 15-20 aastat vanemaid meesterahvaid,kuid nüüd 40+ ise olles,on kaalukauss tugevalt pöördunud vastupidises suunas ja eelistan endast nooremaid meesterahvaid…
Põhjuseks see,et vanemad mehed muutuvad ajaga samuti torisevateks ja targutajateks😉,ma tahaks aga veel elult võtta, mis võtta annab😃!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 16:31
Täiesti nõus, Karolina! Isegi vahel õhtul mõtlen, et kas oli vaja sellist sapist märkust pillata või nii teravalt kellegi "valele mõtlemisele" reageerida. Veel veidi ja lähen delfisse kommenteerima ...
Nii et jah, 30-aastased mehed on palju tolerantsemad ja ägedamad. Mul on vahel selg kange, kui olen paar tundi mööblit kokku pannud või muud füüsilist tööd teinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 16:37
Pole hullu, Robespierre!
Küll mõni nooremapoolsem näitsik tuleb ja su kangele seljale lõõgastavat massaaži teeb ning elu nagu lill jälle edasi!😉
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 16:42
Minu viimane sõnavõtt oligi inimestest üldiselt ja põhjusega tahavad vanemad noorte seltskonda.
Tahaks ju ajaga kaasas käia, mitte maha jääda.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 16:49
Jah, ajaga kaasas käimine on hästi sõnastatud.
Voodisse ma neid noori näitsikuid vaevalt enam saan, aastad on minugi näole oma jälje jätnud ning noored naised väärivad siledamaid poisse. Aga ma olen ka 35+ vanustega rahul.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 16:56
Õnneks ajast maha ei jää vast keegi,ole sa mees v naine,kuna nooremad on alati ise ka huvitatud just endast vanematega läbikäimisest.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-21 18:07
Sarnane teema on siin varem olnud ja olen ka vastanud, olin 8 aastat 22 a vanemale mehele kaaslaseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 01:22
Karolina7777 huvitav küll miks nad tahavad sinuga tutvuda?
(Ma eeldan et peale eelmist madinat sa blokkisid mind, nii et ma ei hakka seda isegi katsetama).
Aga kontot külastades on põhjus ilmselge.
˅ näita rohkem ˅
1
2