Foorum
1
2
2010-10-28 21:54
naised, kas tasub tõsiselt võtta meest kes tahab kohe koju?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 21:55
ja ütleb et kui ei saa,siis ei viitsikski kohtuda,samas otsib tõsist suhet?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 23:00
mis mõttes tahab koju? sa pead silmas neid, kes tahavad "tutvuda" naistega nende kodudes või neid, kes peale selliseid "tutvusi"
enda naise juurde ehk siis koju minna tahavad? ma arvan ka, et tegemist on tõsise suhtega ja mehega, kellele on tõsised suhted. koju tahtmine viitab sellele
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:47
ju ta sai selle mis soovis kätte ...ja siis oli aeg lahkuda...see tõsise suhte jutt oli vast meelitamiseks...aga kui kõike täpselt ei tea siis oska yelda ka... edu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 17:51
aga mida sa kellybundy ise sellest arvad?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 18:56
ega kodu kõrts ei ole,kus igapäev käiakse,,,
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 19:21
Kui mõtled seda et esmakohtumiseks eelistaks meesterahvas naise juurde koju tulekut siis pigem jah, on siin tegemist varjatud kavatsusega. Ei saa aru sellistest inimestest. Mis neil viga on? On nad mingi hälbega et avalik koht nii frustreerivalt mõjub või aru ma ei saa. Selliseid tegelasi leidub siin hulgim, kes kohe külla pretendeerivad, otse ja häbenemata ja nendeks pole mitte noored naglad vaid ka täisealised mehed. Mina olen ikka öelnud et teeks ikka esimese kohtumise kuskil avalikus kohas, eelistan mõnda hubast söögikohta, vaiksemat kohvikut jne. Tahan ju eelkõige inimesega reaalselt tutvuda, teda ära näha ning vaadata kuidas üldse klappi on jne. Äkki ei sobi füüsilised näidud, äkki jääb suhtlusest vajaka, mida iganes. Kui miski ei sobi, on võimalik viisakalt lahkuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 19:38
eks need mehed tahavad kohe seksi saada ja oma kodu ei saa kutsuda
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 20:20
barbwire,,,,ka mina olen sellega nõus,et igat kohe oma koju ikka ei vea,,,aga noorus on hukkas,,neil pole muud,kui koju,mats musu ja till suhu,,,,,kui mina noor olin ja kuhugi koju juba kutsuti siis algul ikka solk vesi ja puud,pärast musi ja muud,,,,
˅ näita rohkem ˅
2010-10-30 18:27
kusjuures väga palju tuleb kirju, et kutsu külla. ei taheta aru saada, et kodu on ikka privaatne koht ja sinna niisama naljalt võõraid ei lubata. vähemalt mina ei luba.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 12:13
loomulikult tahavad nad küllakutset, sest tihtipeale neil ju kodus pered, pole kodus kohvi, siis hea külapeal kasutada külalislahkust jne. tahetakse küllakutsest aga ise panusta nad midagi selle heaks, et saaks küllakutse...ma olen ikka öelnud, et aga palun kuid sel juhul tassigu kaas oma kohvi, võtku kaasa oma vesi pesemiseks, oma kaitsevahendid, oma rätik tarigu kaasa jne. Pealse seda saan vastuse, et kas olen ülbe ja ennast täis lollakas, või siis ei tule enam kunagi kirju
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:23
Samas ma imestan meeste enesekindlust, kohe tubasema variandi kasuks otsustamisel. Mina näit. küll ei tahaks kohe kellegi koju lennata, ilma teda reaalselt nägemata. Sellist asja ikka ette juhtunud et klubist minnakse edasi jne, üldse ei eita aga sel juhul on otsus tulnud ju ka ikkagi peale reaalset lävimist, koos istumist, tantsimist jne aga lihtsalt tundmatu juurde? Naistel kindlasti ei soovita, meestel see ehk lihtsustatud, tugevam sugu ka kuigi siingi omad ohud, äkki naisel kodus turva ees?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 15:36
minul pole kahju veest, seebist ega kohvist...rätiku jaksan kah ära pesta....aga oma turvalisuse pärast ma küll võõraid koju ei kutsu...ei ütle ju ükski pervo, et tere ma olen pervo...kõik on viksid ja viisakad mehed..
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 16:20
iga asi omal ajal.
Küll sinna koju ka jõuab.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 17:32
Kui inimene tahab minna koju siis peab talle selle võimaldama. Ega tee peal ees seismine teda takista. Tõsiselt võtta, et kas ikka läheb koju või hoopis mujale?? Vata pole kunagi sellises situatsioonis olnud, et kohtudes ots ümber pööratakse ja kodu poole tagasi sõidetakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 09:40
Tasub väga tõsiselt võtta. Sest siit samalt saidilt on tehtud tühjaks kahe naise korterid. Kindlasti on neid veel aga kahte tean siis kindlasti. Ühel juhul mees sai tingimisi, kuna ise varguse momendil ei olnud kohal ja kuna oli kohtus öeldult naise meessõber. Varaline kahju on pea pool milli eeki.
Teise juhtumi puhul aga lisandus see, et mees esines vale nime all. Ja seda ca pool aastat. Oleks naine teadnud kellega tal tegu, poleks vast nii läinud. Sest õige nimega on register vennal pikk-pikk.

Nii, et kui olete nii julged pliksid, siis jah. Aga mina isiklikult ei soovita võõrast inimest koju kutsuda. Loomulikult on igati ausale mehele solvav, kui öelda, et sry, mina ei tea kes sa tegelikult oled, mõrtsukas, pätt või lihtsalt pervo. Aga iga ajudega inimene saab aru, kui tahab, et selline pimesi usaldamine on suur risk, mis võib kaasa tuua väga kurvad tagajärjed.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 14:54
nsm, kuidas sa bimehi siis leiad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 22:12
Päris kindlasti ei tohi võõrast oma koju lasta.
Endal kogemus väga ammusest ajast.Koju ma teda ei lasknud,aga mees esines vale nime all(pärisnimi oleks kontrollimisel viinud karistusregistrisse ja töötasin siis ametikohal,mis võimaldas ligipääsu igale registrile),rentis kohtumisteks erinevaid autosid jne.
Esines rikka mehena,kuigi...ma nägin ta läbi,oli detaile,mis reetsid.Ma lasin mängul-kohtumistel kohvikutes jätkuda.Ma tahtsin teada,mida ta soovib.Seks ei olnud nagu teema.Ja kuu pärast esmakohtumist...ta soovis minult kiirelt laenu 15 000 eeku(aastal 2000?)ja lubas maksta tagasi kohe järgmisel päeval. Otsigu lolli....
Tean ka üht naist siit,kelle auto ärandati.Naine sõitis kohtumisele(seksima)noormehega Tapalt.Seksi sai ja kõik oli ilus.Hommikul avastas,et ta 800 000 eeku maksev sõiduvahend on kadunud ja on siiani kadunud.Ilmselt sõitis üle piiri ,vaevalt,et seda keegi osadeks lammutama hakkas.
Naine ise 44 ja sekssõber oli 24....teeme järeldused.Poiss teadis,millega tädi saabub....kurb.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 22:27
no aga lolle tulebki lüpsta nagu sa ise kunagi rääkisid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 22:38
jep.see tädi tutvus selle poisiga siin saidil.Praeguseks mõlema kontod suletud,aga eeldan,et noormehel ammu uus konto.
Ma tean,kuidas ta välja näeb ja hoian silmad lahti.Kui leian pildi,annan sellest hoiatustes kõigile teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 01:44
Kusjuures üpriski kergesti kutsutakse endajuurde koju. Ma olen moraali lugeud ja tagajärgedest rääkinud aga keda see huvitab?
On ka nii juhtunud, et pärast ohjeldamatut seksi antakse välisukse võti, et järgminekord ei peaks voodist väljagi ronima


ps. seda Jlo autolugu ma küll ei usu. Vaevalt see poisi väljamõeldud plaan oli. Selleks tädi voodisse sebida ja mässata. vbla tädi polekski seksinälgas olnud, siis polekski autot saanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 09:53
Kui siin juba üldiseks hoiatamiseks läks, siis vähe leebem aga siiski ebameeldiv tegevus on identiteedivargused.
Kogu internetis viibitud ajaloo jooksul on mulle vähemalt 4 korda saadetud võltspilte ja üks inimene oli isegi nii ülbe, et esines võltsnime all.
Lihtsalt küsisi pilti, ma ütlesin, tavai, saada enda oma meilile, siis alles saad minu oma vastu. Saatiski mu ühe väga hea tuttava pildi.

Kaks korda on saadetud tuttava naisterahva pildid meili peale. Mida sellega saavutada tahetakse, see on hea küsimus.
Kohtumisel tuleks ju vale kohe päevavalgele. Järelikult on mingi muu põhjus, et miks saadetakse võltspilte.

Nii, et kui te siin jagate oma pilte kahte lehte, siis ärge imestage, kui need ilmuvad kellegi teise postkasti. 50% naistest, kes siin naistega n.ö sõprust loovad (põhjusel, hea kogemusi vahetada) on tegelikult mehed. Üks mu tuttav arvas, et feikkontode alt tehakse n.ö eeltööd. Naisterahvaga naine on avameelsem ja räägib rohkem välja. Saadud info baasil siis järelikult tehakse edasipidised plaanid või kurat teab mis, et mida nad uurivad

Sellest moraal. Ei tasu olla liialt usaldav. Pigem kahtluse korral lõpetada suhtlemine, kui hiljem kurta, et tehti liiga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 11:51
Ah need tegelased perverditsevad niisama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 12:12
Nu osad teevad seda kättemaksuks. Et, kui n.ö poisi kuuvale jätad, siis suure vihaga kukutakse sigatsema.
mina ise seda lugu ei tea. Aga kunagi olla ühes portaalis mingi vend teinud teenusepakkuja kuulutuse. Telefon ja pilt olid siis ühe naiska oma. Kuulutus küll rippus vist mingi alla 24h üleval, kuni avastati võltsing, ning see maha võeti.
Nii, et idiotismil pole internetis piire.

PS. Seda juttu, et helistan politseisse jne pole mõtet rääkima hakata. Nii palju kui mina seda lugu tean, polnud politsei muud teinud, kui avalduse lauasahtlisse pistnud. Kuna teema oli juba nii vana ja hapu, siis ei osanud meie kurikuulus ajakirjandus ka abi pakkuda. Mis me ikak kirjutame asjadest, mis toimusid 4 kuud tagasi ja kuritoejäljed ka internetist juba kadunud. Portaali omanikud keeldusid ka antud sündmust kommenteerimast. Soovitus oli pealtnägija poole pöörduda, aga kas seda tehti või mis edasi sai. Vot ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 12:18
No aga on siis vaja õrritada mehi ja niikaugele asjad viia?
Vaevalt keegi niisama viitsib kellegile ära teha.
Kättemaks on hea.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 12:33
Pigem see, et pole vaja oma andmeid kahte lehte jagada ja igat üht oma isikliku ellu lasta.

Õrritada? Vaata foorumi alumist osa? See seltskond ei vaja mingit erilist õrritamist. Nendele inimestele piisab sellest, et sa kirjale ei vasta või lihtsalt ei meeldi või lihtsalt frustratsioon on mõistuse võtnud, et mingit lollust kokku keerata. See ongi see kaader, kelle käitumist sa kunagi ette ei tea. Pole ime, et mõni neist seal su korterit tühjaks ei tee või tont teab mida ette ei võta. Kaubanduses on juba ammu selge, et tõsisemad vargad kannavad kulda ja kard ning käivad karusnahksete kasukatega. Pealtnäha näevad küll sellised välja, kel pappi kui putru aga tegelikult on lihtsalt varganäod.

Muidugi ma ei taha nüüd inimesi siin hirmutada, et kõik on perverdid, vargad ja võltsingud. Aga ettevaatlik tasub alati olla ja pigem kahelda kui kahetseda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 12:38
Seda on ju paarist kirjast aru saada, et kes on mis.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 12:46
Seda küll.
Aga erand kinnitab reeglit. Mõni krimi vend on kinnimajas omandanud üsna osava kirjaoskuse Võta sa siis kinni, et kellega tegemist
See koju vedamine on igal juhul liiga riskantne tegevus. Nii vaene meie riik ka pole, et pole kohta kus kokku saada, et peab kõik koju vedama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 12:51
Kiimas naine on sama arulage nagu kiimas mees!
Mõlemaid saab vabalt tillitada ja panna tegema asju mida aga ise tahad. Iseasi kas see mahl on seda pressimist väärt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 13:59
Ma ei ole kriminaalse poole peale isegi mõelnud. Mulle lihtsalt käib vastu, kui mees elu eest naisterahva juurde kipub. Mina näiteks mehe juurde koju ei pressi ja soovin sama lugupidamist mehe poolt. Kodu on väga isiklik teema, sinna igaüks ei käi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 14:03
pushup - okas kurgus veel?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 14:09
LeediLea. Aga kellel siis ikka seda raha nii väga palju on, et eraldi seksodroomi pidada. Muidugi saab kambapeale toa ka üürida selleks otstarbeks. Mõned kõvad kepimehed teevad nii. Siis on neil suisa graafik, et kelle kord on täna seal toas olla. Jube värk.
Või siis hotellis oleks parem?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 14:39
No sellisele lehkavale hipodroomile muidugi ei läheks
Oleneb ka mida suhtes tahta.
Kui nii, nagu Iha etikett ette näeb, et kiiresti ja palju, siis minu kodu pole kindlasti lõbumaja. Siis igal juhul hotelli või spaasse vms. Oht perverdi otsa sattuda on muidugi alati olemas..
Mul on kogemused, kus mees arvab, et elu nii käibki, et saab kõhu sooja toitu täis (ma teen hästi süüa) ja keretäie keppi pealekauba. Ja täna käib ja homme käib ja ülehomme.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 15:01
Oh, ei
Aga need juhused olid ammu ja eks ma olen neist õppinud.
Kenale meeskodanikule, kellest lugu pean, teen muide meeleldi süüa
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 15:02
pushup- ma ei tea. võib-olla ta ongi kunagi kellegi oma ruumidesse lasknud, mis siis? ju oli usaldus tekkinud. ma ei ole uurinud, mida caribian kusagil selle kohta veel maininud on. miks sa seda kohe vassimiseks pead? jube etteheitlk oli su kommentaar. kust sa tead, mida ta tegelikult teeb ja miks see peaks sulle korda minema? minu arvates on asi okkas. ta pole sind just kenasti siin kommenteerinud, miks sa peaksid siis temaga kenam olema, onju?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 15:09
Läheb aga jälle andmiseks.
Päev korda läinud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 15:19
oleneb sellest, kelle päev
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 18:04
demi vassib kõike, kes teda usub peab väga narr olema. demi elab netis fantaasiates, kui väga veidraks asi kisub siis teeb uue kasutaja
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 18:34
eks sa kiremorvar tahad ise ka natuke demi uskuda. sulle ainult ei meeldi usaldava narri osas olla ja siis ongi parem teistega koos sisendada endale, et demi vassib jne. no ja las ta siis teeb seda, keda see huvitama peaks? ainult teid
huvitav, et te demi kommentaarides kogu aeg tuhnida viitiste ja peaaegu detailideni seda lahkate. kust siis see viitsimine tuleb. natuke veider ei tundu teie meelest? pole muud teha?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 18:46
loomulikult ei meeldi olla narr ja miks peakski meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 18:51
ja siis peab teistele kaasa kisama? kas see aitab kuidagi narriks olemise vastu? miks peab kellegi tegevustesse nii sisse elama, et enam sealt väljagi ei saa. teised on ammu huvi kaotanud ja neil pole vahet, kas keegi vassib või mitte, aga teil on endiselt vaja mingit kinnitust või krt teab mida. tegelega oma eluga siis, laske teistel olla
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 18:56
aga tegelegi oma eluga nagu sa ütlesid sind see teema üldse mitte kuidagi ei puuduta, mine jaluta või shoppa.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 19:25
kiremorvar- ja kuidas demiga seonduv siis sinusse puutub? kaugelt oma käega puudutab sind ja sa tunned vajadust sellele vastata?
asi selles, et mina tegelengi ja ei vahi kogu aeg pealt, mida keegi teine teeb. enamiku sellest, mida te olete kirjutanud, lasen ma endal ühest kõrvast sisse ja teisest välja. ma ei kogu teid endasse. teine asi on siis, kui ma tunnen ennast mingi tegevusega või kellegagi seotud olevat. siis ka huvitun ja pean meeles. kui teid teiste elu ei huvitaks, siis teil poleks ka tahtmist sellega tegeleda.
ja mis vassimisse puutub, siis sa tee silmad lahti ja vaata, kes selle teema algataja on. sa ise suhtled ka vassijaga, usaldad teda narrilt. arva, kellega tegu on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 23:30
pushup, lase ennast vabaks. kui sa arvad, et keegi vajab sinupoolset kasvatamist, siis ise tead - kes saab seda sulle keelata-, aga tegu on teise inimese koduga ja seal tema teeb täpselt seda, mida ise tahab ja kellega tahab. kui ta peaks ka millegi täiesti teistsuguse kasuks otsustama ja seda tehes ootamatult enese vastu pöörduma, siis see on tema teadlik valik ja selle eest ta vastutatab ise, ainuisikuliselt. sina ei pea seda tegema. las teine teeb ise vigu. kui sind see segab, siis kujuta endale nt ette, et ta on nüüdsest otsustanud olla veidi ettevaatlikum (nt eelnev kohting ei olnud eriti meeldiv) ja enam kergesti juhututtavaid sisse ei lase.
kas siis see teeb temast vassija?
kas sa ise ei muuda vahel oma otsuseid? kui sul täna on tunne, et tahaks seksi ja teatad teistele, et sa hakkad seksima, aga omme on sul halb olla ja mingit seksi ei tule, siis sa oled sellega teisi petnud või ainult tegutsesid oma parema äranägemise järele? otustasid selle kasuks, mis sulle sobivam tundus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 23:35
on sellel vahet? on see nii tähtis?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 23:49
miks sa jutu minu peale viid? minu jaoks pole oluline teada saada, mis elu teised oma kodudes elavad ja kas neil keegi käib.
millest täpsemalt ma üle peaks saama?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 19:45
Barb,mitu talve sa koolis käisid?Meenub see kommentaar,millest jutt käib...kas sa oskad teha vahet saaval ja oleval käändel ja tinglikul kõneviisil.
Seal seisab ju ilusti-võtad(ks)peale,sebid ja mingis meeltesegaduse hoos äkki kutsud endale külla ja siis oled nii väsinud,et ei viitsigi enam-selline lause ei kajasta tegelikkuses jutunud,tegemist mõttelõngaga ehk siis kujutad endale ette sellist kohtumist.
Mõtte lõppu jõudes saad aru,et sa ei viitsigi seda jama kaasa teha.Ole kena ja loe see komm uuesti läbi,siis uuri natuke eesti keele grammatikat viiendale klassile,õpi selgeks käänded,eesti keeles on neid 14-seega sul läheb nädalakene,aga pärast seda oled eksimatu.Ilusat tudeerimist!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 21:23
ah demi, sa parem valeta vähem. nii vanas eas valetada on tobe
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 01:03
kiremorvar, ma saan aru, et sa oled kõvasti usaldust kaotanud ja et sul pole naistega eriti vedanud, aga pidev nende taga kirumine ja valelikuks pidamine ei aita sul ka seda taastada. sa ainult kahtled edasi.
kuna sa ise oled usaldav, siis sa eeldad kogu aeg teistelt, et sulle samaga vastatakse ja kui siis seda ei tehta, oled vihane ja maailma peale kuri. tegelikult oled sa oma olemuselt ju lahke poiss.
sa ei saa terve elu naistega kakelda, ega sa oma elu sellega endale kergemaks ei tee ja naiste elu vististi ka mitte. kunagi pead sa maha rahunema. vastan sulle samamoodi nagu pushupile: lase ennast vabaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 08:40
oehhh, veidrad järeldused sul, aga sa tõesti siis ise ei tunne demi valelikust või? paljud teised tunnevad ka, aga sina usud tema loba ja valet no usu usu
˅ näita rohkem ˅
1
2