Foorum
2024-01-12 13:46
Meeste seksuaalsus on päris ära demoniseeritud.
See on miski, mis pole väärtuslik, mida peab häbenema alla surudes ja millega ei osata lõpuks toime tulla. See on nii õudne asi, et parem on "härrasmehelikult" selle realiseerimise eest maksta, et naised ei peaks vabatahtlikult selle jälkusega tegelema. Üldse on see nii õudne, et targem on vist meestel omavahel sellega tegeleda... Naiste huvid läbi seksuaalsuse on ju hoopis teised ja laiemad?

Tasakaalutuse väike näide.

Üks ihas kõvasti esinev naine kirjutab foorumis: "Mul on kummikindad alati kaasas.kui läheb pihkutagumiseks metsavahel ,ei määri käsi ära🤣"

Nojah. Kuidas suhtuksid naised mehesse, kes eelmängu ajal paneb kummikindad kätte, et käsi mitte ära määrida?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-12 18:39
Aeg on see mis teeb rahaliselt orienteeritud "daamidega" oma töö või seab tervis selle punkti -- töövahend katki. Närtsivad ja siis tuleb neil endil vat et peale hakata maksma. Või siis vastu seina joostes ehk saadakse aru, et miks "härrad" ei taha enam teenust osta -- mademoisellel ju pole neil enam turumajanduslikku väärtust ja ei saada endast noorematega võistelda.


Aga selle triki ma teen ära -- kummikindad kätte naisele enne "näpuka" tegemist. (Ehk saab reaktsiooni 1 ja teada mis suhtumine 1 on?).
NIng siis alles lisan et see on foorumist pärit uitmõttele vastuse otsimise puhul. Siis saan teada reaktsiooni 2 ja suhtumise 2.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-12 21:00
Raske juhus, kui inimesed ei mõista naerunäo tähendust.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-12 21:17
teema lisa: minu plaan kummikinnaste osas luhtus: naine kukkus itsitama, ja himustas kummikindaid öeldes "Anna see siia!" ... ja pani endale kätte.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-12 23:15
Naerunägu on märk passiivsest agressioonist, ei muud.
Sest vaevalt see üks postitus nüüd terve teema ajendiks oli.
˅ näita rohkem ˅