Foorum
2021-07-14 16:36
Palju on olnud kuulda kriitikat, et naistele ei meeldi niisugused ja naasugused meeste pildid siin portaalis ning eriti nilbed pidavat olema peenisepildid.
Naised, rääkige, millised pildid siis teile meeldivad ja millised on teie ootused uute piltide suhtes ning mis on suurimad vead, mida mehed piltide avaldamisel teevad?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 11:18
Näiteks meeste piltide topis 29 kohal olev pilt on ilus vaadata. Pilt võiks rääkida mingit lugu või anda aimu pildil olevast mehest. Mees, kes peab ennast munniks postitab lihtsalt oma riista pildi. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 13:54
Enamikul kasutajatest (naised-mehed mõlemad) on telefoniklõpsud, profifotosid liigub väga vähe. Ses mõttes on aus kaup. Mehed peaaegu ei kasuta filtreid ja muud fotomudimist.
Nii mõtlen, et inimese välimus on nii kui nii maitse asi. Nägemine muidugi sõltub vahel ka sellest, kui näljane parasjagu ollakse. Las need pildid olla, igaühele oma. Kellele meeldib üks, kellele teine. Kui just riista pilt peab olema, siis avafotona on see eemaletõukav. Meestel on vahel pildid õllepurkide või muu sellisega. Joodikuid leiab mujalt ka kui neid väga vaja on. Ma muidugi vaatan pilte üliharva, seega ehk on paremaid kommenteerijaid ka.
˅ näita rohkem ˅