Foorum
2010-09-29 22:24
naised, kes te naudite netisuhteid, kohtinguid ja muud...kas te ootate peale kirjavahetust, kokkusaamist ja koos veedetud ööd järgmisel päeval mingit kirja/kõnet/sms-i a `la "tsau! kuidas läheb?..." ja kas olete häiritud, kui seda kohe järgmisel päeval ei tule vaid kunagi hiljem?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 23:22
oleneb mis mees lahkuminnes lubanud on-kui lubas järgmisel päeval ühendust võtta ja ei teinud seda, siis jumal temaga, pole ka hiljem vaja võtta enam...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 23:36
Teate see on nii keeruline. Akadeemiliselt on selleks kolm päeva. Sest mees on ka mõtlev olend erinevalt teist kes tahate kohe järgmine hommik laulatussõrmust sõrme Seks on seks ja natuke peab mõtlema kuidas edasi või mismoodi edasi. Mees peab endas selgusele jõudma. Aga kui naine juba järgmisel päeval ise on suhte võimalusele käega löönud, miks see meeski siis ühendust peaks võtma? Miks te seda ootate?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-29 23:40
mis krdi laulatussõmust?!
lihtsalt viisakust ootax...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 00:49
Et nagu mees peab endas selgusele jõudma aga naine mitte? Väga hea
Ei eelda et kohe st vahetult ( mõtlen sama päeva mis ööle järgneb ) peab üksteist torkima. Mina vähemalt pole seda kunagi soovinud. Sa OYA pead silmas esimest ööd mis ühiselt veedetud? Et kas sellele peaks järgnema mingitlaadi ühenduse võtmine? Ise sooviks asjade üle järele mõelda, eriti kui tegu esimese ühiselt veedetud ööga. Üks asi on suhtlus ja meeldivus, teine asi kuidas intiimsemas mõttes klapib, see on ju siiski väga oluline. Sestap, vajaksin pisukest järelemõtlemise aega, et jõuda selgusele kas on soovi selle inimesega edasi suhelda, sestap ei ootagi üliagarust. No kui nädal aega on ikka vaikus, paneks mõtlema Aga noh, mehed ennegi pika mõtlemisega
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 01:13
meest tuleb tagant torkida, kui tahad edasi suhelda, mees ei mõtle pikalt a ta võib jubedalt häbelikuks ja kohmetuks muutuda,et ei saa ennast kokku võetud, et helistada, st kui ta ikka tõsiselt sisse võetud on. vähemalt noor mees. kunagi aastakümneid tagasi mu suur armastus sai sel teel õnnetu lõpu peale esimest ööd
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 01:29
Selle tagant torkimisega on teine lugu, selline üliagarus võib just eemale peletada.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 03:10
netisuhteid? siin ei ole vist sellel vahet, kus kellegiga suheldakse. naised jäävad samaks ka muudes olukordades.
ma arvan nii, et kui enne "seda" natuke mõelda ja tutvuda ka nende muude võimalustega (st tuleb endale selgeks teha, kas teine võiks peale "seda" olla veel suhtlemisest huvitatud), siis ollakse nendes arusaamades natuke vabamad (vabanetakse muudest ettekujutlustest, mis tekivad) ning siis ei teki vast ka selliseid häirivaid mõtteid. kui midagi peaks veel üllatuseks jääma, siis võib ka häiritud olla. muul juhul oleks hea toetuda enda intuitsioonile. ja loogikale ka muidugi. vahel on mehed natuke teistsugused kui naised.

uman - sul on naistest huvitav arusaam, lihtsalt imesta

Barb - mis puutub sellesse eemale peletamisse, see võib nii olla, kuid ei pea olema. mina pean seda müüdiks. samasugune müüt nagu see kättesaadavaks olemine jms. kui teha endale suhtlemseiks mingid reeglid ja pidada nendest kinni (enda vastu tuleb ausaks jääda), siis ma ei näe põhjust, miks peaks see teist eemale peletama. kui sina indiviidina ja naisena teisele huvi pakud, siis ta seda ei tee ju. kui peakski nii minema ja ta eemaldub sinust, siis ongi ju parem, et midagi muud sellele ei järgnenud. ei ole ju vahet, kas sa oled selle üle õnnetu praegu või pärast. see on minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:16
Aga ärge siis seksige, pole mingit valesti rääkimist ega mõistmist. See et te mingit viisakust ootate näitab teie endi valesid valikuid. Lävige õigete inimestega ja elu on lill.

Barb: Teema ju oli naistest ja naine ootab tagasisidet, vähemalt selles võtmes on teema.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:18
Aga ongi nii, kui mees tõmbab järgmisel hommikul kell seitse juba traati on tegu napakaga, kui ta seda ei tee, jällegi tolvaniga. Vahet pole mida mees teeb, kõige parem on kui teeb seda mida heaks arvab. Sest see on tema valik, naine pole nii ehk naa rahul, mis teha kui naised on sellised.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:23
Ikka tahaks mingit tagasidet!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:24
Tagasisidet!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 10:34
Milleks, tahate teada kas olite voodis head?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-30 12:12
Seda ka
Muide, noortel meestel on peale kohtumisi kombeks sõnumineerida või huvi tunda et " kuidas ma siis olin, jäid muga rahule, ega ma liiga kõhn pole " jne. Muigama ajab. Et nagu noritakse kiitust või siis tuntakse siirast huvi et kuidas ( vanem ) naine ka rahule jäi?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 03:30
BarbWire: mis ( vanem ) naine ka rahule jäi?...... Sa ju alles pubekas
...ikka pakub huvi "tagasiside", aga selle saab enamasti juba "tegevuse" käigus....
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 21:06
Mida pubekat . Kui oligi midagi väga head, eks siis saab oma kiituse kuid üleliia neid kiita ka ei tasu, lähevad õhku täis Üldjoontes kui miski mulle ikka muljet avaldab, siis annan sellest tegevuse käigus märku
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 23:54
ah ei lähe keegi liialt õhku täis- kõik omal ajal ja viisil. igasuguste kiituste lunimine pole täiskasvanule kohane .
˅ näita rohkem ˅
2010-10-04 10:34
Olen nolk nagu ma olen, pole kunagi ma kelleltki kiitust luninud.

Mis puutub tagasihelistamistesse, siis... kõik oleneb mehest - mis ta eesmärk oli, mis ta edasi teha tahab.
Kui oligi läbi lillede ja rooside ning lubaduste üheöö suhte saavutamine, siis kõnet ei tule.
Kui oli midagi enamat, tuleb ka kõne ( üldreeglina? ).

Edasi juba naise otsustada, mis meelestatusega ta mehe kõnele vastab ja kas üldse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-18 17:44
Siinsetel meestel polegi võimalusi ööd veeta ,kõik tahavad lõunapausi ajal asjad korda ajada ja vutvut koju naise juurde
˅ näita rohkem ˅
2010-11-23 17:50
Eks see olene ikka sellest kas säärane suhe oli vaid ühe eesmärgiga või oli tagamaadeks ka muud.
Kui mõlemad pooled on kokku leppinud et "teeme toores seksi ja ei mingit armastust" siis oleks järgmisel päeval mingi ninnu-nännu sms saatmine lausa häbiväärne.
Kui sihiks oli võetud pikem ning püsivam sekssuhe (kuid siiski ilma sügavamate tunneteta) siis oleks ikka sms saatmine viisakas kuid leian et selle koha pealt naised mõtlevad liiga kiiresti üle. Kui me alles hommikul laiali läheme siis miks peaks paari tunni pärast uuesti kordama seda mida lahkudes öeldud sai? ... minu silmis jätaks see pigem pealetükkiva ning meeleheitliku mulje (viitega et inimene ei suuda "ilma sügavate tunneteta pikem seksisuhe" sihiga kaasas käia).
Kui aga on pikemalt suheldud ning juhtus see hetk kus "see" nüüd lõpuks teoks sai ... siis on teine lugu.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-29 18:58
Eks meelitusi ootavad kõik.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-30 18:44
Inimese vajadused on erinevad, osad ootavad ja teevad seda ise. Päevas mitu korda.
Teised püsivad vaikeelus suht kaua ja ei tee sellest probleemi.
Isiklikult ei oota ja ei vaja. Tüütu kui sulle hingamis ruumi ei anta. Koos olles saab öelda piisavalt. Ma ei vaja iga oma kaaslase mõtet oma le telefoni või postkasti. Pigem tõukab see eemale kui tõmbab. On mehi kes jooksevad su oma tunnete ja lähenemistega pikali, oleks nagu maratoni rahal.
Loomulikult on ka naisi kindlasti selleise käitumisega kes kohe lämmatavad kaaslase. Nii on vähemalt osad mehed rääkinud. võimalik et, lihtsalt kelkisid.
˅ näita rohkem ˅