Foorum
2013-04-29 07:51
Kallid naised,palun jagage soovitusi,kuidas olla kaval ja panna juua täis mees magama,et vältida seksuaalseid perverssusi.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 08:18
anna lisa alkoholi--magab kui nott
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 09:58
sirruke, kalla mulle ka
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 10:27
sa liiga kaine vast-kalliks läheb
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 10:35
kui see ülejõukäiv ei ole, siis üheks või kaheks õhtuks võid ta veel nii magama panna, aga kui sa ka kõigil järgnevatel õhtudel, mil ta ennast täis võtab, samal meetodil oma „perversse“ mehe vältimist jätkad, siis pole sa sellega saavutanud midagi muud, kui kasvatanud endale ühe raskesti laheneva probleemi juurde.
sellega sa tekkinud probleemideringi ei sulge, vaid ainult pikendad.
kui mees on peale „perversse seksihuvi“ sul ka alkoholisõltlane, siis tekib siin kohe teatud oht.

alkoholi abiga mehe seksis endale „allutamine“ pole minu arust eriline kavalus,
eriti palju mõistust see ei nõua. ainult hädaabinõuks võib.
pealegi on siin tegu üsna tundliku mänguväljakuga, võitu te siit kumbki sellega ei võtaks. tekib oht suhted üldse maha mängida. ja üldse - teineteisele valetamine pole ühtki suhet veel tugevaks teinud.
kavalam oleks oodata ära, kuni mees kaineks magab/kaine on ja siis ta „paika panna“. teisisõnu tuleks teil rääkida asjad selgeks ja teha sellisele käitumisele mõlemapoolselt lõpp. tundub, et teil mõlemal on suhtlust pärssivad käitumisjooned hästi omandatud.
ja oma kooselu jooksul olete te mõlemad õppinud teineteise peal/teise vastu neid tarvitama. praegusel juhul püüad sina mehe vältivast käitumisest kasu lõigata ...
saage neist lahti, rääkige.
millal te mehega viimati avameelselt oma muresid arutasite?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 11:06
Suur tänu vastuse eest Utha,aga probleem selles,et kaine peaga ta seda kõike eitab.Minu mure on see,et pole mujale minna kui teda kannatada.Paraku jah ise olen kaine ja alkoholi peaaegu üldse ei tarbi.Kui mees kaine siis on ta väga mõistlik, aga nagu alkoholi saab siis on hull valmis.Oleks ainult mingi moodus kuidas ta jah magama saada.Siin eelmine vastaja soovitas rohkem alkoholi,aga kui tal need sex-perverssused pähe tulevad,siis ei meelita teda kahjuks kuidagi enam alkoholi juurde tarbima,et ta magama jääks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 11:18
Silta mehel pead ja laula unelaulu ja kui see ei aita, siis lajata talle haluga pähe, küllap uinub.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 11:36
kui mees joogise peaga perversseks muutub, aitavad ainult kiired jalad. ma tean, mida räägin. lahuta ära, nii ruttu kui saad. asjad ei muutu aja möödudes paremaks, vaid hullemaks. parem õudne lõpp kui lõputu õudus....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 14:32
kuumnaisuke, ma saan asjast aru nii, et nii alkoholism, kui ka need nn seksuaalsed perverssused, mis alkoholi liigtarvitamisega kaasnevad, häirivad sind su mehes väga ja kui üks neist kahest halvast - nt alkohol - ära langeks, siis sa oleksid isegi sellise lahendusega (vist?) rahul, oleksid mehe suhtes leplikum (kas ka vastutulelikum muu suhtes, seda ma ei tea) jne, aga ma küsiks sinult: kummast probleemist sa ise rohkem vabaneda tahad? kumb sinu arvates teie kooselu takistab?
vastavalt sellele saab ka lahenduse leida.

nt üks võimalus selle probleemi selgroog murda on saada jälile nendele põhjustele, mis vahetult alkoholi tarbimist mõjutavad ja siis asuda järk-järgult neid probleeme kõrvaldama, kuni ta lõpetab ise joomise ära.
ma ei usu, et tema magama uinutamine perspektiivis midagi lahendaks. probleemid asetsevad mujal.
muidugi võib käed taskusse panna ja ka lahkuda, aga sinul vist seda võimalust praegu pole. ei hakka ka uurima, miks
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 20:12
Sa naisuke ära kuula siin midagi sõbrannade ja naisrahvaste soovitusi.Räägi oma probleemid mehega lahti,pealegi mees järelikult tahab sind,mis tundub hea märk olevat.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 20:48
ei tea sa midagi
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 21:15
Pane juuatäis mehele kummibarb kõrvale.Kurat on aga teema kuidas allutada meest.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 21:17
ega see polegi mingi mees kah, kes ennast naisel allutada laseb. ma küll endale sellist meest ei tahaks...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-29 22:24
ahh, küürakat ei paranda muu kui haud. lakkutäis peaga tehtavatel lollustel on kalduvus aja jooksul progresseeruda. järeldused teeb igaüks ise.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 19:46
@ kuumnaisuke ja mida häkki sa elad alkohoolikuga. Maailm on ju meha täis. Ihast ää vaata. Siin on teine äärmus vist
Tahavd veel kaine peaga neidsamu perverssusi mis siis veel teed exole
˅ näita rohkem ˅
2013-05-03 01:36
Tean üht kindlat võimalust, kuidas mees "magama panna" ...........paraku ei tea, kuidas teda sealt hiljem äratada........ tegelikult on see isegi suht võimatu............
˅ näita rohkem ˅
2013-05-03 12:01
Aga miks ta teeb seda, igal asjal on oma põhjus. Pole ju normaalne et mees üksi kodus ennast segi joob. Tean üht inimest kes on super inimene kui on kaine, suhtleb vabalt ja tõeline seltskonnalõvi . Nii kui ühe pitsi võtab on justkui ka kõnevõime kadunud ja kohe pole tast enam mingit elulooma Miskipärast arvan, et sinu mees on täpselt vastupidine variant, muidu vaikne ja tasakaalukas aga kui tilga alkoholi saab siis see agressiivsus välja lööbki. Sul polnud kirjutatud, kas see toimub õhtuti aga proovi teha nii et ta ei jõuakski selle alkoholini, on ka muid tegevusi peale joomise, kus mees saab end mehena tunda
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 09:37
Selja mažaas toob hea une
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 12:18
kordan, küürakat ei pranda muu kui haud. ja kui mees ISE ei taha alkoholist loobuda, siis punnita kuidas tahad, ei loobugi. ja alkoholiuimas inimese käitumine erineb kaine inimese käitumisest. alkoholil on kalduvus meie sisemine loom välja tuua. on see siis rõõmus, vägivaldne või vaikne. ega asjata öelda, et purjus inimene ütleb, mis süda mõtleb.
muuseas, naistele soovitus - jootke oma "tulevane" korra täis ja vaadake, milline ta siis on. võite ta kohta vääga palju huvitavat inffi saada.
˅ näita rohkem ˅