Foorum
2010-08-03 20:53
Kellel on huvi hästi välja kukkunud pilt ka välja trükkida, see võib julgelt ühendust võtta.. Siis nuputab erinevaid materjale ja lahendusi teostuse osas Kui vaja teeme ka seinasuuruse
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 16:51
miks seda läbi iha tundmatu kasutaja peaks tegema kui pilte saab tellida otse firmadelt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-10 23:46
Sest on inimesi, kes ei soovi oma diskreetsust vajavate piltidega minna firma müügiletti ja hakata asja ajama.
Muideks, kuskil ei ole kirjas ka seda, et näiteks antud iha tundmatu kasutaja ei vea ühte sarnast firmat
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 18:47
kui keegi soovib diskreetselt autodel rehve vahetada siis minu kaudu saab seda teha. talv tulekul, kasuta võimalust.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 19:23
jan, seda küll aga mis see fotograafiasse puutub?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-14 20:10
Sest on inimesi, kes ei soovi oma diskreetsust vajavate rehvidega minna firma müügiletti ja hakata asja ajama
Muideks, kuskil ei ole kirjas ka seda, et näiteks antud iha tundmatu kasutaja ei vea ühte sarnast firmat
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 14:45
mis see diskreetsus on ja miks seda üldse sellisel viisil pakkuma peab? aktipilte prindivad kõik fotoateljeed välja ja nad on kohe kindlasti diskreetsemad kui mõni anonüümne iha kasutaja
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 13:50
tere papi
diskreetsus on igale inimesele erinev. Pakutud on ta välja juhuse tõttu, aga arvestades positiivset tagasisidet ei ole teema päris eksiteel.
Aktiprinte prindivad tõesti paljud ateljeed. Seda näitab juba ainuüksi meile töösse tulev tööde arv, mis liigub ateljeedest minu meilile. Ateljeedel on probleemiks formaat, elik nad ei saa ise oma masinapargiga trükkida suuremaid formaate, kanda fotosid alusele jne. Antud "anonüümsel kasutajal" see aga õnnestub. Tegelikult ültlesid sa ka ise ära just selle, mida soovitakse, et asjaga tegeleb just anonüümne iseik, mitte ei ulatata asju üle leti kuskil järjekorras.
Ma arvan, et oma diskreetsuse osas ei õnnestu mul Sind veenda siin foorumis, sest sellised asjad tulevad elus vaid kogemuse kaudu
Igal juhul soovin edu ja päikest
˅ näita rohkem ˅
2010-10-29 15:34
sina oled lihtsalt siis inimene kes teeb firmas pisikest haltuurat ja kuna teil tööd on niigi nii palju, siis on sinu sooviks just naistele seda teed mööda küljealla pugeda

kui sa juba väljatrüki teed siis oled oma diskreetsuse kaotanud, kuhugi selle pildi ometi riputad. ega aktipilt polegi mingi tuumasaladus. aga kas inimene kes väljatrüki tellib soovib sinu personaalset tähelepanu, vot seda ma tahtsin tegelikult öelda
˅ näita rohkem ˅
2010-10-31 19:41
Haltuuraks just ei nimetaks. Haltuura on minu mõistes siiski "kuidagi üle tilli valmis visatu" Sain samas aru, mida silmas pidasid, ning ka sellele vastan eitavalt.
Väitele külje alla pugemisest õnneks pean vastama eitavalt. Õnneks ei ole mul vaja selleks, et naistega mõnusalt läbi saada, tekitada pseudopõhjuseid.
Pildi riputab ikka endal üles klient, mitte mina, või eksisid lihtsalt oma mõtte edastamises?
Personaalsel tähelepanul on erinevaid viise Mõni personaalsem, mõni taas profesionaalsem.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 12:38
aga kus konks on? kasumlikust ei vaja, naisi kohtama läbi teenusepakkumise ei kutsu.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-23 19:56
Ei maksa meest kohe pulbriks teha. Usun, et kidd võtab teha ka erootilisusest väljuvaid tellimusi. Lausporriga oleks võibolla nigel minna ateljeesse, kidd oleks ilmselt "ohutum" variant, sest iha kasutajana ei löö ta risti ette ja teeb rõõmuga ära nii kui pildid.

Iseasi, palju selliseid tellimusi üldse ette tuleks... Diskreetsuse kohalt ei anna mina kiddi osas garantiid. See on iga inimese oma usalduse küsimus ja kui kidd oma klientidega kokkuleppele jõuab, siis nad postitavad näiteks siia positiivset tagasisidet
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 21:24
Vana teema küll. ei maksa jah kidd i põrmu tallata ja üsna normaalne on kui veab või omab laborit, siis ta oma teenust pakub. Hea on piltidega minna inimese juurde teades, et probleemitult samast keskonnast.
Papi le, kui kidd sellise asjaga seotud, siis võid kindel olla, et ta on igasuguse pildimaterjaliga nii läbi imbunud, et pole tal vahet, kas pildid toob naine või mees ja kas printida ja karpale panna pilte paljastest inimestest või salatikaussidest.
Hea meelega kasutaks isegi tema teenuseid vahest ja mitte ainult piltidele stiilis iha
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 02:22
tänud mõistjatele. Arusaadavalt ei hakka seletama, kelle pilte ma trükkinud olen. Lihtsalt ei oleks viisakas. Aix, sul on täpselt õigus.. tänane hommik algas muide seenefotode trükkimisega, niiet, tõesti vahet ei ole Lihtsalt tean, et ise eelistaksin samamoodi samas aegruumis oleva isendiga suhtlemist sellistel teemadel. Ei läheks ma ka aktifotosid tegema esimesse ettejuhtuvasse stuudiosse, vaid pigem vaataks siin enne ringi..
˅ näita rohkem ˅
2011-02-05 07:41
kidd nad on hirmul et, tõmbad osad naised neilt ära ja oh seda õnnetust ja häda äkki saadki õnnelikuks kellegiga.

Tüüpilised inimesed räägivad sellest millest midagi ei tea ja valdavad oma subjektiivset arvamust kui avalikuse arvamust.

Edu ja meeldivaid kohtumisi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-14 22:30
igatahes hea seenefoto pakub enamat kui suvaline kepipilt
˅ näita rohkem ˅