Foorum
2011-12-27 15:13
teeme siivsaid, vähemsiivsaid ja üldse mitte siivsaid fotosid, peamiselt Tallinnas. eelistatult pildistame naissoost isikuid, aga mitte ainult. ka paarid ja grupid on teretulnud. lihtsat tavalist portreed ei pildista, ikka mingeid "kiiksuga" pilte.
ruum kokkuleppel või pildistatava poolt, soojal ajal ka õues. pildistamisele eelneb avalikul pinnal kohvijoomine. seks pildistamise juurde ei kuulu.
kuna meile meeldib inimesi pildistada, siis teeme seda üldiselt tasuta.
diskreetsus garanteeritud.
soovi korral saada sõnum
˅ näita rohkem ˅
2012-01-21 16:59
mis sellega nagu ütelda tahetakse ja kuidas seda komenteerida. ehk teen ka ise pilte ja seda kolmel juhul. kui mind teema huvitab, kui keegi maksab ja kui selleks ei pea maailma lõppu sõitna. muidugi ka kui aega on. Lihtsalt klõpsida, et keegi paljas või keegi kedagi kepib ei ole huvitav. vähemalt mitte niipalju, et selleks peaks nahast välja pugema.

Aga nagu oleks kuulutuste teema ikka see
˅ näita rohkem ˅
2012-01-29 23:33
Keppivaid inimesi pildistada on fun. Nahast välja muidugi ei poe selle pärast aga natuke ennast liigutada pole ka palju.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-31 15:43
kui tuttavad, siis ehk fun rohkem. kui võõrad siis ei ole seda funni väga pikaks. No natukene liigutada võiks küll ehk, ehk ühest toast teise. Seda küll ei viitsiks, et viisu kombel asja eest teist takka tartust viljandi panna
˅ näita rohkem ˅