Foorum
2013-02-03 01:00
Olime töökaaslastega tööreisil ja viimasel õhtul otsustasime minna välja ööklubisse, see oli Helsinkis mingi suurem kesklinna ööklubi. Täpsemat nime ei mäletagi enam, aga igatahes suur ja võimas klubi, kus liikus igusuguseid karvaseid ja sulelisi. Mõtlesin, et mis mees see on, kui võõrsil nussi ei saa - vaja soome naine ära proovida.
Õhtu arenedes järjekordsel tiirul baarileti äärde nägin ühte kena naisterahvast. Mul oli juba "samm sees" niiöelda, ja kohe muidugi pakkusin, et teen talle joogi välja. Ta noogutas... Noh, jõime hiljem veel mõned kokteilid, tantsisime. Asi läks juba selliseks hõõrutamiseks ja mul muidugi riist kõva, ja ei mingit tantsuisu enam. Suht ebamugav ka hüpata seal gangnam style, kui ikkagi peenis vastu teksapüksi nööpe hõõrub. Eriti jutukas ta ei olnud, aga ma arvasingi, et Põhjamaa naine, tagasihoidlik. Ja lõppude lõpuks, mis seal klubis sõnu ikka raisata, kehakeel on tähtsam...
Tirisin siis naise ühte vaiksemasse klubi nurka, seal olid nagu sellised eraldatud toolid. Haarasin ta sülle omale...Muidugi ma ei osanud seda oodata, et tal pole miniseeliku all mitte midagi - ok, ega ma ka tagasi ei hoidnud, tegin nööbid lahti ja lasin käia. Meil vedas, et turvamehele vahele ei jäänud, aga muidu saime suhteliselt ilma vahejuhtumiteta oma asja ära tehtud.
Ise olin jumala rahul, et reis on asja ette läinud ja oma eesmärgid täitnud - et sain siis kohalikku naist "mekkida" pluss tõestust, et ma olen ikkagi veel selline tõutäkk, et murran lausa klubist ja kepin läbi ka kohe kui vaja.

Ja raisk, siis tabas mind nagu külm duÅ¡Å¡ otse suvisest taevast: Ta kohendas oma seelikut, tegi mulle põse peale musi ja ütles: "Spassiibo, krassaavitsa. Sto euro!"
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 01:16
fantaseerid muidu tihti?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-03 00:52
Täidsa kino, muinasjutuvestja päris.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-12 02:18
Mukl oli ka selline juthumthum, ma seksisin seksikskdkfk kjkkfjjdjsjjcv jjjjdj ,,,,, jjjjdjfjjfdio ihijhihhi ihdfijsdf bbbbiujdfbisdfb bbbiju iii jol oqe33eq wdsi8 u8u8 6t6 t65 r5r5 we43 we43 wwq nb j n rt r fyh g ugvy nh f t ijn nij tbh n bt b nu byu ni nvty ni bhu g7 nu bu niu nni jbu :$
˅ näita rohkem ˅