Foorum
2010-12-30 18:14
..milline on teie arvates tüütu naine..??
˅ näita rohkem ˅
2010-12-30 20:04
....fantastiline..sellist tüüpi naisi pole..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-31 15:30
tundub, et ikkagi on. nt selline nagu mina.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-01 14:59
tegelikult Tolstoil olevat olnud selle kohta huvitav arvamus.
see oli midagi sellist: naisi tuleb pidada elu vajalikuks ebameeldivaks küljeks, mida tuleb vältida nii palju kui võimalik.
tundub, et ka tema pidas neid tüütuks. aga võib-olla tahtis ta sellega midagi muud ütelda. ei tea, kuidas temaga oli, aga igatahes
on see kellelegi vajalik. meestele endile nt.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-01 19:26
Tolstoil või olla isegi õigus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 11:23
Tüütu naine on see, kes topib oma nina igalepoole. Jätku hingamisruumi kah vahetevahel.
Kahjuks mittetüütuid on näppude peal lugeda...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 11:51
elamar, tal võib olla ja võib ka mitte olla.
see oli tema isiklik arvamus, aga kas sa tead ka seda, miks ta nii arvas? ja mis sajandiga tegemist oli? seda peaks ka endale meelde tuletama.
ta oli vist ka seda meelt, et naine peab olema altruistlik ja teadma enda kohuseid.
kui naine neid enam ei tunnistanud (näit. siis, kui ta oli sunnitud olema suhtes, mida ta ei tahtnud) või kui ta oli nt petnud, siis oli vajalik teda karistada. mingi kannatus pidi naisel olema.
kui naine ei olnud enda suhtega rahul, siis tulenes see sellest, mida naine ise tegi – ta oli arvamusel, et naine oleks pidanud olema alandlikum ja seda on vene naine olnud ka.

seega, elmar, tegemist oli mehega, kes süüdistaski naisi. ta tegi sama, mida teised mehed sel ajal ja mida mingid mehed teevad ka praegu.
igatahes ei pidanud mehed ka siis austama enda naist (seda ei tahetudki neilt) – aadlist mehe elu juurde kuulusidki suhted teiste naistega (ka litsimajad). seda tunnustati. ja naised muudkui kannatasid, kuna kellelegi tundus, et see on neile parem.
tundub, et nendele meestele olid naised vajalikud siis, kui neis leiti midagi vajalikku olevat (nt siis, kui oli tarvis enda nimi kellelegi anda). muidu ei arvatud neist eriti midagi.

see oli näide sellest, kuidas võib mõtelda, mitte sellest, et nii on õige mõtelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 11:56
ja elmar, mida sa ise sellest arvanud oled? milline on tüütu naine? poisspõrgust juba teab, mis talle naistes ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 12:32
Mis siin ikka arvata..tüütu on see,kes sind pikapeale ära tüütab
utha,tõi näiteid ajaloost,et siis oli nii naa ja kas see oli õige ikka?
Võib-olla sajandi pärast mõistetakse praegune elu täitsa hukka ja praegune naiste suhtumine meestesse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 12:34
Mis Tolstoisse puutub,siis oli ju tegemist kõrgaadlikuga ja selle ringkonna daamid vaelesid pidevas igavuses.Suhtlemisväärilisi inimesi oli vähe ja tihti asusid needki kilomeetrite kaugusel.Nii sisustatigi aega lähedaste ja alluvate tüütamisega.Tolstoi ise oli ka paras veidrik,sest oma elu lõpus,elas ta ju enda Jasnaja poljana mõisas erakuelu.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 09:09
elmar - et siis naine, kellest sa tüdinenud oled?
aga milles see temast tüdinemine väljendub, millega ta võiks sind tüüdata?
kas see võiks oleneda nt sellest, mida naine sinult kui (enda) mehelt küsima hakkab? tead ju neid „mis me nüüd teeme?“, „miks sa seda tegid?“, „kas sa oled juba seda teinud?“ jne küsimusi, mis teile tüütud on. "kus sa olid?" on ka hea
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 10:07
Selline naine, kes ei lase öösel rahulikult magada ja hommikul ajab vara üles oma tüütute soovidega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 13:22
Naise soovid pole kunagi tüütud,tüütu võib olla viis,kuidas ta mäningaid soove avaldab
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 13:27
jah, aikon. ma arvan ka seda, et kui mind enne magama minekut kusheti pealt minema aetakse ja sunnitakse -10C-ga välja minema (nt prügi ühest urnist teise paigutamiseks) või kui ma peaksin peale magamast tulemist sama külmaga kellegiga jalutama minema ja lasteaeda jne, siis mina peaks ka seda tüütuks või tahtsid sa midagi muud teha?
huvitav mida võiksid naised peale selle teilt tahta
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 13:34
Utah...mina rääkisin sellest "midagi muust"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 16:56
jaa, räägi nüüd
teki panek tekipüüri sisse pidi ka tüütu asi olema, aga „muuga“ võrreldes on see sulle vist nagu puhkus või mis? või oled sa püüri paneku ajaks „muust“ juba (ette) tüdinenud (loe: isegi seda ei viitsi teha) ja naine peab seda ka ise tegema hakkama
ehk siis naine valmistab ette ja teeb ka need muud asjad ise
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 17:03
mul on tüdimuse kohta selline arvamus, et see tekib siis, kui millegi/kellegi suhtes huvi muutub või siis, kui me tunneme igavust ja oleme sunnitud ( või sunnime ennast) millegiga tegelema. siis on see tüütu. st et teed midagi vastumeelselt.
ma pakun, et asi on pigem huvi (tahtmise) olemasolus, selle muutumises/vaheldumises ja inimeste erinevuses.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 17:41
Samamoodi ka seksimine ühe ja sama naisega võib tüütuks muutuda ja ka vastupidi Hakatakse uut ja huvitavat otsima vahelduseks.Inimene on kord selline juba,et tüdineb vahel ka väga heast asjast ära.
Kooselu tüdimus muutub samuti tüütavaks....kumbki pool lõpuks ei viitsi enam isegi prügi välja kotiga viia
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 00:36
tüütuks muutub ükskõik mis/kes sellisel juhul kui protsessis enam arengut ei toimu..tammutakse paigal püüdes korrata lootusetult juba olnud olukordi..tunnistamata endile et iga järgnev vaatus ei ole taas kord esietendus, vaid eelmise kordus, küül teatud varjundiga, aga siiski kordus.. Selleks et seda vältida, tuleb seda endile mõista anda ... tunnistada loobumist kui võimalust edasi liikumiseks ning et igal asjal/tegevusel/suhtel/... on algus ja paratamatu lõpp..tüütus,tüütus..lase mind lahti..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 06:47
Tüütult laisa ja hajameelse mehena oskan hinnata tüütut naist,kes tüütu järjepidevusega ei väsi mind tüütamast,nende tüütute toimingute tüütu meeldetuletamisega.Parem las viriseb ja vingub,kui et teeb ise ära ja siis vaikib tüütult päevotsa.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 15:07
Ei usu, et on olemas naisi kes on sellepärast tüütud, et nad on naissoost. Naise kehas elab isiksus ja tema võib olla sama tüütu kui samadele kriteeriumitele vastav mees. Põhiline millega võib tüütuks muutuda iga naine, kui ka mees on siis kui:
1) kui ta räägib kogu aeg iseendast (sealjuures midagi olulist enda kohta ütlemata)
2) kui ta räägib kogu aeg teistest ja seda iseendaga võrreldes halvemas toonis.
3) kombo: kui ta räägib kogu aeg kas endast või teistest variant 1 ja 2 maneeris.

ei ole tüütu vaid huvitav on siis kui:
1) Räägib mitte 3D-ga hoomatavast iseendast, vaid oma mõtetest
2) räägib iseendast aga informatiivselt- õpid paremini tundma
3) räägib palju teistest, aga kas head, või siis informatiivselt [õpid tundma teisi ja naise oskusi näha teistes head (sinus ikka ka siis ju)]
4) kombo kõigist punktidest pluss need mis jäid siin mainimata.

Punktid on subjektiivsed ja klaverist välja imetud. Hea meelega näen kui nende asemele pakutakse veel paremaid punkte.

Seega huvitav olla on tegelikult äärmiselt lihtne ja usun, et peaagu igal naisel ja mehel teostatav.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 15:39
Nõustun esimese kahe punktiga

Kuigi ma tunnistan, et ma olen ka vahest tüütu, kuid pigem selles mõttes, et inimestele ei meeldi kui ma otsekoheselt ennast väljendan ja peavad mind ülbeks tüütuseks
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 18:15
Kui otsekohesust peetakse ülbuseks, siis on midagi lahti kas taktitunde või elementaarse viisakusega. Tee endale QuickScan nende kahe omaduse valguses ja vaata mis tulemuseks said
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 22:19
Usu mind, mu taktitundega kui ka elementaarse viiskausega on minu poolt kõik korras ja kõik on täiesti olemas ja paigas. Aga kuna tutvusringkonnas on peamiselt meesoost isikud, kes naljasoonega pole eriti õnnistatud, siis on alati mingi jama sellega.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-19 14:16
Selles seisnebki taktitunde võlu- see aitab aru saada, et sellises seltskonnas, kus teatud naljade peale võidakse naermise asemel hoopis solvuda, on parem neid nalju selles konkreetses seltskonnas mitte teha. "Elektrit" õhus vähem ja austus kaaslaste poolt suurem

On ka võimalik muidugi mitte ninnunännutada ja otsustada, et solvumine on solvuja probleem. Sellisel juhul ei ole taktitundega kõik korras, sest seda ei kasutata sihilikult.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-20 23:32
tolstoi oli pede.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-21 11:48
Jama jah
˅ näita rohkem ˅
2011-05-22 15:02
Endal selliseid tüütuid naistuttavaid pole. Aga olen sõpradel selliseid näinud, kes istuvad vaid telefoni otsas ja ühe öö jooksul tahavad sõita kümme kohta läbi. Kellele miski ei meeldi ja kes vinguvad iga asja peale ja kamandavad ja nõuavad endale ükskõik mida. Ja peale selle veel nad ei käi tööl ega koolis ja elavad võlgu või sponsorite kulul. Eriti tüütuks teeb nad minu silmis see, et need sõbrad, kelle küljes nad kaanina on, et need ei saa isegi tantsida sellistega, kui mingi pidu on, rääkimata musist või seksist. Sellistele ei juleta öelda ka, et neist ollakse väsinud, sest sellistele tüütutele meeldib siis mööda küla igasuguseid jutte laialijagada, mis nad kõik nende koosviibitud aegade jooksul väljanuhkinud ja -pressinud on.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-23 13:11
jagatud...sul siis vedanud, et sa ennast ühegi tüütusega ei seo. igaks juhuks hoia naistest 10 m kaugusele.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-23 15:15
ma arvan, et hallhunt00 on tüütaja olemuse hästi ära arvanud, aga ma lisaks siia juurde veel selle, et üsna lühikese ajaga muutuvad paljudele tüütuks need isikud, kelles tuntakse ära iseennast. st et „tüütajas“ peab olema mingi omadus, mis enda juures ei meeldi või mida ei taheta endale tunnistada (sellest ei räägita), aga mis kellegi teise juures kohe ärritab. no teadagi miks.

nii et arvaks, meile meeldivad enim need inimesed, kellele meeldime meie (seda siis, kui nad peaksid meenutama meile meie parimaid omadusi, tuletama neid heaga meelde jne) ega meeldi need, kes meenutavad meile seda, mis meis on halba. nad häirivad ja on tüütud. nii mehed kui naised
˅ näita rohkem ˅
2011-10-11 20:55
sunnitakse -10C-ga välja minema (nt prügi ühest urnist teise paigutamiseks) - kui seda pidada tüütavaks .... siis on vist ikka väga paigast ära. See muidugi minu seisukoht.
Tüütuks inimeseks/naiseks peaks eelkõige seda, kes omad probleemid teiste kaela laob ja neile siis hetkegi vaba hingamist ei anna. Kusjuures veel peenem on vastu võtta mingid otsused, aga mida teised peavad ellu viima ehk realiseerima.
Rannakalurid said ammu sellest aru, päev mittemerel möödus paadikuuride juures....sest kodus olla ei saanud - kuule, vii see põrandalapp aia peale kuivama.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-12 00:50
Kui naine ära tüütab tuleb naisevahetuskuu...simpel
˅ näita rohkem ˅
2011-10-12 20:41
VR- mulle tundub, et sa rebid natuke teksti kontekstist välja sa vist ei tabanud nalja, aga olgu peale.
räägi siis oma seisukohast. mis juhtub nendega, kes -10C-ga prügi välja viia ei viitsi. mis on sinu arvates paigast ära ja kunas see paika saab. äkki on lihtsalt tegu äärmise laiskusega?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-12 21:30
Puhta paigast ära ja ega paika ei saagi. Uhti, uhti uhkesti...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-18 20:27
в мене ж kака ! cучка
˅ näita rohkem ˅