Foorum
2025-10-23 13:20
Me elaksime nagu mingis katoliiklikus ühiskonnas, kus naiste peamine voorus on aseksuaalsus ja tagasihoidlikkus. Justkui seksi tehtaks ainult meeste rahuldamiseks või laste saamiseks. Isegi tavaline seksuaalsus on fuih. Kinkyseks on täiesti väärastunud pervertidele, mis siis, et arenenud ühiskondades oskavad naised end vabaks lasta ja lõbutseda. Võin kinnitada, et naised julgevad välismaal isegi alluvas rollis olla ja seksuaalsuses vabatahtlikult ning mänguliselt oma ego kaotada, seda äärmuslikult nautides. Siinkandis ollakse nii vooruslikult kinnised, et vagatsevad pühamehed ainult rõõmustaksid.

Aga samas... kui naistele anda mingisugune ja millegipärast seksuaalsusest väljaspool olev põhjus (sest seksuaalsus on ju fuih), siis on nad nõus praktiliselt kõike tegema. Tõsi, võib ju öelda, et tunnete ajel teevad naised ka seksuaalseid ekstreemsusi, kuid... leides veel mingi põhjuse, kasvõi materiaalse, ollakse perverssusteks valmis.

On huvitav, et selleks on siinsetel naistel mingit erilist tõuget ja iseendale põhjendamist. Millegipärast ei piisa seksuaalse naudingu ja selle mitmekesisuse vajaduse tunnistamisest, sest see pole ju vooruslik. Aga müüdavaks kehaks kehastudes saab ennsat hoopis vabaks lasta ja seda väljundit kasutatakse. ja uskuge mind, asi polegi partneris, keda hoorafantaasias palju ei valita. Asi on mindsetis. Ühelt poolt kõikesummutav vooruslikkus ja teiselt poolt siis potikaant pauguga lahtilööv vajadus, mida tuleb endale igal kummalisel moel kuidagi teisiti põhjendada.

Millest see tuleb?
Alati saab mehi süüdistada. Alati saab öelda, et me olemegi postsovjeedid ja ei oska seksuaalsust kohelda ja selle kaubitsemine on meil idanäoline. Alati saab öelda, et me oleme olnud sügavalt usklik luterlik ühiskond... Aga kui kaua veel siis on vaja otsida imelikke põhjendusi selle asemel, et elu nautida?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-23 18:17
Mulle naisena pole sellist muljet jäänud, aga ma muidugi suhtlen seksi teemadel peamiselt meeste, mitte naistega. Küll aga tuleb tõdeda, et postsovetlik oleme me paraku küll ja st, et seksuaalharidus on meil veel kehvake. Kes ise viitsib ennast harida, see teab üht-teist, kes ootab, et teadmised ise kätte tulevad, see elabki teadmises, et teab kõike seejures paljutki teadmata.
Minu lähiringkonda kuuluvad naised võtavad seksuaalsust ja seksi elu loomuliku osana. Külastasime alles hiljuti sõbrannadega koos Hot Lipsi poodi ja kaks neist ostsid sealt oma meestele ka ühe vidina kaasa.
Seega, nagu ikka, ma ei üldistaks. Tasapisi ikka on arengut näha. Epp tegutseb selle nimel ju tublisti ja on ka teisi tegijad, kes taolisi koolitusi teevad.
Mulle seks meeldib, aga ainult siis, kui tegemist on vastastikuse sümpaatia tegajärjel sündinud aktiga ja kui see on erootiline, mitte perversne.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-23 20:09
Slave alahindab naisi. Ei tea tema ja ei tea ka mina, mis tegelikult magamistubades toimub. Aga mina usun küll, et see on kaugel meritähest pimedas ja teki all.
Enamus naisi ei taha suhtes olles enda meest teiste naistega jagada ja kui mees seda on väärt, siis üritavad vähemalt näiliselt truud olla.
Vabad naised pole ka sugugi vooruse kehastused. Nad lihtsalt on palju valivamad, kui mehed. Kui teenusepakkujad välja jätta, siis naised lähevad voodisse vaid nendega, kes neile meeldivad ja peab ikka väga meeldima, et naine avaneks ja kõiki kõlvatusi oleks nõus kaasa tegema. Kusjuures võti mis naise avab ei ole püksis. Selle luku koodi peab ikka mees enda ülemise peaga väljamõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-23 21:24
@jfjm, Sa oled vist eelmises elus naine olnud?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-23 22:20
mulle tundub, et jfjm omab rohkem kogemusi naistega kui eelarvamusi.....erinevalt mõnest siin
tegelikult on asi ikka põhiliselt ja ainult partneris.
kui mees suudab su tavaseksiga nurruvaks täitmatuks mõnusõltlaseks muuta, siis varem või hiljem tuleb isu sexperimenteerida....miskit uut ja veel põnevamat proovida.
kui mees ei eruta....isegi mitte misjonäripoosis kähkuka teostamiseks, no enamasti ei teki siis ka soovi temaga mingeid kinkysid fantaasiaid proovima hakata.
nagu kurikuulsas ''hallide varjundite'' filmis......ilmselt poleks naine elu sees nõustunud end mängutoas kinni siduda laskma kui poleks mehe suhtes meeletut tõmmet ja kirge tundnud
˅ näita rohkem ˅
2025-10-23 22:37
mul naistega väga palju seksuaalset kogemust pole. aga võin öelda, et naised, kes minu mõnuseansile jõudnud, on olnud kõike muud kui vooruslikult aseksuaalsed pigem lausa ehmatavalt palju ürgset kirge ja naudinguiha peitub nn tagasihoidlikkuse kesta varjus....
vot ei tea, kuidas teema autor nende vagade nunnade otsa kogu aeg satub
ja natuke veider üldistus, et kui ei soovita alluva rollis olla või mingit muud kindlat rolli mängida kellegi ekstreemses fantaasias, siis see justkui näitaks argust ja konservatiivsust.
igaühele bdsm temaatika ei pruugi üldse sobida. aga see ei tähenda tingimata fantaasiavaesust või igavat suguelu.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-23 23:17
Mida välja kiirgad, seda saad vastu. Lisaks, et mina olen kiirgusvaba
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 09:17
jott, sa usud midagi, mida sa ei tea ja järgmisel hetkel juba eeldad
Ma suhtlen päris palju naistega. Erinevatega. Paljudega seksuaaltemaatiliselt. Liigun ka ringi, näen ja tajun käitumist.
Välismaal on asjad hoopis teisiti. Ka nn. vabameelses ringkonnas.
Sa kordad lakkamatult, et naised valivad... Juba selle esiletoomine näitab, et kuskil on mingisuguseid teistsuguseid situatsioone või ideid. Loomulikke asju poleks vaja korrutada.
See pole see, et suva tont kepib igaühte. See tähendab, et naised ei pea ennast enam andjateks, ei mängi vooruslikke ja et pole neitsikultust.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 09:27
Ja loomulikult, see on "mõnedele" hea võimalus minu poole näpuga näidata ja taas naiste ees plusse koguda neid kiites
Mis taandub liivakastimänguks, mitte aruteluks aga ei muuda asjaolu meil vohavast hoiakust.

Ei, ma ei süüdista kedagi. See meem, et "ühe õige partneriga teen ma kõike" on ka algses postituses välja toodud. Ja seda on raske ümber lükata või ka kontrollida. Lõpuks pole see ju ka halb omadus. Kuid üldine foon on siiski vilets ja arglik.

Jätsite tähelepanuta, et muu põhjuse ilmnedes haaratakse vooruslikkuse kaotamisest kiiresti kinni. Kuid seda ei suudeta teha ilma selleta. Nagu oleks mingi sisemine häbi, mis vajab pidevat ületamist kasvõi sellega, "et mehed ju tahavad seda". Aga loomulikult mitte mina!!! See tendents on veider ja silmatorkav. Miks on vaja mingit õigustust, et seksuaalselt avaneda?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 09:41
capri, ma ei tee jotiga võidu, et kellel rohkem naisi on olnud. Kui sa üritad mind halvustades provotseerida sellega kelkima, siis ebaõnnestusid.
Joti tekstid on segu populismist ja aja jooksul iseenda teksti uskumajäämisest. Nii pole raske kirjutada, kuid see on mage. Kahtlen , kas selle taga saavad olla reaalsed mahukad kogemused või on hoopis mehel olnud aega loomi talitades omaette mõtiskleda iha foorumist loetu üle. Mõttetöö pole ka alati halb omadus, kõik oleneb suunast. Vastupandamatu soov naistele meeldida võib aga hoopis kirjeldada millegi vajakajäämist.
Arusaamatu, milleks oli vajalik selline väike umbisikuline halvustamine selles teemas.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 10:52
Slave, Sa süüdistad mind populismis, aga mul pole selleks vajadust. Erinevalt sinust, ei tegele ma siin seksi otsimisega. Pole selleks erilist vajadust. Olen siin puhtalt ajaviitmiseks, sest mul on palju vaba aega.
Sa kirjutad, et välismaal on asjad teisiti, aga sul on ilmselt jäänud tähelepanuta, et mina elan ja töötan välismaal ja minu töö pole seotud loomakasvatuse ega küproki panemisega, nagu mõned siin arvavad. Seoses tööga, pean suhtlema paljude erinevate, ka eri rahvustest inimestega. Näen millised nad on tänaval ja millised on nende kodud. Inimesed on küll erinevad, aga samas on nad väga sarnased. Enamasti on mossis torisejad ohutumad, kui naeratajad, Sest naeratajast ei või sa kunagi teada, mida ta siis teeb, kui sa selja keerad. Ihaski on selliseid, kes kasutavad uue kallima moosimiseks eelmise kirumist.
Mis mõtet oleks üldse kirjutada, kui ma ise ei usuks seda, mida kirjutan? Õigem oleks küll öelda, et arvan, sest lollid usuvad, targad kahtlevad. Ehk kirjutangi selleks, et enda arvamistele kinnitust saada?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 14:18
Orja algne traktaat pani mind muigama, eriti arvestades, millist avalikku kuvandit ori enesest jätta on püüdnud. Ja nüüd siis selline südantlõhestav süüdistus kogu rahva suunas... Ilmselgelt ei ole Eestlased kõige avatum ja vitaalsem rahvus maamunal, ent ometi ei taju ma seda võltsvagadust, millest ori pajatab. Ei jäta keegi oma fantaasiaid realiseerimata ühiskondliku hukkamõistu tõttu, sellest lihtsalt ei räägita nii palju. Ja väga suur hulk naisi on ülimalt rahul sellega, et fantaasiad jäävadki fantaasiaks!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 15:07
Proua king, mind paned sa ammu muigama
Kinnitan, et just väga paljud jätavad oma fantaasiad realiseerimata. Sellest lihtsalt ei räägita palju.
Kindlasti on fantaasiaid, mis peavadki jääma fantaasiateks. Jumal tänatud.

Mind ajendas seda teemat tegema mitte naiste puudus, vaid hiljutised kogemused, kus üks tuttav kinky-naine oma soove realiseeris ja pärast ise ennast pisarateni süüdi tundis. See põhjendamatu kurbus tuli just sellest sügavalt juurdunud arusaamast. Lisaks sellele tutvusin kahe naisega, kes on hoopis teistsugused ja väga lahedad ja ma jäin mõtlema, et mis on neis siis nii põhjapanevalt teistmoodi.
Alateadlik seksuaalne kammitsetus ja hirm on väga pärssivad.
Ei, kindalsti ei pea kõik mingite perverssustega tegelema. See poleks ühestki otsast loomulik. Aga nagu ma kirjeldasin, ollakse väga paljuks valmis mingi lmuul motiivil, mis on imelik.
Ma kirjeldan mõningaid tüüpilisi nö arenguradasid nendes teemades edaspidi siin, kui tuleb tahtmist ja lahmimiseks ei lähe isiklikul tasandil.

Jott, mis tunne sul oleks, kui ma paari postituse järel järjekindlalt sind loomakasvatajaks või küprokipanijaks peaksin, mis pole iseenesest taunimist väärt elukutsed? Lihtsalt, et peegeldada sulle seda, kuidas sa mulle mingeid asju pähe oled määrinud. Ja siis tõesta jälle, et sa pole kaamel
Ma ei imenud pastakast seda erinevuse juttu välja. See on vahetu kogemus ja praktikas lihtsalt jälgitav trend, kui laiemalt suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 15:34
Kokkuvõtlikult öeldes: on väga eluterve, kui naised ei pea oma seksuaalsuse jaoks õigustusi otsima.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 16:31
Enamuste naiste elus on selline periood, kus roll nr 1 on emaroll. See periood nõuab vooruslikkust. Kõik ei saa koguaeg ainult enda soovide ja fantaasiatega tegeleda, mõned peavad ka elu edasi kandma. Kui sellega on seal maal, et eluõied kaela kannavad, siis saab hakata ka endale ja oma lõbudele mõtlema. See peaks ka selgitama, miks paljud naised oma tõelise seksuaalsuse alles 40+ vanuses avastavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 16:49
Ega naised ei õigustagi enda seksuaalsust. Nad lihtsalt ei reklaami seda avalikult kõigile. Asi pole mitte ühiskondlikus hoiakus. Siin lihtsalt on teatud seltskond, kellel on kalduvus solvuda. Mehed ju sõimavad just neid naisi litsideks, kes kätte ei anna, sest teistele kõigile ju niikuinii annavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-24 20:19
Ori, sa tegid siis üldistuse üksijuhtumi põhjal? Tubli poiss, väga veenev.
PS. Läbi aastate pingutad siin oma kuvandi loomisega, aga järjepidevalt komistad pisiasjades - mina pöördun alati sinu poole väärikas emakeelses tõlkes, kas "ori", "orjanäru" etec. Püüa tulevikus olla sama väärikas ja kutsu mind "kunn" või "kuningas"
Kokkuvõtlikult öeldes: on väga eluterve, kui üks orjanäru ei üritaks kõiki Eesti naisi oma piiratuses (siinkohal pean silmas orjanäru piiratust) lahterdada, halvustada ja võrrelda "arenenud maailma" naistega.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 08:00
Jott, ja kuidas veel õigustavad.
Sinult ei tule enam juba aastaid uusi lauseid.
"ei reklaami" jms käib korduvalt läbi. Vaata, ma ei kirjuta seda teemat vaid iha foorumi põhjal või pugemiseks. Püüa mõista, et mõnel on maailm avaram, kui roosa leht ja kõik ei püüa meeldida meeleheitlikult.
"sõimavad litsideks" on ka sinu lemmikväljendeid, mis viitab jälle kohaliku lehe stiilile ja sellega piirdumisele. Nagu on leitud, siis julgevadki nad seda teha ainult siin.
Ja kui see pole õigustus, mida sa kirjutad, siis mis see veel on?
Sul pole vaja naisi õigustada.
Naistel pole ka vaja õigustada oma seksuaalsust.
Hostinne tõi ka kuskil välja, et inimesed (või mingi seltskond siin) on imelikult pidevas kaitseseisundis. Üleprojitseerimine?

Ei, proua suss, see polnud üksikjuhtum. See on muster.
Ma ei saa naissoost tegelast ometi "kuningaks" kutsuda, kui sa siin juba emakeelt väärikaks pead. Kõik su mõttekujundid ja sõnakasutused on halvasti varjatud, kuid löövad siiski läbi. Ja see punnitav halvustamine, nagu sul ikka kombeks
Ma alustan teema ja kutsun naisi üles vabamale seksuaalsusele, mida ei pea õigustama ja sa üritad sellest teha minu piiratust ja vastandada mind kõigi kohalike naistega... Miks? "jääb mulje", " mulle tundub" jms kuninglik jutt. Lubage naerda, pr suss!!!
Ära siis ise hädalda, et sind materdatakse. Sa ei punnita nii ju ainult minuga.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 08:55
Kui teema läheb algatajasuunaliseks ja isiklikuks lärmamiseks jääb arutelu teenimatult tähelepanuta.

Varbadliivas, ma olen sinuga päri. Inimese elus on ka palju muud, kui egoistlik või altruistlik seksuaalsus. 40+ avanemistel on ka muud huvitavad psühholoogilised mehhanismid. Ilmselt on kogetud mitut erinevat laadi suhet jms. Mindud kaugele, kahetsetud, rõõmustatud, lepitud iseendaga, teiste arvamustest üle saadud... ja mis peamine - julgemad avastavad, et süütunne seksuaalsusest on põhjendamatu.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 12:26
Kas see ei ole siis pigem enesekindluse küsimus. Ma oma elukaare jooksul küll ei mäleta seksuaalsusega seoses süütunnet. On olnud pigem erinevad prioriteedid. Võimalik, et see oleneb veidi ka lastetoast, minu oma väga peen ei olnud, pigem lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 19:38
Jfjm mainis, et naised ei taha oma meest jagada.
Kes on nõus jagama, peab saama näidata, kelle mees. Meestega sama lugu.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 20:24
Kui nüüd vaadata, kuidas naised enda välimuse eest hoolitsevad. Ilma meigita kodust välja ei minda. Ja nende riietus ei lase seksuaalsuses kahelda. Miks nad seda teevad? Eks ikka sellepärast, et kui juhuslikult tee peaks ristuma mõne härra õigega, siis see temast mööda ei vaataks. Teiste ebahuvitavate ees on kasulikum nunna mängida ja öelda, et see ehtimine on vaid selleks, et end paremini tunda.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 22:54
Naised meigivad end kodust väljaminemisel (ükskõik mis põhjusel) erinevatel põhjustel ning mehe leidmine kipub seal prioriteetide seas ka mitte esikohal olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 23:20
See teema on ju naiste seksuaalsuse varjamisest. Aga ennast ehtides just rõhutatakse seksuaalsust, kuigi laiale ringile püütakse suurema tungi ärahoidmiseks seda eitada.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 23:29
Ma ei tea kas just seksuaalsuse rõhutamine riietumise puhul alati eesmärgiks on, aga lahtiste silmade ja kõrvadega elukaaslaste hommikusi (ja õhtusi) ettevalmistusrutiini jälgides on üsna tavaline, et riietutakse kas ühiskondlikke norme arvestades või teiste naiste arvamust silmas pidades.

Ei ole harv juhus olnud, kus olen kuulnud, et õhtul välja minnes valitakse küll pesu puhuks kui peaks hästi minema, aga riietus ise valitakse arvestades teiste naiste võimalikku hinnangut.

Ma arvan, et see tuleneb sellest, et mehe tähelepanu on vabalt ka puhvaikas võimalik haarata, naised on riidevaliku ja käitumise puhul oluliselt kriitilisemad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-25 23:34
Seda nimetatakse konkurentsiks
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 03:16
Just nii , Slave , just nii
Naine kes on seksist huvitatud on amoraalne lits ja naiseks ei sobi .
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 06:46
Jah, Riina, selline hoiak on ka liigagi paljudel.

Sõnumitoojat ennast ei puudutaks, kuid vaatleksin siin järjestikku esitatud kolme väära lauset.
"Ega naised ei õigustagi enda seksuaalsust. Nad lihtsalt ei reklaami seda avalikult kõigile. Asi pole mitte ühiskondlikus hoiakus."

Esimese kohta võib julgelt öelda, et õigustavad küll seksuaalsuseväliste lisadega. "Ah, ma teen seda sellepärast, et..." - andja mentaliteet?
Teine lause peegeldab hoiakut, et igasugune naisepoolne seksuaalse vabaduse avaldus peaks olema justkui reklaam. iga temaatiline sõnum ei tähenda ju "jookske mulle tormi"?! Kui seda nii käsitleda, siis tekibki summutatus. Kusjuures selle lause esitaja point ei paistnud küll reklaamina esitamise ekslikkuses vaid lihtsalt konstanteeringus, et naised ei kirjelda oma huvisid.
Kolmas lause viitab, nagu meil oleks vingelt avatud ühiskond selles osas, kuid ma jään sügavalt eriarvamusele. Siin foorumis on välja tulnud probleeme tööandjate jms lugudega pluss hoiakud paistavad läbi ning isegi vabameelsed naised tajuvad aegajalt oma lõbutsemise pärast mingit veidrat süütunnet. Ühiskond on avatud selektiivselt - teatud inimestele on pähe pandud meem, et nad PEAVAD olema mingite seksuaalsete gruppide osas tolerantsed. Siis ja ainult siis on nad progressiivsed. See on imelik sundus, sest nõuab vastikustunde ületamist ja toimib lõpuks muu seksuaalsuse osas vastupidiselt ja allasuruvalt. "Vabadus" peaks tähendama oma eelistuste ja ka mitte-eelistuste kehtestavat ja julget väljaütlemist, kuid mitte survestamist. Seni, kuni siin foorumis räägitakse naistest, kui "seksi andjatest" ja mitte koostööst, on vara rääkida avatud ühiskondlikust hoiakust. Need vanad kammitsevad meemid istuvad nii sügaval, et paljud ise ei märkagi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 08:47
Jah, selles suhtes õige, et tõesti osad kodanikud üritavad naistes tekitada seksuaalsusega seotud süütunnet....
Näiteks nimetades "hooradeks" naisi, kellega pole iial seksinud ega isegi mitte kordagi neid puudutanud😛
Sellise käitumise kohta võiks siitsamast foorumist hulgaliselt näiteid tuua...
Loomulikult tugev ja iseteadlik naine ei lase end sisimas sellest häirida, aga muigama võtavad teatud kodanike halvustamise ponnistused küll.
Veelgi veidram kui mõni litsideks sildistaja tuleb kurtma naiste seksuaalsuse ja arguse üle...
No ma nt ilmselgelt ei julgeks end vabaks lasta ja fantaasiaid teostada mehega, kes aastaid avalikus foorumis tituleerinud naisi hooradeks või muus mõttes laimanud. (Vahet pole, kas kellegi käsul või omal initsiatiivil.)
Kõigepealt on siiski oluline mehe diskreetsus ja usalduse tekkimine.
Aga kuidas saaks sellist inimest usaldada?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 08:55
Ajendatuna teemalaiendusest a la teistele naistele meeldimine, siis käsi südamel pole ühtegi valikut teinud oma elus kellegi teise pärast. Ja see on selgelt seotud minu lastetoaga. Meie peres kasvatati naised isiksusteks ja selles osas olen ma väga tänulik oma isale.

Edukat vihmast ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 09:10
Kas see viimane postitus teenis oma ebaloogilisuses mingi kampaania huve, kibestunud muigaja?

Selleks, et kedagi lõbunaiseks pidada ei pea olema temaga ilmtingimata seksinud või puudutanud.

Ei saa tõmmata võrdusmärki lõbunaise ja seksuaalselt avatud mõtlemisega naise vahele. See ongi suur viga, mida ihas on tehtud ja mida capri propageerib.

Inimeste postitused siin ei ole tingimata kurtmine ja hala. Isegi, kui need viitavad mingile olukorrale või probleemile.

Enda kohta suunatud kriitika laiendamine "kõigile" näitab küll nõrka enesekindlust.

Kriitika mittetalumne tingib vajaduse näidata kritiseerijat naistevaenulikuna, mitteusaldatavana ja läbi selle kätte maksta, et vähendada talle suhtlusvõimalusi. Samal ajal süüdistada absurdselt diskreetsuse puudumises, mis on ilmselged valed.
Aga ega väike solvunud eetikata inimene ei valigi vahendeid.

Samal ajal on hea ennast upitada, tugevaks ja iseteadlikuks, muigavaks üleolevaks naiseks nimetades.
Lugedes eelmist postitust, on see muie nii varikontol kui postitajal ühtmoodi kibe.

Mage!
Proovi üle saada.

Ja ma kordan igaks juhul veel, et seksuaalselt huvitav ja avatud mõtlemisega naine ei võrdu lõbunaisega!!!
Ka lõbunaiseks olemises pole lõpuks midagi nii halba, kui see oluliselt maailmavaadet ja psüühikat ei riku.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 09:18
Täpsustan, sest vahepeal postitas Hostinne siia vahele.
"Viimase postituse" all pean silmas Capri postitust.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 09:41
Olenemata sellest, kas inimene töötab juuksurina, massöörina, eskordina või prostituudina, siis väga loogiline, et oma salajasemaid soove ja kinkymaid fantaasiaid jagatakse ainult usaldust vääriva mehega.
Kas mõnel naisel siin on teistsugune arvamus, oleks huvitav teada?
Kas inimese alusetu laimamine ja süüdistamine alkoholismis, narkomaanias, räpasuses ja erootilise massaaži liigitamine "keha müümiseks" on ikka kriitika või lihtsalt laim ja katse süütunnet tekitada?
Jah, just nimelt süütunnet, et mõnel naisel on julgust teha valikuid moralistide halvakspanust hoolimata....
Slave suhteliselt intelligentse mehena pole vist siiani taibanud, et kinkyd fantaasiad ja põnevad seiklused ei sõltu inimese ametist. Tõesti nagu mingid silmaklapid oleks peas😛
Ainult et lõbunaistele makstakse vahel peale, kui nad oma fantaasiat teostavad ja naudivad😉
(Massöörid, eskordid, bdsm teenuse pakkujad kuuluvad ilmselt kõik lõbunaiste kategooriasse, slave määratluse järgi).
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 09:46
Nohh olemegi jõudnud asja tuumani. Seksuaalsuse pärast süü tunde tekitamisega naistes tegelevad mehed.
Naine, kes keeldub ennast sellepärast süüdi tundmast, on lits.
Naine, kes tuli peole liialt lühikese seelikuga on ise süüdi, kui langeb vägistamise ohvriks.
Naine, kes on ennast lille löönud selleks, et veidi rutiinist välja murda, tegi seda meeste arvates selleks, et meestele meeldida jne. Keegi ei suuda olla 24/7 vastupandamatu ja seksikas. Meil kõigil on paremad ja raskemad ajad.
Kui mees särab, siis on ta edukas. Kui naine särab, siis on ta väljakutsuv.
Seda vildakate hoiakute loetelu võib jätkata lõputult.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 09:54
Ja vältimaks eksiarvamusi-
ei, ma pole solvunud ega vihane ja seega pole ka vajadust "kätte maksta".
Lihtsalt siiani paneb imestama, kuidas reaalsel kohtumisel viisakalt käitunud sümpaatne mees suutis aastaid hiljem nii labast laimu ja soppa kokku rääkima hakata, avalikus foorumis. Kusjuures sellele eelnesid jumaldavad kommentaarid ja postitused tema poolt.
Mu jaoks on stabiilsus suhtluses väga oluline.
Nii et selline tuulelipu metamorfoos usaldusväärselt küll ei mõjunud.
Kindlasti on mõnel naisel teistsugused ja positiivsemad kogemused....
Aga jah, see ameti järgi inimeste lahterdamine ning mingite omaduste külge kleepimine mu meelest küll suurt vabameelsust ei näita.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 10:28
Iseenesest asjalik arutelu, aga teil on mingit vana vimma, mis muudab kommentaarid sapiseks. Olge positiivsemad! 🙂

Seksuaalsuse patune võlu on paljude jaoks omaette väärtus, seetõttu ei tahetagi seda tabudest vabastada. Aga usaldusväärsele inimesele räägitakse palju ja tehakse rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 13:33
Ära lappa, Capri!
Mind tõesti ei huvita sinu usaldus minu osas ega ka see muu jampsimine mitte. Ja selles lõimes mitte kedagi teist ka.
roberspierre, kui seda teemat loed, siis märkad ilmselt, kuskohalt sapp voolama hakkab. Niisiis pole põhust öelda, et "teil".

Endiselt püüab Capri vägisi tõmmata võrdusmärki seksuaalselt vabalt mõtleva naise ja lõbunaise vahele.
Ja see sinu poolt kultiveeritav norm viib selleni, mida Varbadliivas kirjeldas.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 13:42
Varbadliivas, mitte et ma oleksin šovinist. Ilusaid seksikaid naisi on ikka tore märgata ja silm puhkab.
Aga kui mõelda, et 90% meestest ei kõlba naistele ja on tinglikult öeldes pidevas näljas, siis kui eetiline on vehkida leivatükiga nälgiva inimese ees? Ja siis pahandada nende reaktsiooni peale? Seks on ju üks baasvajadustest...
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 17:46
Seks võib ju olla baasvajadus, aga selle realiseerumiseks tuleb vaeva näha. Loodusteadlased nimetavad seda olelusvõitluseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-26 23:01
slavetodomme
Aga kui mõelda, et 90% meestest ei kõlba naistele ja on tinglikult öeldes pidevas näljas, siis kui eetiline on vehkida leivatükiga nälgiva inimese ees? Ja siis pahandada nende reaktsiooni peale? Seks on ju üks baasvajadustest...
_________________________________________________________________________________
No näed siis, lükkasid ise oma aseksuaalsuse ja süütunde väite ümber.
Turvatunne on see, mis naisi juhib. Oma seksuaalsust tuleb varjata, et vägistatud mitte saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-28 23:39
Ma ei lükka küll otseselt ümber. Lihtsalt ei hoia kangekaelselt oma hüpoteesist kinni ja arutlen nii ja naapidi.
Mõned tuttavad on otse kirjutanud ja kinnitavad seda võimendatud vooruslikkuse tajumist. Ma ise saan kirjeldada rohkem BDSM skeenes kogetut, kus kohalikud naised on üsna ebakindlad ja alalhoidlikud võrreldes muu maailmaga. Diskreetsuse mõttes rohkem ei täpsusta ja on muidugi ka erandeid.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-02 17:23
Eestlased on üleüldse alalhoidlikud, mitte ainult seksimises. Me ei kuulu just suhtlejate rahvaste hulka. Aga seks mingi suur tabu meile ei ole, lihtsalt paljudele naistele ei paku seksuaalsed eksperimendid eriti pinget.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-02 18:47
Kui kuulata vaarisade jutustusi, no kuulge ropud laulud on ennem sõda juba ilmale tulnud.🤣eestlane on vägagi seksi aldis rahvas koguaeg olnud. Sidumismängud tõi sakslane sisse vanuritele pole miski võõras lihtsalt nemad ei rääkinud kuid tegid .
˅ näita rohkem ˅