Foorum
2025-05-01 13:52
Milline on sinu ettekujutus ideaalsest iha naiskasutajast? Mitte niivõrd milline ta peaks olema, vaid milline ta ilmselt on.
Jätame mängust välja elukaaslase otsijad ja elatist teenivad ""liinitöölised" ning keskendume kõrge libiidoga naisterahvastele, kes erinevate meestega siin naudinguid üritavad leida.
Välimusest ja vanusest ärme räägi. Raha unustame ka esialgu ära.
Mõned suunavad küsimused:
Kui tihti ta kohtingul käib?
Kas ta kohtub alati uuega või on tal mingi lemmikute ring?
Kui hoolikalt ta partnereid valib? Kui pikk kirjavahetus eelneb kohtumisele?
Kui palju on neid mehi, kellega ta pidevalt kirjavahetuses on?

Kes soovib võib ju lisada ka seda, millised need naised võiksid olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-01 15:33
Miks välimus kõrvale jätta? Enamusele meestest on see väga oluline, sageli tähtsam kui naise (eks)partnerite arv, enamasti tähtsam kui haridustase või jõukus.

Aga ok, suunavatele küsimustele oskan vastata küll.
1. Ma ootan iha kasutajalt mitte niivõrd vooruslikkust kuivõrd huvitav olemist. Seega kohtingutel käib ta sageli, ikka kord-kaks nädalas, sest teda huvitavad inimesed. Loomulikult ta ka seksib, aga on selles osas valiv, võiks kasutada sõna "gurmaan". Mees peaks olema tema jaoks huvitav isiksus, füüsiliselt ja vaimselt ligitõmbav.
2. Iha naine kohtub nii uute kui vanadega. Avatud ja uudishimulik, samas heatahtlik ja lojaalne inimene ei tüdine kvaliteedist, aga muidugi tahab ta leida uusi naudinguid ja mõttemaailmasid.
3. Partnereid valib ihalejanna väga hoolikalt, sest igava ja rumala peale ei ole mõtet aega raisata ning ebaatraktiivsega ei taha ta seksida. Üldiselt selgub vist 4-5 kirjaga, kas inimesega on millestki rääkida. Kohtumine ei toimu mõistagi ei hotelli- ega eravoodis, vaid kusagil neutraalses kohas, kus poole tunni jooksul võib veenduda, kas mees on talle meelepärane ainult vaimselt või ka füüsiliselt. Nagu ma kirjutasin, siis kõik kohtumised ei lõppe voodis, sest kõik vaimselt meeldivad mehed ei ole füüsiliselt atraktiivsed.
4. Aktiivne ja uudishimulik inimene jõuab suhelda umbes 4 inimesega korraga. Pigem vähem kui rohkem. Kui kohtumist plaanida korraga rohkem kui 4 isikuga, siis on see liinitöö ja tõenäoliselt ei ole ihalejanna mitte elunautija, vaid igavleja või kliendiotsija.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 21:59
Välimus ja vanus on meeste jaoks siiski üsna olulised tegurid. Kui need kõrvale jätta, siis mõningaid suunavaid küsimusi sirvides jääb tunne nagu peaks teadma kõiki siinsete naisterahvaste iseloomuomadusi. Need on pigem sellised küsimused, millele oskavad naised vastata. Kust peaks mees teadma, kui tihti siinne naisterahvast kasutaja kohtingul käib, või paljudega ta kirjavahetuses on, või kui hoolikalt ta oma partnereid valib? See on kõik naises endas kinni ning ta ei pruugi seda kellelegi rääkida, milleks peakski? Sellest tulenevalt piirdub küsimuse olemus siiski sellele, milline ta peaks olema / võiks olla, mitte milline ta ilmselt on. Ja ideaalsus on samuti lai mõiste, kuna mis ühele on ideaalne, ei pruugi olla ideaalne teisele. Kindlasti on ka ideaalsust seinast seina. Kellele ema, kellele tütar... valik on sinu!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 22:12
Mõte ongi selles, et mida mehed arvavad, keda loodetakse leida. Välimuse ja vanuse jätsin välja, sest igal mehel on omad eelistused.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 22:44
Ah jäta nüüd jott!! Mis omad eelistused?!! Iha TOPis on ju ikka ühed ja samad naised - järelikult on olemas universaalne ilu, mis kõigile meeldib ja kes seda eitavad, need on lihtsalt nikust ilma jäetud, nagu sa armastad ikka ja jälle öelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 23:01
Üldiselt otsib iha naine MEEST.

Aga selle mehe kriteeriumid.... seda ei tea keegi.

Kogemus: päris palju on katkisi inimesi tegelikult.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 14:53
Ideaalne Iha naiskasutaja
Ta on vähenõudlik - kepib iga jošiga ja iga kell
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 20:28
Copy, võiks arvata, et iga naine siiski teab, milliseid kriteeriume ta meeste osas oluliseks peab. Need võivad naistel vägagi erinevad olla. Häda on aga selles, et kui need kriteeriumid teatavaks teha, öeldakse, et naine on lati kõrgele seadnud ja on igavene pipar.
Minu kriteeriumid olid - mittesuitsetaja, ei ole minust lühem, soovitud vanus ja suhtest vaba. Ikka ja jälle pidin põhjendama/õigustama, miks lati nii kõrgele olen seadnud. Võta siis kinni...
Tervitades
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 21:54
kontos on palju mõistlikum kriitika
Meeldib intelligents ja küpsus, aga samal ajal lustlikkus ja mängulisus.
Meeldivad head kombed ja tähelepanelikkus, aga samal ajal parajal piiril balansseeruv siivutus.

mittesuitsetaja, pikkus, vanus ja suhtest vaba - puhas ahistamine
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 23:51
Transfeer, jah võibolla teataksegi neid parameetrid aga nendele ei jääda kindlaks. Aga kas sa suudad ka käidelda sellist meest? Suudad pakkuda partnerlust?

Tavaliselt ei saada sellega hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 00:11
Igasse päeva üks perverssus
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 00:19
Ähh jott. Ma olin selle unustanud juba.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 07:53
Tavaliselt ei saada hakkama Transfeeri soovitud omadustega mehega? See pidi mingi irooniline nali olema või?

Normaalne on naisel soovida mehelt neid kuut asja:
1. Elukutse olemasolu (st mees on keegi, suudab end oma erialaga ülal pidada, on ühiskonnala vajalik ja omab elus eesmärke)
2. Vara olemasolu (mees peab perekonnale suutma pakkuda materiaalset toetust, vajadusel maksma kinni peavarju, toidu, riided, transpordi - seda ka ootamatu töökaotuse ja haiguse puhul)
3. Mehelik välimus (naisest pikem, naisest raskem, jõuab naist süles kanda, suudab vajadusel ronida katust parandama)
4. Mehelikud oskused (lihtsamad remonttööd, tehnika tundmine, ehitusmaterjalide tundmine, mootorsõiduki juhtimisoskus jms)
5. Hea süda (mees peab olema kaitsja, mitte mingi vägivaldne tropp)
6. Enesekindlus (vajadusel peab mees lahendama ohuolukordi, rahustama naist, juhtima pere laevukese tormiselt merelt vaiksesse sadamasse).

Alla nende kuue tingimuse ei peaks naine meest üldse jutulegi võtma.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 12:53
Jah väljendusin valesti. Mõtlesin pigem seda, et naised esitavad nõudmisi ja kui leidubki selline mees, kes vastab nõudmistele, siis hakkab sellel mehel igav. Sest naised ise ei suuda midagi pakkuda.
Ma ei räägi sellest 6est asjast. Need on loomulikud. Kuigi tänapäeval on ka need kaheldavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 13:34
Minule meeldib intelligentne lustiv perv, kes pole oma keha unarusse jätnud ega meeste tähelepanust ülbeks läinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 20:10
ikka ellips
˅ näita rohkem ˅
2025-05-08 21:10
Copy, need ei ole nõudmised, need on eelistused, mille alusel teen valiku. Kui mees soovib suitsetada, siis ma ei nõua, et ta lõpetaks, vaid ma välistan ta valikust, sest mulle ei sobi suitsetav mees. Pikkuse ja vanusega sama lugu. Suhtes mees pakub mulle varastatud kohtumisi. Milleks mulle see?
Nüüd, kui mu ees seisabki suitsuvaba, parajalt pikk, sobivas vanuses vaba mees, siis see ei tähenda, et pakun talle automaatselt partnerlust. Partnerlus kujuneb välja ikka peenema mängu käigus. Lihtsalt sinna peenemasse mängu sisenevad mehed teatud kriteeriumite alusel. Minu arvates on see aus. Häda ongi selles, et naistel juskui poleks õigust oma eelistuste kohaselt valikuid teha, kõik peab sobima.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-05-08 22:47
Kui mees soovib suitsetada, siis ma ei nõua, et ta lõpetaks, vaid ma välistan ta valikust,
tark jutt, enamasti naised tahavad kasvatama hakata
aga siis küsiks, miks ja pikalt otsingul oled
ja vähegi kobeda mehe -eelistused- pole teps mitte lahjemad
seega
ja aususega on lood veel s--mad
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 00:41
Lõpetage jama, ideaalsust pole maailmas olemas. Ärme ela fantaasias
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 00:46
Fantaasia aitab optimismi säilitada
˅ näita rohkem ˅
2025-06-12 21:36
Kui aga fantaasia kohtub reaalsusega, võib fantaasia tugeva hoobi saada, sest nähtu ei vastanud ootustele. Selliseid kogemusi on siin mõnel ilmselt ämbrite viisi, aga optimistlikult astutakse järgmise ämbri suunas.
˅ näita rohkem ˅