Foorum
2023-08-12 23:18
Mul on selline mure, et lapsepõlvesõber on endale metsiku naise võtnud. Nimelt, too alailma võtab sõbra kallal ja kõige hullem, et oleks siis ainult kodus, ikka teiste ees. Silmist on näha, et see viimane sellele naisele veel erilist rõõmu pakub. Nüüd kuna sõber pole teab mis naistemees, siis kahjuks on ta sussieluga leppinud ja mulle tundub, et ei üritagi end enam kaitsta. Ju on välja kalkuleerinud, et regulaarne seks kaalub nöökamise üle.
Mulle aga selline asi ei mahu kuidagi hinge. Aeg ajalt kui ma olen prouat taltsutada püüdnud kui tunnen, et nüüd sõbral see viimnegi au ja austus ära kistakse, on minu vastu siis kasutatud seda võtet, et enam ei tulda külla. Sõbrast on kahju.
Mida naisega teha?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-12 23:33
Kui sõber ise pole sult abi palunud, siis ära topi enda nina tema pereellu. Võid kaotada sõbra.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-12 23:44
Ei nii ka ikka ei saa. Võtame näiteks kui kaks inimest tänaval kaklevad ja üks hakkab hirmsasti alla jääma. Ega siis tihtilugu see kes kolakat saab taipagi abi paluda, vaja nägu ja kõhtu kaitsta. Ja kas siis kõrvalseisjad peavad tuimalt mööda kõndima, et hirmus lugu kül aga mees ise pole ju abi palunud, mine tea, äkki isegi meeldib talle sedasi seal kägaras olla. Ei, ligemesele peab ikka appi minema.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 00:04
Kui lähed kaklejaid lahutama, võib juhtuda, et saad ise mõlema käest.
Arvesta, et su sõber elab vabatahtlikult selle naisega ja neid tänavakaklejatega võrrelda küll ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 00:43
ja kui sõber on peksja , siis lähed annad koos ..., mis siis et pole õigust ?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 08:38
pead lihtsalt korralikult sõbra naise ära rahuldama muud ei midagi
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 08:41
Ega siis kohe pea minema kaklejaid topeltnelsoni võttega rahustama. Võib ju ka viisakalt juurde minna ja küsida, et miks te mehed nüüd nii ilusal päeval ometigi riidu olete läinud? Mis puudutab vabatahtikkust, siis näiteks ega vanurid oma kinnisvara ka vägisi Liis Haaveli nimele kirjutanud, ikka vabatahtlikult. Kas see tähendab siis, et too lugu oli ka õige? Ei olnud ja sellepärast Haavel ka kinnimajja pandi. Nüüd sõbra naist ma kinnimajja panna ei saa, too on päevselge aga kas ma pean siis allaheitlikult pealt vaatama kui sõbra isiksust väänatakse?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 10:11
Mida sõber ise asjast arvab? On ta sinuga sellest rääkinud?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 10:30
Kuule, ega su sõber pole ju mingi seniilne vanake.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 11:15
Sõbraga olen ikka rääkinud. Too tunnistab nii naise prõõkamist kui ka sellega leppimist. Ja vot see mulle pähe ei mahugi, et sõber, olles ise mitte kõige rahulikumat tüüpi isiksus, laseb end nüüd vaiksel tulel kastreerida.
@jfjm Mis seal vahet, kas täisjõus või seniilne mees, manipulatsioon on manipulatsioon.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 11:39
Vahe on suur. Ühel on naiivne lootus, teisel teadlik valik.
Kust sa tead, võib olla sõber naudib seda olukorda. Slave võib sulle täpsemalt rääkida, kuidas selline alandamine võib erutavalt mõjuda.
Üks asi on see, mida sõber sulle räägib ja teine see, mida ta tegelikult mõtleb. Miski hoiab teda selle naise juures kinni.
Kindel on see, et naist muuta pole võimalik. Seda kas ja kunas on aeg kaabut kergitada otsustab ta ise. Sinu nõuanded võivad omada hoopis vastupidist mõju.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 14:37
Nüüd sa vastad hoopis midagi muud , tuletame meelde mida kirjutasid enne :

Puhmavaht
2023-08-12 23:44
Ei nii ka ikka ei saa. Võtame näiteks kui kaks inimest tänaval kaklevad ja üks hakkab hirmsasti alla jääma. Ega siis tihtilugu see kes kolakat saab taipagi abi paluda, vaja nägu ja kõhtu kaitsta. Ja kas siis kõrvalseisjad peavad tuimalt mööda kõndima, et hirmus lugu kül aga mees ise pole ju abi palunud, mine tea, äkki isegi meeldib talle sedasi seal kägaras olla. Ei, ligemesele peab ikka appi minema.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 16:20
Mul oli endal kunagi selline naine, et temal oli meie elu ja minul polnud mingit elu. Ma ei võinud suhelda ei enda sõpradega ega ka vanemate, õdede-vendadega. Tema aga tegi seda, mida ise tahtis. Mingi hetk pakkusin talle välja, et võtame voodisse kellegi kolmanda. Ta oli kohe nõus aga mainis ära, et ainult mees. Kui ütlesin, et järgmisel korral võtame kolmandaks naise, siis sain sõimata, et mis ma tahan petta teda või?! Kedagi kolmandat me lõpuks ei võtnudki. Ükspäev pakkisin lihtsalt asjad ja läksin minema. Läks 4-5 päeva mööda ja ta helistas, kus kõik asjad on. Ta jõudis ka lõpuks koju 😃
Nüüd on sellest juba palju aastaid möödas. Tahtis uuesti suhtlema hakata aga kiirelt oli aru saada, et üritab ära kasutada. Õnneks ei ole ma vähemalt temaga kokku saanud. Suhtlus jäi internetti.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 17:30
Mul sõbral jällegi selline omamoodi naine. Torises ja vingus kogu aeg. Ühel õhtul, kui istusime sõbraga kümblustünnis, küsisin sõbralt, et kas võin tema naisega seksida. Ehk muutub elus midagi. Sõber oli nõus. Varsti liitus meiega sõbra naine. Avasime veini ja peale esimest veinipokaali küsis sõber enda naise ja minu käest, et kas me sooviksime seksida. Selle peale ajas naine oma käe mulle pükksi ja sosistas, et tal puudub võõra mehega kogemus. Jätkasime sealsamas sõbra juuresolekul. Seks oli super. Minul oli väga hea ja sõbra naine jäi väga rahule. See kogemus ei unune iial. Peale seda naine muutus. Ei torise, ei vingu. Kogu aeg hea tuju ja alati naeratab. Sõber super rahul. Naine iga päev kallistab teda. Varem pole sellist asja tal olnud. Naisel oli vaja lihtsalt vaheldust, mis asendaks halli ja rutiinset argipäeva.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 18:44
@ellips Sul jäi mõte kuidagi poolikuks, selgita vasturääkivust.
@jfjm Vaata sinu põhipritsiip on minu meelest vale, see, et naist ei saa muuta aga mees paindugu kui pilliroog tuule käes. Miks nii?
Kuna too naisterahvas peab end lisaks ka ilmatargaks, kes kõike kõigest teab, siis viimane kord hakkas ta lausa selgitama kuidas "tegelikult" mehe töö käib. Et sõber oli minu meelehärmiks ikka vait nagu tavaliselt, siis võtsin ohjad oma kätte ja omal moel jälle selgitasin kuidas naine ei saa ikka üldse aru mis ta suust välja ajab. No teistel muidugi nalja kui palju, isegi sõber julges naise selja taga naerda. Mis näitab, et ei naudi ta midagi seda alandamist Nüüd pole enam kuu aega ühendust võetud. Ju siis naine veel seedib, minu pärast seedigu.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 18:53
@Ihamees85 Ma olen ka seda seksiasja algusaegadel peas kaalunud aga nüüd juba ma tolle naisega enam põhimõtteliselt ei seksiks.
Aga mehe osad lähisugulased on ta küll minema peletanud, selles osas meenutab ta ka sinu esimese naise näidet.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 18:57
Sa ei suuda muuta mitte ainult naist, vaid ka oma sõpra. Mitte eegi ei sunni meest painduma, ta teeb seda ise omast vabast tahtest ja see pole sina, es otsustab, kas tema käitumine on õige või vale.
Miks ta ikkagi pole kuu aega ühendust võtnud? Äkki on põhjus selles, et talle ei meeldi, kuidas sa enda nina tema pereellu topid.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 21:27
See kui seltskondliku vestluse käigus olevat lõõpimist ei suudeta alla neelata, pole ikka päris nina pereellu toppimine. Võibolla kellegile võib olla aga mitte minu lapsepõlvesõbrale, kellega on kakeldud, kalal käidud ja viina joodud, tal ikka ükstapuha mu lollist jutust. Eks ma seni kogu seda värki tal olegi kõrvaltseisjana vaadanud ja pole talle mingeid "tarku" lahendusi pakkunud.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 22:17
Seda arvad sina. Aga mida tema tegelikult mõtleb, võid ainult oletada.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-13 23:52
Nojah, eks sa tead mu sõpra vast paremini. Võtan temaga kuu aja pärast ühendust ja uurin kas on elus ja sai oma vana auto maha müüdud. Kuigi vaevalt. Kes toda roostes panni peale kuusakoski ikka tahab
˅ näita rohkem ˅
2023-08-15 15:46
Ju neil on see miski ikka olemas millepärast see mees laseb endaga nii käituda. Seda lihtsalt teised ei tea.

Vb naisel suur pärandus kohe saadaval..või voodis nii ülihea jne
˅ näita rohkem ˅
2023-08-15 21:03
2023-08-13 00:43 - oli sulle Puhmavaht selle kohta kirjutatud ja edasi oli sinu vastus segane oma kirjutise põhjal 2023-08-13 00:43
˅ näita rohkem ˅
2023-08-15 21:22
Ellips, proovisin mitmel eri moel dešifreerida isegi pea alaspidi lugesin aga seda su viimast Da Vinci koodi ei suuda kuidagi lahti murda.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-15 21:44
Pange koos sôbraga tema naist nii et augud valusad
˅ näita rohkem ˅
2023-08-15 23:52
Ma kardan, et see valutav auk aitaks ainult lühiajaliselt aga tooks koheselt juurde suurel hulgal hoopis muid probleeme.
@jallekoos Eks loomulikult on asju, mis koos hoiavad. Ega ma tahagi neid lahku ajada. Mingeid häid nippe oleks vaja kuidas naine mõistlikumaks muuta.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-16 00:26
Ära mitte loodagi naist muuta. Tema suhtumist saab muuta mingi väga suur vapustus, aga kõrvalseisjal pole võimalik seda talle organiseerida.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-16 22:00
Ei mina mõista, mis imeloom see naine kül on, et ta muutuda ei võiks. Kas nad on siis tõesti vaimsuse viimase aste nirvaana saavutanud, et sinna enam midagi juurde tulla ei saa.
Aga vapustuse koha pealt on sul kül õigus. Mul kunagi ammu ühes elukohas naabrimutt ka muudkui vaenas oma meest. Kül ikka see ja too oli halvasti ja nii päevast päeva. Nagu arvatagi võib ega mees pikalt vastu pidanud ja manala teele läks. Ja kus alles siis toimus muutus. Naine küla peal muud ei rääkinud aga ikka kui hea mees tal oli ja mis kõik tegi ja kui hästi veel tegi. Pärast enam uut meest ei tekkinud. Ju siis teistel külameestel oli hirm nahas, et äkki kokkuelamisega võib mutil uus vapustus tulla.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-16 22:17
Sa ehk oled kuulnud sellseid termineid nagu psühhopaat, sotsiopaat, nartsissist, ..... Need on kõik ravimatud isiksushäired.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-16 22:52
Ok ma vôin siis ise sinu sôbra naist panna
˅ näita rohkem ˅
2023-08-17 14:35
Päris ravimatud pole, lobotoomiaga peaks häired kontrolli alla saama, vaevalt aga naine nüüd selle protseduuriga nõus oleks.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-19 08:11
Ma ei saa aru miks peaks keegi kolmas sekkuma kahe täiskasvanud inimese asjadesse. Kui tegevus on vabatahtlik,siis pole kellegil kõrvalisele midagi selle kohta öelda. Minu arvates,ja see ei sobi,nii ei tohiks jne jne jne on reaktsioonid,mis on töietsit kohatud. Igaüks elab oma elu ja kui on sellega rahul ,on kõik ok. Igasugused oma nina teiste asjadesse toppijad peaksid lihtsalt korralikult vastu nina saama ja siis loksuvad asjad paika
˅ näita rohkem ˅
2023-08-19 10:28
naine tuleb iha.eess kinni panna ja ässitada ellips ja siidikatja kallale.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-28 02:39
kahe sõbra vahel on ikka probleemiks naine.
˅ näita rohkem ˅