Foorum
2021-01-15 03:22
Räägin siis oma niiöelda kokkupuute persooniga Evakulda.
Tahtsin ka teada kellega tegemist ning mis kvaliteediga töö on. Leppisin neiuga nädal aega varem kokku, et soovin massaaži tulla, koos kuupäeva ja kellaajaga. Eelneval päeval lubas veel kinnituse saata, mida ei tulnud, seega küsisin veel üle, et kas toimub, vastas et jah kõik on korras ja saadab sama päeva hommikul kinnituse...
Kinnitus tuli siis sama päeva lõunaks ja seadsin suuna tartu poole (muideks sõita oli üle kahesaja kilomeetri ja no eks kuna plaanisin teda esimest korda külastada, siis sai ka lähipiirkonnas tuttavate ja sugulastega plaanid paika seatud.
Jõudsin kaks tundi varem Tartu, ajasin omi asju ja umbes 10-15 minutit enne seansi algust andsin teada, et olen kohal... vastust ei tulnud. Siis kolm minutit pärast seansi algust kirjutab mulle, et tal oli püsiklient kaugelt tulnud ja hilines, et oli ta vahele võtnud. Nii palju kui mina nägin, siis ainuke liikumine toimus 10 minutit enne minu aja algust. Mis ilmselgelt tähendab, et võttis kliendi vahele ja unustas või ei tahtnud, seda minule mainida. Oleks siis võinud seda teha tund aega või minimaalselt pool tundi varem, oleksin plaanid ümber seadnud, ja polekski tunu nii rikutud olnud. Ilmselgelt teadis seda ette ja lasi mind lihtsalt üle. Pakkus siis mulle hilisemat aega, ütlesin hea küll... Ilmselgelt ei jäänud ma sinna ootama, sest mine sa neid teenusepakkujaid tea ja sõitsin minema. Kirjutasin siis tema uuel pakutud ajal, et kas nüüd siis toimub?...
Ja polegi tänase päevani keegi midagi rohkem vastanud, et miks siis ei teavitatud ette et graafik nihkesse läks, kui oli teada, et hilineb ja et vabandanud või midagi.
Õnneks... oli linnas tegevust, et õhtu ei läinud täielikult nurja.

Omalt poolt ütleks kõikidele, kes minu üllitist 😄 loevad, et vältige seda isikut igal juhul ja hoidke oma aeg ja raha millegi või kellegi muu jaoks. Selle inimesel on täiesti katastroofiliselt halb ja pigem puudulik suhtumine oma klientidesse. Isiklikult arvan, et selle inimese konto võiks rahulikult kinni panna aga jällegi pole minu teha.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-21 16:48
Siis läks ju hästi. Raha alles ja kõik ok
˅ näita rohkem ˅