Foorum
2011-05-22 21:09
ja mis siis veel saaks, kui oma tussupildid siia pannakse. siis poleks kirjadel enam mingit vahet.
eks mehed tunnevad ka ennast siin nagu "rootsi lauas", garneering on ainult erinev
˅ näita rohkem ˅
2011-05-22 21:13
Mulle liiga piprane tussu ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-04 18:33
Umbes postkast ei paku rahuldust. Olen siin olnud kuu aega ja muljed veel värsked. Olin kirjade hulgast hämmingus, pigem see masendas, ma ei oodanud tegelikult ühtegi kirja. Mind kutsus siia üks sõber, et oleks koht, kus privaatselt suhelda. Mul pole ka pilti ja see, mis ankeedis lugeda, on aus, nii et mina ei näe küll suurele kirjade hulgale põhjust. Tõsi, nüüd olen vist juba mõnes mõttes "vana olija", sest uusi kirjutajaid on väheks jäänud. Päris vastuseta jäänud kirju on mõni üksik.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 21:35
Aga seletage palun see fenomen ära, et kui postkastid on umbes ja palju kirjutatakse, siis miks naised veel kuulutusi panevad? Tegelikult pole kuulutuste panekul enam mingit mõtet ju. Või siis ikkagi ei kirjutata niipalju? Või loodetakse kuulutustest saada "põnevaid" seiklusi?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 22:12
Õige inimene ei pruugi sind selles virr - varris leida, selleks ongi kuulutus.
Põhimõtteliselt on parmaleikinil õigus, siin pole tegelikult vahet kas kuulutad või mitte, tutvuda soovijaid on alati. Samas, mitte alati ei ole sina ise tutvumise soovi lainel ja sind ei huvita kes sinuga kontakti looma tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-02 22:45
Siinkohal parandaks....tutvuda soovijaid on alati ....soovivad küll tutvuda,aga neil pole tegelikult mingitki vahet,kellega.....esmatähtis,et keegi üldse vastaks....saaks vaevast lahti....
kategooriad
hea-kui peab ise kohale sõitma ja kulutama kütust,aga kõik muu naise poolt
väga hea-naine tuleb ise kohale,mingi odava joogi ikka leiab
superlux-naine tuleb ise kohale,koos korraliku joogiga,näeb super välja ja teeb kõike,mida mees soovib....
Milliseid kategooriad enamuses?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 13:13
Caribian, minu kogemuste põhjal on levinuim väga hea-variant. Ja kui naine tuleb autoga, siis saabki ju odava joogiga hakkama, sest kangemat kraami ta ei tarbi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 13:25
caribian, sa elad kuidagi Å¡ablooni järgi ma vaatan. sa lood endale hunniku variante ja siis valid või üritad kõike kuhugi lahterdada. kui on palju raha siis saab neid ja neid asju lubada, kui on midagi muud siis noid ja noid. aga põhiliseks valuutaks on sinupuhul raha, kõik mis tiirleb ümber raha on hea sest raha annab sulle väärtuse mida sa muidu ei suuda vastu võtta. raha on kerge lugeda, liida ja lahutaja ja võrdle kas tasub.

võtame mängust raha ja sinust jääb mulje nagu oleks sind rämedalt petetud - sul on toonklaasidega maailmavaade
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:02
jäin ka korra mingis teises teemas mõtlema selliste väljendite peale nagu naine kes teab oma hinda ja absoluutne tipp, see vist siin läheb teemast välja, aga ma ei viitsi seda teemat ka enam otsida. Tekkisid sellised mõtted, et see nn absoluutne tipp- seal on kõigil kõrge hind, samas väärtusega ei pruugi nii tingimata olla, ja kas ei ole äkki nii, et see kõrgelt hinnatud seltskond ise tunnetabki seda ja siis mingist kompleksist nõuabki rahaliselt kinnimakstavat respekti. Kui panna kaalukausile väärtused, näiteks on laevahukk ja keegi peab minema haidele söödaks, siis on mõtekas ohverdada väheväärtuslik, kelle olemasolust teiste heaolu ei sõltu, olgu ta ükskõik kui kõrgelt hinnatud. Näiteks med õde või kõrgmoe looja. Gucci käekott või labidas. See võib tõmmata vaiba alt, kui koguaeg oled vaadanud mingi müütilise tipu poole, aina kogunud omale hinda, näiliselt siis ka väärtust, ja siis kuskil tipu lähedal avastada, et selle jaoks, kes on sust nagu siis allpool, pole sul mingit väärtust. näiteks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:17
no aga mis hind saab olla naisel? suguelundid on kõigil naistel ühtemoodi, välimus/seks on täiesti maitse asi ja mis see tipp veel on? milles see avaldub. okei ma hindaks naist kui ta oleks ülimalt lojaalne, selline kellega lähed luurele ja kes tassib su luumurru korral seljas linna tagasi või kes annab sulle rõõmuga oma neeru või kes on tõesti hästi osav äritegemises.

aga mingi ööd ja päevad rahast tuututav kohe kohe vananev naine ihast... milles temal see tipp väljendub?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 14:34
väljendusin ebatäpselt. hind ja väärtus pole kattuvad mõisted, oli selle targutuse mõte, ja jutt tipust oli kontekstist väljas, see oli kuskil teises teemas, mida ma ei viitsinud otsida. Seal oli jutt mmingist harvardi magistrikraadiga naisest, kes teab oma hinda ja kuulub siis mingisse absoluutsesse tippu, vist oli äkki advokaat. Ühesõnaga, mõtlesin nii, et hind on tihti kunstlikult omistatud väärtus, millel katet ei pruugi olla, on mingi grupp, kes peab ennast selleks absoluutseks tipuks ja kes maksavad üksteise eest seda hinda. Nagu kinnine ring, kellel sellest väljaspool väärtust pole. Sellisele tõdemusele jõuda võib ju lõppkokkuvõttes valus olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 18:57
ja, kui sellest kinnisest ringisüsteemist aru saadakse, siis läheb see teemasse kibestunud kiimakotid
˅ näita rohkem ˅
2011-07-04 09:28
parmaleikin,
pagan. sa võtsid mul sõnad suust. ma niigi harva siin viimasel ajal kirjutan ja nüüd ka ei lasta.

aga teema algatajale. minul ei ole palju kirju postkastis. kui kiri + ankeet ei tekita mingeid suhtlemishuvisid, siis lihtsalt kustutan ära. äkki oli asjalik mees. nu jah. oli siis oli. kõigi kirjainglite sisemaailma ei jaksa ja ei viitsi süveneda.
kogu netisuhtlus põhinebki puhtal sisetundel. tundub, et ok, siis suhtled. kui näed, et asi kisub kraavi, siis ei suhtle.
˅ näita rohkem ˅