Foorum
2011-12-04 14:48
Ma pole nii rikas, et raha riiulisse seisma panna
˅ näita rohkem ˅
2011-12-04 19:06
Jotimees..kui sul oleks õigus...siis poleks seda teemat..poleks foorumitki..sest kõik oleks kohtumas-seksimas.Kellelgi poleks aega mingi foorumi jaoks...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-04 19:38
Kõigepealt tuleb ju ihas tutvuda ja foorum on samasugune enda näitamise koht nagu pildigaleriigi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 19:12
jfjm. Foorum on enda näitamise koht? Hmm. Millest sa seda järeldad? Mina olen märganud vastupidist. Foorumisse tulevad inimesed siis, kui nad enam tutvusi luua ei soovi. Pigem ajaviiteks. Päris mitmed korrad on foorumi kasutajad ise öelnud, et nad ei ole siin tutvuste eesmärgil.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-05 21:53
Üsna tihti loetakse foorumit ja siis tullakse kontot uurima, et kes see loll on
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 00:07
Jotimees, ära siis tee ennast lolliks
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 13:07
Jäi silma selline ütelus, caribiani poolt: Küsime siis nii-miks peaks/võiks 35+ naine reageerima näiteks 23-aastase poisikese seksisoovile.Pakkuma talle halastusseksi?Naine ei viitsi,tal puudub huvi selliste ühekordsete projektide suhtes.....

Ühekordsete projektide suhtes? Miks peaks see vaid ainsaks jääma? Kas siis naisterahval endal on soov vaid üheööseksiks või ei osata ennast enamaks huvitaks teha? Keeldun uskumast et väliselt atraktiivne ( keskealine ) naine vaid üheks korraks kõlbulikuks osutub, ma tõesti ei saa aru, kuidas on see võimalik? Kas siis inimesed ei oska omavahel piisavalt suhelda, näiteks kui teine osapool meeldivaks osutub, seksiga on ka hea klapp, siis miks peaks kõik vaid ainsaks korraks jääma, ikka ju annad ka omaltpoolt mõista et soov jätkule.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 14:12
Nu foorumist võib tekkida lihtsalt sõprus. Huvitavate inimestega on alati huvitav suhelda. Foorum, kui koht oma sexikuse reklaamimiseks. OK. Mis kellelegi. Mina foorumiinimeste puhul küll ei ole mõelnud, et huvitav kuidas nendega voodis oleks. Aga eks see ole minu isiklik kiiks, et need asjad käsikäes ei käi.

Push, mina mingil määral jagan caribiani arvamust. Läbi elu olen ühte asja märganud. Olgu see sex kuitahes lahe. Paljale sexile ehitatud "suhe" laguneb kiirelt. Ka mina vaatan liigse vanusevahe ja sotsiaalse staatusega sexpartnereid kui ühekordseid projekte. kunagi lugesin üht raamatut, kus kaks tegelast olid sexsuhtes juba 6 aastat. Suhe nägi välja selline, et nad kohtusid iga nädal ühel ja samal ajal, ühes väikses motellis.
Ma siis mõtisklesin sellise suhte üle kohe pikalt. Mis sunniks mind 6 aastat 2x nädalas kella peale kellegiga sexima minema. Alati üks ja sama koht, sama ajamääratlus ja ajapiiratus. Kui küsida, et mis on rutiin. Siis see on kõige parem näide rutiinist.

23 aastane noormees tõenäoliselt käib alles ülikoolis. Mida on tal mulle peale selle sexi pakkuda? Seltskonda? Kohtumisi kusagil odavas üürikas? See võib ju õhe korra põnev ja huvitav olla. Aga, et korduvalt ...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 15:49
Ma arvan, et see kes väidab, et ta siin kohtuda EI TAHA, valetab. Niisama ei tule sellise koha peale keegi. Minu isiklik arvamus on järgmine. Kes ütleb, et ei soovi kohtuda, kas:
a. Häbeneb, et on siin ja siis ütleb, et on siin vaid meelelahutuseks.
b. On väga valiv ja tahab pigem ise otsustada, kellega ta kohub, kui kohtub.
c. On pettunud ja siis kaitseb ennast sellega, et ütleb, et ei tahagi kohtuda.

Muidugi on veel miljoneid võimalusi. Näiteks see, et tal on piisavalt tuttavaid ja juurde ei viitsi neid enam sebida. Käibki siin vaid juba olemasolevate kontaktidega suhtlemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 16:10
Hm, mina ei kohtu siit kellegagi. Vähemalt viimase 3 kuu jooksul, mis ma siin olen olnud, ei ole ma kohtunud ega ka üritanud kohtuda. Mitte et ma häbeneksin või valiksin või et mul liiga palju kontakte oleks, aga ma lihtsalt tulin siia foorumit lugema ja otsustasin ka sõna sekka öelda.
Ja ma usun, et neid, kes siit vaid jutuka või paremal juhul webcami näol meelelahutust otsivad, võib mitmeid olla.

Mis muidugi ei välista 100%, et ma kunagi kellegagi ei kohtu. Aga ma olen 99% kindel, et vähemalt enne kevadet ma ei viitsi vaeva näha (kohtumine mõne vana tuttavaga välja arvatud).
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 23:11
NSM on asja hästi lahti seletanud....miks mina ei kohtu?Ma lihtsalt ei viitsi....ma ei viitsi kohtuda mehega,kes näeb "keskpärane "välja,ma ei viitsi lasta end sõidutada odava loksiga(ise ei sõiduta ma meest mingitel tingimustel),ma ei viitsi kohtuda mingis urkas ja ma tõesti keeldun joomast Bollinot..
Kui leiduks mees,kes sõidutab mind õhtusöögile näiteks Peterburgis,kes kannab Italian chic`i,kes lõhnab Baldessarini järele,kes teeb kauneid kinke jne..ma kohtuks....minu põhjus on väga lihtne...ma ei viitsi end kikki ajada mehe jaoks,kes seda kõike ei vääri.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 23:48
cari: Kas sul kui naisel ei teki vahetevahel soove, soove mehisuse ja läheduse järele? Kas see uhke üksindus on tõesti siis parem?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-06 23:58
Ma ei viitsi ja ma ei jõua...mu päevad(töised) on viimasel ajal liiga pikad ja õhtul vannist tulles..voodisse vajudes ma ei jõua isegi näpukat teha.Töö ja seks ei sobi kokku.Seksiks sobib puhanud naine.Mina olen töönarkomaan.Seksiks sobimatu,liiga väsinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 07:49
caribian on meil siis selline,kes maandab oma seksuaalsed vajakajäämised tööga Usu..see ei mõju su tervisele hästi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 09:26
Caribian on tubli, keski peab ju ülejäänud kambale, kes tööd teha ei viitsi, pensionit teenima Igale oma, kellele seks, kellele töö
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 09:30
Caribian kirjutas hästi, sama on ka osade meestega. Nad lihtsalt ei viitsi pingutada, teha kulutusi, ennast üles vuntsida, mõelda välja midagi kena ja originaalset lihtsalt selleks, et naine on siis kena ja naeratab sulle. Mis puutub muidugi õhtusööki Peterburis, kalleid kingitusi.....siis peab muidugi naine midagi erilist olema, lihtsalt piltilusa naise pärast ei tee seda ükski mees.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 10:00
Einoh. Töö on tore asi. Ilusad asjad on ka toredad. Kingitused on toredad. Süüa häid asju on ka väga lahe. Kõik see peabki olema. Aga no ilma sexita. Ei, ei. Nii see ei lähe. Sex peab olema täpselt samamoodi nagu iga kingapaari juures õige käekott, iga kleidi juures õiged ehted jne. Elu tuleb eleada täiuslikult. Ilma sexita seda elu kindlasti pole.
Ja mis veel kõige hullem. Kehva sexiga mina ei lepi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 10:08
"Pirukaid kõigile ei jagu, mõni peab ka sepikut sööma!" ehk et...kellele töö, kellele kingitused, mõni üksik lihtsameelne lepib seksiga ...igale oma
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 10:20
Selge. Ma olen ülinõudlik järelikult. Mul peab kõik olema: töö, raha, ilusad asjad, väga broo sex jne jne.
Ehk siis eriti raske juhtum
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 10:33
Raske juhtum vaevalt...kõik loomulikud ja ok asjad, küsimus pigema selles, mis töö-kas oled rahul, raha-kui palju on palju, mis on sinu jaoks ilusad asjad, kas need on ka teiste jaoks või mitte, sex ka sellline individuaalne, kellele mis.....
Et mehe ja naise vahel see kõik sujuks ja mõlemad sellest ühtemoodi aru saaksid...see juba veidi keerulisem.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 11:17
Usu mind. Netiinimeste jaoks olen raske juhtum. Kogemused !
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 11:46
Sa vaidled paljudega, see pigem sellest, soovid pole midagi ülemõistuse.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 14:20
Foorumis arvamuste avaldamisel ja minu soovidel elule on kindlasti mingi seos aga hetkel ma ei pidanud seda silmas.

Võta kuulutusterubriik lahti ja jälgi seda mõni hea aeg. Siis suhtle naistega ja küsi, et mis pakkumisi neile postkasti tuleb. Siis lisa juurde kenake aeg suhtlust internetis. Nii saad pildi ette, et milline on põhiline netikeskonnas aktiivselt suhtlev inimene. Siin on erandeid aga suurem enamus on üsna selgelt eristatav.
Ma arvan, et ma jään teatud mõttes caribianile alla, sest mu elu ei koosne briljantide kogumisest. Samas, ma eelistan ka kvaliteetseid ja kalleid kaubamärke. Ideaalis laseks kõik riided disaineritel teha. See aga on liiga kulukas lõbu ja selle raha kokku ajamine on liiga tülikas minu jaoks. Käivad poeriided ka. Peaasi, et on ilusad, heast materjalist jne.
Ma ei nõua iga päev tipprestoranide lõunaid aga mustamäele kannu kõrtsu ma oma jalga ei tõsta.

Nii, et olen küll raske juhtum ja ma tean seda enne seda, kui siia portaali oma nina pistsin. Kuna ma tean, et ma olen raske juhtum ja enamikega pole mul suurt midagi sexiasju ajada, siis pole mul olnud siin vaja ka n.ö "paremat muljet endast jätta". Sexiga seonduvad sõbrad olid mul enne siia tulekut olemas ja ka siin on neid juurde lisandunud. (ilma moosipurkideta ja ripsmelaksutusteta)
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 16:45
Ma imetlen siin rohkem pilte ja loen mõnikord foorumit. Võimalik, et kirjutatakse hulle kirju, ei vaidle vastu...samas enamus kuulutused, mis naisterahvaste poolt üles riputatud...võiks kokku võtta, et tegelased väärivad üksteist :-)
ei käi muidugi kõigi kuulutuste pihta. Ühed nuruvad keppi ja rõvetsevad, teised nuruvad raha ja armastavat/hoolivat vaba rikast viisakat härrat.
Raske juhtum sa vaevalt oled, kõik kes saavad lubavad endale kalleimaid kaubamärke, neid teevad maha ainult need, kes pole neid endale selga sättinud. Kallima kaubamärgi rõivad istuvad alati paremini seljas ja eks enesega rahulolu kaasneb sellega samuti nii meestel kui naistel.
Kannu kõrts...seal võib tuttavatega õlut juua küll....õhtusöögiks pole see muidugi sobivaim koht.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 20:51
Jälle tuleb teemaks Kannu kõrts..mis imeline koht see on?...Mul tekib juba sportlik huvi seal kunagi ära käia...
Kvaliteetsed riided,kaunis eluase jms.elustandard on üheti mõistetav.
Hea mees seksis ongi hea mees seksis..naised ei ole nii erinevad...kui ikka on hea,siis on hea kõigi arvates...
Parim seks?...see juhtus mõned aastad tagasi,kui sattusin juhuslikult ühte väikelinna kluppi....ma ei sobinud kokku ülejäänud publiku ja muuga..too much,aga leidus üks noormees,keda ma ei suutnud surnuks ehmatada....ta oli minust 9 aastat noorem,natuke lühem..aga igati trimmis-treenitud ja väga atraktiivne....ma olin parajalt joogine kluppi minnes ja veel joogisem sealt väljudes.Koos sõbrannaga,kes oli sel õhtul kainekas....noormees elas ~10km linnast väljas maamajas...üksi....ja me läksime talle külla.Ma ei tea,kui das asi niimoodi läks,aga pool tundi pärast kohalejõudmist me seksisime..ja ta oli hea...tõeline tase...
Paar nädalat hiljem käisin tal veelkord külas...kainelt...ja siis ma mõistsin,et see on hoopis teine maailm..seks võib olla uskumatult hea,aga see on abs kõik,mis meid ühendab.Rohkem ei kohtunud ja ka telefonile ei vastanud..
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 21:00
Mine käi jah seal Kannus ära. Ma eelmine aasta ühe töökaaslase sünnipäeval sattusin sinna. Eredad mälestused siiani meeles. Ma ei hakka neid rääkima. Mine käi ära, otsusta ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 21:30
Ma käin ka ära, mul tekkis ka huvi. Kus see Kannu kõrts seal Mustamäel asub üldse? Ma ei viitsi guugeldama hakata.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:10
Kus kannu kõrts asub?Teab keegi mingit aadressi,mida TOmi märkida?...Millal oleks õige aeg minna?Millises riietuses?..et sulanduda ......GOD...see on juba nagu undercover mission..James Bond
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:41
Kannu Kõrts, Kadaka tee 183 Tallinn...Mustamäe linnaosa...dress code free, 09.12.2011 esineb Mait Maltis, DJ Lenny LaVida, sissepääs kuni 22.00 4 euri
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:48
Tänan,Aikon!...esineb mait Maltis..ma ei suuda..minul sinna siis asja pole....
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:51
Siis mine 31.12, esineb miljonite lemmik Koit Toome
˅ näita rohkem ˅
2011-12-07 23:56
Koit Toome juba läheb....aga uut aastat võtan vastu Eestist ~15000 km kaugusel...ei õnnestu..
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 00:00
15000 km mis suunas, kas horisontaalis või vertikaalis?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 08:12
Seal mingeid selliseid õhtuid ka on, kus keegi ei esine? Ma eesti muusikutest hindan vaid mõnda üksikut ja need on kas surnud või siis erinevad liialt palju Maltisest-Toomest, et massile sobida.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 09:03
Aga küsi
Tel: 6720444, Mob:56946900
Email: [email protected]

Muide, ei ole nii jubedal kodulehel juba ammu käinud. Seal lehel olid mingid sisekorraeeskirjad. Ju pidi keegi selle lehe tegema trahviks klaasi lõhkumise eest...

Kuigi ei saa aru sinna kippumisest, miks kõrvalvoolu haipiv tegelane peaks tahtma peavoolu karikatuursesse vormi sulanduda.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 09:26
caribian. Sobiv riietus on teksapüks, T-särk ja villane kampsun või siis pane end riidesse nagi odav prost. Kindlasti pesemata salkus juuksed, mustad küünealused ja soovitan veel enne minekut poolik naha vahele lükata. Siis oled kohe omasuguste seas.

Sry, kui ma kellelegi liiga teen. Ma tõesti ei veeda oma õhtuid meelsasti kusagil õllekates (seda see koht minu jaoks on) aga Kannu kõrts jättis mulle väga sügava mulje. Mingi lääpavajunud kontsadega ja pesemata juustega fuuria kukkus mu töökaaslast sõimama, sest see olla mingi tema mehele silma teinud. Lisaks mingid purujus ja kasimata õlininad, kes leti ääres rahulikult hingata ei lasknud. Kogu see teema oli tookord nii jäle ja vastik. Tõesti. Minu jaoks on Kannu kõrts urgaste kuningas.
Sry, veelkord, kui kellegi lemmikoha nii maha teen. Mis teha. Üks kord käidud ja mälestused karmid.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 10:39
Õhtul seal vist on tõesti läbukoht. Aga nt. tööpäeva vahel lõunat süüa on seal täitsa ok, kui keegi juhtub sealkandis töötama. Toit oli maitsev ja teenindus viisakas.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:02
NSM kommentaarid:


2011-12-05 19:12:12
jfjm. Foorum on enda näitamise koht? Hmm. Millest sa seda järeldad? Mina olen märganud vastupidist. Foorumisse tulevad inimesed siis, kui nad enam tutvusi luua ei soovi. Pigem ajaviiteks. Päris mitmed korrad on foorumi kasutajad ise öelnud, et nad ei ole siin tutvuste eesmärgil.
------------------------------
2011-12-06 14:12:37
Nu foorumist võib tekkida lihtsalt sõprus. Huvitavate inimestega on alati huvitav suhelda. Foorum, kui koht oma sexikuse reklaamimiseks. OK. Mis kellelegi. Mina foorumiinimeste puhul küll ei ole mõelnud, et huvitav kuidas nendega voodis oleks. Aga eks see ole minu isiklik kiiks, et need asjad käsikäes ei käi.
------------------------------
2011-12-06 15:49:31
Ma arvan, et see kes väidab, et ta siin kohtuda EI TAHA, valetab. Niisama ei tule sellise koha peale keegi. Minu isiklik arvamus on järgmine. Kes ütleb, et ei soovi kohtuda, kas:
a. Häbeneb, et on siin ja siis ütleb, et on siin vaid meelelahutuseks.
b. On väga valiv ja tahab pigem ise otsustada, kellega ta kohub, kui kohtub.
c. On pettunud ja siis kaitseb ennast sellega, et ütleb, et ei tahagi kohtuda.
------------------------------
2011-12-07 10:00:37
Einoh. Töö on tore asi. Ilusad asjad on ka toredad. Kingitused on toredad. Süüa häid asju on ka väga lahe. Kõik see peabki olema. Aga no ilma sexita. Ei, ei. Nii see ei lähe. Sex peab olema täpselt samamoodi nagu iga kingapaari juures õige käekott, iga kleidi juures õiged ehted jne. Elu tuleb eleada täiuslikult. Ilma sexita seda elu kindlasti pole.
Ja mis veel kõige hullem. Kehva sexiga mina ei lepi.
------------------------------
------------------------------
Viktoriini küsimus, millise kommentaari juures võeti rohud sisse ja millised kommenteeriti sassispeaga?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:44
Misha elus... Ma juba mõtlesin, et misha radiosilent on seotud jalgrattaõnnetusega paar päeva tagasi Tartus, kus 59-aastane Nikolay alla vandus.

Kahju Nikolayst muidugi...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 13:59
loll vana oli, seal kõrval väga head kõnniteed. eks rekkamees ei näinud mida saba teeb ja ajaski mehe alla.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 18:48
Selliseid lolle on terve Helsinki linn täis ja on ime, et nendega nii vähe õnnetusi juhtub.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 19:01
turu tn on lihtsalt loll tänav, väga tiheda liiklusega kiire ja lai tänav. kui sa võid sõita kohe kõrval olevatel laiadel kõnniteedel (kas nad pole mitte isegi rattateed), siis ei ole vaja suurte masinate kõrvale ronida. eks ratturi elu ongi keerulisem, eelmine nädal tahtis üks naine mulle oma vasakpöördega täiega sissekeerata. eks soomes on paremad autojuhid kui eestis, mis teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 19:32
Aga kujuta nüüd olukorda, kus allamäge sõitev auto tahab parempööret teha.Tee kõrval puuderivi taga on jalgrattatee, mida mööda tuleb paarkümmend meetrit tagapool jalgrattur. Tavaliselt on sõidutee äär ka tihedalt parkivaid autosid täis. Jalgratturil põleb roheline tuli ja teda ei kepi see, et autojuhil polnud lihtsalt füüsiliselt võimalik teda enne vöötrajal kohtumist näha. Kogenud juhid lihtsalt peatuvad enne vöötrada, veendumaks et kuskilt mõni kamikaatse välja ei ilmu.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 20:04
aga peavadki peatuma. ratta asemel võib ülekäigurada ületada näiteks laps.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-08 20:08
vaata http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=31720
liiklus vietnamis. huvitav, kas eesti autojuhid saaksid seal hakkama ilma avariideta
˅ näita rohkem ˅