Foorum
1
2
2020-01-02 23:58
Kui mehel on palju partnereid, siis on mees saanud palju kogemusi, kui aga naisel on palju partnereid, siis on naine lits.
Miks see küll nii on ? Mõlemad ju soovivad saada kogemusi ja mida enam on inimesel kogemusi, seda parem ju on.
või .... ?????
˅ näita rohkem ˅
2020-01-03 01:05
See, kui mehel on palju partnereid olnud, ei tähenda, et ta tegija oleks ja oskaks uuele partnerile midagi pakkuda Enamjaolt on need ikka selle eneserahulduse peal ja linnuke jälle kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-03 05:32
Lits on palju parem, kui prostituut, ehk kingiküsija.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-03 19:28
Olen ise siin küll väga väga roheline, aga olles veidi ringi vaadanud nii meeste, kui naiste profiile, siis nö prostituute on kõik nurgatagused täis, sest kingitusi soovivad enamus nii anda, kui saada. Seega millist fooni me ise loome, selliseks see ka kujuneb.

Kui suhtes olevatel meestel ei ole kodune sekselu rahuldav, siis minnakse välja otsima seda, mida kodus ei saa ja täiesti normaalne, et mees pakub naisele nö preemiat või siis kingitus, kusjuures sama on ka naistega, kes oma mehelt ei saa seda, mida tahaksid ja on samuti valmis premeerima meest - seega - milles on üldse küsimus ja kus on probleem ?

Kergekäeliselt kipume templi külge panema teisele, aga hoopis tuleks ise peeglisse vaadata, sest probleem vaatab hoopis sealt vastu, seda just silmas pidades neid, kes kipuvad andma nimesid "lits" või "prostituut"
˅ näita rohkem ˅
2020-01-03 20:15
Rahulduse otsimine😄kas esimesel korral kohtunud kaks võõrast saavad rahulduse? Kahtlen,olgu neid kogemusi palju tahes
˅ näita rohkem ˅
2020-01-03 22:13
Eks igaüks mõtleb vastavalt enda rikutusele.
Kellele ei meeldiks saada kingitusi? Ja mina isiklikult ei näe selles midagi halba. Aga kui kingituse eest tahetakse midagi vastu saada, siis pole see ju enam kingitus vaid altkäemaks. Soome keeles on need kaks mõistet lausa sama tüvega sõnad - lahja ja lahjus. Seega asi pole mitte selles, mis ankeedis kingituse kohta kirjas, vaid mida mõtleb konkreetne kingi tegija.
Mina olen kohtingule minnes ikka võtnud lille kaasa. Ka see on kingitus. Ja see ei tähenda, et lille saaja peaks kohe minuga linade vahele siirduma.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 11:08
Vahe on hästi lihtne: kes teeb asju lusti pärast ja kes teeb kingi pärast.

Partnerite arv võib mõlemal suur olla ja minu jaoks isiklikult on see sellise lustliku naise puhul väga hea näitaja!
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 11:59
Jäta see kink nüüd mängust välja.
Ütle parem, et kellele see on elukutse, kellele hobi
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 12:22
Mis imeasi see on? Kui mees või naine käib paljudega jalutamas, kohvikus, tantsimas, kinos jne, siis nagu pole kellelgi mingit probleemi. Aga kohe, kui tehakse on suur probleem, kas ikka sobib ja kas ikka on kombekas. Mis vahet seal on, kas kaks inimest käivad koos kinos või teevad koos .
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 12:46
esimenemaiparaad või pöff, rahvatants või swingerpidu, bussigatartusse või päevtööl - üks grupikas puha!

kasskeskõndisomapead
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 15:28
Elage oma elu iseendale, mitte teiste elu teistele ja kõik on ok.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 18:03
No fha foorum ongi ju Teiste elu elamine või siis ka teise , varjatud elu elamine..

See kui naisel palju partnereid ja kogemus,i ei tee temast veel mitte kui midagi. Kõik oleneb inimesest ,üks on esimesest korrast super igati ,teine jääbki oma kogemusi omandama,sama ilmselt ka meeste suhtes.

Mis partnerite arvust siis algab see l...staatus naiste puhul? Ja meestel nn naistemehe staatus? 10-100-1000?
˅ näita rohkem ˅
2020-01-04 18:39
Kui nüüd haigused väljajätta, siis ega vitt nikkudes ju kulu. Probleem pärineb tegelikult minevikust ja põhjus oli isata lastes ning teise mehe lastes. Tänapäeval on suhtumine lastesse muutunud, aga emadele vaadatakse ikka viltu. Kõige huvitavam on, et kui laps sünnib aastasest kooselust, siis on korralik naine, aga kui üheöösuhtest, siis lapsega lits.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-05 18:17
Nagu Violiina ütles, see kui kellelgi on palju partnereid olnud, ei tee see meehest tegijat ja naisest litsi. Kui kellelgi on sellised arvamused, siis see näitab välja nende liigset ego.

Paljude partnerite omamine ei tähenda ka seda, et kellelgi oleks palju kogemusi. Kogemused ei tule partnerite arvust vaid pigem pealehakkamisest, julgusest proovida- ja õppida. Ja olgem ausad kui kaks inimest ikka väga tahavad intiimsusi jagada omavahel, siis on ikka täiesti suva kui oskuslik keegi on, sest kui juba linade vahele jõutakse ja emotsioonid laes on, siis ei mõelda millegi muu üle kui teineteisele.

Aga on ka neid, kelle jaoks on seks ainult bioloogliine vajadus, ning partnerid võetakse valimatult. Selle tõttu on ka siin palju neid kes seda vajaduse rahuldamise teenust pakuvad.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-05 19:34
Oskused oskusteks, mulle lihtsalt meeldivad naised, kellele meeldib paljude meestega nikkuda ja kõike muud asjassepuutuvat ka teha
˅ näita rohkem ˅
2020-01-05 21:04
Ma olen vist kunagi siin foorumis seda juba kirjutanud, et minu arvates on olemas kahesugust seksi. Tunnetepõhine ja vajadusepõhine. Armastus on see seksi salajane koostisosa, mis teeb selle eriti sügavaks ühenduseks. Vajadusepõhise seksi alla kuulub tung sooritada sooritust, valides siis selleks kas tehnilise abivahendi või teise(d) inimese(d), enda rahuldamise vahendiks. Ka nii võib, see ei ole ei hea ega halb, oluline, et inimene ise ennast analüüsiks. Kes, mis ja mis põhjusel.

Seks ei ole mitte kunagi ainult seks. See on protsess ja tavaliselt mingite soovide realiseerimissoov, mis ei pruugi alati vapsee olla seotud nn sugutungiga. On näiteks naisi, kellele meeldib mehi voodi servani välja õrritada, aga ei enamat. Tähelepanu, tunnustusesoov on ka meeste puhul tihti alateadlik soov, mitte alati soov rautada nii, et silmist lendab tuld, mehed ei julge tunnistada kohe, et ka nemad vajavad hellust, ärakuulamist jne. Mehelikum näib olevat "kõva munniga peale lennata".
Jah, partnerite arv ei näita mitte midagi. Hingeliselt süütukene võib olla ka prostituut.
Minule meeldib ausus. Kui seks on hobiks, siis tuleb seda ka nii öelda. Kui otsitakse elukaaslast, samuti. Ja nii edasi.
Ja veel need, kellele meeldib seksikaid mänge mängida...happy new year!
˅ näita rohkem ˅
2020-01-07 21:58
Teema algataja on ilmselgelt nn.vanategija🙂uues kuues kes suures hämmingus loob nädal hiljem teema, et teda kui ...koheldakse🙂... Eriti kui lugeda isiku avalehte, kus suures mahus kerjatakse kõikvõimalikul moel... Huvitav on ju küsiks lihtsalt palju on vaja 37aastasel, et end kogenud naisena tunda🙂
Yheotsapilet ütles õieti seks pole kunagi ainult seks, seega teemaalgataja võiks alustuseks virtuaalse kiimlemise asemel vahelduseks proovida midagi reaalset käegakatsutavat 🙂...ja siis kogemustest rääkida
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 08:12
Kui teemaalgataja esitas sellise küsimuse, tundub mulle, et sooviga õigustada/selgitada/vabandada ehk enda tegemisi, seiklusi, partnerite rohkust? Ma spekuleerin. Nii mulle tundub, et tahetakse teada, mida sellest arvatakse
Mina olen praktiliselt loobunud hinnangute andmisest. Sina ei tea minu lugu. Mina ei tea sinu lugu. Mis õigus on meil kedagi arvustada, veel enam halvustada?
Me näeme teistes inimestes neid, keda me tahame näha, pagasiks meie endi hirmud, soovid, ootused, kompleksid.
Palju kogemusi võib olla väärt õppematerjal, aga ainult selles kontekstis, kas õpitakse midagi ka enda kohta, enda hingevajaduste ja eelpool mainitud projektsioonide kohta.
Kes ma olen, mida ma vajan ja kuidas ma neid asju saavutan.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 12:27
Yheotsapilet, nii hästi öeldud!!
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 14:01
Elukogemus.
Inimese elu on palju lihtsam, kui ta on aus, nii enda kui teiste vastu. Aga jah, see eeldab julgust endasse vaadata ja ennast tundma õppida.
Hinnangutest loobumine on suur samm. Me võiksime öelda, mis meile meeldib/sobib ja mis mitte, selmet mõelda ja öelda õige/vale.

Selle aususega seoses meenub hiljuti kogetu. Sattusin siin Ihas suhtlema ühe mehega, ja üsna varsti juhuslikult ka ühe naisega, kes ostutusid paariks päriselus. Kumbki ei teadnud teise poole siinsest kontost. Kumbki polnud suhtes teatud asjadega rahul ja ajas siin "oma asja". Tehti teineteisele haiget ja seigeldi nii, et kumbki isegi ei aimanud. Nende probleemid, mida omavahel ei arutatud, olid täiesti lahendatavad, ja oleks piisanud ausatest jutuajamistest kumbagi vajadustest. Mees kirjutas mulle umbes nii, et "ma ei taha naisele haiget teha, käin vaikselt ära ja siis on jälle rahu majas". Naine tegi sama. See on umbes nõnda, et mõlemad tahavad süüa, aga kodus küsida ei julge/oska, ja käivad salaja sööklas. Keegi pole rahul, aga vähemalt on mõlemad õnnetud!

Mis suhe see on, kus pole usaldust, julgust olla need, kes me oleme? Me kõik tahame olla ausad ja et meid usaldatakse, inimene reeglina tahab olla hea inimene.

See mõtisklus on kõrvalepõikeks, ei ole otse teemakohane, aga võib-olla siiski haakub selles mõttes, et partnereid jäädaksegi koguma/vahetama, kui ei suudeta olla ausad ja seda ka püsipartneriga jagada/arutada.
Tugev suhe kannatab tõe välja. Ja kui ei kannata, on seegi arenguks vajalik.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 14:54
Tõe vastand ei ole vale, vaid teine tõde, mis mingil põhjusel pole tõekuulutajale vastuvõetav.
Ei eksisteeri absoluutset tõde. Saavad olla vaid kokkuleppelised tõed, mis kuulutatakse antud kohas just sel ajahetkel absoluutseks.
Kõiksugu seadused, reeglid, eeskirjad, moraal kaasaarvatud, on kokkuleppelised tõed. Tegelikult on need kunstlikult loodud pidurid, millega loodetakse kaost ärahoida. Ühiskond areneb ja tihti pole mingeid pidureid enam vaja või on nad muutunud arengut takistavaks, siis tuleb kokkulepped ülevaadata ja vajadusel sõlmida uued ning tühistada vanad.
Selle teema probleemiks ongi see, et justnagu oleksid uued kokkulepped, aga kõik neid veel ei tunnista. Veel vähem saab rääkida vanade kokkulepete unustamisest. Elada tahetakse ise küll uute järgi, aga teistele heidetakse ikka ette vanade mittetäitmist.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 18:57
ega sinul jottil ka pole ju pidureid. kargled ja keksid siin vanamees
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 19:10
Kui omavahelist klappi on miks mitte siis seksida.Olen mitme naisega kohtunud, kuna olen rekkajuht olen ka neid oma välissõidule kaasa võtnud....peab ütlema krt naised ... vahepeatustes on pesemisvõimalused te nühite aga ennast hügieeni lappidega.....ausalt öelda kaotas igasugu seksiisu ja soovi teist korda kohtuda....ühega sain kokku viisin õhtust sööma, palus ka laadida oma zen kõnekaarti no ei tapa see kümnekas ikka sai, kui aga seks tehtud mis oli ka väga hää , soovis ka üüriraha,oi krt milline macho ma olin ei andnud....mitu päeva pommitas sõnumitega .Arvate ,et kui seks on hüva siis peabki teise arveid maksma , persse ….ei mingit tahtmist enam kohtuda.No on ka toredaid naisi, kutsud välja ,klappi on kingid lilled ,seksid …..lihtsalt tahadki veel.....ei ole ka neil pretensioone Elu paratamatus, kokkulepped tuleb juba ennem kohtumist teha
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 20:14
Yheotsapilet, teema algataja soov oli selgust saada küsimusele, miks ühiskonnas ilmneb silmakirjalik vaade vastassoode parterluste suhtes. Miks on justkui meestel lubatud omada palju partnereid ja naised peavad olema süütud seni kuni nad leiavad selle ainsa ja õige.

jfjm sinu arvamus on mulle küll täiesti vastukarva. Tõde on konstante, mitte muutuv. Lihtne näide matemaatikast on 2+2=4 mitte 5.

Seadused, reeglid eeskirjad läänemaailmas on selleks, et luua võrdsed õigused kõigile. Kui neid ei oleks siis, võimutseksid ja valitseksid ainult nihilistid, inimesed kes mõtlevad ainult endale ja ei kohku millegi ees, et oma tahtmist saada.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 20:49
Constant, 2+2=4 ainult kümnendsüsteemis ja kümnendsüsteem on kokkulepe.
Kristlased, juudid ja moslemid kummardavad tegelikult sama jumalat, aga tõde mida nad temast kuulutavad on erinev. Ja kõigil neil suurtel religioonidel on hulk erinevaid usulahke, mis põhimõtteliselt on tõe kohandused vastavalt olukorrale.
Seadused, reeglid, eeskirjad Kaitsevad alati kellegi huve. Tore on kui selleks on kogu rahvas, aga ajalugu on näidanud, et alati leidub võrdsetest võrdsemaid.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 21:07
Kümnendsüsteem on kokkuleppe? Ütle seda mõnele matemaatikule veel parem mitmele, matemaatika on kohe kindlasti koht mida ei saa muuta, ega mille üle ei saa debatiseerida.

Usk on iga inimese enda oma, ning agnostikuna ei ole minul vahet kes on mis usku ja kust see usk pärit on, pea asi, et selle läbi ei õigustataks oma ebamoraalseid tegusid. Ja pealegi religioosne ajalugu on liiga subjektiivne, et seda näiteks tuua, eriti selle kuulsa mitmemõttelise tsitaadi pärast: "Ajalugu kirjutatakse võitjate poolt".
Selle ma tõingi just nimelt välja "läänemaaila" seadused, et keskenduda sellele, et tsiviliseeritumas ühiskonnas, on seadused selleks, et kõigil oleks võrdsed õigused ja võimalused. Seaduste täideviimine, järgimine ja murdmine puutub igaühe moraali tunneteusele.

Need võrdsetest võrdsemad ongi need kes on nihilisti definitsiooni järgi tõlgendatud. Maailm ei ole utoopia, aga heade/ normaalsete inimete kohuseks on just seda sama proovida saavutada ja kaitsta seda nihilistide eest, kes proovivad seda muuta anarhiaks, et saavutada oma eesmärke.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 21:39
oh jah. mida vähem inimene teab, seda uljamalt ta oma "teadmist" kuulutab. jah, see, mitmendsüsteemi kasutatakse, ongi kokkulepe. kuni prantsuse revolutsioonini kasutati põhiliselt kaheteistkümnendsüsteemi - mis võiks sama loogika järgi, millega kümnendsüsteemi vajalikkust põhjendati, tähendada, et inimkond arenes kuuevarba..., ptüi, kuuesõrmelisena ja jäi kuuendast ilma keskajal
˅ näita rohkem ˅
2020-01-08 21:41
Kümnendsüsteem on kokkulepe, mis sõlmiti väga ammu ja põhjusel, et inimesel on kümme sõrme. Ja seda pole mul vaja öelda matemaatikutele, sest ma olen ise seda nende käest kuulnud.
Religioosne ajalugu võib ju olla subjektiivne, aga miks me oleme siiani elanud kristliku moraalikoodeksi järgi. Või vähemalt püüame näidata, et elame. Kindlasti aga mõistame selle alusel teiste üle kohut.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 00:30
No ma pidasin silmas kohaliku kultuuriruumi.
Inimeste seadused võivad ju ilusad olla, aga kui tekib kriisi situatsioon ja siis hakkavad kehtima loodusseadused. Loodusseadused on juba natuke lähedasemad absoluutsele tõele, aga ka neis esineb liigiti erinevusi. Aga põhimõte on üks, et vaid tugevatel on õigus ellu jääda ja ainult parimatel nendest õigus uut elu sigitada.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 08:32
Keprik, see naine kes armastab erinevate meestega seksida, ei ole kellegi omand, mida ei tohiks himustada.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 08:33
Enamus asju siin elus on subjektiivselt tõlgendatavad. Ja grupiti/kogukonniti sildistatud, reeglistatud. Jah, elus toimivad sageli nö kirjutamata reeglid, jama ongi selles, et me sooviksime käituda nende järgi, aga selleks, et ühiskond meid rattale ei tõmbaks, tuleb teeselda. Maskid ette.
Samas annab see teadmine, et tugevad loovad enda oma reeglid(võimaluste ja seaduste lubatavuse piires), mõtteainest, et kelle kuradi jaoks me tegelikult elame? Nojah, see läheb filosoofiaks ...
Iga mees unistab kordki olla litsaka naisega, iga naine õhkab "paha poisi" energia järgi. Kui paljud neist julgevad kodus enda kaaslasele seda öelda?
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 08:53
Üks asi on ametlik moraal ja teine igaühe sisemine moraal või moraalitus. Me kõik tahame samu asju aga elame kokkuleppe järgi, mis näeb ette midagi muud. Ja siis näitame põlastavalt näpuga neile, kes julgevad meie kõigi ühiseid unistusi teoksteha.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 11:39
Noh jfjm, selle viiimase osas ei saa sa küll "meie" vormis kõigi eest rääkida.
Pealegi "me kõik tahame samu asju"... See on jube üldine ja sellel tasemel ei ole moraalil veel vajaduste juurde asja.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 13:26
Slave, eeldades, et oled hetero, kas sinu mõtetes-unistusts figureerib ainult seks ühe kindla naisega? Kas sa tänaval käies ei jää vahest mõnda ilusat naisterahvast silmitsema?
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 14:40
Paned ikka kellele saaks ja tahaks panna...oled mees või ole?
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 14:51
jfm, see oli nüüd küll selline küsimus, millest oleks võinud otse üle hüpata minu vastust teades

Mina olen oma olemuselt täielik lipakas ja vahin ikka naisi.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-09 15:53
Slave, asi ongi selles, et enamus mehi kepiks kõike, mis liigub, aga kõik ei tee seda, sest kardavad mida rahvas ja eelkõige elukaaslane arvab.
Naised muidugi valiksid hoolikamalt, keda ligi lubaksid, aga tegudeni jõuavad vähesed ja just sellepärast, et kardavad seda litsi staatust
˅ näita rohkem ˅
2020-01-10 07:53
Vaata Keprik, see on ka kahe otsaga asi. Naiste puhul pidi väga suurt rolli mängima eelhäälestus ja kui on olemas kindel ja kvaliteetne partner, siis ei teki selle eelhäälestusega ka probleemi, aga kui on mingi niisama augutäide parema puudumisel, siis hoitakse silmad lahti. Noh ja uue ning huvitavaga, on ennast palju lihtsam pöördesse saada, kui mingi teada, tuntud kolmeminutijobuga. Pärast võib ju küll selguda, et ka see uus ja huvitav oli tegelikult täiesti tavaline, aga tänu eelhäälestusele saadi sellest esimesest ja viimasest korrast maksimum kätte.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-10 10:49
Peenhäälestus pigem
˅ näita rohkem ˅
2020-01-11 14:43
jott kuuled, kas see randaja35 sai katte sinu?
˅ näita rohkem ˅
2020-01-11 15:12
jott ära ole nüüd nii uhke, võiksid ikka vastata ka sõbrale
˅ näita rohkem ˅
2020-01-11 23:11
Ma küll ei ütleks, et mehed sellega nii lihtsalt pääsevad. Pigem süüdimatu kuvandi asemel nähakse ka neid siiski paljude poolt "ringi litutajatena/magajatena".

Ma paljude partneritega naise puhul, kui negatiivsetest emotsioonidest rääkida, tunneks eeskätt kartust kompetentsuse osas kui kuvandi osas. See pigem paneks mind mõtlema, kas oman tema kogemustele vastavat pädevust tema rahuldamiseks. See, millisena tema partnerite arv teda kuvaks, oleks teisejärguline.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-11 23:12
PS: Kui see arv just 0 pole. Siis on muidugi märgatav vahe. Antud juhul oli siiski rohkusest jutt.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-12 06:45
Kas selle jutu mõtte saab kokku võtta sõnadega, kardad et sina ei kepi teda, vaid tema kepib sind?
˅ näita rohkem ˅
2020-01-13 19:43
teema algatajalt tahaks küsida...Millisest juturaamatust välja lugesid, et kogus määrab kvaliteedi ja annab kogemuse🙂.... kappan läbi pool kuningriiki ja rautan kõike mis ette jääb...kes ette jääb...see kehtib nii naistele ja meestele ja muidugi ülejäänute kohta... Viisakalt öeldes äraruunatud 🏇 on äraruunatud kogemustega hobune
˅ näita rohkem ˅
2020-01-13 20:01
Muide ruunatud hobune võib küll kapata läbi poole kuningriigi, aga ei rauta kedagi ega midagi
˅ näita rohkem ˅
2020-01-13 20:22
Just🤗. ..enamus selle alla ju liigitub ülejäänud rautavad aga pole teadlikud mida teevad... Teeb suht ühe ja sama välja
˅ näita rohkem ˅
2020-01-13 20:52
Ja teemaalgataja Mari🙂 istub nagu kult rukkis mitte üks piuks🙂
˅ näita rohkem ˅
2020-01-13 23:51
Ütelnud siis kohe välja, et ruun on kohitäkk. Ja sinu nimekirjas figureeriv muul on eeslitäku sohilaps hobusemäraga, kes on sündinud suguvõimetuna.
˅ näita rohkem ˅
2020-01-15 13:33
Tuli veel ka selline mõte, et mehe puhul on paljude partnerite puhul see, et kuna üldiselt on mehed aktiivsem pool ja peavad kõvaks ka saama, siis tekib neil partnerite lisandudes ka kogemusi.
Naistel seevastu pole nagu otsest vajadust loominguline või otsiv olla oma seksitehnikas. Lihtsalt pikutab või ajab tagumiku püsti ja partner jälle nimekirjas juures.

Et siis mees õpib paljude partnerite puhul reeglina rohkem, kui naine.
˅ näita rohkem ˅
1
2