Foorum
2010-07-31 18:45
Mõnikord on lausa üllatav, kui kaugele on üks meeleheitel mees võimeline minema, et saada endale naine voodisse. Kui mõtetute ja ebasiiraste komplimentide jagamisest ei piisa, minnakse üle raha pakkumisele, kui ka see ei aita, hakatakse halama ning kas siis otseselt või kaudselt jutustama oma üksindusest ja vajadustest jne jne. Minu meelest on see ühe mehe jaoks suurim kuritegu - müüa enda mehelikkus naise saamiseks? Milleks?

Jäägem ikka juhtivaks pooleks. Esiteks: kuna see on looduse poolt antud; teiseks: kuna naistele meeldivad juhtivad, enesekindlad mehed niikuinii. Ausus ja lugupidamine enda vastu kõigepealt, küll siis tulevad ka naised. See ei tähenda, et naise vastu tuleb muutuda ükskõikseks ja üleolevaks. Ei, aga ei tasu nende ees ka lömitada. Siiski jääda selleks pooleks, kes otsustab ja juhib.

Teine probleem on muidugi see, et naised on muutunud kuradima nõudlikeks. Profiili lugedes muud ei leiagi kui mingid nõudmised meestele. Loomuselt on naised siiski alluvad, aga ainult siis kui mees on domineeriv. See ülbus, mis vaatab vastu profiilidelt, on lihtsalt kaitsefunktsioon, ma arvan. Nõudlikusele tuleb vastata nõudlikusega. Ja kui naine ei vasta sinu ootustele, siis pole mõtet pikemalt ka temaga suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 19:09
No millega tänapäeval naisi ikka saab veel meelitada kui rahaga Kes meelitab suure riistaga,kes rahaga Ega naised pole ju rumalad kui ka oma nõudmised kirja panevad.Neti teel kõik võimalik..reaalelus ei toimi kõik nii nagu tahetakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 19:22
Corentin,Loodus pole loonud naist alluvaks pooleks.Emased on alati olnud valivaks pooleks.Isaste asi on ennast näidata piisavalt ilusa ,targa ja tugevana.
Kes oskab peale inimese veel nimetada mõnd loomaliiki,kus ärapõlatud isane võib emase tappa?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-31 19:35
See,et naised on alati valivaks pooleks,peab paika.See ennegi teemaks olnud.Kas nüüd just alluvaks pooleks pole loodus loonud on vaieldav.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 09:53
Meeleheitel inimene teeb ikka meeletusi. Pole vahet kas on ta mees või naine. Kuigi jah naisel on emtsioneerimine rohkem veres ja saavutused kah mainimis väärsemad, emotsineerivad mehed ei ole eriti kuumsõna.
Naine ei ole kunagi ja kusagil alluv, ainult äärmiselt rumal mees võib nii arvata väga lühikest aega. Kui naine oleks alluva loomusega siis oleks inimkond ammu väljasurnud ja me ei seletaks siin kohe kindlasti.
Kui mujalt näited on kaheldavad siis vaata looduses ema lõvide käitumist või huntide omi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 10:04
Aike,Mehed risti usu kaudu on seda ju kakstuhat aastat üritanud,aga täieliku edu pole kunagi saavutanud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 12:43
"Naine ei ole kunagi ja kusagil alluv"... Kusagil ja kunagi on ikka, ja ma pakun, et enamuse ajast on naine alluv mehe suhtes, kui just mees "viisakas" pole ja arvab, et võimu üle andmine tõstab tema väärtust. "Kui naine oleks alluva loomusega siis oleks inimkond ammu väljasurnud ja me ei seletaks siin kohe kindlasti." - Ei tea mis moodi siis see naise allumatus inimkonna peaks hävitama? Pigem on nii, et kui naine poleks alluva iseloomuga, läheks maailmal väga sitasti. Kogu see mitteallumise jutt on üks femistlik jama tegelikult, mida on meedia poolt naistele pähe taotud. Kui sulle, Aike, antakse valida kaks meest: üks on see, kes teeb kõike, mida sa käsid, ja kes on sinu alandlik teener; teine on see, kes teeb mida soovib, ega lase end sinu poolt jalge alla talluda, samas muidugi arvestab ka sinu vajadustega... kumma sa valiksid?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 13:36
Corentin,see on tüüpile naiste jutt,et naine pole kusagil alluv.Sellise jutuga naised elavadki end suhtlusliinidel enamjaolt välja.Tavaelus neid mehed lihtsalt ei taha
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 17:22
Corentin: Ma valiksin loomulikult teise, jalge alla talluda ei tohi kedagi isegi seda kes sinna ise viskus. Öeldakse ju et, mees on pea ja naine kael. Kuid jah see minu subjektiivne arvamus.
Suhtes võiks valitseda Vestmani ja Piibelehe sündroom. Kord üks, kord teine on juhtival positsioonil.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 18:07
Kõik õige aga lõpp läks käest ära. Miks ei või naised midagi nõuda? Jääb mulje nagu peaks naised võtma vastu kõik mis ette vaid visatakse. Minu arust on väga loogiline, et ma kirjutan profiili välja selle mis on välistatud, kui soovitaks minuga füüsilist kontakti luua. Või on see parem, kui ei kirjuta seda ja kui siis mees, kellega mul nii ehk naa midagi välja ei tuleks võimleks ja näeks vaeva? Vaevalt see parem on.
Selleks see profiil ongi, et paned kirjutad sinna mis või kes oled ja millise isendi puhul üldse end liigutama hakkad.

Kui nüüd võtta nii, et naised on jube nõudlikud, siis kas mehed ei nõua midagi? Nunuh. Umbes pooled küsivad, et kas mul on kõrge kontsaga kingi, kas ma kannan sukki, kas mul on sexpesu jnejne. Ei tea küll, et miks nad seda küsivad. Tahavad mu garderoobi endale või?

Kokkuvõtteks ütlen, et ma ei kavatse igaühega magada, kes soovi avaldab. On omad eelistused ja välistused. Need panen ka profiili ja arvan, et nii a jääb.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-01 18:53
ma nüüd teen väikse demagoogilise improvisatsiooni etteantud teemal..
mees oled sa täpselt niipalju kui meheks sa ise ennast positsioneerid, nõudliku sisuga ankeediga naist võid sa vaadata nii, et ei, neile nõudmistela ma küll ei vasta, kui ka nii, et selliste nõudmistega naisel minu juures küll lööki pole, ja individualistliku iseteadliku inimesena läheksid lihtsalt edasi, meeleheitel isasena kelle iseteadvus sõltub mingist massist, hakkad aga teistele nende suhtumist ette kirjutama, saavutamaks eesmärki olla siis antud juhul juhtiva klassi liige...või siis jälle tahaks kangesti olla alfaisane, see kelle järgi teised joonduvad, esitad ennast vägaväga mehena, ja väljendad oma suhtumist teiste teguviiside kohta, miskipärast mõlemat pidi mingisugune meeleheitlikkuse maik sel on, tahtmine olla kas kuulda võetud, lugupeetud, liider mingis rollis, mida ei suuda ilma toeta saavutada, nagu meeleheitlik karje toetuse järele
vott sellised demagoogilised mõttearendused : )
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 20:43
Tuntud kosmosepsühholoog Aigar Säde väidab, et mees on naise unistuste tööriist
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 20:53
Tuntud kosmosepsühholoog Aigar Säde väidab, et mees on naise unistuste tööriist
˅ näita rohkem ˅
2010-09-10 23:37
amal - "kosmosepsühholoog" - mis loom see veel on!? kas ta on lähisugulane "torusiiliga", kellest juttu teemas http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=43554
˅ näita rohkem ˅
2010-09-11 20:43
peaaegu arvasid ära
kui suuremat huvi siis loe www.aigarsade.com
˅ näita rohkem ˅
2010-09-11 21:02
amal,eks need psühholoogid taha ka oma ütlustega silma paista nagu foorumis olijadki.Kõike ei maksa tõepähe võtta,mida keegi hetke meeleolus välja ütleb
˅ näita rohkem ˅
2010-09-11 21:07
terake tõtt on peidus igas asjas...vaja see vaid yles leida...ja kui ei suuda leida, järelikult pole veel tõe vastuvõtmiseks valmis
˅ näita rohkem ˅
2010-09-12 10:14
amal: Ma Sinuga täitsa nõus. selle tunnistamine on vahel ikka pagana raske, eriti siis kui see vastu karva silitab.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-12 12:31
...aga tõde pidi vabaks tegema...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-12 17:23
Ohoo, mis tark jutt corentinilt, 24-aastaselt mehelt. Mees peab jah juht olema. Aga kõik 24-aastased on kõiketeadjad ja kes
20-aastaselt pole olnud maailmaparandaja, see pole elanudki.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-12 23:31
Arm3- noored on väga arukad, kes paljuski teevad ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 08:02
Just nimelt teevad ära. Vanemad peavad jälle puudu jäägid tasa tegema.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 09:37
Aike- kõigil oma osa täita
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 14:56
On näha jah et, Sinu osa on korralikult täidetud.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 15:26
Aike- on küll ja rahul ka. Alati võiks ju kõike paremini teha, korraldada.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 15:53
Mina küll teemaalgataja mõttekäiku eriti targaks ei pea...pigem vastupidi...
Aga noor veel..küll elu õpetab...vähemasti on julgust välja öelda...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 17:54
Täitsa õige,amal,küllap saab tema ka ükskord meheks
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 18:19
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 13:15
Å¡ovinism on tore. Ma isegi Å¡ovinistlik siga.

Mis puutub aga naistesse - te olete saamatumad, nõrgemad, arvatavasti ka keskeltläbi lollimad.
Küll aga te oletegi need, kes oma seelikuga viivad mehi kursilt kõrvale. Teie oletegi meeste achillese kand.
Ja Te oskate seelikut kasutada oma tahtmiste saamiseks.

Teemaalgataja ei saa aru, et naine on küll alluv pool keskeltläbi, kuid ta saab ikka salamisi oma tahtmist ja ajab oma rida.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-17 14:51
Miks peab alati keegi alluma ja kedagi peab allutama. Mõlemad võivad oma rida ajada, selle käigus tuleb lihtsalt teist inimest enda kõrval aktsepteerima. Aga see pole allumine, naised on lihtsalt sallivamad
˅ näita rohkem ˅
2010-09-19 13:16
No sallivamad need naised nüüd küll ei ole.Nad võivad küll mõnda aega olla vastutulelikud,aga kui parem silmapiiril,saad kuulda mis sa tegelikult väärt oled Tegelikult leidub ka erandeid ja peab tunnistama,et päris palju
˅ näita rohkem ˅
2011-04-19 14:41
Kah ei nõustu sellega et naised on sallivamad. Või täpsemalt et naiseks olemine teeb sallivamaks. Samas ei saa päris täpselt aru, sellest allumise teemast. Kas käsutamine oma kodus on siis nii tähtis?
Mina olen hetkel poissmees. Ma ei ole siiani kellegi teise abi vajanud, et mu söök oleks laual, pesu pestud ja tuba korras. Ka kodu soetasin ise. Kui mu ellu tuleb naine- kas ma homme peaksin hakkama kamandama, et minu jaoks saaksid tehtud kõik need asjad millega siiani olen ise hakkama saanud? Miks seda vaja on?
Mul ei ole raske teha hommikul ühe kohvi asemel kaks, pesema enda järel nõud, pesema pesu edaspidigi nii nagu olen harjunud ja kui tulen õhtul näljasena koju ja süüa polegi laual, mis on mu praeguses koduses elus tavaline nähtus (tõsi küll, väljaspool kodu mitte) siis on ju loogiline, et hakkan süüa tegema nii nagu ennegi. ja mu kaalule tuleb kasuks kui seda ei söö üks vaid kaks inimest- kipun üle kokkama.

Eks elu näitab kuidas see ükskord olema hakkab, aga olen praegu otsustanud et kui naine tahab midagi koduses majapidamises ise teha siis olen õnnelik mees tema kõrval, aga kui mitte, siis kehastun sel hetkel tagasi poissmeheks ja jätkan nurisemata oma 10a-ga rutiiniks muutunud asju.

Kas kamandamisest saadakse mingi kaif, mis on mul tähelepanuta jäänud?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-20 23:40
<<<<on väga alluv, eriti voodis
˅ näita rohkem ˅