Foorum
1
2
2010-08-15 23:53
ja see, kui siin on mehi, kellel oleks midagi ütelda, kuid ei taha seda siin teha, tuleneb ehk sellest, et nende arusaam teemast on lähedane sellele, mis sinulgi. neile tundub, et kui nad siin suhtlevad, siis see paistab n-ö halamisena ja seega on nad vähem mehed.
rumalus
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 01:31
teemasse: mulle küll meeldib (ausalt!), kui mu naine võtab/võtaks kõrvalt - kõik vajavad värskust, vaheldust, uusi kogemusi... kui ma ise olen endas kindel "kõrvalt võttes", et mis ma teen ja kuidas suhestun oma sõbrannaga, siis naiste puhul käib vist asi "tiba" teist moodi (minu meelest) - nad kipuvad väga ära armuma... ehk jätkab siit kohast mõni naisterahvas, kes seletaks veidi, mis sellistes situatsioonides teie mõtetes toimub
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 02:36
Eks selliseid " ära armumisi " ole ette tulnud jah Kui ikka tutvud - suhtled äärmiselt meeldiva noormehega, kes ideaalile lähedal ( päris ideaalset on raske ju leida ) siis pole ju need tundedki kaugel. Ise olen siit portaalist ka sarnast leidnud st tekkis miskit enamat. Paraku ei jää kõik kestma nii nagu me tahame ning endalegi lubanud et ei tasu kohe hinge võtta, saab ka niisama suheldud ja oldud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 08:16
tegelikuses teema suhteliselt keeruline, kuna tegelikuses tõi BDSMLesbi välja niiöelda võimaliku ideaalsuhte ehk mingil määral Utoopia eestlase jaoks. st et suhtes on piisavalt palju armastust ja usaldus partneri vastu, et mõlemal on ka keegi veel sõpruseks/seksiks jne, kuid omavaheline suhe sellest ei kannata. Ideaalne maailma nõuab ka ideaalset inimest, kuid kahjuks tekib väga paljudel inimestel peale abielu/kooselu algust ka omanditunne, mille kohaselt peab partner kuuluma ainult neile, seda nii hingeliselt kui ka ihuliselt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 10:43
Hästi ma ei vaidle kooselu mis on kestnud aastaid vajab värkemaid tuuli. Kuid Sina kes ei näe kõrvalt võtmises mitte midagi taunitavat kujutad sa endale ette et, su kaasa tuleb õhtul Sinu ette ja teatab (olles end enne kaunks teinud) "Kallis ma lähen välja ja ära mind öösel koju oota, tulen millalgi homme või nädala pärast." Küsimusele kuhu sa lähed vastatkse " Ma lähen meie suhet värkendama."
Lähed ise ka n.n. suhet värskendama?

Vabandust aga mina seda ette ei kujuta. Ja muidugi ehk on see teema minu kõrvade vaheline probleem aga ma austan ennast ja oma kaaslast piisavalt kõrgelt et, minu juures petmine ei tule kõne allagi. Jah kui suhe on purunenud siis jah tuld aga kui ollakse koos aastaid siis peaks olema tekinud mingi austus ja lugupidamine teise vastu. Kui seda aga minudugi ei ole siis pole ka vist kooselu on mingi koos elamine ühekatuse all.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 10:53
Aike, sa oma kirjutises ütlesid ilusasti ühe sõnaga välja oma seisukoha. see sõna oli petmine , seega on sinu nägemus et sellised asjad saavad toimuda ainult salaja. jah, ideaalsuhtes see toimub nii nagu sa küsisid, sa tead kus ja kellega sinu partner on, seega sa ei pea muretsema ja saad kus kohalt sa ta vajadusel kätte saad
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 11:24
No jah unistada pole kahjulik. Võiks ju provokatiiveslt küsida mis on ideaalsus? Kas pole see subjektiivsus igale indiviidile?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-21 18:31
Siin keskkonas on mõned lõbujanused naised omale vastava kasutajanime isegi valinud, et kõik oleks selgemast selgem...pehmelt öeldes on see õõvastav kui naine ei suuda omale valida muud kasutajanime kui abileluNaine või muud toalist, see on märk, et inimene on juba läbinisti ussitanud. Kui sul on oma elukaaslasest kõrini, siis nii ka ennast väljenda aga mitte ära mõnita oma meest enda võetud nimega! Kätte maksmiseks oma mehele on ka muid võimalusi, seda enam, et 99 juhul 100-st on naine ise süüdi, et mees on talle sarved teinud! Parem on kui ma ei hakaks neid detaile lahkama!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-21 18:48
räägi räägi sellest teistele ka. sa ju tahtsid rääkida, muidu ei oleks sa seda teemasse pannud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-21 18:51
huvitav, kas see oligi siis nüüd see nn halamine, millest gazelle rääkida tahtis. näidis
˅ näita rohkem ˅
2010-08-21 22:12
kuvaldo-lõbujanused inimesed oskavad elu nautida. edu neile pigem olla lõbu peal väljas kui kibestunud.
˅ näita rohkem ˅
1
2