Foorum
2015-01-03 01:33
Ehk siis teemast, pika aja ja kogemuste jooksul on väga selgelt selgeks saanud, et MEEST ei ile mõtet saata sõtta võõra naisega eesmärgil, et too ta koju ja siis võtame veel riided ära ka. Seda lähenemist peab tegema naine, mitte sõja vaid 3 kõige olulisema punskti peale vajutades (usaldus/kogemuse kvaliteet/provaatsus) Ma ei hakka siin lahti seletama, kuidas naine-naist võtab aga see krt käib kähku ja on kindla peale minek.

Mul on hea kogemus, kus 28a naine, kes oli eluaeg ühe mehega koos elaud saatis portaalis kõik p....
Otsustasime, et nii see asi ei jää ja õpime tundma teda. Ta oli eluaeg olnud truu, hea, tegi süüa, oli vabameelne ja tore.
Ta oli mehe ikkes, millest tema jaoks puudus välja pääs, kuna mees käis tööl aga naine lastega kodune.

Meil (naisel) läks 2 õhtut skypes jutustamist ja kolmandal päeval ksohtusime korraks kaubanduskeskuses, nägime näod ära ja tekkis esimene keemia ja kihk. Kõik oli kinni selles, kui kiirest ta kodust ära saab.
Kodust sai ta ära alles järgmisel hommikul ja orgunnis nii, et lapsed viin ema juurde ja ise sealt otse tööle.
Moraal: kõike saab, igal isikul on "NÕRK KOHT" see tuleb üles leida ja tegeleda sellega --> kõik on võimalik

1. Kas keegi on kungi sama vastupidi proovinud ja kuidas töötas?
2. Millised on tutvumisel kõige suuremad vead, mida tehakse?
3. Miks mehed/naised ei vasta kirjale?
4. Mitu teist tegeleb haigustevastase tegevusega?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 08:55
Tutvumisel ei tehta vigu, neid tehakse ärarääkimisel.
Tutvumisel pole voodisse saamine primaarne, see on rohkem nagu boonuseks.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 10:19
Kui paar soovib kolmandaks meest, siis ka sel juhul on nö rääkijaks naine sobivam.
Pakun, et hoolimata soovitud kolmanda poole soost, on naine ärarääkimises parem. Esiteks on naine ilusam kui mees . Teiseks - kui paar üldse kolmandat soovib, siis sõltub kõik sellest, kas paari naispool soovib või ei soovi. Kolmandaks - naisterahvas on sageli suhtlemises osavam (räägib ka rohkem).
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 11:11
Eluaeg ühe mehega elanud truu naine, kes registreeris end portaali kasutajaks? Mida see nõrk koht siia puutub? Tegemist on koduperenaisega, kes juba on ise esimese sammu astunud, et oma mehele vaheldust leida. Kas see vaheldus piirdub internetis kirjade vahetamisega või areneb füüsiliseks suhteks, selle selgitab juba sobiva inimesega kokkusattumine.

Kui paar soovin kolmandaks heteromeest, siis loomulikult tahab see hetero suhelda naisega.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 12:40
Põhimõtteliselt jah, naine suudab naise ära rääkida aga.... alati mitte. Sõltub paljudest asjadest.
Mis on ära rääkimine? Ära rääkimine koosneb ühe poole pakkumusest ja teisele poolele selle pakkumuse sobimine. Kui algne pakkumus huvi äratab, siis tekib tingimuste kompromissi leidmine ja voilaa... tehtud. Muud kunsti selles ärarääkimises ei olegi.
Nõrk koht on ajastuses. Teine pool PEAB ka just sellel lainel olema. Kui ei ole siis võidki jääda kirjutama/meelitama/vaatama ja mittemidagi ei juhtu.
Kuidas seda õiget ajastust ära tabada? Teoorias on see lihtne. Kui tegelane on juba tutvumislehel, siis seega on ta selleks juba nagu valmis, et võiks teha midagi. Kui on baaris, siis järelikult on valmis pidutsema. Aga praktikas on see ulme. Inimesed võtavad neid kohti vahel, kui lihtsat suhtlust/olemise kohta. Ehk siis täiesti puhtjuhuslik kokkusattumus, et midagi saab. Internetis mehed kirjutavad tuhandete viisi, et ehk näkkab, lihtne on ju. Baaris tibinaid läbi kammida on natuke keerulisem aga tehtav. Garantiid ei kummalgil juhul.

Kolme isiku koosluse puhul on kõikse parem, kui nii mees kui naine MÕLEMAD räägivad selle kolmanda osapoolega. Siis peaks saama parima tulemuse.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 12:57
pikk segane situatsiooni kirjeldus. ikkes vabameelne truu koduperenaine, alleluuja
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 14:03
Jututubasid, kus naine suhelda saab, peaks ju jätkuma. Kui keegi ikka seksisaidi kasutajaks hakkab, siis ilmselt on tal huvi lisaks naistega lobisemisele veel millegi vastu. Uudishimu, närvikõdi, mida iganes. Aga platoonilist laadi sõbrannat siia naised vaevalt et otsima tulevad.

Muidugi ei tähenda siia konto tegemine seda, et naine kohe ja kõikidega keppida soovib. Pigem on eesmärk vaadata, mis koht see selline on (natuke tabu ju) ja mis saama hakkab. Aga see tähendab üldiselt ka seda, et naine on uutele tutvustele avatud. Mitte igaühega, mitte kohe seksi mõttes, aga sobivaga võib seks ka kõne alla tulla.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 14:48
Mulle meeldis emalinnu sisukas teemaarendus (luksub).
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 19:18
väga huvitav väide, et naise suudab maha rääkida ainult teine naine. Tahaks vastu vaielda, sest situatsioone on erinevaid ja ka mooduseid on erinevaid. Viimasel ajal on näiteks töödanud tantsupõrandal ligi imbumine ja sõnad on jäänud alles hilisemaks, seda võiks nimetada maha tantsimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 19:38
napakymppi, emalind
˅ näita rohkem ˅
2015-01-09 19:11
Oot sa oled nüüd selle üle eriti võlli täis,et suutsid ühe abitu sinisilmse truu koduperenaise pehmeks rääkida oma naist ette söötes..pluss ta pidi veel kaasama oma lapsed,et oma järgnev elu täiega perse keerata..hmmm...see sama,kui kiidelda...et pani umbjoobes naist..andis kätte rsk
˅ näita rohkem ˅
2015-01-09 21:04
vonbommel, keskmine mentaliteet kipub inimestel siin olema "Doesn't matter had sex"...
˅ näita rohkem ˅
2015-01-12 02:28
Kuulge, kas ainult mulle tundub, et teemaalgataja vajaks logopeedi abi?
˅ näita rohkem ˅