Foorum
2014-04-11 00:00
Vau kui palju vastukajasid mu teemapüstitusele
Ja loomulikult nagu ikka eesti foorumites tehakse küsija kõige pealt sõelapõhjaks ja valatakse siis sitaga üle.
Asjast rääkisid vähesed. Küsimuse teravik polnud suunatud mitte minu isiku pihta vaid selle pihta, mida iha meeskasutajad arvavad eesti naise oraalsetest oskustest. Tundub, et probleem on olemas ja astusin valusalt konnasilma peale. Ja need, kes sügavat kurku igavaks peavad, pole arvatavasti saanud seda.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 00:09
Asi on maitses. Naisega on ka midagi muud teha, kui teda oksendama ajada.
Sa kivipallur käi korra ära mao endoskoopia uuringutel, ja siis räägi edasi. Ja siis mõtle veel, et äkki tehti sama riistaga eelmisele jämesoole uuringut
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 07:04
mis rumalad jutud need nüüd on, jf? kas sinu taotluseks on sinu vastas istuvas mehes komplekse esile kutsuda või milles su püüe teda alandada seisneb?
sul on väga halvustav suhtumine. mina ka näen seda. üheks selle ilminguks oli juba see, et hakkasid mingite oma mõtete mõju all solvavaid nimesid teisele välja mõtlema. sa räägid maitsest, aga sisuliselt sa halvustad praegu teist tema maitse-eelisuste põhjal. sa oled juba ette häälestatud sellele, et räägitu on midagi halba. kui mitte halb sulle, siis halb kellelegi teisele.
ma ei arva, et see päris nii on.
üks tähelepanek.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 08:54
Ega see negatiivsus ja halvustamine Sullegi väga tundmatud tegevused ole, Utha.

KivaBoy, küsimus on sõna-sõnalt selline, et mehed võiksid hinnata naiste oskust oraalseksi pakkuda ja need, kes kurku võtavad, peaksid sinu arvates "5" saama. Teised on kehvavõitu ja oraalseksiks ei kõlba. Probleem ei seisne siin mitte naiste oskustes (tehniline osa on alati õpitav), vaid valikutes.
Umbes sama, nagu nüüd mingi naine paneks üles teema, et korralikult seksida oskab vaid mees, kes iga naise kümne minutiga orgasmini viib. Kes hakkama ei saa, ei kõlba voodis kuhugi. Kujutad meeste vastukaja ette?
Ja ma tegelikult juba ootasin, et mõni järgmine kepimees hakkab hindama selle põhjal, kas naine ikka neelab või ei. Täitsa üllatav, et seda seni juhtunud ei ole.

Jah, ma olen sügavat kurku saanud. Oli küll hea, eriti esimene kord. Siis oli tõesti tunne, et kus on ikka naine! Samas mulle on teinud suuseksi ka naine, kes sellist asja enne oli vältinud. Tehniliselt ei olnud võrreldav, aga emotsioon oli isegi vägevam. Naine, kes ületas endas mingi vastumeelsuse mingis tegevuses, et mulle head teha.

Suuseks asjana iseeneses ja ainult tehnilises võtmes seostub mulle miskipärast automaatselt prostituudi teenuse kasutamisega. Ja selle võiks siis ka ausalt ära märkida, oleksid pooled postitused siin teemas olemata jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 08:58
Asi ei ole maitses jfjm. Asi on selles, kas naine suudab seda või mitte. Enamus ei suuda. Võimalik, et sul pole selliste naistega siis kokkupuuteid olnud. Aga on naisi (tõenäoliselt vähe), kes seda teevad ja ise ka seda naudivad. Minu kokkupuuted sellega seoses on olnud sellised, et naist on erutanud, kui näeb, kuidas see mehele meeldib ja see tõmbab teda veel rohkem käima. Kui sul peaks kunagi võimalus avanema, proovi kindlasti ära, see on asi, mida võiks iga mees kas või korra elus kogeda.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 09:15

Vahepeal tuleb mõistlikku juttu ka... Aga seda ei saa proovida, vaja lihtsalt õiged naised leida
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 09:25
Et seda proovida, tuleb tõesti leida õige naine, väga lihtne see ei ole.
Aga nad on reaalselt olemas, reeglina sellised, kes esile ei tüki.
Naiste puhul kehtib sama, mis meestega. Palju juttu, vähe tegusid.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 09:45
brillamento, keegi pole oraalseksist rääkinud. Siin käib jutt suhuvõtmisest
Aga tegelikult pole meil selle "sügava neelamisega" probleemi. Meespool sellest ise eriliselt vaimustatud pole, seega ei tule seda tihti teha
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 09:58
Tuleb leida õige naine. Sounds like kõige tähtsam on leida paat.

Olgem realistid. Poisid, pange kamba peale raha kokku ja ostke endale matrjoška

http://www.amazon.com/Tenga-Deep-Throat-Masturbation-Ultra/dp/B000N8YOI8
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 12:41
kui mees on naise jaoks see õige, siis ajab ta naise pöördesse millega iganes. ka selliste asjadega, mis naisele varem pole meeldinud ja mida ta vältinud on....kõik see tuleb tasapisi, mitte korraga. sest SEE mees lihtsalt erutab teda. nii lihtne see ongi...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 12:56
Ei tahaks sinuga naabrineti kuidagi nõustuda. Kui mees on sinu jaoks õige, siis vaevalt sind nekrofiilia või väljaheitemängud hakkaksid pöördesse ajama. Tavaelus võib ta olla vägagi sümpaatne ja ligitõmbav inimene.
Tegemist on ikkagi nii-öelda tavapärast seksist kõrvale kaldumisega ja siis on hea tutvuda sarnase mõttemaailmaga inimesega.
Kui mees on näiteks õige, aga sind ajaks sügav suhuvõtmine öökima, siis võib olla tahtmine ja kõik muu olemas. Aga kui füsioloogia seda ei võimalda, siis sellest ka midagi välja ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 12:58
Soovijad kilowatt ongi realistid ja see matrjoÅ¡ka pole ikka päris see :-)
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 13:10
Minu kogemused kinnitavad seda, et 20% ei oska suuseksi teha, 50% oskab selle nauditavaks teha, ning 30% oskab seda väga väga hästi. Aga võibolla mul on lihtsalt vedanud, igasugu neelamised ja sügavad kurgud, mis paljude meeste unelmad, on olnud enamuse minu partnerite arsenalis Samas võibolla on see lihtsalt väga püüdlik vastuteene, et ka mina väga rahul oleks
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 13:14
Mõiste "õige mees" tähendab laias laastus ka ühiseid huvisid, rollim1ngud. Kui meest huvitab nekrofiilia, siis ilmselt on loogiline eeldada, et see mees ühegi elava naise jaoks õige ei ole.
Seevastu armastatud inimesele ollakse tihti valmis pakkuma seda, mida suvalisele ei olda. Tõsi, siin on mingid piirid, aga näiteks oraal- ja anaalseksi peetakse tänapäeval piisavalt mainstream'iks, et neid selle õige inimesega järele proovida. Samuti normaalses suhtes ei pressi mees naisele peale asju, mis naisele ilmselgelt vastuvõetamatud on. Partneri heaolu on ikkagi olulise tähtsusega ja teise heaolu ignoreerimine tähendab, et mehe (või vahel ka naise) jaoks ei ole esmatähtis mitte partneri nauding, millest enda naudingut ammutatakse, vaid isiklik nauding või fetiÅ¡. Ehk siis partnerid ei ole üksteise jaoks õiged.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 13:38
Brillamento- ühised huvid laias laastus, ei tähenda kindlasti "õiget meest". See võib suhet koos hoida, aga ei tähenda õiget.
Sa räägid armastusest, suhetest, valmis olla pakkuma armsale mis talle meeldib. See viitab püsisuhtele. Teema oli, kas naised, kellega olete seksinud, teevad head suuseksi ja teemalgataja märkis ära nii-öelda "sügava kurgu", mis talle elamuse pakkus.
Siin räägiti lihtsalt seksist ja täpsemalt öeldes suhu võtmisest, mitte aga püsisuhtes olevatest inimestest ja kes "mida" oma armsamale on valmis pakkuma.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 13:39
Asi on tegelikult naise poolt vaadates väga lihtne - kui usaldust ei ole, siis sügavustesse ei pääse
Just eile vestlesin siin ühe noormehega teemal ATM, ta arvas, et ta võiks mulle teha küll, aga ise ei soovinud sellist mõnu enda peal proovida kui pakkusin välja variandi, et ma sisenen kõigepealt mõne abivahendiga tema tagumikku ning pistan sealt talle otse suhu
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 13:52
Ma kirjutasin, et "õige mees" tähendab ka mingeid ühiseid huvisid, mitte et mingid ühised huvid tähendavad "õiget meest".
Ehk siis et täiesti erinevad inimesed üldjuhul ei ole üksteise jaoks õiged.

Sa vaidlesid eelnevalt vastu väitele, et naine on valmis pakkuma rohkemat mehele, kelle vastu tal on tunded. Naine, kes mehe vastu eriti midagi ei tunne (näiteks prostituut kliendi vastu) ei kipu nö. ennast ületama. See ongi teema! Naine ei paku tavaliselt head seksi, kui mees ei ole tema jaoks tähtis.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 14:07
Miks näiteks prostituut ja klient. Võtame ööklubi, hea tuju, kiimas mees ja kiimas naine. Meeldivad üksteisele, annavad märku ja asi läheb käima. Ja keegi ei pea ennast ületama, tehakse, mis naudingut pakub. Vaidlen ka siiani sulle vastu. Küsimus pole, kes ennast ületab ja rohkem pakub, vaid kas seksuaalsed vaated ühtivad, see on oluline.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 14:09
Enda ületamine ongi teema ja nii ongi.
Kelle arvates head seksi? Mina näiteks teen ALATI ENDA arvates väga head seksi. Tibin vbla vaatab, et ilge sitt mis sitt.
No ja vastupidi sama lugu.
Ma tahaks näha inimest, kes ütleb et jah meelega teen kehva seksi
Ja lõppude lõpuks on kõik see hidnamine hetekelise emotsiooni ajel tehtud. Mõni teine kord ehk on sama isikuga jälle kõik teistmoodi.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 14:17
Jään oma mõttele kindlaks, aga ei rebi ennast lõhki, et sind Parma teistmoodi arvama panna :-)
Toon sulle elust ühe näite, seda ei saa üldistada, aga ehk seletab veidi minu arvamust.

Sul on mingi ettekujutus-soov seksist, või siis naisel. Üks pingutab ning ületab ennast, et seda naudingut pakkuda.

Teine variant- Mõlemad soovivad sedasama, mida ette kujutatakse ja soovitakse. Minu kogemustest lähtuvalt tekitab see tugevama keemia ja loomingulisema tegutsemise, kui esimesel juhul. Kui me ei räägi tavaseksist, vaid just teemast sügav suhuvõtmine ja mitte sellised traditsioonilised seksuaalsed käitumised.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 14:20
Ja teema oli ju hinnang naiste suhuvõtmis oskusele läbi enda kogemuste. See ei ole ju mingi statistika, vaid lihtsalt mõtete ja arvamuste vahetamine. Sellest ei soovi peale paari inimese konkreetselt midagi öelda.
Jutt viiakse mujale ja räägitakse hoopis millestki muudest asjadest.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 14:23
Seda, et see traditsiooniline seks kui selline on kaduv nähtus. Mõni vanem daame ehk veel hoiab sellest mõttest kinni aga eks teeb temagi pimedas toas selliseid asju....

Ongi, et mõlemad pingutavad aga seda ENDA mättaotsas. ENDA mõõtmetes.
Tegelt me räägime samast asjast praegu.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 14:33
Kuna teemaks olid kogemused. Minu protsendid oleks Kivaboyga vastupidised. Kellega olen kokku puutunud, oskasid enamus teha suuseksi, mis oli nauditav. Ainult paar juhust on olnud, kus naine hakkas näksima (osadele just see meeldib), mulle aga mitte.
Ehk siis see oli minu probleem, mitte naise ega tema oskamatuse taga.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 15:10
"Seksuaalsed vaated ühtivad"?
Kui kaks asjasthuvitatud ja üksteisega sobituvat BDSM fänni kokku satuvad, siis nad sobivad kokku jah. Kui mees tahab naiselt piitsa saada ja naine tahab anda, siis nad sobituvad kah kokku. Sellisel juhul on mees naise jaoks õige.
Keegi ei ole väitnud, et neil kahel vastastikune suur ja sügav armastus peab olema. Kokkusobimine võib ka kire põhjal käia. Ühine fetiÅ¡ näiteks on see ühine huvi, millele sa äsja vastu vaidlesid.

Antud teemas tekitas vaidluse see, et seda sobivust naise jaoks ei ole üldse käsitletud. Mees tahab sügavat kurku ja kui naine ei paku, siis on naine kehv. Miks naine peaks pakkuma (kas KivaBoy ise laseks endale näiteks kunstdildo kurku toppida suvalisel klubist leitud tibil?), see jääb kõrvale. Ehk siis kui naine ei ületa end, siis on ta kehv.

Ma usun, et see 10% naisi võib olla selliseid, kellele endale see sügav kurk midagi pakub. Ülejäänud on valmis sellist asja pakkuma ainult mehele, kellega neil on midagi enamat hetkelisest kiimast. Ehk siis mehele, kes on naise jaoks tähtis. Lihtsalt naudinguotsinguil olev naine otsib naudingut, mitte mehe jaoks eneseületust.
Erandiks on prostituut, kes müüb mingeid oskusi ja teenuseid. Aga sellest oli juba juttu.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 16:15
Teemaalgatajast jäi mulje, et ta peab vaid sügavat kurku korralikuks suhuvõtmiseks. Minul on tulnud käia Kaks korda mõõka neelamas ja annaks jumal tervist, et rohkem ei tuleks minna. Seega ma kujutan ette, mis tunne naisel võib olla. Kui naine suudab ja tahab, siis ka ta teeb seda, aga mingit sundust supermõnu pärast, ei saa küll olla.
Kunagi oli siin üleval link pornotööstuse telgitagustest. Sealt selgus, et neil kaunitaridel, kes peaksid ju profid olema, oli ka okseämber kõrval.
Millest minu halvustav suhtumine teemaalgatajasse? Aga sellepärast, et sellist statistikat ei saa teha 10-20 kogemuse põhjal. Väidet saab tõeseks pidada siis kui iga protsendi kohta tuleb üle ühe episoodi. Ja nagu siin juba mainitud, pole viga niivõrd oskuses, vaid suutmises ja tahtmises.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 16:43
Ma olengi vaielnud selle üle, et pole vaja ennast ületada. Sina olid ju see, kes tõi esile usalduse, suhted, armastuse ja läbi selle rohkema pakkumise, ehk siis ka enese ületamist :-)
Miks peakski inimene, kes soovib oma kogemusi ja teiste kogemusi foorumis arutada, enda sobivust kellelegi tõestama. Iga mehe siin pakutud protsendid/suhted puudutavadki ainult konkreetset postitajat ja tema arvamust.
Teema algataja jaoks võibki tähendada hea suuseks, sügavat imemist, mis siis on? See on tema nägemus heast suuseksist ja las nii olla. Naine ei taha teha sügavalt, Kivaboy annab hindeks kolm. Mis sellest siis on, keegi teine annaks kümme. Kas sellest saaks siis järeldada, et nüüd on naine tasemel. See on ainult isiklik arvamus, keegi ei tee siin statistikat. See on hea, kui usud, et see 10% on olemas :-)
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 16:58
Ahjah, ma mainisin korra armastatud inimest. Tavaliselt see, kellele tahetakse paljut pakkuda, on armastatud. Aga olen nõus, et ka kirehoos otsitakse naudingut partneri naudingust ilma seda partnerit sügavamalt armastamata.
Nii armastus kui kirg eeldavad siiski õiget, sobivat inimest. Ehk siis mu mõte on, et on kahesugust seksi ja teine neist ei eelda partnerile vastutulekut ebameeldivas küsimuses (nagu sügav kurk enamuse jaoks on).

Mis sellest on, kui üks mees hindab naisi ühe kriteeriumi ühe alakriteeriumi põhjal? No see on foorum. Kui keegi teeb teema, kus küsib midagi, siis võib teemale vastata. KivaBoy ootas kahtlemata teistsuguseid vastuseid, aga nii ilmselgelt macholiku lähenemise puhul on ebasõbralik vastukaja garanteeritud.
Oleks ta vähemalt püstitanud teema, kus oleks tunnistanud oma nõrkust sügava kurgu vastu ja teiste arvamust küsinud. Aga ei, ta pidi ikka kohe kirvega pihta andma. Loomulikult siis saab tagasilöögi.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 17:10
Ikka võib Brillamento, seda ei saa keegi keelata
Ma vaatasin esimese postituse läbi. Ta ju küsibki teiste arvamust ja tunnistab oma nõrkust sügava kurgu vastu, mis väljendub tema isiklikus hinnetes, mis õnneks ei kajasta tegelikkust Eestimaal.
Kindlasti ootas Kivaboy teistsuguseid vastuseid
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 20:17
brillamento, kui nii võtma hakata, siis ma arvan, et negatiivsus ja halvustamine ei ole meist kellelegi mõtetena võõrad. isegi mitte sinule. kui võrdlusi tuua tahad. tähtsam on minu arvates see, et me neist õpiksime ja areneksime.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 22:25
Seesamune, et laias laastus on kahtesorti naisi.
Ühed ületavad ja semmivad "tõelise mehe" nimel.
Teised aga enda nimel, et mõnus oleks.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 07:28
Jah, Utha, eks ma olen ka kohati ainult inimene. Aga üldiselt ma kaotan oma tasakaalu mingi irratsionaalse või ignorantse vastuse või kommentaari peale. Sul on viimasel ajal kahjuks sagenenud komme torgata neid, kes kuidagi on varem ette jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 10:56
sa tahad kõigeteadja olla, aga keegi ei ole seda, brillamento.
tead, paar päeva tagasi õppisin ma õige natuke lavakõnet ja selle sees ka rapoor-tehnikat. rapoor on tehnika, mis õpetab enda tegevuse teiste vajadustele vastavaks kohandamist ehk siis see treenib sind olema selline, nagu kaasvestleja tahab, et sa temaga suheldes oleksid. sideme loomine, kuidas „sõnadeta“ suhelda. kui tahad sidet luua, räägi teisega tema keeles. jms.
ma toon sulle sellest ühe näite. selle õppe käigus tehti mulle näiteks selgeks, et "aga" sõna lause sees mingi teatud mõtteosa katkemise koha peal ja uue väite ees kasutada pole hea taktika, kui tahad sidet luua, vaid pigem on see sideme tekkimist välistav, sest viitab tegelikult vastandamisele ja võrdlemisele ehk siis sellisele käitumisele, mida üldiselt inimesed heas läbisaamises olles vältida püüavad.
ise me ei pruugi oma kõnes seda tähele panna, mida me oma sõnadega lauses rõhutame, aga sõna „aga“ kasutamisega võime me kaasvestleja meile meelepärasest positsioonist välja tõrjuda ja ta kaitsepositsiooni panna. tahtmatult. isegi siis, kui me ise selle peale ei mõtle.
näiteks sellised algused nagu „sina oled....“ ja „aga mina küll...“ või siis sinu praegune tekst, kus olid sees „eks ma olen ka...“ ja siis kohe „aga üldiselt ma...“ jne.
sa võrdled mind endaga. mitte ei otsi sarnasusi, vaid vastandad. miks?
mina ka ei teadnud seda enne, kui palju ma olen „aga“ kasutanud, aga (jälle!) nüüd tean ja püüan vähem seda teha ja kõnes vastanduda
parem on rääkida „ja“- kui “aga“-vormis. kui „aga“-sid tajutakse vahel negatiivsena, siis „ja“ on neutraalsem.
ja kui sa nüüd tähelepanelikult vaatama hakkad, siis kui palju sa näed siin neid, kes ei püüa kellelegi vastanduda? eriti nagu ei näegi neid või mis sa arvad?
nii et ära püüa luua vastandusi mitte inimestega, vaid põhimõtetega. väitle ja ületa teised vaidluses, aga väldi teisest üle astumist.
natuke aega tagasi solvasid sa kellegi tundeid tema litsiks nimetamisega. mäletad seda veel?


räägiks siis sellest ette jäämisest ja negatiivsusest ka.
kas sinu arvates jäi jf mulle ette, brillamento?
sest see oli viimane asi, millele sa reageerisid.
äkki ta ei jäänud, vaid äkki oli küsimus selles, et ma tahtsin lihtsalt tema tähelepanu juhtida sellele, kui võimalusele midagi ise ära teha, kui võimalusele enda käitumist jälgida, seda reguleerida, parem teisest olla?
kas me mitte kõik seda tegema ei peaks?
sa räägid mulle mingist tasakaalust ja selle kaotusest. kuidas see teema sisse tuli?
mina ei ole oma tasakaalu kaotanud ja ma ka ei usu seda, et ma sel juhul, kui ma seda teeksin, kuidagi teistest eristuksin sa ei tea mind sel määral, et mind ja mu seisundeid hinnata
ning üldiselt (sinu väljend) mulle ei meeldi, kui mulle minged „värvilisi lappe“ külge õmblema hakatakse ja üldistustesse valgutakse. mina püsisin küsimusega antud teema kontekstis, sest rünnatu oli teemaalgataja ja tegin oma tähelepaneku. sina valgud sellest välja ja lähed isiklikuks valikute küsimus. meie hoiakud on aga need, mis valima panevad.
minu arvates oli minu lähenemine heatahtlik, mitte negatiivne. kui sina nägid seal midagi muud, siis tuleb sul vastust otsida endast, mitte minust

pikemalt rääkida sel teemal ma enam ei tahaks
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 11:17
Päris pikk jutt sellest, kuidas sa midagi uut õppisid ja siis astud tagasi oma vanadesse kummikutesse ja oled jälle sa ise.
Tuntud ja turvaline, juba aastat sada vist
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 11:27
äkki põhjendad oma teravmeelsust, sest ma ei saanud selle asjakohasusest praegu aru?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 11:28
see kummikutesse astumise staff ja muu lisa
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 11:41
einoh, kui lugeda Utha pikast sõnavõtust viimaseid lõike, siis tõepoolest, sõna "aga" kohtab seal õige harva. seega on ta ju ometigi muutunud. rohkem positiivsust, kallid sõbrad!
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 11:44
Ennast kiitmast ma ei väsi ja kui väsin, siis mitte nii pea. Puhkan, puhkan ja hakkan jälle

Sellise lause ütles meile koolis kunagi üks väga armas emakeele õpetaja, kui tabas õpilase iseennast suure suuga kiitmast.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 11:46
et vähendada hirme selle ees, et ma ainult „vahele räägin“, siis räägiks teemast ka.
mõni mõte selle idee kohta.
kui kogu suuseksi ajal pakutava idee on pakkuda mehele pornoklippidest või neile sarnanevatest õppevideotest nähtud, naiselt oodatud veatut ja perfektselt järelematkitud sooritust, siis püüdlik naine muidugi püüab veel parem olla, õpib ja teebki viie peale ära, aga iga vahetuv partner ei pruugi eelmise mõttelaadi kopeerida või siis seda kohe omandada või ei võta üldse seda õpitut omaks, ta ei pruugi seda „õppeainet“ samaväärselt hinnata. mis siis naisest saab?
selline käitumine võib (räägin ühest võimalusest) intiimsemas suhtes hoopis võõristust tekitada, võib tõugata mehe eemale. näiteks. minu arvates on olulisem olla see, kes sa oled ja olla selles loomulik, mitte etendada kedagi teist. põhisõnum minu arvates
osata midagi ei ole halb, aga ainult matkimisele panustada ei ole ka vaja.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 11:47
ja sulle, sheeba, torkas see kuidagi rindu praegu? et näe kiidab ennast ja ütlen ka midagi, äkki annab maha materdada?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 13:12
Ma ei ole enda pika elu jooksul kohanud mitte ühtegi! naist, kes oleks väitnud, et nad "imevad silmad punnis ja meetrite kaupa"mehe meeleheaks. Küll aga olen kohanud tonnide kaupa mehi, kes ootavad naist juba uksele sukkades-trippides ja nagu üks minu armas sõbranna väljendas, veel parem oleks kui "Vitt ootaks avali ukse ees maas!" Vabandan õrnahingeliste ees (kui neid ihas üldse on?)ent seda ei saa kaudselt väljendada.
Imemine oleks justkui normide norm, naisele oraalse naudingu pakkumine on endale suuseksi nõutavale isasele tihti "väkk"
Tule Rõivas appi!
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 13:49
Ja ei olegi imestada, miks on prostitutsioon levinud.
Kuidagi peab ju saama omad fantaasiad rahuldatud. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 14:03
parma, kui kõike, mida ihkad, pead saama, siis- jah
kui...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 14:09
No kas ei peaks siis saama kõike, kui vabalt on olemas.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 14:14
Vabadus on tunnetatud valikuvõimaluste paratamatus.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 14:17
Vahel ei suuda valida. Liigapalju, tonnide kaupa...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 16:37
Ja mina sain pikki päid-jalgu, kui rääkisin prostituutidest.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 17:48
tundsid, et said? kas ma olin liiga ülekohtune sinu suhtes, jf? anna mulle mu karm arvamus andeks
tegelikult mulle meeldisid su eespool olevad avaldused naiste ja prostituutide teemal, kerge oli nendega samastuda, aga siis ma sain omale sisse teise tunde ja mulle hakkas tunduma, et sa oled mingites oma kujutistes, assotsiatsioonides, mingit keskmist nägevate väärtuse raamides ja üldistamises liiga kinni, et ei suuda enam mõeldust enda mõtteid eraldada. kandsid nähtu oma peas teisele üle. ja ilmselt tegin mina sinuga ise sama, sest minu peas tekkis seepeale teine kujutluspiltoleksin pidanud su arvamustega tervikuga rohkem arvestama. samas, sellel asjal on aga hea külg ka, sest omavahel meil need ikkagi lõpuks ristusid, sest me jõudsme sinuga päris sama tulemuseni välja, ehk siis loomulikkuseni kas pole nii?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 18:40
Kui lausest sõna "aga" välja jätta, siis ei muutu sisult vastanduv lause sellest samastuvaks. Aga ma ei hakka praegu seda teemat mingi omapoolse teooriaga kõrvale juhtima.

Utha, ma kirjutasin ju oma vastuse seoses Su kommentaariga, kus Sa otsesõnu kritiseerisid jfjmi halvustava ja teist alandava suhtumise pärast. Mis juttu Sa minu algatusest nüüd ajad? Ma tegin täpselt samaväärse tähelepaneku, et Sinu (ja täiendaksin, et mitte ainult) kirjutistes kohtab ka negatiivset ja teisi halvustavat. Inimeste mõistmine on tore, mulle meeldib ja empaatiavõimelisus on mulle ääretult meelepärane iseloomujoon, aga ...

...empaatiavõimselised inimesed satuvad väga harva konfliktidesse. Sina satud üllatavalt tihti, Utha. Siin on loogiline vastuolu, mille lahenduseks minu arvates on see Su kirjutistest kohati läbipaistev negatiivne ja halvustav alatoon.
Loomulikult on siin Sinust kaugelt negatiivsemaid isikuid. Erinevus on selles, et nemad ilmselt ei protesteeri, kui neile seda öelda. Sa nimetad end paremaks ja seega pälvib Su kriitika teiste osas tähelepanu.
Mind ühisosa väga ei huvita ja uusi sõpru ma foorumist ei otsi. Mulle piisab mõttevahetusest, mis võib ka eriarvamusega lõppeda. See ei tähenda, et mõnes järgmises teemas mul selle eelmise vaidlejaga sama arvamust ei võiks olla. Teema on teema ega laiene inimesele. Seetõttu kasutan sõna "aga" siiski edasi, loodetavasti keegi ei pahanda selle pisikese egotripi pärast.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 18:52
puupead jäävad puupeadeks rohkem ma ei kommenteeri.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 19:03
AGA Brillamento, Uthal oli ju õigus. Minu kommentaar oli tõesti halvustav ja seda mitte tahtmatult, sest tegemist oli ju tahtliku solvanguga naiste aadressil ja mina otsustasin olukorda tasakaalustada. Ja ega ma ainuke olnud.
Ja see, et Utha minu suhtes kriitiliselt sõna võttis, ei omanud minule üldse negatiivset tähendust. See ju näitas, et ta peab minu arvamust oluliseks.
˅ näita rohkem ˅