Foorum
2013-04-07 11:48
Tsiteerin

"No i don't think i wil kiss u, .........although you need kissing badly, ...that's what's wrong with u"
http://www.youtube.com/watch?v=nACj50uq6_s

Kui palju on naisi kellel on viga juures ja vajavad suudlemist, et õigeks saada?
Ma ei taha isegi mõelda sellele, et kuidas ainult mehed tunnevad ära kui naised vajavad suudlemist.
Kõik vastutus on ju meeste õlul !

Isegi võõras naine eskalaatoril, kui mees tajub ära, et naine vajab suudlemist siis peab ka võõrast naist suudlema.
Kui naine paremini teaks mehest siis võiks ju vastu vaielda, aga reaalselt teab mees paremini.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 17:05
Ise ka aru saad, mis jama siin ajad w
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 17:22
Ma tean umbes täpselt mis naiste viga on ja nüüd pean vastutama naiste vajaduste eest, et naised saaksid paranema.

Mõned korrad olen üpris täpselt ära tajunud, kui kaupluses kassapidaja on vajanud suudlemist.
Põhiliselt kui flirditakse kliendiga, küsitakse nime vaatamist ID-kaardilt, et pärast kodus facebookis meelalt ilusat meest silmadega õgida.
Kujutage nüüd veel paremat lahendust kui seal ja kohe saaks naine suudlemist, ei olegi ju midagi paremat.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 18:22
Olin ostukorvi söögikraami täis ladunud ja suundusin kassa poole....Piiks piiks, piiksus kassaaparaat, kui mustasilmse kassaneiu osavad ja kiired käed ostusi läbi vöötkoodilugeja libistas Äkki ma tundsin, et midagi siin ei klapi, mingi sõnuseletamatu jõud hüüdis läbi piiks-piiksatuste.."suudle mind, suudle" ...Järjekord oli minuni jõudnud...järgmisel hetkel tõmbas eriskummaline jõud mind kassalindile, ma tegin meeleheitliku hüppe ja haarasin näitsikul kõrvust, surusin oma huuled tema huulile ...ja suudlesin pikalt ja kirglikult, samal ajal tunnetades, kuidas energia minust välja pressis, aidates rahuldamaks õnnetu kassiiri vajadused ...Ma ei tea kui kaua see hetk kestis, kuid ärgates avastasin, et leban kinniseotuna raami küljes, peas üüratu muhk ja mind ümbritsesid valgetes kitlites inimesed
Ehh, maailm sai päästetud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 18:58
aikon62 on kangelane kes päästis vaese kassiiri.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 19:01
miks sa neid naisi pahasti suudled?

kas sa ei oska siis hästi suudelda?

nii ju päris hale elu, kui suudelda ka ei oska, siis muust ei tasu vist rääkidagi
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 19:24
See on naiste viga, et nad vajavad pahasti suudlemist.

Võib ka olla täiesti isegi mitte hea sõber tuttav, vaid lihtsalt töökaaslane keda näed korra kaks nädalas ja kes ei julge isegi silma pikemalt vaadata, aga ometi on suudlemise vajaduses.

Mees peab avitama ka naisi töökohal.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-07 20:54
Kle Mõmmi... ära rohkem küll peale võta... või siis pigem võta ikka ( need tabletid, mis arst käskis sul hommikuti võtta )
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 07:23
Kuule piiga, naised ei teagi, et nad vajavad suudlust, aga kui mees tajub ära ja suudlus saab õigele kohale siis pärast on naine nii ülepeakaela armastust täis mehe vastu ja mõlemil on väga hea.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 11:52
misasja sa jahud? miski nali või totaalne ajupuudulikkus?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 12:02
Kallimõmmil...või see, Mõmmikallil on õigus. Enamus naisi ei tea, et nendel on pahasuudlemine, noh nii nagu kord kuus pahadpäevad ja siin saab vaid mees aidata, rakendades heasuudlemist, mille käigus kõik pahaasi väljub naisest ja järgi jääb õnnejunnis neitsi.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 14:02
Pahasuudluse lõpetuseks on kõrvakiil, kui mõni mõmmikalli valearvestuse teeb ja isegi kui naine tahab suudlust, ei taha ta seda mingilt suvaliselt tüübilt.
Mis puudutab aga kassapidajaid ja teenindajaid, siis te, kulla mehed, ei kujuta ilmselt ettegi, kui palju igasuguseid ühemõtteliselt kahemõttelisusi nad päeva jooksul kuulevad. Isegi minusugune tädi, mis siis veel ilusatest noortest rääkida. Ja kuna päike käib jälle kõrgemalt, siis on see aktiviseerumas.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 14:14
vaesed naised, kes peavad töötama näiteks ehitusmaterjalide poes, seal ei mahu meestest klientidele pähe muu kui keeramine, kruvimine, rammimine, toppimine, panemine, täitmine, raiumine, saagimine jne.
suudlemisest nendega vist küll juttu ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 14:47
Sanuk, oled täiesti valel teel. Töötangi just ehitusmaterjalide poes. Sinu esitatud nimekiri sellest, mis meeste peas on, suudetakse hoopis teise valdkonda keerata. Ja kui näiteks saun valmis saanud, siis kutsutaksegi sauna ja mitte lihtsalt jutu jätkuks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-08 14:59
Ihu tahab vaheltharimist, s.t VAHEL harimist sestap pole midagi imelikku, kui sauna valmides esitatakse kutse ehitusmaterjalide kaupluse müüjannale, sest kes veel kui mitte tema, oskab hinnata müüdud kaupade kvaliteeti ja nende õiget kasutamist Otse loomulikult kontrollitakse kruvide keeramist, kerise panemist, isolatsiooni ja torustiku toppimist, prigude PRAGUDE täitmist jpm. sarnast
Ahjaaa, esineb muidugi ka pahasuudlemist
˅ näita rohkem ˅