Foorum
2013-02-11 16:57
Mul oli siis selline lugu, et pidime sõbrannaga koos jõusaali minema, tervisesporti tegema. Võtsin ta siis rannast peale, oli suvine aeg. Kuna me olime enne kokku leppinud, et läheme koos trenni, siis tal olid asjad juba kaasas. Mul ei olnud.
Sõitsime minu juurde siis, et trenniasjad kähku kokku panna ja trenni minna. Küsisin veel all autos, et kas oled siin või tuled ka üles...tuli üles. Sõbrants siis istus suures toas diivanil ja vaatas mingit ajakirja, mina panin asju kokku ja toimetasin. Millegipärast hakkasime millegi kohta lobisema, ja istusin ka diivanile..no ala umbes, et noh näita, mis reklaam siin siis oli. No istusin ja istusin, ja märkamatult läksid algul jalad vastamisi, siis käsi põlvele. No edasi ei ole mõtet enam keerutada, vänt läks püsti ja hakkasin ikka päris konkreetselt kabistama. Tulemus oli siis selline, et me keppisime magamistoas poolteist tundi, ja ei läinud kuskile trenni enam. Sest sõbrants pidi kah koju minema, vist isegi oli tal mees sel ajal. Aga igatahes kas siis teised naised ka võrdsustavad mõnusa higistama ajava kepi spordiga või mitte? Või on see ikkagi ainult oma mehe jaoks ja armastuse tundemärk, mitte üks mõnus pärastlõunane nauding+trenn?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-13 17:24
treeningu mõttes küll keppima ei hakkaks
˅ näita rohkem ˅
2013-02-13 19:20
no ega selle seltsimehe üllitisi tõsiselt võtta ei tasugi. kirjastiili ja nn. loogika järgi pakuks, et naisterahvas,kes end mehepükstesse kujutada oskab. samas kohati väääga lapsik...
˅ näita rohkem ˅