Foorum
2011-11-01 08:06
Kärbes lendas järvekohal ja järves ujus kala. Kala mõtles, et kui see kärbes lendaks 20cm allpool, siis püüaks ma ta kinni ja sööks ära. Järveääres põõsas lesis karu ja mõtles, et kui see kärbes lendaks 20cm allpool, siis püüaks kala järvest ta kinni ja ma saaks kala kätte ja sööks ära. Sealsamas oli jahimees ja mõtles, et kui see kärbes lendaks 20cm allpool, siis püüaks kala järvest ta kinni, siis hüppaks karu kalale järgi ja ma laseks ta maha, saaks endale kasuka.
Hiir augus mõtles, et kui see kärbes lendaks 20cm allpool, siis püüaks kala järvest ta kinni, siis hüppaks karu kalale järgi ja jahimees laseks karu maha. Selle käigus kukuks tal võileib taskust välja ja ma saaks selle ära süüa.
Kass oli ka seal kandis ja mõtles, et kui see kärbes lendaks 20cm allpool, siis püüakskala järvest ta kinni, siis hüppaks karu kalale järgi ja jahimees laseks karu maha. Selle käigus kukuks jahimehel võileib taskust välja, millepeale hiir hüppaks august välja ja sööks selle ära. Nii saaks ma hiire kätte.
Kõik läkski enamvähem nii, aga juhtus, et kass hüppas hiirest mööda ja kukkus järve.
Siit moraal, et selleks, et kiisukest märjaks saada on vaja teha enne pikk eelmäng.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-30 01:22
Yess, pika otsimise peale siinses foorumis ka midagi sisulist, mõtlema panevat ja head!!! "Toiduahel", mis iganes pole toiduks - ei tasu jääda viimaseks - tuleb enne "käpp" peale panna, kui keegi järgmine seda jahtides selle ära näpsab... ja kui, siis võib harrastada pikka eelmängu, et "kiisuke" piisavalt märjax saax!
˅ näita rohkem ˅