Foorum
2011-09-13 22:55
Kas mõndasid naisi ka suuremad mehed erutavad ? Olen neist kuulnud, aga kohtab väga harva. Muidu peab ikka tippvormis ja musklitega olema. Ärme kedagi mõnitama hakka, inimesed on erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-13 23:12
No kuni veel till kõhu alt välja ulatub, küll mõni selle otsa ikka komistab.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-14 09:50
Teemaalgataja peab silmas pakse ja ülekaalulisi?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-14 10:24
muud ei oska kommenteerida, aga kui oli see saatesari kaalust alla, siis mäletatavasti poole saate ajal see kõige suurem abiellus miski noore tsikiga, et ju siis erutab ikka kedagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 00:31
Pole siin midagi saatesarja vaja. Iga pott leiab oma kaane. Kellel pikk, kellel lühike, kelle paks, kellel kõhna. Mina ei üldistaks.
OK. Mulle isiklikult meeldivad pigem pisemad mehed, kui pikemad ja suuremad. Aga kui kõik mõtleks nagu mina, siis oleks Savisaar ja kõik need kulturistid üksikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 08:11
Sellest siis kiremorvari igavene vaen NSM-i vastu pingutab mis ta pingutab oma muskleid, (kiremorvar siis), aga NSM-i juures löögile ikka ei pääse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 09:11
ma vastaks sellele teemale natuke teistmoodi. mitte ehk nii tolerantselt kui eelmised.
andku teemalgataja mulle andeks - ei kavatse sellega kedagi halvustada-, aga minu kõrvade jaoks ei kõla „suuremad mehed“ väga hästi ja kindlasti mitte ka meelitavalt. pigem muret tekitavalt. seda enam, et arvaja on veel 22-aastane ja üritab juba praegu kõigest väest vältida oma (üle)kaalust rääkimist.
st et ei kirjutata kaalu oma ankeedile. teiseks välditakse väljendit „volüümikas“, selle asemel on eelistatud kasutada veidi tagasihoidlikumat „olen lihtsalt suuremat kasvu“. arvamus „inimesed on erinevad“ kuulub ka samasse kategooriasse.
kui see pole enese eitus, mis see siis on?
st seda, et keegi tahab vähendada veidi tegelikkust ja arvab, teisiti väljendudes ei jää tema kaal/vorm kellelegi, k.a temale endale ette, aga tegelikult on asi vastupidine. vältides teadlikult midagi tegelikult rõhutakse sellele, kui oluline see vältitav (nt kaal või välimus) enda jaoks on ja seda enam see teistel „ees“ on.

vaata, parasitegod. seni, kuni sa ennast oma kehas mugavalt ei tunne ja sellega ise läbi ei saa või koguni häbened seda teiste ees, algavad ja lõppevad sinu laused ikka ja jälle samade küsimustega (loe oma teema algust). ehk siis sellega, kas ma meeldin teile sellisena nagu ma olen.
enne, kui sa küsid naistelt arvamust, küsi endalt, kas sind erutab su keha? kas sa pead ennast meheks, kes võiks kedagi erutada ja talle mehena (ärme räägi ainult kaalust) huvi pakkuda? oled sa endaga rahul või tahaksid olle paremas vormis nt?
kui sa endale vastama hakkad, siis ürita vältida kaaluteemat. räägi sellest, kes sa oled, mitte oma välimusest. kas sa suudad seda teha? ma natuke kahtlen. ma pakun, et mitte.
sa ei saa sellest teemast mööda ja miks ei saa, sellele ma ennist ka vastasin. seega vaata endasse. praegu sa veel endale ei meeldi.

Utha ei ole paha, ta ainult tahab aidata. ja vahel on otsekohele ja valu tegev vastus parem kui pidev endale valetamine
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 09:27
NSM pani savika ja kulturistid ühte patta!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 10:02
Utha, kõik see mis Sa kirjutad, võtab aega. Aga seksida on vaja kohe. Mida siis paks mees (nimetagem asju õigete nimedega)peaks tegema?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 10:17
Mitte põdema oma olemasolevat kesta, sest see on ju "mina ise". Võta ennast sellisena nagu sa oled...ja nii võtavad sind teisedki...
Hääd seksimist
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 10:50
foxy, aega? aga mis siis on nii ajakulukas? on seda kaalu maha saamine? või endaga olemine? arvan, et enamasti kardetakse seda teist varianti.
kui mitu minutit on vaja kulutada selleks, et veidi endaga vastamisi seista ja endale otsa vaadata? 5 min? 10 min? terve tund? mitte eriti palju.kui tahtmist on, siis see aeg on olemas. olenevalt sellest, kuidas endale meelditakse, see aega natuke pikeneb ja siis tundubki, et pole aega jne.
eks seksimine tahab ka oma aega, aga on tal siis kohe vaja seda teha? ma sain aru, et seksi ta siit ei otsi.
tema otsib siit kedagi, kes tahaks teda sellisena nagu ta praegu on ja ma tahtsin talle näidata, et see, mida ta loodab saada ja vastu saab, hakkab peale temast endast - endasse suhtumisest. ta ei suuda ju praegu endale otsagi vaadata, aga ometi ta tahab, et keegi ka tema poole vaataks. ta tahab ka kedagi erutada.
arusaadavad soovid, aga miks ta siis ei tee seda? miks ta ei seksi, kui ta seda vajab? miks ta esitab endale ja teistele kogu aeg selliseid küsimusi? sest ta kahtleb endas.
ma arvan, et ta on nende küsimuste esitamisega natuke ajast maas. kui ta oleks natuke aega endaga tegelenud, siis ta ei peaks praegu neid vastuseid otsima. mugavus.

ma ei saatnud teda veel kangi sikutama, vaid suunasin ta esialgu vannituppa või sinna kohta, kus ta on endale nähtav.
vaataku oma keha ja vastaku sellele, kas ta on enda jaoks erutav. kui ta seda ei suuda, ei ole eriti oluline, kui erutavaks teised naised või pool iha.ee-st teda peab - on ju nii?-, sest ta ise ei meeldi endale. selles point ongi.

kui korraliku (tervisliku) menüü asemel eelistatakse kiirtoitu ja kiiret tarbimist, siis ei peaks sellel tarbijal teistsuguse menüü koha pealt küsimusi tekkima. ta teab, kes ta on ja mida ta sööb, vajab jne. aga tema (teemaalgataja) ei tea. tema küsib, kas ma teile meeldin. see tähendab seda, et ta saab aru, et midagi on temas teistmoodi ja ta on hakanud oma menüüs kahtlema. samas ta ei taha ka seda veel välja vahetada. ta loodab minna kergemat teed ja küsib, kas keegi tahaks minuga sama sööki süüa (mis siis, kui see keegi eelistaks tegelikult süüa midagi muud).
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 11:48
Utha, mõlemad tegevused, nii kaalust alla saamine, kui enesekindluse saavutamine on aeganõudvad protsessid. Kumbagi ei saavutata üleöö, ega isegi mitte ühe nädalaga, sageli ka mitte ühe kuuga. Aga proovi sa öelda poisile, et tegele enne endaga mõned aastad ja küll sa siis seksid Ei kõla just eriti lohutavalt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 12:33
telefoniseks. Mis seal veidrat on. Üks on liiga suureks õginud, teised liiga suureks end treeninud. Mina vaatan mehe välimust ja mõlemad ei ole silmale ilsad. Ühel ripuvad viigipüksid all pool kõhtu, teistel on viigipüksid ümber kintsu, nagu paleriin.
Ideaalse kehalise välimusega mees ostab ilma vaevata poest klassikalise lõikega ülikonna ja see istub tal seljas nagu valtult.

foxy, sul on õigus. Ei pääse tõesti. Inimesel peab olema vorm aga see peab olem harmooniline. Igasugu liigsed kõrvalkalded mulle tõesti ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 12:45
telefoniseks. Mis seal veidrat on. Üks on liiga suureks õginud, teised liiga suureks end treeninud. Mina vaatan mehe välimust ja mõlemad ei ole silmale ilsad. Ühel ripuvad viigipüksid all pool kõhtu, teistel on viigipüksid ümber kintsu, nagu paleriin.
Ideaalse kehalise välimusega mees ostab ilma vaevata poest klassikalise lõikega ülikonna ja see istub tal seljas nagu valtult.

foxy, sul on õigus. Ei pääse tõesti. Inimesel peab olema vorm aga see peab olem harmooniline. Igasugu liigsed kõrvalkalded mulle tõesti ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 13:08
aha. kui keegi arvab, et ma teda lohutama hakkan, siis ta eksib.
see on ainult korraks-kaheks. paari päeva pärast on ta samas olukorras ja otsib endiselt pingsalt taga kedagi, kes temast aru saaks, ainult teda tahaks jne - st kedagi, kes teda edasi lohutaks.
mitte lohutust pole neile vaja, vaid teadmist, miks neil seksi siis veel pole või miks ei ole nt naist, kui seda otsitakse. kes neile siis veel seksi kohale toob, kui mitte nemad ise? otseloomulikult peavad nad endaga tegelema.
kui kardetakse vaeva, siis nihutagu ennast arvuti juurde ja ainult onaneerigu. selle peale aega eriti ei kuluta, pole vaja aastatki oodata. kui aga tahetakse saada seksis enamat, siis tegutsegu.
kui endal aru peas pole ja seda millegi arvelt juurde ka ei tekitata, siis supervormist olenemata ei saa nad nii või teisiti midagi saama - ei seksi ega naisi.

ma arvan, et teemaalgataja on samuti huvitatud seksist, aga ta esitleb ennast nii, nagu ta poleks. ka küsimus oli seksiteemaline, aga see oli suunatud endast eemale. ta tahtis teada, kas on olemas naisi, keda suuremad (kogukamaid, suurekaalulisi jne) mehed erutaksid, mitte ei uurinud enda kohta. st et enda jaoks on ta seksi olemasolu juba kaaluga seostanud ja ei suuda neid lahus vaadata. ehk siis ta toetub enamuse arvamusele, et kui on paks, siis pole erutav. enamus tahab tema arvates siledat ja lihast jne. enesese kahtleja.
ma pöörasin tema küsimuse meelega veidi teistpidi ehk siis andsin soovituse sama ka endalt küsida. kui vastus tuleb rahuldav, et jah olen, siis pole ka vaja kusagilt teemast lohutust otsida ja seks jm, mida vajatakse, on olemas.
praegu ma tegin katset temast aru saada ja temaga rääkida. iseasi on see, kas talle sellest ka mingit kasu on.
las suur mees kuuleb seda, mida tal vaja teada on.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 19:56
Mulle meeldivad sangadega mehed... Minu arust sangad on nii seksikad ja neist on vahest nii mõnus küüntega kinni haarata Mulle tundub, et nii naiste kui ka meeste puhul, on rasvumine (eriti progresseerunud) ikka kole. Ja puht tervislikkult need inimesed ei ole heas vormis ja partnerina... Nad ju hingeldavad... ja siis oled voodis nagu auruvedurijuht Ma ei taha kedagi pilgata lihtsalt see mis liig see on liig... Aga kuni 10 kilo meeste puhul on minu arust nii sexikas
Muide alates vanusest 40 on rasv hormoonide depoo, sest meie organid ei pruugi toota piisavas koguses hormoone.. Seega isegi meditsiiniliselt on mõõduka ülekaaluga inimesed SEXIKAMAD...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 21:09
Mees ei tohiks olla liiga kõhn.Sportlik küll ja ehk sobib ka ~10kg ülekaalu..mitte rohkem.
Buldooser-tüüp,üdini isane.Kel ei liigu emaseid mõtteid peakeses.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-16 21:36
Nõus. Mulle need lihasmäed pinget ei pakku, sest kogu võhm on lihastesse läind ja intellektiga nad eriti ei hiilga Väga kõhnad poisid on vist emalikke naiste lemmikud... Minule tunduvad nad alatoitunud
Sangadega poisse on mõnus kabistada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-18 15:11
Tippvorm pole nõutav, kuid hea väljanägemine ja mõningane sportlikkus naistega tutvumisel soovitatav, eriti sellises kohas nagu seksiportaal. Kui oled sponsor, siis pole vist eriti vahet, kui aga sponsoreerimise soovi pole ja silmad hoitakse lahti ka sponsorlust mittevajavate naiste suhtes, siis läheb raskeks, need naised valivad väga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 23:35
Asi kultuuriti erinev. Jaapanis on sumod väga ihaldatud kraam!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 10:56
No peaasi et mees pole kõhnem kui mina
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 22:10
õiged mehed algavad 100 kilost. päkapikke küll ei tahaks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 19:38
Harmoonia ...välise ja sisemise vahel on vajalik.
Suuremad on rahulikumad ja aeglasemad,pisemad mehed jälle väledamad...maitse asi..igale oma.
mis kindel on,seksikust ei mõõdeta ega kaaluta. On tulnud ette oma sõnu süüa ...
Jah,rasv on hormoonide depoo,see tõesti 40+vajalik
˅ näita rohkem ˅
2011-10-23 21:13
Suuremad mehed ... hmmm ... kui enesetappu hakkan sooritama, siis annan teada, lasen endast üle sõita, end surnuks muljuda, end lömastada . ... See oli nali.
Jah Parasiteqod ... kindlasti kellegile meeldivad ka ülekaalulised, vormist väljas ja paksud mehed. Vaata ringi, pool ilma on punnis õllekõhuga röhkameid täis ja neist enamusel on naised ...
Ise ei suhtu inimestesse pakendipõhiselt, kuigi jah ... lähisuhteks ja intiimsuseks olen võimeline ainult enda sarnasega.
Mõeldamatu ju seks spitÅ›i ja berhardiini vahel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-24 16:32
Nende suuremate puhul vist ei pea ju ilmtingimata misjonäripoosis olema? Kui mees on all, siis on lömastamine välistatud (ma küll teoretiseerin, pole mul ei "sangasid?" ega õllekõhtu).
˅ näita rohkem ˅