Foorum
2008-06-15 17:49
Tere, siin siis väike vihje adminnidele: Tuleks luua kord, et oleks võimalik vahet teha kes keda otsib, ära hakkavad nürima lesbiliste kuulutused (a-la mehed ärge kirjutage nagunii ei vasta teie nõmedatele kirjadele) või siis ennast naiseks tembeldavad transud. Selge see, et igaühele siin päikese all peab oma koht olema, ja sobilik oleks neile oma keskkond leida. Kuulutusi lapates hakkab tunduma et normaalne heteronaine on Eestis väljasuremisohus, tuleks neid väheseid allesjäänuid siis ka kõige lugupidamisega kohelda ja igasugune libateema nende kõrvalt koristada?
˅ näita rohkem ˅
2009-06-06 01:16
elu on ikka hukkas kyll ja ma olen tähele pannud et paljud naised siin panevad valesid andmeid ka ankeeti üles
˅ näita rohkem ˅
2009-06-20 20:40
mida te virisete,õppige ise vahet tegema,kes on kes
˅ näita rohkem ˅
2009-11-06 07:59
Nu ei nu tere tali. Exole. Mis on neil lesbidel viga ??? Ise vahite küll DVD-isi kus naised omavahel ja kas ei lähe kõvaks weee ??? Ära tule mulle valetama, et ei lähe. Ma pole veel näinud meest kel ei lähe kõvaks lesbide peale..just lesbide peale. Ok jah meestel võib esineda sellist tõrksust gay-de suhtes sest nad esindavad maskuliinsust ja reeglina mehed pelgavad teise mehe maskuliinsust sest see võib neid allutada ja see mees võib olla temast üle.
Nii ja nüüd TRANSSEKSUAALIDEST. Transseksuaalid on siis kas mees-naiseks või naine-meheks. 80% transseksuaalidest on tegelikult heterod st., et oletame, et minule meeldivad mehed siis ma olen tegelikult hetero kuna ma elan naisena ja tegelen ka sellega, et sooliselt olen naine. Mis asja sa hädalda. Keha ja hing transsekuaalidel on kaks erinevat teemat. Et aga leida hingeline rahu , siis tuleb need teemad sulandada üheks ja leida lahendus, seega ka leitakse lahendus. Ühesõnaga ma saan aru, et antud teema algataja arvates peaks lesbid, gayd ja transseksuaalid elama omaette linnas, looma oma firmasi mille maksud lähevad siis hoopis nende inimeste heaks kes selles ühiskonnas elavad jne. Kuradima tore plaan sul. Kas tead ka kui palju siis EEsti riik kaotaks maksudest jne. Irw. Minu tutvusringkonnas on 90% hetero mehed ja hetero naised. Usu või ära usu. Ma olen nende jaoks naine ja suure osaga neist ei ole ma kunagi puudutanud seda teemat minu minevikust ja minu kehast. neil pole probleemi. Kas Sa suudad kujutada ette, et isegi minusugusele tehakse uksi lahti, vaadatakse kui naist, tehakse tutvust kui naisega...ei ole neil probleemi selles, et meditsiiniliselt on jah kahjuks midagi valesti mille korrgigeerimine nõuab raha. Kas sa suudad sellest aru saada, et mulle tuuakse lilli. Milles probleem ? Ma olen oma kontos ära maininud oma nõmeda eripära mida ma tegelikult ei taha ja sooviksin existeerida tõelise naisena igat moodi, ma ei ole mitte ühelegi mehale ajanud kägu oma identiteedi kohta. Ma tahan ja suhtlen ühiskonnaga ja ma ei taha elada kommuunis kus on ainult yhesugused ja ma ei taha, et minu tutvusringkond koosneks transudest näiteks...ei ma tahan elada samamoodi nagu sina tahad ja olla vaba igasugustest haiglastest piirangutes. Ma ei kahjusta sind oma eluga, ma ei kahjuste tegelikult kedagi sellega. Sa ise lood endale neid hirmutavaid komplekse, mitte keegi teine. Kui me peaks kohtuma, siis saab minuga vestelda autodest, visata viina, rääkida naistest aga samas saan ma vestelda lilledest, riietest, moest, meestest jne. Ma ei tule sulle pyksi kui sa seda ei taha , ma ei hakka sind ahistama ja sulle närvidele käima ja järgi jooksma. Kui me ka oleme tuttavad, siis suudan ma sinust minna mööda linna peal, et ma ei tereta sind kuna sa äkki häbened inimeste ees mind teretada. Nii ütle mulle kas meid tuleb tõesti siis eraldada ja panna kuhugi puuri ? Hmmm....ma ei tea aga ehk teed modedele ettepaneku, et naine/mees soo kõrvale tekiks ka selline link TS/TV/TG siis oleks jah meil sooks antud teema ja seda saaks kohe näha kasutajanime juures tähisega mis on transseksuaalidel olemas. Aga seda, et gayd ja lesbid tähistada on ülim idiootsus sest need on seksuaalsed suundumused nagu ka bi-seksuaalsus. Transseksuaalsus on hoopis teine teema ja sellest ei sõltu seksuaalne suunitlus. Loodan, et minu romaan on piisavalt selge, et sellest aru saada!
˅ näita rohkem ˅
2009-11-06 12:07
Tubli, Carmen230679!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-11-06 12:34
Tänud
˅ näita rohkem ˅
2009-11-10 02:44
Mina ka ei saa aru, mis häda on. Kui tahad teada vaata, ankeeti, kui seal ei ole, siis küsi ilusti. Otsing leiab küll väga hästi kui ise viitsid määrata, keda sa otsid, nii et oma laiskus.
Ja sina Raul18 oled lausa musternäidis mis moodi oma ankeeti täita
Sinu andmed
kontakt:ei tsi enam kedagi sest olen leidnud oma südameneiu
Soovin tutvuda; naisega
Tutvumise eesmärk: seks
See ju nii kole, et valesid andmeid pannakse ankeeti. Õudne
˅ näita rohkem ˅
2009-11-10 06:32
Viga ongi selles ,et teema algatja ja tema mõttekaaslased ei viitsi ankeete lugeda,vaid pommitavad naisi enda ettepanekutega otse avalehelt.Mõelge milline ehmatus ja kus selle häbi ots,kui kepisoov sai kogemata transule saadetud
˅ näita rohkem ˅
2009-11-10 08:54
Kuulge, see ikka seksikate kohtumispaik! Ja adminnid pole lapsehoidjad, et kantseldada saamatuid, kellel siit kaaslast ei õnnestu leida!
Ja pole teiste asi arvustada kellegi orientatsiooni, kui sa siit kedagi ära ei suuda moosida, siis ikka enda viga!
˅ näita rohkem ˅
2009-11-10 15:01
Oi jaaaa.....kui palju ma olen saanud kirju mehepoegadelt kes tahaks ja tahaks....irw. Pärast sa püha müristus saavad teada jah, et transseksuaal kuigi see ilusti infos puust ja punaselt kirjutatud, siis lubavad lausa maha lüüa, kuigi enne kui nagu seda ei loetud, siis oln olnud maailma ilusaim naika...saa sa nüüd aru neist meestest.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-09 20:31
Ei saa aru akselk, keda Sina otsid?
Hagar Hirmsat oma raudpükstega?
Mina, kui heteronaine küll orienteeruks pigem lesbisuhtele, kui kõik mehed sellistes metalltrussikutes ringi lippaksid .
Carmen230679le - minu lugupidamine.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-09 21:49
Ma sõuan merel ja sõuan
üht saart mina otsin säält
Teda kaua ju otsinud olen...
˅ näita rohkem ˅
2009-12-10 08:30
Mõnd saart on määratul merel
mõnd sadamat vilusat
oma saart aga mina ei leia
oma unistust ilusat
˅ näita rohkem ˅
2009-12-10 08:33
Peab siis edasi sõudma ja küll kunagi leiab ka saare ja sadama, kuhu ankrusse jääda.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-10 11:30
Oleme täiskasvanud, käitugem siis ka, nagu täiskasvanule kohane. Kui sattun ankeedile, siis ikka loen olemasoleva info läbi ja ei tülita inimest, kellega pole ühiseid huvisid. Tubli oled Carmen!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-10 22:58
Olgu nende transadega kuidas on, kuid Carmeni teksti esimese lõiguga ei saa ma kuidagi nõustuda.
Võibolla on see hoopis nii, et lesbiklippide peale läheb meestel kõvaks just seetõttu, et seal on kaks (või enam) nautlevat naist ja mitte ühtegi häirivat vänta?
Gayde maskuliinsus on samuti minu arvates tühi väide, sest enamuses tunduvad nad käituvat edvistavate plikadena. Võta või telekast see moenõustaja Zhenja... Las Zhenja olla nagu on, kuid maskuliinsust on seal kindlasti vähem, kui enamusel heteromeestel. Ka naised võivad tunnistada, et gayd mõjuvad neile sageli rohkem "sõbrannadena", kui meestena.
Meestele on teise isase seksuaalses aspektis ebameeldivaks tundmine juba geneetiliselt sisse kodeeritud. Kui see oleks teistmoodi, siis ei oleks meie eellased jätkusuutlikud olnud.
Kindlasti on erandeid (Tom of Finland jne.) ja ma ei pretendeeri absoluutse tõe peale. Tänapäeva moodsas ja tolereerivas maailmas on kõigil võimalik ennast avastada ja andku tuld! Samas on minul õigus neist arvata seda, mida tahan
˅ näita rohkem ˅
2010-01-10 23:53
Nõustun täielikult.Looduses on isased konkurendid ja järglasi saavad vaid kõige tugevamad ja kõige kavalamad
˅ näita rohkem ˅