Foorum
2011-08-06 01:52
kas keegi oskab nõu annda kuidas armukadedat naist paika panna. mull naine nuhib kõik mu asjad läbi öösel kui magan siis sobrab kõik sõnumid mobiilis läbi .
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 02:25
tahaks sellist naist omale.Endal oli nii tuim kes ei teinud must väljagi võisin kasvõi surnukuuris olla
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 09:21
Käitu temaga samamoodi kui tema sinuga, nuhi ta asjades, korralda üksikasjalisi ülekuulamisi teemal kus oli, mis tegi, kellega jne. Iga tema liigutuse põhjuses näe teist mees ja anna seda talle värvikalt teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 12:32
ei ole nii, et peab armukadeduseks alati põhjust olema, mõni kahtlustab ka niisama, igaks juhuks.
mina otsisin ka kunagi kaaslase asju läbi. kuni leidsin. ja oh seda hingevalu siis, ei julge ju küsida ka, et miks selle kena naise pilt sul seal oli . ja siis otsustasin, et rohkem ei otsi. ja hiljem selgus, et kena naine oli kaaslase klassiõde, kes kokkutulekul kõigile oma pildi jaganud.
tarkus tuleb tasapisi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:29
Naine ei hakka kunagi niisama mehe asjades tuulama kui mees pole põhjust andnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 13:38
Kas sa oled kindel, et ükski naine nii ei tee?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 14:51
Nad teevad ju Mina isiklikult ei teinud, ei nuuskinud ega nuhkinud oma elukaaslase asjades, teadsin isegi kus ta on ja millega tegeleb, milleks veel mingid mobiilides tuhnimised ja muud luuramised.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:11
armukadedus sõltub rohkem kadetseja enda hingeelust kui kaaslase tegudest. mitte keegi ei tea ALATI ja IGA HETK, kus kaaslane on. see ajaks ju hulluks, kui ma lähen sõbranna juurde ja siis juuksurisse ja siis ema poole ja iga kord teatan täpselt mehele, kus olen. normaalne mees lepib teadmisega, et "ah, ajasin asju". ebanormaalne mees hullub, kui talle täpset logiraamatut ei esita. sama on naistega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:39
ma arvan et nuhkimine on lihtlabane uudishimu ja armukadedus on hirm jääda ilma mitte sellest isikust vaid sellest mõnust mida see isik võib kellegi teisega kogeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 15:55
võibolla meestel on armukadedus ja mõnu seotud, aga naistel küll arvan, et pole. ikka madala enesehinnangu ja mehest sõltuvuse väljendus on nuuskimine ja armukadedus. selline naine teostab end läbi mehe, naisel endal mina puudub, ja seetõttu on tema jaoks eluliselt oluline, et mees ta kontrolli all oleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 16:18
argliknaine: sa ei saanud mu mõttele pihta. armukade ei olda inimese peale vaid sellele naudingule mida teine võib kellegi teisega saada. kui meestele võib seks olla olulisem siis naistele on kindlasti armastus. ehk siis kui naine on armukade oma mehepeale, siis ta kardab et mõne teise naisega on mehel suurem armastus ja too teine naine saab mehelt rohkem kui armukade naine. kadedad ollaksegi sellepeale mida teine võib saada, inimese enda peale ei saa ju ometi kade olla kui elatakse näiteks koos.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 16:23
ok, kui sa armastuse ka naudingute alla nimetad, siis küll. arvasin, et räägid puhtast seksist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 16:32
no ma arvan nii vähemalt. kui on ilus naine kellele kõik külge löövad, siis esimene hirm tõesti on see et keegi teine on parem, etem ja pakub rohkem ja seeläbi tunnen end alaväärtuslikuna. kui see tunne on juba tekkinud, siis tuleb kõik ülejäänud kohe ludinal juba. vbl kui üks pooltest on armukade siis tuleb temaga hoopis teistmoodi käituda kui nõuda privaatsust ja provotseerida konflikte, sest see annab teisele pigem indu juurde.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-06 19:38
Armukadedus on puhtalt inimeses ja tema egos kinni, seega saab selle vastu midagi ettevõtta ainult armukadetseja ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 08:49
Eks ta kahtlustab sind selles mida ise teeb või teeks kui võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-21 10:57
Kuhu sa ta siis panna tahaksid? Mis koht see "Paik" on?
Äkki istuksite maha ja räägiksite, mitte kui mees naisega kes on ületanud taluvus piiri, vaid kui inimene inimesega??
Vahest võiks ju suud kasutada sihtotstarbeliselt ja kaasata ka aju??
˅ näita rohkem ˅
2011-08-21 11:08
Aike, probleem ongi ju selles, et armukadetseja ego lubab tal rääkida(arutada asju) vaid iseendaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 07:23
Olen arvamusel, et armukadedus ei ole mitte miski muu, kui vaid armukadetseja enda enesekindluse puudumine / puudujääk. Sedaa pidavat rääkima ka psühholoogid. Üldiselt mingisugune väiksem armukadedus on veel OK, kuid kui see peaks kasvama sellisesse staadiumisse nagu see on antud teemas kirjeldatud, siis on asi juba naljast kaugel ja tegelikult võib seda juba nimetada teatud sorti vaimseks häireks. Teemas kirjeldatud armukadedus hakkab juba ületama kriitilist piiri, ja seda ajendab ilmselt naispoole omandiinstinkt.
Sellistes situatsioonides on tavaliselt inimene n.ö. "kadunud" oma õigelt teelt ja tegelikult ta vajab juba kõrvalist abi. Esmane abi peaks tulema siiski oma kallimalt, kes peab oma kallimaga suhtlema, kuid kui endal oskused puuduvad selliseid probleeme lahendada, siis tuleks juba pöörduda terapeutide poole (kas siis pere psühholoogiline nõustamine või koguni saata naine ise psühholoogi juurde). Asi nimelt selles, et inimese aju ja mõistus on üsna keeruline ja sellega valesti ümber käimisel ei ole armastusest vihkamiseni; sõprusest vaenuni; armukadedusest maniakaalsuseni jne mitte just pikk maa. Usun, et maailmas on miljoneid näiteid, kus armukadedusest on välja kasvanud mingi palju suurem psühholoogiline mure.
Paljudel juhtudel armukade inimene ei suudagi enam ise aru saada, mis on tema käitumise kõrvalekalle normist ja teda tuleb selles aidata. Ja aitab vast ainult suhtlemine ja selgitamine. Nii et mina soovitaks sama, mida soovitas Aike - algul proovida ise naisega rääkida. Kusjuures see rääkimine ei tohi olla süüdistav (a-la "sa oled liiga armukade, sa ei tohi nii teha" vms), vaid tuleb rääkida väga otsekoheselt ja üsna ausalt neist asjadest, mis muret pakuvad. Jah sellest rääkimine võib põhjustada emotsionaalset valu mõlemale poolele, kuid ega ei öelda mitte ilma asjata, et "Valusaid asju öeldakse kallimale mitte seepärast et ei armastata, vaid vastupidi, selleks et saaks armastada edasi".
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 19:19
Ma küll n.n. probleemi ei näe (lähen silma arsti juurde ) aga eks juba teadajad ütlesid, et kui pole seda va armukadedust pole ka armastust.
Häda jah kui on armastus on ka kadedus kohe platsis aga kui pole kadedust pole ka armastust. Loomulikult nuhkimist ei suuda keegi taluda.
Teemaalgataja võiks kah kirjutada kuidas tal lännu om.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 21:49
Armukadedus on puhas enesearmastus...Mina armastan sind ja sina pead mind ka armastama. Eks igaüks tunneb seda ja see on normaalne. Ebanormaalseks muutub asi siis, kui see tunne paneb sind tegutsema, kui armastus iseenda vastu muutub suuremaks armastusest teise inimese suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 22:32
.....teatas jfjm. Unustas aga lisamast, et see tema subjektiivne arvamus ja elukogemus.
Armukadeduse tingib hirm jääda ilma kellestki keda armastatakse. Hirmul on aga vahel uh kui suured silmad.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 23:30
Aga Aike, kuidas sina siis nimetaksid seda, kui sa sead enda soovid kõrgemaks teise omadest. See on ju hirm, et äkki tema ei soovi seda sama, mida sina.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 20:07
Mmm ma küsiksin vastu kui lubad. Kuidas nimetaks seda kui oma soovid jätta teiseks ja teise inimese soovid enese omadest esiplaanile seada? Kas see siis on armastus? Eirama iseennest ja oma soove ja vajadusi? Kummalgi neist seisutest ei ole tegemist armastusega. Armastus on tunne mida ei saa juhtida. Ta kas on või ei ole. Natuke armastust nagu ka natuke rasedust ei ole olemas.
Kui on olemas armastus on ka armukadedus.
Hoopis teine teema on aga haiglaslik armukadedus. Nuhkimine ja sorimine on haiglaslik armukadedus. Lahendada saavad seda osalised ise rääkides teema läbi ja tehes selgeks mõlema poolsed seisukohad. Välistatud pole lahkuminek.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 20:34
Kui armastad, siis soovid teisele head, armukade, aga soovib iseendale head. Kui armastad siis annad armastatule valikuvabaduse. Armukadedus nõuab, et see valik oleksid sina. Armastus pole sugugi mitte ainult õnnelik tunne. Õnnelik on see siis, kui armastatu vastab samaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-23 21:47
Siis on see tingimustega armastus.
Mina armastan Sind, Sina pead mind ka armastama. Ja kui sa ei vasta siis mine sinna kus selg ja jalad kokkusaavad ja nime kaotavad.
Armastus on tingimusteta, tõeline armastus on ka siis olemas ja elab kui teine on kusagil mujal aga sa tead, et ta on õnnelik ja armastab kedagi teist. See on tõeline vaba ja elav armastus. Kahjuks aga seda tuleb elus vaid korra ette, tavaliselt see hävitatakse oma hirmuga jääda üksinda oma tundega. Ahistamine on tulemus
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 09:20
armukadedad inimesed on need kel pole usaldust
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 09:21
armukadedad inimesed on need kel pole usaldust
˅ näita rohkem ˅
2011-10-24 20:07
sina kristjann ei peaks siin küll oma sõna võtma.Sina ei teagi mis on armukade naine
Sa ise oled ju nii armukade et oled valmis naisele kallale minema ja seda oled sa juba teinud ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-15 20:46
Minu pruut on väga armukade ja kui ta ongi armukadetaks läinud siis ta iga jumala päev ta tagakratsib halba minust taga,et ma pede jne!!Ega jah mu pruut on Irina kes on ise ei saa aru ja ei suhtle minuga kuu aega!!
Kas tegin talle väga haiget sellega jah tegin jah jah sest mull oli pohjust seda teha!!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-15 23:43
Väga raske aru saada, aga ilmselt on mees käkiga hakkama saanud ja nüüd arvab, et pruut läks armukadedusest minema. See pole armukadedus. Armukadetseja teeb kõik, et teist kinni hoida, mitte ei jäta maha.
˅ näita rohkem ˅
2012-04-19 18:39
Vajuta armukadedale naisele koos sõbraga ära ja armukadedus on nagu pühitud. Naine on nagu uuesti sündinud
˅ näita rohkem ˅