Foorum
2011-07-14 11:58
No tänu(ilmselt valitsusele) eesti poisid vabad. Huvitav kas kunagi täit tõde ka kuulda siis saab,sest vabastamise operatsioonist,ja raha maksmisest jne. Ametlikult ju riik "ei maksa"..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:15
Väga hea uudis ja suurim tänu Prantsusmaale !
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:17
aga lunarahanõuet ei esitatudki
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:31
me ju ei tea, mis esitati või ei esitatud. ainus, mida saame väita, et avalikkus lunanõudest ei kuulnud.
aga ülihea uudis!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:35
kuigi sa ei tea siis kindlasti nõuti, aga valitsus varjab
algusest peale on teada et meie ratturid ei olnud päris need keda röövida taheti, taheti röövida prantslasi. aga kuna inimrööv on lähis-idas väga karm teema, siis ei saadud pantvangidest kohe ka vabaneda. kõigepealt pidid suured ninad vehkat tegema, jäljed jahtusid ja nüüd lasti pantvangid vabaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:38
Kindlasti oli nõue,ja ka maksti,aga seda ei öelda.ilmselt jäÃ¥bki saladuseks..siit muidugi kÅ«simus,mis varem ka meedias oli,et kes peab need ekstreemsused kinni maksma.!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:44
küll sina oled üks tark ja kõike teadev härra, kiremõrvar. kohe igat maailma asja tead detailselt. ilmselt teadsid sa kohe algusest peale ka täpset aadressi, kus pantvange kinni hoiti, sa lihtsalt ei tahtnud seda kohe öelda.

ma ei spekuleeriks mingite arvamustega. ja mina olen küll nõus, et maksudest makstakse kinni ka sellised eriolukorrad. õnnetused võivad juhtuda igaühega meist ja normaalne on, kui inimesed üksteist aitavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:47
ma lugesin äkki rohkem neid teemasid.

tahad maksmist? aga siis hakatakse igapäev inimesi röövima ja muudkui maksame
päris rumal oled kui allud väljapressimistele, ega lunaraha ei pruugi pantvange vabastada, paljud on ära tapetud ka siis kui raha on kenasti makstud.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:51
jajah, lehelugemine teeb kõigeteadjaks, sest lehtedes on kirjas kogu maailma tarkus.
ainus, millest ma rääkisin oli, et kogu vabastamise finantseerimine. ja kui spetsialistid otsustavad, et on vaja maksta, siis kuulub ka maksmine sinna hulka.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 12:55
kuidas sina teadmisi hangid, otse välismin.?
riigid on mõtteliselt kokkuleppinud mitte terroristidele raha maksta, kui inimesed tahavad ise maksta siis võivad nad seda teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 13:11
to roma
Kas sa siis ka esitaksid sellise küsimuse, kui seal ratturite kambas oleks su vend, isa, poeg, tütar, naine, parim sõber???
nii nagu peres nii ka riigikassas on raha ettearvamatute kulude jaoks,
kui palju jama ja sitta oma riigitegelaste poolt oleme kinni maksnud ja nüüd selline küsimus püstitada oleks kohatu
Täname, et terved on ja koju saavad omade juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 13:17
nii palju kui ma oma perekonda tean, on kõigil poogen kus sa mida teed või kelle käes vangis oled, seega on see ka mulle võõras, tapke või maha kõrvad jäävad kurdiks. milleks on üldse vaja alustada läbirääkimisi kui nõudmisi nagunii ei täideta
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 13:30
See kÅ«simus pole minu väljamõeldis,see käib alati taoliste juhtumite puhul kaasas..samas uöib ju õelda miks riik ei hoolitse nāiteks tānavalaste eest piisavalt jne,neid agasid jaguks.ehk lihtsalt tāiskasvanud inimesed teavad ohtusid,mis varitsevad neid,aga extreemsust,lõbu ju vaja.igal taolisel vabatahtlikul riskil mitu kÅ«lge. See avalik tāhelepanu riigil,ja muidugi tegutsevad,ei vāidagi et ei peaks tegutsema..aga jālle,siinsamas eestis kasvavad lapsed koerte kombel ,joodikuist vanemate terrori all..paneb ju mõtlema,kuhu rohkem abi vaja kas kaitsetule lapsele või omale extreemsust otsivale kainelt m6tlevale täiskasvanule..kõik suhteline,mis teha kui rÄ«ik vaene ja kõigile hādalistele ei jagu..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 13:34
vahet pole mida vabastamiseks tehti ja palju see kõik maksis, põhiline, et mehed terved ja loodetavasti varsti kodus!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 13:54
Loomulikult põhiline et terved ja varsti erilennuga kodus.ja pole vahet mis maksis.aga väike mõtteaine ikka inimestele ,ehk hindavad rohkem neid riskimisi,igakord ei lähe nii hāsti,ega pole ka abistajaid.teeme nüüd jälle hoolega tööd ja maksame makse k6ik korralikult.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 13:58
romaa: sa võrdled võrdlematuid-jaburaid asju. lapse eest peavad hoolitsema tema vanemad mitte riik. võiks juba lõpetada selle riigi siunamise, riik ei pea olema kellegile käehoidjaks, riik ei ole süüdi tänavalastes ega joodikvanemates, riik ei pea kellelegi tööd garanteerima jne. seda kõike peavad inimesed ise suutma, kui sulle lähevad tänavalapsed hinge siis palun liitu mõne abiorganistatsiooniga ja anna oma panus. aga vot siit lõpeb sinu huvi.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 14:00
romaa: maksagi makse, maksudest peetakse üleval lastekodusid kuhu tänavalapsed saaksid minna kui neid kodus enam ei soovita. jällegi, anna oma panus.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 14:11
nõustun "...mõrvariga "
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 14:48
kiremõrvar, ma just väitsingi ju, et sel teemal ei saa me teada kõike, sest kindlasti ei ole ajalehes kogu infot ning kui just otse välisministeeriumiga suhteid ei oma, siis on põhiline info teadmata. seega: ei, ma ei hangi infot välisministeeriumist ning kuigi olen ilmselt lugenud uudiseid sama palju kui sina, ei arva ma, et neis oleks kirjas kogu lõplik tõde.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 15:40
No siin terve iha neid tegelasi tāis kes vaid hÅ«vesid tahavad riigilt,maksudest midagi teadmata.ja miks ei saa u6rrelda üldisemas mõistes kõiki abivajajaid,vahet pole kas lapsed või keegi muu. Samuti ju eestist kÅ«llalt tÅ«drukuid "pantvangis" välisriikides ,niiöelda samuti omast lollusest.kupeldajate kāes..neid asju on väga palju mida v6rrelda,lihtsalt ajaga on kujunenud mingid "tāhtsamad" teemad,mis alati lahendust "nöuavad". EI VÄ€IDAGI et taolises pantvangi kriisis riik ei pea tegema kõik mis võimalik. Huvitav lihtsalt mida siis rahvas arvab kui taolisi juhtumeid oleks aastas 3 v6i 4. Arvan et siis kaoks ka riigil taoline aktiivsust,eks esimene juhtum ikka tekitab kära rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 15:55
hea rääkida, kuni see pole teie perekonnaga seotud!
ei soovi kellegile olla nende inimeste nahas, kes oma õlul seda teadmatust või muret peks kandma.
seda ettearvamatut ohtu on mei maailmas igalpool, ka kodukandis võidakse ilusal naisel kott pähe ja keldrisse orjaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 17:00
no need kes kuskil seksikriisis on need natuke erinevad juhtumid kui turistide pantvangi võtmine. kui juhtumeid oleks rohkem siis valitsus tegeleb asjaga nagu ikka, ka see nüüd meedias kajastust leiab on iseasi. riik pole ajaleht, nemad peavad mullitamise asemel tegutsema ja igast tegemisest ei peagi kodanikele teada andma.

muidugi inimesed harjuvad tragöödiatega, seni oli eesti tundmatu riigike kus midagi ei juhtunud siis nüüd on ajad muutunud. eesti trügib jõuliselt maailmakaardile, millegi pärast paljud seda õudsalt kardavad, kuidas saab meil pisikestel eestlastel olla maailmaasjades mingi arvamus. kasigu koju tänavalapsi ja joodikuid aitama
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 17:09
kiremõrvar, õige, et riik ei pea teada andma kõike, mida ette võtab. kust siis pärineb su enesekindlus väites, et sa ajalehti lugedes tõe pantvangikriisi kohta teada saanud oled ("taheti vangistada prantslasi ja siis ei saanud vange vabastada ... jne"? keegi meist ei tea, mis seal taga oli, mida nõuti või ei nõutud, miks vangid võeti ja miks vabastati.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-14 17:13
mis vahet?
mõlemal juhul on lähedased inimesed kadunud ja nendest ei ole midagi teada.
seda siis omaste sesiukohalt.
ja vahet pole mis see maksab, lähedast tahab igaüks elusalt tagasi, raha ei ole midagi võrreldes inimese eluga.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 10:36
Niikuinii raisatakse maksumaksja raha igasuguste lolluste peale, nii et isegi kui maksti lunaraha, siis läks õige asja eest!
Ise olin küll pessimistlikult meelestatud nende vabastamise suhtes, aga 10 punkti Eesti riigile ja kõigile kes sellele kaasa aitasid!
Siin me nutame juba, kui kaks päeva pole seksi saanud Nii et tore et mehed jälle oma perede juures
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 11:43
lugesin nende jutte pantvangistusest, õnneks neid ei pekstud ja oldi suht inimesed nende vastu. hästi läks
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:27
No tavaliselt kui lunaraha soovitakse,ollakse enam vähem mõistlikud pantvangide suhtes.loomulikult super ,et kõik hästi läks,samas arvan ikkagi ,et ohte peaks rohkem hindama, enne kui tormata,vahet pole mis alal. Miks Uhuu tuuri mehed jätsid mõningaid riike oma varem mõeldud plaanist vālja? Või samas Tātte,Matvere reisilised ei torma üksi somaalia piraatide keskele..mingi vastutus jääb alati ka turistidele endile.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 13:32
See on küll dilemma, kas maksumaksja raha eest pidada üleval lapsi, kelle mõttetud vanemad nad lastekodsse on andnud ja ise uusi juurde vorbivad või maksta röövitud pantvangide eest?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 15:07
kuna röövitud ratturid olid kõik vägagi jõukad inimesed ja jutt 10 miljonist eurost, äkki nende pered panid ise selle lunaraha kokku? kuna selliste rahade liigutamine on päris aeganõudev siis nad niikaua vangis olidki... üks versioon.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 18:33
No kui need oleks uene ratturid olnud,siis võib õelda,et jõukad perekonnad ehk .Eestis jöukaid käputäis. Tavaliselt maksab ikka riik,aga varjatult.praegu kuula,loe ja imesta mis rahvas ja ametkonnad on kõik 3 kuud rabelenud,ja mis jöud veel vabastamis operatsioonil osalesid. Samas kes langevad tavaliselt pantvangi,ikka ajakirjanikud,ja muud liialt julgeks lāinud tegelased,eks nad teavad samuti et oht pantvangiks saada täiesti reaalne,aga ikka ju riskivad. Loodme et turistid,rändurid õpivad sellest juhtumist ka midagi. Ja fakt on,et see lugu jääbki rahvale saladuseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-15 18:57
ma lugesin ka nagu mingi tohutu saladus oleks seal olnud. mida nad seal tegelikult luurasid ja muud surramurra. inimeste fantaasia on piiritu
˅ näita rohkem ˅
2011-07-24 13:03
Huvitav millal meie rattureilt ka vabandusi,kahetsemist kuuleb? Siiani nagu pigem "rahvuskangelased".ehk juba aeg tunnistada oma äärmiselt rumalat käitumist,mida maksumaksja kinni maksab.kui isegi välisministeeriumi hoiatusi Lähis Ida suhtes millekski ei peeta ,no mida veel tahta.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-25 09:27
Mida vabandusi! Nad hakkasid juba raamatuid kirjutama!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-25 10:13
Plagin plagina pärast, tegelikult hästi lugeda ja mõelda ei viitsi. Internet käib ka mujale, kui Ihasse.

Vaadake intervjuud, mille Kanal 2 tegi ühega rattuteist. Mees ütleb selge sõnaga, et ärge võtke meid kui kangelasi ja vaadake hoolega, kuhu reisite.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 06:44
Pole midagi plagina pārast,ei pea mingeid nupukesi kusagilt otsima,miks ei ole mõne lehe esikaant,või midagi,tegelastel võiks hābi vāheke rohkem olla.jah aga kuula siis peal iha ,näiteks viimast raadiosaadet olukorrast riigis,vaata mis seal arvatakse nende käitumisest,pole ka iha foorum just.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-26 07:04
Sellise vabandamis avalduse riigile,rahvale, oleks pidanud kohe tegema nn..pressikonverentsil.. mitte nädalaid hiljem üksikult, suvalisele reporterile. M6ttetu õigustamine vaid.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-21 20:35
No nii "Kangelaste" raamat tulekul.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-30 00:03
Ma mõtlen ka, et miks nii palju kära mingi pisiasjapärast. lihtsalt mõni tuntum inimene seltsis. oleks. ise nad ju sinna läksid., nende probleem. ehk siis töö tellija materjalist
˅ näita rohkem ˅
2012-07-15 08:39
Poistel Rattureil,järjekordne meedia-laks. P6nev oleks teada, millest kirjutab nende kolmas raamat(kindlasti tulekul) kas elust pärast vabanemist..Sūūdimatud tegelased.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-15 08:54
tahan tõde, aga selle kohapealt vaikitakse aastakümneid
˅ näita rohkem ˅