Foorum
2011-06-19 11:12
Kes on te arvates iha kõige ilusam naine ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:18
neid on tõesti palju.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:24
Stopcalling , cindirella
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:26
Kaslane
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:36
kaksiknaine,kenaxe
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:39
ja degradeerunud mehi maalt muudkui tuleb ja tuleb...

meesmaalt, kas sa pead kohe kõige ilusamaga siin seksida saama?
huvitav mees. teeb teema ja siis hakkab naisi ette lugema. sa omaette ei saa seda teha?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:42
ei ,lihtsalt see on teema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:42
Ma ei julge enam sõna võtta ega ka seda öelda kes minu arvates on siin kaquneim neid...saan jälle sõimata selle eest nii mis vähe seega peab see neiu seda minu mõtteist lugema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:48
see on ju kompliment ilusatele iha naistele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 11:57
Utha, sa seda nimistut ka soovid kellegi näol täiendada?
üks ilusamaid on kindlasti kiizukas.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:13
Flame21
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:16
vik
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:16
meesmaalt20 – sa arvad, et see, kui te siin enda arvates ilusamad üles loetlete, on eriline tunnustus naistele ja neile komplimendi tegemine ja nii seda võtma peaksidki?
noo jah... teised missivalimised.
mulle tundub, et osadel meestel ei ole oma ajaga enam muud teha.

risto - ega mina siin ometi naisi nimetama ei pea hakkama?
ma ei osale sellistes (vabandage mind) idiootsustes
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:20
Utha miks sa nii tõre oled ? oled solvunud , et sind pole nimetatud?
Utha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:32
kahju, et ma ei saa samasuguse komplimendiga vastata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:32
Utha,see on kahtlemata meelelahutus.Loomulikult võid nimetada naisi,sest sinu arvamus paljudes teemades oodatud?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:42
seda jh
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:44
Kõik naised on ilusad, oleks vaid mehi, kes seda ilu näha oskavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:45
jotimehel pole midagi tarka öelda siis ütleb mõne aforismi.

kaksinnaine on päris elus veel kenam
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:48
kaunitar30
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:49
seda jh naised on siin väga ilusad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:51
juuksur miks teema avasid kuid osaleda ei taha. lihtsalt kommenteerida kommenteerimise pärast nagu jotimees.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 12:54
mulle meeldivad rohkem lihtsad pildid, "aam" olid head pildid, aga tal on konto blokeeritud hetkel. sellised kiizukas jt hästi pingutatud, punnitatud pildid on igavad. minu jaoks heas pildis on väike annus lohakust ja lodevust. valgusmängudega pildid ka ei paku pinget.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:31
Noh TOPi järgi otsustades lähevad just need pingutatud/punnitatud pildid peale 10neid tuleb, raha jookseb mis mühiseb. Ja meie räägime siin maeiteamis väärtustest piltide juures.
Mida tea jahute, et kõige ilusam ja kõige ilusam Vahtige TOPi ja kõik on selge. Ise te neid 10neid laote ju kõige ilusamatele. Milles enam küsimus on? Kellel 10neid ei ole, see pole ilus kah.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:39
kiremorvar - osaleda mis asjas? et loetleks ka naisi v?
kui see, mida see maamees siin ette tegi, on kellegi arvates hea eeskuju ja tal on igav, siis no osalegu ka, aga ma ei ole ei mees ega mul pole ka huvi.
ma ei saagi aru sellest, milleks selliseid loetelusid siia vaja tekitada on, aga üridan.
nende piltide vahtimise asemel ma parem arutleks sel teemal. nt kas see loob ka mingid paremad eeldused suuremaks eduks kellelegi? või ongi tegu ainult mingi teismeliste laadi ajaviitega, millest mina aru ei saa (ju olen nii loll).
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:43
parma: iha top on matemaatiliselt valesti tehtud. kui sa vaatad kes neid 10neid laovad siis ühed ja samad tegelased, ei ole üldse võimatu kui keegi laob 20x 10 järjest. mingid purjus mehed üritavad külge nii lüüa vms

juuksur: kas sul ei ole terves ihas mitte ühtegi naist kelle pilt sulle meeldiks või oleks sinumeelest kaunitar? kui sul ei ole siis ütlegi, aga tulla lihtsalt jälle jorisema aiaaugust on nõme käitumine.

ma usun et paljud ei saa sinu nendest jorisemistest samamoodi aru. mine õue ausalt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:45
parma: superstaari saates olid kaks last 500 krooni väärtuses oma lemmiku eest hääletanud. mõned on sellised hullud, kui loeks kokku ainult 1 hinde siis top oleks hoopis teistsugune.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:45
Kiremorvar, kas sinu arvates on siis tark karjas käputäie kaunitaride peale suud vesistada. Minu arvates on mõistlikum endale see päris oma ilu ülesotsida.
Muide, see iluideaal, mida kõik heteromehed siin kummardavad, on suures osas gayde kokkupandud. Sebib ju neid hulgi seal moe- ja ilutööstuses
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:46
TOP on teatud seltskonna ehk siis iha.ee kasutajate otsene arvamus. Kui seda teevad mitmed erinevad inimesed ja ühe ja sama isiku pihta, siis tuleb konstateerida fakti, et see isik on ilus ja tema on väljavalitud ning esile tõstetud kogu selle soodoma ja komorra seast.
Ülejäänutel on veel arenemsiruumi, nii suhtlemise kui väljanägemise poolelt.
Mis seal ebaselget ja arusaamatut on?
Kui sul 10neid pole, siis pole sa kas ilus või on suhtlemisporbleemid. Sa ei suuda tekitada omale fänne, ühesõnaga.
See TOP ongi IHA MISSIVALIMINE. Kuidas te sellest aru ei saa??
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:46
muidugi olen ma nõme, kui ma sellest aru ei saa. täiesti selge.
mul on hea meel, et sina kogu tegevust siin nii tõsiselt võtad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:50
MA tean, et see TOP on valesti ehitatud ja täidab hoopis rahasaamise eesmärki aga kes see siis tohib seda kritiseerida??? Tuleb takka kiita ja siis oled lahe ju.
Aga kui seda nüüd arvesse ei võtaks, siis oelks ju minu teooria õige. Selle eesmärgiga see TOP on ka tehtud. MA loodan heauskselt, et on õilsa eesmärgiga tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:50
parma: eks 10ned muidugi mõjutavad. vahest olen vaadanud huvist omameelest kenamaid mehi turunduslikul eesmärgil. palju on kommenteeritud, 10neid pandud ja vaadatud. paljudel on tulemused väga nigelad. mõni on täiesti postkaardilt ja ükski naine pole pilti isegi kommenteerinud ja kasutaja ei tundu ka väga värske olema.

kindlasti mida rohkem tutvusi või kui agar suhtleja oled siis see mõjutab reitingut. kiizuke on tõesti väga aktiivne, koguaeg laob samad pildid uuesti üles, koguaeg on esilehel. muidugi jääb rohkem silma.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:53
iha platvorm peaks olema mingi tasuta template millele on maksed ja asjad juurde keevitatud. see TOP on template põhine ja ma elusees ei usu iha omapoolset surkimist siin. seepärast see top valesti on tehtud ka, nii nagu keegi selle template kunagi lõi nii need asjad on jäänud. see on ka üks põhjus miks väga vähe on ihas tehnilisi edasi arendusi. see tempate ei võimalda kiirelt ja mugavalt asju ringi teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:55
No aga raha toob sisse see mõtetu template. Milleks seda siis vahetada ja torida??

Aga nagu näha seda TOP'i kasutatakse usinasti ja ülejäänud tehke omad järeldused. Olete kas inetud või passiivsed või muidu probleemsed lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 13:58
millegipärast arvan, et need kõige kõigemad naised (ja ka mehed) ei huvitugi tegelikult ei nendest top-ideset, ei nendest kõige ilusamate jne teemadest ega ka mitte kellegi teise arvamusest siin. neil on sellest üsna ükskõik. nii et te võite neid teemasid siin tekitada ja endale ette lugeda, aga edasi see asi ei arene ka. ainult enda jaoks teetegi neid. oma igavusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:09
parma: no serveri eest tuleb maksta, elektri eest, neti eest, domeeni eest, netiühenduse eest. need kes kunagi lehe lõid need tahavad kulutusi tagasi teenida. muide iga sms maksest võtab pool endale telefoni kompanii. kui vip konto maksab 25 eeku siis iha saab sellest ehk poole.

juuksur: aga sa mine pane kiizule hinne 1 vaata kui kiirelt end blokklistist leiad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:11
parma: kui päevas tehakse 10 vip kontot, siis see teeb kokku 250 eeku millest iha saab 125 krooni. pole väga suur tuluallikas. bännereid neil on aga suurem osa on enda omad mis ka midagi sisse ei too. kahtlen kas iha suudab üldse kasumit teenida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:12
Sellel topil oleks vaid siis mingit väärtust, kui iga kasutaja saaks pilti hinnata vaid ühe korra ja üles läheks kasutajal vaid üks kõrgeima keskmise hindega pilt. Aga praegu, kus kasutaja saab ise enda pilti tippu upitada...........
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:12
Utha,võib ollla iha ilusaim naine Kahjuks pole teda näinud veel
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:18
Oot oot. Kas me räägime siin välimisest ilust või sisemisest ilust?
Kas välimine ja sisemine ilu on võrdsed? Või pöördvõrdelised?
Mul siin foorumis üks katse tehtud TOPi isiku välimise ilu ja isemise ilu väljavõtted Aga mis teie küll arvate?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:21
35+ naiste seast valiks Esimeseks CARIBIAN Teiseks DEMI. 25+ naistest ,Viiekümme viiendaks PUSH UP Ja kolmesaja seitsmendaks BARBWIRE
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:46
hobutibi teeb neile kõigile pika puuga ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:54
kiremõrvar aga kas sulle ei teki mõtet, seoses selle iha ee kasumiga, et need sponsoriotsijad hooopis maksavad ümbrikus, et selline koht üleval püsiks? See on pelgalt teooria.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 14:57
kui tahad kuulutust teenuste alla lisada siis oli see vist tasuline. kes maksab ümbrikus kellele kuidas sa seda ettekujutaksid?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 15:02
No mõtle, miks sellist lehte üleval hoida? Eriti kui veel kasumit ei tooda? Hea kui ots-otsaga kokku tuleb. Keegi peab seda sponsoreerima, siis ju. 3ndad asutused jne. Kellegile peab see leht ju kasulik olema kuidagi moodi. Muidu oleks maas see krempel juba. Mõtle kirekas, mõtle!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 15:10
kiremorvar - kiizukale? miks sa ise seda ei tee? ma ei tegele hindamistega.

ja nende kõige kõigemate all ma ei pidanud silmas top-is olevad naisi, mis ei tähenda muidigi seda, et neid ei võiks seal olla, aga ma ei võrdsustaks neid asju. top-is olemine ei tähenda veel seda, et sa oled kõige kõige. sa oled seda ainult teatud isikute arvates. loeb see, kes sind hindavad ja millise sagedusega seda tehakse. kõik.
ma arvan, et kuni need kõige kõigemad ise top-is olemisest huvitu ja oma pilte siia ei pane, ei tea ka keegi teine neist huvituda. sellepärast me räägimegi siin ainult top-ist. muu inf pole ju avalik. või noh, natuke on, aga selleks, et hinnata, peab olema midagi ka näha.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 15:16
no aga sa küsisid kas topis olijad võivad valulikult käituda. sa võid eksperimenteerida teaduse huvides.

aga teema on iha top naistest kui nii võtta ja hinnatakse just välimust sest kui pole inimest elus näinudki siis kuidas sa tema hinge näed ja keda see hing nii väga huvitabki. miks sa seda hindamist nii kardad? las hindavad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 15:19
ja ärge muretsege, ma ei taha kõige ilusam olla (ei tea, aga äkki kellelgi on siin selline mure).
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 15:22
ei ole sellist muret
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 15:27
väga hea. mulle polegi vaja meeldida.
nüüd hindamistest. kas see küsimus kartmise kohta oli mulle või kellele?
˅ näita rohkem ˅