Foorum
2026-07-31 07:30
Eesti Ekspressis ilmus 28.07.2026 artikkel politseinikust, kes vallandati ihalemise eest:
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120599965/politseinik-vallandati-toolt-seoses-igapaevase-juhuseksi-otsimisega

Õpetlik lugu neile, kes töötavad tähtsa kohta peal - ei maksa ihaleda tööandja võrgus, vaid kasutada mobiilset võrku või VPN'i.

Vallandamise põhjuseks toodi välja mainekahju, mis võib tekkida politseiniku ihalemise avalikuks tulemisel, aga iroonilisel kombel see asi lahti laskmise tõttu välja tuligi
Arvasin alguses, et seelikukütt, aga selgus, et hoopis pepupoiss. Minu jaoks suurim küsimus: miks on tarvis üle 20 konto? Mida sellega rohkem saavutab kui ühe kontoga? Mängid iga konto all erinevat karakterit ja loodad seeläbi paremat näkkamist?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 08:17
Ihas on jätkuvalt kellel on 10 kontosid ma ei hakka nimetama kes on need .Siin ilmas pole imestada .
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 08:20
Jätkuvalt peaks küsima, et mida sa saad sellest kui sul rohkem kui 1 konto?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-31 09:08
Osad heteromehed meisterdavad uusi kontosid, kui on oma margi lõplikult täis teinud, nt ebadiskreetse käitumisega. Siis mängivad alguses kedagi teist, et nö puhtalt lehelt alustada 😛
Või ujuvad uue kontoga ligi suurte vabandustega ja lubadustega normaalselt käituda....tavaliselt lõpeb see mõne veel hullema prohmakaga ning järjekordse blokiga😁
Kindlasti on ka lõhestunud isiksusi, kellele 10 kontostki jääb väheks.
Ilmselt pepupoistel samad käitumismudelid kontode vorpimisel.
Tõenäoliselt ka suurem lootus skoorida kui ühe kontoga😛
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:16
Mul on küll,ainult üks konto.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:56
sa neeger tee tööd, muidu capri tissi ei saa näppida... raba rsk,nii et higi tilgub...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 20:10
Ta pani mu ammu plokki
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 11:38
Midagi peab inimeses olema katki läinud, kui teeb mitu kontot. Päris terve psüühikaga ta olla ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-07 18:04
Mitme konto omamine viitab vist ka isiksusehäiretele.

Kui herr politseionu ametivendade hirmu pärast hammasrataste vahele visati, siis on kartjatel vast tumedavöitu südametunnistus.
Töö ja eraelu olla siiski ju üsna erinevad asjad ja mina leian, et pelgalt "suurema isu" pärast on möistmatu kedagi vallandada. Äkki oli tegemist oma ametit hästi oskava spetsialistiga, kes oli oma "hobile" vaatamata, ühiskondlikult vajalik inimene?
˅ näita rohkem ˅