Foorum
1
2
2026-07-08 13:59
Peeter, sinu jutt on minu jaoks nii segane, et ma ei oska isegi mitte millestki normaalselt kinni haarata
Nagu öeldakse jalgpall on vaese inimese sport - Ma usun, et siit võib juba igaüks ise järeldusi teha
˅ näita rohkem ˅
2026-07-08 14:45
Väga aktuaalne teema aruteluks
Ise pakun ,et karika viib koju Prantsusmaa või Hispaania.

Kes leiavad ,et jalgpall on igav või lihtsalt ei saa sellest aru - jalgpall polegi kõigi jaoks ja te ei pea olema selles arutelus.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-09 22:54
Minu südamesoov on Inglismaa. See on olnud juba mitmeid ja mitmeid aastaid!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-10 19:54
väga hea valik
˅ näita rohkem ˅
2026-07-12 20:31
Norra kaotas. Arvamusi? emotsioone? Rõõmuhüüdeid või siis hoopis pisaraid?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-13 14:31
Täielik emotsioonitus, eriti peput pruunistava päikese kuumuses😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-13 17:37
capri, no sinu puhul ei kahtlekski, aga vahva, et sa siia teemasse ka ära eksid vahel
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 12:50
Noh asi hakkab põnevaks minema ja nii kokku kuivanud...Mis prantsusega juhtus...?...Tegelikult neid väga uskuda ei olnudki......Aga minu list...Mario Kempes... Diego Armando Maradona...Lionel Messi...seal on alati otsustajaid...Aastal 78 olin kroonus, kui Kempes otsustas...terve rooduga vaatasime, mina ja üks usbekk ainult uskusime neisse...ja Holland , no ei hävinud, aga ikka...On, mida meenutada...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 16:35
Prantsusmaa oli eile täiesti hambutu jah. Võib öelda, et nende poolfinaali kaotus toimus ilma igasuguse lahinguta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 16:58
Olen tõsiselt pettunud eilses mängus. Prantsusmaa poolelt oli üllatav kui vähe nad suutsid mängupilti muuta ka pärast kaotusseisu jäämist. Tõenäoliselt tähistab see kaotus Didier Deschamps' peatreeneri karjääri lõppu Prantsusmaa koondise eesotsas.
Minu lemmik Mbappe mäng oli selle poolfinaali üks nõrgemaid. Hispaania neutraliseeris tema võimalused täiuslikult. Nii kui Mbappe palli sai, oli tema ümber kohe mitu Hispaania mängijat. Ta jäi poolfinaalis täiesti varju.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 23:08
Hostinne, kõik prantsuse staarid olid omadega täiesti lukus. See oli tõesti väga kohutav
Mbappe oli vist seekord ainuke, kes lõpuks proovis ja proovis, ega saanud üksi hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 08:24
Nonii jalkafännid- täna tuleb väga põnev õhtu. 39.aastane Messi mängib ilmselt viimast korda sellise kaliibriga võistlusel. Minu lemmik Mbappe on hetkeli kõige rohkem väravaid ( 22) löönud ründaja. Messi teeb selle tõenäoliselt tasa.

Ja ostke kõige populaarsemaid snäkke õhtuks, milleks olevat üllatus, üllatus - murelid.

Edukat nautimist! ⛹️🍒
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 12:53
Mina elan täna hispaaniale kaasa, nende kaitseliin on sel turniiril väga hästi toiminud ja tahaks näha, kas argentiinlased suudavad sellest läbi murda või mitte
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 20:55
Öösel oli kõva lahing, inglased mängisid esimesel poolajal nagu prantslaseid polekski platsil kohal olnud, aga teisel poolajal oleks kohad justkui vahetunud...siiski inglismannid said võidu kätte, olen rahul. 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 21:02
10 väravat ja värav 3. minutil pole just eriti sage jalgpallis. Pronksimängu ei võeta vist eriti tõsiset.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 21:03
Mitte eriti, kahjuks. Rohkem sümboolne madistamine.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 21:08
Pronksmedalit nimetatakse "šokolaadimedaliks" ja 3.koha medalit tõesti väga oluliseks ei peeta.
Kui Messi lööb väravaid oskuste pealt, siis Mbappe trumbiks on kiirus. Ta jookseb kiirusega 36km/h. Võimas.

Eilne mäng oli tõesti hea. Tänane on muidugi tipp. Mina hoian ka pöialt Hispaaniale - eks näis.

Edukat mängu jälgimist!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 21:09
Jah ega juba enne mängu algust mõlemad peatreenerid pressikal ütlesid selgesõnaliselt välja, et tegelikult kumbki meeskond ei taha seda mängu mängida. Aga tore oli näha, et vähemalt väravaid löödi
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 21:16
Mbappe on küll kuradima kiire, aga Messi oskused on sootuks teisel tasemel. Mbappe võib ka kunagi taolistesse kõrgustesse pürgida ja sinna jõuda, ma üldse ei kahtle selles.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 22:24
olen esimesest päevast peale saudi aafrika poolt olnud ja vankumatult olen seda siiani.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 00:01
Endiselt 0-0...😎
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 00:44
Nii, Hispaania virutas esimese värava.😎
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 11:03
Eilne Hispaania ja Argentina mäng oli võimas. Pinge oli ikka lõpuni laes. Kõik mängijad seal on ikka tõeline tase omaette. Milline kirg ja pühendumus. See oli Torrese tõeline debüüt.

Ma tahtsin küll, et Hispaania võidaks, aga lõpus oli väga valus vaadata Messi pisaraid- tema unistus oli ju lõpetada karjäär Argentina võiduga MM- l.
Mis teha, parim võidab.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 22:33
Paraku argentiinlased oskasid ainult räpast mängu näidata, sealhulgas ka legendaarne messi, kelle käitumine oli naeruväärne. Eilne mäng kaotas igasuguse austuse argentiinlaste vastu. Kui kaotad, siis kaota väärikalt, nemad paraku kaotada ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-24 22:13
Njahhh, jumala kätt siin seekord polnud. Ent ikkagi kohtunikud kasutasid kõike ära, et nihverdada Argetiina kuidagi võitjaks Egiptuse ja Inglismaa vastu, sõltumata kui palju vigu nad tegid. Šveitsi neegrist keskmängijale anti punane ja nii saadi 2 väravat juurde ning nii tuligi võit. Messi võinud juba punase kaardi saada, kui ta Alžeeria kaptenile hüppeliigesele tagant sisse sõitis.
Hispaania vastu nad ei saanud midagi parata, pole vahet kuidas hakkasid maadlemas nagu ragbis.
Oo jaa, muide, Inglismaa võitis Argetiinat ragbis eelmine laupäev XD
˅ näita rohkem ˅
1
2