Foorum
2025-10-31 17:38
PÖFF festivalikava on taaskord rikkaliku valikuga. Kas siinsetel filmisõpradel on valikud tehtud? Jagage soovitusi

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 20:40
Daniel Day-Lewist peetakse meie ajastu absoluutselt parimaks näitlejaks ning tema poja film kus Daniel ise mängib on hollivuudi austajale kohustuslikuks vaatamiseks.

Kuna UA-s toimuv on südamelähedane, siis vaatan ka seda puudutava filmi üle. Teisi aga prab sõeluma ja uurima, kui keegi on käinud, näinud ja oli liigutatud, jätke siis kindlasti siia oma soovitus ja paar sõna!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-11 14:45
Me lähme täna "Vallatud" vaatama. (swingeri teema)
˅ näita rohkem ˅
2025-11-11 14:52
sp 100, Vallatud kurvid oli kunagi, PÕFF il on täna prantslaste linatoes Vallatused
˅ näita rohkem ˅
2025-11-11 16:07
sp100 , sain aru sellest et olete swingimisemaiad
˅ näita rohkem ˅
2025-11-14 10:45
Vaatasin eile Pelgupaik-a.
Suhet, kus naine on ülalpeetav ja mehe kontrolli all olev koduperenaine (sh suhtes vägistatav), käsitlev teema. Palju mõtteid ja tundeid tekitav, soovitan vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 19:15
Pole kunagi käinud sellisel üritusel. Pole leidnud kellega saaks minna.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-18 20:48
Kino on minu arvates koht, kuhu saab täitsa mõnusasti üksi minna ja ei vaja ilmtingimata kaaslast. Muidugi, pärast on mõnus arutleda, aga kaaslase puudumise pärast ma minemata küll ei jäta, kui mõni film väga meele järele.
Minu vaadatud filmid enam kavas ei ole, aga märgin siia siiksi ära. "Põhi, lõuna, mees naine" - kosjasobitusest Koreas, "Nähtamatud" - seksitöötaja ja puudega mehe suhtest, "Rastajurist Diane Jobson" - Bob Marley advokaadi elust Jamaikal. Seda viimast saab pühapäeval veel vaatama minna. Ehk jõuan veel mõne vaadata.
˅ näita rohkem ˅