Hea IssandJumal2
Ma saan aru, et oled pahane, aga ei saa aru, miks. Me räägime of fenomenist. Mina olen öelnud, miks ei kirjuta - ma tean, milline ma, keha osas, välja näen ja ei trügi kellelegi postkasti, kuna tõenäosus, et otsitakse 60-90-60 naist, on väga suur.
Ja nüüd mehed, kes kirjutavad.
Vellod ja heinod ja "kõvad mehed," kes esitavad kohe numbrid, kuigi on selgelt paigas kingituste osa, mis siin saidil tähendab ainult ühte asja ( ei pea tulema seletama, et kommid ja lilled ja rahutuvid akna taga, lõpetage ära)! Saavad eitava vastuse ja bloki või lasen, lõbustuseks, oma argumendid neil esitada ja nad lahkuvad, mõneks tunniks vähemalt, ihast halvema tujuga kui tulid. Ei tähendab ei, eks!
Vellod ja heinod ja torededad ning väga toredad, kes ei saa ka jutu ja raha eest 60-90-60 (+/-sisesta oma lemmikpartii ümbermõõdu jaoks vajalik number), aga nendelt volüümidelt raudselt saab. Kurat, te olete naised nii tuksi keeranud! Mingid 170cm ja 75kg naised panevad end volüümikate kategooriasse, ebanormaalne. Ja nende piltide all on rohkem märkusi lisakilode(??) kohta, kui minul!??! Mida te tahate saada neist? 😄
Siis on need, keda huvitab korra suuuuuure tüdrukuga kokku saada, puudutada, avastada, aga ma ei ole see...ONS neiud on siin ka selles kategoorias ja palun, katsetage!
Ja siis on vellod, heinod, toredad, ülitoredad ja kõik teised, kellele päriselt suured, õhulised ja vahust tehtud naisolevused meeldivad ning algabki kirjutamine ja peilimine (ma jumaldan seda sõna, Hostinne, aitäh)!
Ma arvan, et siin ei ole kellelegi lihtne, va püsiklientidel, kes on leidnud endale õige teenusepakkuja.
Miks sa kuri oled? Sa pole pidanud seksimajandust (müts maha) aga siin on majandus... naised teevad majandust, aga keegi ei saa majandusest hoolimata suhelda,ah? Kas sa tahad, et ma kirjutan? Ma ei tegele majandusega üldse..mul on aktsiaportfell, aga sellega tegelevad teised. Sa võid mulle ühe punkti saata postkasti ja võtan seda kui kutset vestlusele. Või sa ei taha kirjutada, aga tahad seksi, ei taha kirjutada ega maksta ja ainult seksi..ma lihtsalt ei saa aru, kuidas see peaks töötama siin lehel, kui sa midagi teha ei taha. Uskumatult huvitav kuju!😀